Είχε ξεκινήσει από παλιότερα τον 17ο αιώνα από κάποιον τσέλιγκα είχα ακούσει που πήγε στα Επτάνησα και επέστρεψε απλά τότε δεν είχε προλάβει να διαδοθεί σε μεγάλο βαθμό όπως έγινε αργότερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι σύνχρονοι Πελοποννησιόπουλοι είναι απόγονοι Ρωμαίων και Λατίνων...
Re: Οι σύνχρονοι Πελοποννησιόπουλοι είναι απόγονοι Ρωμαίων και Λατίνων...
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Ναι βλακάκο. Αν ένας Ρώσος λέγεται Ντουμίτρι Ντιμιτρώφ έχει ελληνική καταγωγή.
Όχι ότι δεν ξέραμε ότι είσαι βλήμα. Αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις να μας το υπενθυμίζεις.
- taxalata xalasa
Σκάσε ηλίθιε!... Πάρε τον κουβά σου κι άϊντε να παίξεις σ'άλλη παραλία... εσύ είσαι πυροβολημένος...Καβαλάρης έγραψε: 10 Ιαν 2024, 10:01Ναι βλακάκο. Αν ένας Ρώσος λέγεται Ντουμίτρι Ντιμιτρώφ έχει ελληνική καταγωγή.
Όχι ότι δεν ξέραμε ότι είσαι βλήμα. Αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις να μας το υπενθυμίζεις.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Καβαλάρης
Πόνεσες βλακάκο takanothalassa; Δοκίμασε να μην γράφεις τόσες μαλακίες.
- taxalata xalasa
Για τους Αρμεναίους διατηρώ επιφυλάξεις... Για τους άλλους δεν υπάρχουν αμφιβολίες... Λατινόspurius...Annibas έγραψε: 10 Ιαν 2024, 09:25Όλες αυτές οι περιοχές ήταν κάποια εποχή επαρχίες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.taxalata xalasa έγραψε: 10 Ιαν 2024, 09:18Δηλαδή;... κάντο λιανά...Annibas έγραψε: 10 Ιαν 2024, 09:17
Με αυτή την λογική όλοι είναι Λατίνοι, Αρβανίτες, Βλάχοι, Σλάβοι, Αρμένιοι οι πάντες.
- taxalata xalasa
Είσαι ηλίθιος... Έρχεσαι σ'ένα αντικειμενικό νήμα να γράψεις την υποκειμενική μαλακία σου και είσαι εριστικός με εκφράσεις που δεν συνάδουν με το γραφτό ύφος των υπολοίπων συνμετεχόντων... Είσαι απλά ηλίθιος και δεν το καταλαβαίνεις...Καβαλάρης έγραψε: 10 Ιαν 2024, 10:06Πόνεσες βλακάκο takanothalassa; Δοκίμασε να μην γράφεις τόσες μαλακίες.![]()
Ψευτελληνιάρη...
- taxalata xalasa
Για τον βλάκα που'ναι απάν' στ'άλογο...
Το Ντιμιτρώφ τελειώνει σε -ωφ και είναι σλαβικό όνομα και εξού και η καταγωγή του, όπως λατινικό είναι όνομα που τελειώνει σε -πουλος...
Proto-Slavic/-ovъ: of (english) / του, ανήκει (γραικικά)
Ποιος είν' πιο άλογος; τ'άλογο ή ο καβαλάρης; προφανώς ο δεύτερος...
Εδώ ταιριάζει αυτό πούγραψε ο φίλος στην αρχή του νήματος.
Πάρε τον πούλο...
Το Ντιμιτρώφ τελειώνει σε -ωφ και είναι σλαβικό όνομα και εξού και η καταγωγή του, όπως λατινικό είναι όνομα που τελειώνει σε -πουλος...
Proto-Slavic/-ovъ: of (english) / του, ανήκει (γραικικά)
Ποιος είν' πιο άλογος; τ'άλογο ή ο καβαλάρης; προφανώς ο δεύτερος...
Εδώ ταιριάζει αυτό πούγραψε ο φίλος στην αρχή του νήματος.
Πάρε τον πούλο...
- Καβαλάρης
Άρχισες και τα χαζά ψέματα κακομοίρη. Η πρώτη μου τοποθέτηση ήταν απολύτως επί της ουσίας. Επειδή φυσικά σ' έτσουξε, άφησες υπονοούμενα για το δικό μου επώνυμο. Σ' έβαλα στην θέση σου και τώρα κλαίγεσαι για ελληνιάρηδες. Αυτά έχει η ζωή.taxalata xalasa έγραψε: 10 Ιαν 2024, 10:13Είσαι ηλίθιος... Έρχεσαι σ'ένα αντικειμενικό νήμα να γράψεις την υποκειμενική μαλακία σου και είσαι εριστικός με εκφράσεις που δεν συνάδουν με το γραφτό ύφος των υπολοίπων συνμετεχόντων... Είσαι απλά ηλίθιος και δεν το καταλαβαίνεις...
Να μου θυμίσεις πάντως να σου γνωρίσω και έναν Γύφτο ονόματι Χαλιλόπουλο. Απόγονος του Κικέρωνα σίγουρα.
