Πειραιάς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
- Fata_Morgana
Re: Highlights της ημερας μας
Ωραίο.
Δεν έχω πάει σε υψώματα του Πειραιά, μόνον από παραθαλάσσια ισώματα έχω κάποιες γνώσεις.
Δώσε κάποια ινφο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Από Πάρνηθα είναι η φωτό προς τα κάτω Πειραιάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2023, 20:44Ωραίο.![]()
Δεν έχω πάει σε υψώματα του Πειραιά, μόνον από παραθαλάσσια ισώματα έχω κάποιες γνώσεις.![]()
Δώσε κάποια ινφο.
απιστευτο χεσιμο
διαγαλαξιακο
διαγαλαξιακο
Εβίβα λοιπόν...
- Fata_Morgana
Μου έκανε δώρο το iphone το καλό και δε ξέρω πως να το διαχειριστώ 
Fata_Morgana έγραψε: 28 Δεκ 2023, 22:09 Μου έκανε δώρο το iphone το καλό και δε ξέρω πως να το διαχειριστώ![]()
Διαβάζει φόρουμ. Και παρ΄όλα αυτά είναι ακόμα μαζί σου. Προταση γάμου. Αμεσα.Fata_Morgana έγραψε: 28 Δεκ 2023, 18:39Αμα φέρνετε γενικά εγώ το θα ήθελα το i phone το max το 15 γιατί με έχει απογοητεύσει το samsung μου. Α και ένα ninja πολυμαγειρα. Θα σκεφτώ τι άλλο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Fata_Morgana
Άμα διάβαζε φόρουμ νομίζω θα είχα πρόβλημα. Νομίζω φταίει που του έφαγα τα αυτιά πόσο με είχε απογοητεύσει το samsungBazoomba έγραψε: 28 Δεκ 2023, 22:12Fata_Morgana έγραψε: 28 Δεκ 2023, 22:09 Μου έκανε δώρο το iphone το καλό και δε ξέρω πως να το διαχειριστώ
Διαβάζει φόρουμ. Και παρ΄όλα αυτά είναι ακόμα μαζί σου. Προταση γάμου. Αμεσα.Fata_Morgana έγραψε: 28 Δεκ 2023, 18:39Αμα φέρνετε γενικά εγώ το θα ήθελα το i phone το max το 15 γιατί με έχει απογοητεύσει το samsung μου. Α και ένα ninja πολυμαγειρα. Θα σκεφτώ τι άλλο.
Εν τω μεταξύ μου μοιάζει ψεύτικο
είναι πολύ πιθανό.πιστεύω είναι κάποιος που φαίνεται τερματισμένος βλάκας,ο πολλαπλασιαστής πχ
It's a trap και το ξέρεις.Fata_Morgana έγραψε: 28 Δεκ 2023, 22:09 Μου έκανε δώρο το iphone το καλό και δε ξέρω πως να το διαχειριστώ![]()
Και γουστάρεις που είσαι μέσα, οπότε άσε τις προβληματισμένες φατσούλες. Ξέρεις πολύ καλά τι περιμένει και θα έχει ως ανταπόδοση. Και θα το κάνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
nowhere έγραψε: 28 Δεκ 2023, 22:17 είναι πολύ πιθανό.πιστεύω είναι κάποιος που φαίνεται τερματισμένος βλάκας,ο πολλαπλασιαστής πχ
Να κόψω τα φρουτακια; δε ξέρει ότι παίζω ακόμα. Θα είχαμε χαμο πάλι.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2023, 22:18It's a trap και το ξέρεις.Fata_Morgana έγραψε: 28 Δεκ 2023, 22:09 Μου έκανε δώρο το iphone το καλό και δε ξέρω πως να το διαχειριστώ![]()
![]()
Και γουστάρεις που είσαι μέσα, οπότε άσε τις προβληματισμένες φατσούλες. Ξέρεις πολύ καλά τι περιμένει και θα έχει ως ανταπόδοση. Και θα το κάνεις.
fixednowhere έγραψε: 28 Δεκ 2023, 22:17 είναι πολύ πιθανό.πιστεύω είναι κάποιος που φαίνεται τερματισμένος βλάκας,ο πολλαπλασιαστής Pollaplasiastis πχ
- Fata_Morgana
Ότι έχω πολυμαγειρα

Τον έκλεψες?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Fata_Morgana
Α χα. Βρήκα έναν σε μια κουζίνα εστιατορίου και τον έκλεψα. Μου αντιστάθηκε λίγο αλλά του δώσα μια με την κουτάλα και τον κατάφερα και τον έχωσα στο κουτί
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις