Και τι θές να κάνανε μπαζού μου, να κάτσουνε στην ευρώπη να ρίξουν τη ζαριά για να μάθουν αν ο Στάλιν γουστάρει εβραίους ή αν θα έχουν δεύτερο ολοκαύτωμα να πεθάνουν κι οι άλλοι μισοί;Bazoomba έγραψε: 11 Ιαν 2024, 13:54Δεν είναι θέμα πίστης. Καθαρό μυαλό θέλει.Chilloutbuddy έγραψε: 11 Ιαν 2024, 11:24Άσε με ρε Μπαζού με την κακόμοιρη την αυτοκρατορίτσα που δεν ήξερε, οι εβραίοι τη βάλανε να υπογράψειBazoomba έγραψε: 11 Ιαν 2024, 08:42
Εγω σχολιασα την αρχικη σου δημοσιευση, οτι δεν ερωτηθηκαν οι οβραιοι. Ε, πως να το κανουμε τωρα, δικη τους ιδεα ηταν![]()
Οσο και να προσπαθησεις, το ολο ζητημα εχει αρχη και αιτια, και θα την βρεις στο ενα απο τα εμπλεκομενα μερη.
Αν δεν ηταν οι Αγγλοι θα ηταν οι μερικανοι, αν οχι αυτοι τοτε οι γερμανοι, μπορει και οι κονγκολεζοι. Αρκει να υπαρχει το αρχικο μιξ : 1 παγκοσμια δυναμη σε παρακμη, γαμψομυτηδες φραγκατοι που παιζουν Φορτζ οφ Εμπαηρ πισω απο κλειστες πορτες και κρατουν τον κρατικο μηχανισμο της παραπαιουσας αυτοκρατοριας απο τας μπολας.
Αν το πιστεύεις όντως ότι οι Εβραίοι έχουν τέτοια δύναμη, τότε να ευχαριστείς το θεό που σίγουρα αυτοί θα ήταν που διατάξανε τους Αμερικάνους να μπουν στον πόλεμο για να σώσουν τους άλλους εβραίους απ'τα κρεματόρια, γιατί αλλιώς τώρα παίζει να φόραγες κάλτσες με πέδιλα και να σε φωνάζαμε Γιούργκεν.
Και όταν λέω λέξη-λέξη: "Και την απόφαση να πάνε οι Εβραίοι εκεί δεν την πήραν οι Εβραίοι αλλά οι Άγγλοι" δε σημαίνει ότι δεν ερωτήθηκαν, σημαίνει ότι την απόφαση την έχει πάντα ο ιδιοκτήτης. Αν είναι δικό σου το οικόπεδο δεν παίρνει ο πελάτης την απόφαση να το πουλήσεις, εσύ την παίρνεις, τι να κάνουμε.
Τυπικά αυτό που λες είναι σωστό, την υπογραφή την βάζει ο ιδιοκτήτης, απλά τις συνθήκες με τις οποίες υπογράφει δεν τις καθορίζει αυτός. Το Κασπεράκι μας στο παραδίπλα νήμα το βάλανε να υπογράψει την μεταβίβαση του σπιτιού της οι γονείς της πχ. Θα με πεις που κολλάει αυτό... Πουθενά![]()
Απλά καταδεικνύει (για να επιστρέψομε στην κουβέντα μας) ότι αυτοί που πίεσαν για να δημιουργηθεί το μπορντέλο, δεν ήτο παρά αυτοί που παραπονιούνται που βρέθηκαν εξαρχής σε αυτό. Θα με ξαναπεις, δεν παραπονιούνται, πήραν τα όπλα και άρχισαν να θερίζουν κόσμο.Καλά τα λες θα σε πω, απο την μεριά τους πράττουν για το συμφέρον τους, δεν θα πουν σφάξε με Χαμάς μου να αγιάσω. Απλά μην παραπονιούνται όταν σκέπτονται το ίδιο κι άλλοι.![]()
Ιδίως όταν τους άλλους του έπλασαν καθ'εικόνα και καθομοίωση του διαβόλου που λατρεύουν να μισούν. Κυριολεκτικά το έπλασαν. Καλά όχι τόσο κυριολεκτικά αλλά γιου γκετ μαη ποηντ.
- Καλός άνθρωπος φαίνεται αυτός, ας το ρισκάρουμε
Γαμημένοι ήτανε και έτσι κι αλλιώς. Γιατί; Γιατί ο Χριστούλης Μπαζούμπα μου, σκότωσαν το Χριστούλη. Βγαίνει η σφαίρα απ'τον εγκέφαλο του μαλάκα; Δε βγαίνει