- taxalata xalasa
Καμμία ουσία δεν είχε η πρώτη τοποθέτησή σου. «ασχολείστε σοβαρά με τέτοιες χαζομάρες;»Καβαλάρης έγραψε: 10 Ιαν 2024, 10:24Άρχισες και τα χαζά ψέματα κακομοίρη. Η πρώτη μου τοποθέτηση ήταν απολύτως επί της ουσίας. Επειδή φυσικά σ' έτσουξε, άφησες υπονοούμενα για το δικό μου επώνυμο. Σ' έβαλα στην θέση σου και τώρα κλαίγεσαι για ελληνιάρηδες. Αυτά έχει η ζωή.taxalata xalasa έγραψε: 10 Ιαν 2024, 10:13Είσαι ηλίθιος... Έρχεσαι σ'ένα αντικειμενικό νήμα να γράψεις την υποκειμενική μαλακία σου και είσαι εριστικός με εκφράσεις που δεν συνάδουν με το γραφτό ύφος των υπολοίπων συνμετεχόντων... Είσαι απλά ηλίθιος και δεν το καταλαβαίνεις...
Να μου θυμίσεις πάντως να σου γνωρίσω και έναν Γύφτο ονόματι Χαλιλόπουλο. Απόγονος του Κικέρωνα σίγουρα.![]()
Και δεν έβαλες κανέναν στην θέση του. Νομίζεις...
Και για το παράδειγμα με το σλαβικό επώνυμο έβαλες κι αυτογκόλ και καμαρώνεις σαν το γύφτικο σκεπάρνι... κι εξάυτού σου γράφω πως δεν ξέρω αν είναι του Τσίτσερου... Δικός σου πρόγονος μπορεί νά'ναι... ο Χαλιλόπουλος...
- Καβαλάρης
Φυσικά και είχε. ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ έγραψες. Και επιμένεις όπως όλοι οι ηλίθιοι. Άντε τώρα για τάβλι με τον Χαλιλόπουλο.
- taxalata xalasa
Annibas έγραψε: 10 Ιαν 2024, 10:01Είχε ξεκινήσει από παλιότερα τον 17ο αιώνα από κάποιον τσέλιγκα είχα ακούσει που πήγε στα Επτάνησα και επέστρεψε απλά τότε δεν είχε προλάβει να διαδοθεί σε μεγάλο βαθμό όπως έγινε αργότερα.
επί τούτου σ'απάντησε ο Beria... δεν νομίζω να είχαν πρόβλημα οι αρβανίτες με τα επώνυμα τους και την φάρα τους και δεν νομίζω να υπήρχε και κάποιος για να τους το επιβάλλει με το ζόρι...
- taxalata xalasa
όχι, δεν είχε και επιμένεις... προβλημά σου... δεν θ'ασχολήθω άλλο με τα λυμά...Καβαλάρης έγραψε: 10 Ιαν 2024, 10:40Φυσικά και είχε. ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ έγραψες. Και επιμένεις όπως όλοι οι ηλίθιοι. Άντε τώρα για τάβλι με τον Χαλιλόπουλο.![]()
άϊντε να σπαμάρεις το κόμλεξ σου αλλού...
Στον Πύργο όπως έχεις παρατηρήσει είναι σχεδόν όλοι όπουλος Αρβανίτες και μη Αρβανίτες, από εκεί ήταν ο τσέλιγκας Τσερνωτάς Αρβανίτης μάλλον που πήγε στην Ζάκυνθο και επέστρεψε.taxalata xalasa έγραψε: 10 Ιαν 2024, 10:40Annibas έγραψε: 10 Ιαν 2024, 10:01Είχε ξεκινήσει από παλιότερα τον 17ο αιώνα από κάποιον τσέλιγκα είχα ακούσει που πήγε στα Επτάνησα και επέστρεψε απλά τότε δεν είχε προλάβει να διαδοθεί σε μεγάλο βαθμό όπως έγινε αργότερα.
επί τούτου σ'απάντησε ο Beria... δεν νομίζω να είχαν πρόβλημα οι αρβανίτες με τα επώνυμα τους και την φάρα τους και δεν νομίζω να υπήρχε και κάποιος για να τους το επιβάλλει με το ζόρι...
- Καβαλάρης
Πήξε βλακάκο. Όλοι οι Γύφτοι ελληνικά ονόματα έχουν.
Και τράβα και καμμιά βόλτα κατά Τουρκία μεριά όπου όλοι έχουν τουρκικά ονόματα και οι μισοί έχουν ελληνική καταγωγή.
- taxalata xalasa
Σκάσε ηλίθιε! Σε πιάνει ντελίριο και αμολάς μαλακίες συνέχεια...Καβαλάρης έγραψε: 10 Ιαν 2024, 10:48Πήξε βλακάκο. Όλοι οι Γύφτοι ελληνικά ονόματα έχουν.
Και τράβα και καμμιά βόλτα κατά Τουρκία μεριά όπου όλοι έχουν τουρκικά ονόματα και οι μισοί έχουν ελληνική καταγωγή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση