Δυο καφέ βρακιά άλλαξες, απέναντι σε Ολυμπιακό που έπαιζε με επιθετικό που χωνεύει ακόμα το γεύμα του αεροπλάνου.
Θα πέσουν λεφτά, θα γίνουν επενδύσεις, θα νικηθεί η παράγκα και το παραγκίσιο βαρ.
Δυο καφέ βρακιά άλλαξες, απέναντι σε Ολυμπιακό που έπαιζε με επιθετικό που χωνεύει ακόμα το γεύμα του αεροπλάνου.
FUCK DONALD TRUMP
Έχει φέρει τη σαρα κ τη μάρα από το εξωτερικό κ παίζουν εντωμεταξύ μόνο οι Έλληνες. Ας διώξει ο ντροσχο τον Πασχαλακη τον Ρετσο τον Φορτουνη κ το Μασουρα που έχουν κ σοβαρές υποχρεώσεις με την εθνική να μην ταλαιπωρουνται τσάμπαΣέλευκας έγραψε: 08 Ιαν 2024, 00:15 Αγοράζει συνέχεια παίκτες και προπονητές χωρίς να κάνουν τελικά τίποτε
αυτό εννοείται

Πολύ πιό ξεκάθαρο το πέναλτυ που έγινε στον Πινέδα απ'ό,τι εκείνο που ζητούν οι Ολυμπιακοί. Το τελευταίο, νόμιζα κι'εγώ ότι ήταν πέναλτυ, μέχρι που είδα στο τελευταίο ρηπλαίυ από κάμερα πίσω από τους παίκτες, ότι ο Κάλενς αγγίζει και διώχνει την μπάλα, έστω και λίγο.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 08 Ιαν 2024, 03:05Ναι. Σαφώς και είναι χέρι.Leporello έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:51
Σαφώς και είναι χέρι. Μάλιστα ο πώς τον λένε απλώνει το χέρι του και η μπάλα χτυπάει λίγα εκατοστά πιό κάτω από εκεί που θα λες ότι χτύπησε στον ώμο. Φαίνεται καθαρά μόνο από μία λήψη.
Και στην επόμενη φάση μετά από το δοκάρι, δεν τον ξαπλώνουν τον Πινάδα κάτω;
Τίποτα δεν ειναι. Ο Πινέδα πέφτει επειδη χάνει την ισορροπία στον βηματισμό του.Leporello έγραψε: 07 Ιαν 2024, 23:51
Και στην επόμενη φάση μετά από το δοκάρι, δεν τον ξαπλώνουν τον Πινάδα κάτω;
Ομως ειναι ξεκάθαρα πέναλτυ αυτο που δεν έδωσε υπερ του Ολυμπιακου για ανατροπή μέσα στην περιοχή.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
κοίτα απο τη στιγμή που το var έχει καταργηθεί ξαναγυρίζουμε στα παλιά, δηλαδη ο διαιτητής κόβει την πίτα και την μοιράζει ανάλογα με το ποιος πληρώνει.jason0 έγραψε: 08 Ιαν 2024, 08:45 Ώμος είναι, καλά το πέναλτι είναι ο ορισμός
Μπράβο τίγρη, αυτους όπου τους βρίσκεις
εγώ δεν έχω ομαδα να κερδισω τη Λαμία θα κερδίσω το βαρ;jason0 έγραψε: 08 Ιαν 2024, 11:49 Να κάνεις ομάδα να κερδας και το βαρ, εμείς τον θέλουμε δυνατό τον ομπακο μας
ο πάιχτης της ΑΕΚ ακουμπάει τη μπάλα πολύ μετά απο την ανατροπή, οταν ειδη έχει χτυπήσει δυο φορές τον παίκτη του ολυμπιακού με άλλη κίνηση.Leporello έγραψε: 08 Ιαν 2024, 10:00Πολύ πιό ξεκάθαρο το πέναλτυ που έγινε στον Πινέδα απ'ό,τι εκείνο που ζητούν οι Ολυμπιακοί. Το τελευταίο, νόμιζα κι'εγώ ότι ήταν πέναλτυ, μέχρι που είδα στο τελευταίο ρηπλαίυ από κάμερα πίσω από τους παίκτες, ότι ο Κάλενς αγγίζει και διώχνει την μπάλα, έστω και λίγο.
ο πάιχτης της ΑΕΚ ακουμπάει τη μπάλα πολύ μετά απο την ανατροπή, οταν ειδη έχει χτυπήσει δυο φορές τον παίκτη του ολυμπιακού με άλλη κίνηση.Σέλευκας έγραψε: 08 Ιαν 2024, 12:01Πολύ πιό ξεκάθαρο το πέναλτυ που έγινε στον Πινέδα απ'ό,τι εκείνο που ζητούν οι Ολυμπιακοί. Το τελευταίο, νόμιζα κι'εγώ ότι ήταν πέναλτυ, μέχρι που είδα στο τελευταίο ρηπλαίυ από κάμερα πίσω από τους παίκτες, ότι ο Κάλενς αγγίζει και διώχνει την μπάλα, έστω και λίγο.Leporello έγραψε: 08 Ιαν 2024, 10:00
Ομως ειναι ξεκάθαρα πέναλτυ αυτο που δεν έδωσε υπερ του Ολυμπιακου για ανατροπή μέσα στην περιοχή.