Δυστυχως δεν μπορω να διαφωνησω σε τπτ απο αυτα.Imperium έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:21 Πάντως δύο καλά βγήκαν από την όλην υπόθεση:
Η απόλυτη ξεφτίλα του δήθεν "επιστημονικού" λόγου, που αποδείχθηκε εντελώς διευθαρμένος και καθοδηγούμενος από τον πολιτικό και τον εμπορικό.
Και η απόλυτη αποτυχία όλων αναιξεραίτως των θρησκειών, που ούτε μια από δαύτες δεν μπόρεσε να ορθώσει ανάστημα για αυτά που υποτίθεται ότι πιστεύει. ΓΤΠΚ όλες τους.
Α, ναι, και η διαπίστωση μας ότι όλα τα παραμύθια περί προηγμένης δυτικής δημοκρατίας ήταν εξ ίσου ΓΤΠΚ, στρατόπεδα συγκέντρωσης θέλει ο λαός, και εδώ (ευτυχώς) τα εμπορικά συμφέροντα μας έσωσαν.
Να λέμε και ένα ευχαριστώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- nik_killthemall
Re: Είμαι θετικός
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αφού φορούσες μάσκαΑρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:27 Η μανα μου κολλησε Covid απο τη γυναικα που την κραταει, το περασε σε 4 μερες και μονο την πρωτη υπεφερε απο αναπνευστικο, της χιρηγησαμε αμεσα τα φαρμακα του ΕΟΠΠΥ.
Εγω και η αδελφη μου παντως που την φροντισαμε δεν κολλησαμε.
.
Παίδες, είναι άλλο να δουλεύει κάποιος σε μια εταιρία με 10, 20 ή 30 εργαζόμενους με διαφορετικά γραφεία ή αποστάσεις μεταξύ των γραφείων και άλλο να έρχεται σε κοντινή επαφή με πολλούς ανθρώπους. Είναι άλλο να χρησιμοποιείς μμμ και άλλο δικό σου μέσο...
Κι επειδή εκτός από τα εμβόλια έχουν γραφτεί απίστευτες παπαριές ακόμη και για τις μάσκες, εγώ σας πάω ό,τι στοίχημα θέτε ότι κάποιοι ξύπνιοι πχορουμίτες, δεν ήταν καθόλου χαλαροί με τις προφυλάξεις που έπρεπε να λαμβάνουν ακόμη και στους ιδιωτικούς τους χώρους, που δεν έπαιζε θέμα υποχρεωτικότητας.
Και τα έχουν ήδη γράψει... αλλά ειλικρινά βαριέμαι να ψάχνω.
Κι επειδή εκτός από τα εμβόλια έχουν γραφτεί απίστευτες παπαριές ακόμη και για τις μάσκες, εγώ σας πάω ό,τι στοίχημα θέτε ότι κάποιοι ξύπνιοι πχορουμίτες, δεν ήταν καθόλου χαλαροί με τις προφυλάξεις που έπρεπε να λαμβάνουν ακόμη και στους ιδιωτικούς τους χώρους, που δεν έπαιζε θέμα υποχρεωτικότητας.
Και τα έχουν ήδη γράψει... αλλά ειλικρινά βαριέμαι να ψάχνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
taliban έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:30Αφού φορούσες μάσκαΑρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:27 Η μανα μου κολλησε Covid απο τη γυναικα που την κραταει, το περασε σε 4 μερες και μονο την πρωτη υπεφερε απο αναπνευστικο, της χιρηγησαμε αμεσα τα φαρμακα του ΕΟΠΠΥ.
.![]()
Και λοιπον;
Σε κοντινες επαφες κολλαει και απο το βλενογονο των ματιων.
.
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:32Και λοιπον;taliban έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:30Αφού φορούσες μάσκαΑρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:27 Η μανα μου κολλησε Covid απο τη γυναικα που την κραταει, το περασε σε 4 μερες και μονο την πρωτη υπεφερε απο αναπνευστικο, της χιρηγησαμε αμεσα τα φαρμακα του ΕΟΠΠΥ.
