Δεν ξέρω. Ρώτησε τους. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το θέμα;Ερμής έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:34α ναι;Libre arbitre έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:31Μα δεν είμαι ομοφυλόφιλος...Ερμής έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:29 να σε ρωτησω μιας και σε βρήκα.
Δηλαδή όταν βλέπεις μια γκόμενα έτσι ψηλή με τα έτσι της και τα αλλιώς της, δε σου κάνει τίποτα μέσα σου;
Προσπαθω να καταλάβω πως νιώθετε δλδ.
Τεσπα για να τους υπερασπίζεσαι με τόσο ζήλο θα τους ξέρεις και πολύ καλά αρα θα μπορείς να απαντήσεις.
Βλέπουν δλδ μια υπερκαβλερή υπαρξη περιξ του 1,75 με κορμι λαμπάδα και αλαβάστρινα πόδια. Δε νιώθουν τίποτα; Χριστό;
Γιατί οι στρέητ το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι αυτά τα ποδια είτε στους ώμους μας είτε γύρω απο τη μέση μας. Αυτόματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
Άμα ήμουνα, μια χαρά θα το δήλωνα. Εσύ έχεις πρόβλημα να δηλώσεις πως είσαι ρατσιστρια;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:39Ποιο αίμα ρε κακομοίρη; Εσύ έχεις πρόβλημα στο να δηλώσεις ότι είσαι γκέι.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:20Έχω κι άλλες για πιο νέους αλλά δε θελω να σου ανεβάσω το αίμα στο κεφάλι.![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
εχεις τόσες επαφες με γκέηδες και δε ξέρεις; Περίεργο.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:49Δεν ξέρω. Ρώτησε τους. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το θέμα;Ερμής έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:34α ναι;
Τεσπα για να τους υπερασπίζεσαι με τόσο ζήλο θα τους ξέρεις και πολύ καλά αρα θα μπορείς να απαντήσεις.
Βλέπουν δλδ μια υπερκαβλερή υπαρξη περιξ του 1,75 με κορμι λαμπάδα και αλαβάστρινα πόδια. Δε νιώθουν τίποτα; Χριστό;
Γιατί οι στρέητ το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι αυτά τα ποδια είτε στους ώμους μας είτε γύρω απο τη μέση μας. Αυτόματα.
Πάντως αλήθεια αν παραδεχτείς πως εισαι γκέη δε παίζει να αλλάξει κάτι, μη φοβάσαι, δε δαγκάνουμε, ουτε ζουμε σε κάποια ισλαμική χώρα. Ίσα ίσα μια χαρά θα τα λέμε και πάλι. Δε ξερω πως μπορεί να το έχεις στο μυαλό σου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Libre arbitre
Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα...Ερμής έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:53εχεις τόσες επαφες με γκέηδες και δε ξέρεις; Περίεργο.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:49Δεν ξέρω. Ρώτησε τους. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το θέμα;Ερμής έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:34
α ναι;
Κανένα απολύτως. Σαφώς και είμαι ρατσίστρια απέναντι στο κάθε χαζοχαρούμενο ή χαζοπικραμένο, που ουσιαστικώς αποτελεί μια τέρμα κοινωνική φύρα.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:50Άμα ήμουνα, μια χαρά θα το δήλωνα. Εσύ έχεις πρόβλημα να δηλώσεις πως είσαι ρατσιστρια;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:39Ποιο αίμα ρε κακομοίρη; Εσύ έχεις πρόβλημα στο να δηλώσεις ότι είσαι γκέι.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:20
Έχω κι άλλες για πιο νέους αλλά δε θελω να σου ανεβάσω το αίμα στο κεφάλι.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και αυτό δεν αφορά μόνον στους γκέι αλλά σε όλες τις ευάλωτες κραυγάζουσες κατηγορίες που επιχειρούν επιθετική επαιτεία. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εννοείται [τι να λέει ρε γαμώτο?]
- Libre arbitre
Α, δεν ήξερα πως είσαι και ρατσιστρια με τον εαυτό σου...ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:06Κανένα απολύτως. Σαφώς και είμαι ρατσίστρια απέναντι στο κάθε χαζοχαρούμενο ή χαζοπικραμένο, που ουσιαστικώς αποτελεί μια τέρμα κοινωνική φύρα.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:50Άμα ήμουνα, μια χαρά θα το δήλωνα. Εσύ έχεις πρόβλημα να δηλώσεις πως είσαι ρατσιστρια;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:39
Ποιο αίμα ρε κακομοίρη; Εσύ έχεις πρόβλημα στο να δηλώσεις ότι είσαι γκέι.![]()
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και σοβαροί γκέι, που αντιμετωπίζουν τις εξάρσεις των ανεξέλεγτων πλέον διαφορετικότητωνΕρμής έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:43 Πραγματικά θα ήθελα να μάθω τι νιώθει ένας γκέης στη θέα μιας τέτοιας ύπαρξης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχω τον παραμικρό λόγο να είμαι ρατσίστρια με τον εαυτό μου. Έχω ήδη στρέιτ γιο και αμιγώς αρσενικό πορτφόλιο που η κατηγορία σου, δεν θα μπορούσε ποτέ να συγκινήσει.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:14Α, δεν ήξερα πως είσαι και ρατσιστρια με τον εαυτό σου...ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:06Κανένα απολύτως. Σαφώς και είμαι ρατσίστρια απέναντι στο κάθε χαζοχαρούμενο ή χαζοπικραμένο, που ουσιαστικώς αποτελεί μια τέρμα κοινωνική φύρα.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:50
Άμα ήμουνα, μια χαρά θα το δήλωνα. Εσύ έχεις πρόβλημα να δηλώσεις πως είσαι ρατσιστρια;
Γονιδιακώς και όχι μόνον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Άρα είσαι ρατσιστρια με τον εαυτό σου. Απλά δεν το ξέρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:22Δεν έχω τον παραμικρό λόγο να είμαι ρατσίστρια με τον εαυτό μου. Έχω ήδη στρέιτ γιο και αμιγώς αρσενικό πορτφόλιο που η κατηγορία σου, δεν θα μπορούσε ποτέ να συγκινήσει.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:14Α, δεν ήξερα πως είσαι και ρατσιστρια με τον εαυτό σου...ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:06
Κανένα απολύτως. Σαφώς και είμαι ρατσίστρια απέναντι στο κάθε χαζοχαρούμενο ή χαζοπικραμένο, που ουσιαστικώς αποτελεί μια τέρμα κοινωνική φύρα.
-
Δημοκράτης
ποιος πρόβλημα υπάρχει με τους πούστηδες που είναι μάλιστα δύσκολο και πρέπει να λυθεί;Otto Weininger έγραψε: 11 Ιαν 2024, 09:54Μια χαρά τα λέει ε;
1. Μιλάει για νομιμοποίηση λαθρομεταναστών, κάτι που δεν ισχύει.
2. Λέει ότι δεν απεστάλησαν ενέργεια στα άλλα. Ψέμα. Στα άλλα σπαταλησαν, σε αυτά όχι.
Απλά, άκου τι γίνεται. Εσύ, ο Ρικ, ο Ψωλίκ και κάθε καφενειακος απλά δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Πχ, δεν σε ενδιαφέρει η Εθνική Άμυνα, απλά την παπαγαλιζεις όταν την θυμάσαι. Δε σε ενδιαφέρει η διπλωματία. Δε σε ενδιαφέρει η οικονομία (μόνο η τσέπη σου, δεν είναι το ίδιο). Δε σε ενδιαφέρει το ψηφιακό κράτος. Τα ιδιωτικά ΑΕΙ. Οι επενδύσεις.
Βασικά δεν σας ενδιαφέρει τίποτα. Γιατί δεν καταλαβαίνετε βασικά σχεδόν τίποτα.
Έχετε 3 φράσεις. Τρεις.
Λάθρο
Πουστηδες
Flat tax
Δεν έχετε καμία λύση σε τίποτα από αυτά φυσικά, απλά είναι 3 εύκολα πράγματα που χτυπάνε τα κουμπιά όλων ακόμα και των χαζων.
Δεν διαβασες τι πρότεινε, δε ξέρεις τι ισχύει σε άλλες χώρες , δε ξέρεις τι εν τέλει θα γίνει, δε ξέρεις τίποτα.
Και δε σε νοιάζει τίποτα. Μόνο που για να είσαι ήσυχος και να λαικιζεις αβέρτα, υπάρχει μια κυβέρνηση που όντως ασχολείται με όλα πάρα τς όποια λάθη της.
Το ίδιο έγινε και το 2015. Πάλι το ξεχάσατε και ήρθε ο Αλεξάρας να σας τον βάλει μέχρι τις αμυγδαλές. Για 4.5 χρόνια γαμουσε ο,τι γαμιεται. Και μάλιστα με ριαλ πολιτικς μετά το δημοψήφισμα.
Είστε άσχετοι από πολιτική. Πραγματική πολιτική εννοώ.
Η αλήθεια είναι και ότι σε να απασχολούσε, δεν θα είχες περισσότερους ενδιαφερόμενους απ' ό,τι έχεις τώρα.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:54Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα...
Γιατί στους γκλάμορους γκέι, είναι ακόμη πιο ζόρικα τα δεδομένα επιλογής στους μπίμπο τόις που επιλέγουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε κάποια θέματα, σαφώς είμαι ρατσίστρια και το ξέρω. Εσύ δεν μπορείς καν να γίνεις.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:28Άρα είσαι ρατσιστρια με τον εαυτό σου. Απλά δεν το ξέρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 16:22Δεν έχω τον παραμικρό λόγο να είμαι ρατσίστρια με τον εαυτό μου. Έχω ήδη στρέιτ γιο και αμιγώς αρσενικό πορτφόλιο που η κατηγορία σου, δεν θα μπορούσε ποτέ να συγκινήσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ερμής έγραψε: 11 Ιαν 2024, 15:29 να σε ρωτησω μιας και σε βρήκα.
Δηλαδή όταν βλέπεις μια γκόμενα έτσι ψηλή με τα έτσι της και τα αλλιώς της, δε σου κάνει τίποτα μέσα σου;
Προσπαθω να καταλάβω πως νιώθετε δλδ.
Το έβαλα στο γουγλ τρανσλεητ και μου βγανε: "είμαι τόσο πολύ άνδρας που δεν καταλαβαίνω τους πουστηδοι."
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 2 Απαντήσεις