.![]()
Σε κοντινες επαφες κολλαει και απο το βλενογονο των ματιων.
.
Είστε πραγματικά απολαυστικοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σοβαρα;
Θα αισθανοσουν εσυ ασφαλης αν περιποιουσουν ασθενη με Covid που διαρκως εβηχε και φυσουσε τη μυτη του;
Δυο μασκες φοροουσαμε αλλα σε τετοιο περιβαλλον η προστασια τους σχεδον εκμηδενιζεται.
.
- taliban
Α, και 2 μάσκες πουλάκι μ.....

Παροτι εκανα μερα παρα μερα τεστ και εβγαιναν αρνητικα, εκανα μια βδομαδα να παω δουλεια μην τυχον και κολλησω καποιον.
Στα σουπερμαρκετ ομως που δουλευει η αδελφη μου δεν τους δινουν ουτε πενθημερη για Covid.
Εκει επεμβηκε η κυβερνηση υπερ των νοσουντων υπαλληλων;
.
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:37Σοβαρα;
Θα αισθανοσουν εσυ ασφαλης αν περιποιουσουν ασθενη με Covid που διαρκως εβηχε και φυσουσε τη μυτη του;
Δυο μασκες φοροουσαμε αλλα σε τετοιο περιβαλλον η προστασια τους σχεδον εκμηδενιζεται.
.
Προτείνω να ξανασκεφτείς αυτά που έγραψες.
Απλώς γιατί επιβεβαιώνουν τη δική μου θεωρία για τις φοβίες των αντιεμβολιαστών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μαναρι μου φοβαμαι μην κολλησω Covid αλλα φοβαμαι περισσοτερο εμβολια που δεν ξερουμε ακομη τις μακροπροθεσμες παρενεργειες τους και που οι κοντινες δεν ηταν καθολου καλες.
.
.
Και ειδικα για τις μασκες σε συνωστισμενα περιβαλλοντα και σε νοσοκομεια ημουν υπερ απο την πρωτη στιγμη και το εγραφα και σε αρθρα μου οτι με τη μασκα νικησαν το πρωτο κυμα πολλες χωρες που δεν εκαναν lockdown.
Στην Ελλαδα βεβαια του μπαχαλου ενω περιμεναν κυμα το φετεινο φθινοπωρο ΔΕΝ επεβαλαν μασκοφορια ουτε στα νοσοκομεια. Το εκαναν οταν ηδη εγινε η ζημια.
.
Στην Ελλαδα βεβαια του μπαχαλου ενω περιμεναν κυμα το φετεινο φθινοπωρο ΔΕΝ επεβαλαν μασκοφορια ουτε στα νοσοκομεια. Το εκαναν οταν ηδη εγινε η ζημια.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 07 Ιαν 2024, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το λυπηρό είναι πως πλέον ακόμα και αν κολλήσεις COVID μάλλον θα το περάσεις 1000% πιο ελαφριά από την παραλλαγή του Μαρτίου 2020 που ήταν ικανή να σε ξεκάνει σε λίγες ημέρες, και έτσι δεν θα θορυβηθείς αρκετά για να σκεφτείς "μα τι μαλακίες έλεγα τότε, πόσους πήρα στον λαιμό μου", αλλά αντιθέτως λόγω της καθυστερημένης προσωπικής σου εμπειρίας θα επιμένεις ότι τελικά ο COVID ήταν μια γριπούλα, μία συνωμοσία, ένα ψέμα.Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:51 Μαναρι μου φοβαμαι μην κολλησω Covid αλλα φοβαμαι περισσοτερο εμβολια που δεν ξερουμε ακομη τις μακροπροθεσμες παρενεργειες τους και που οι κοντινες δεν ηταν καθολου καλες.
.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Λεγεών έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:57Το λυπηρό είναι πως πλέον ακόμα και αν κολλήσεις COVID μάλλον θα το περάσεις 1000% πιο ελαφριά από την παραλλαγή του Μαρτίου 2020 που ήταν ικανή να σε ξεκάνει σε λίγες ημέρες, και έτσι δεν θα θορυβηθείς αρκετά για να σκεφτείς "μα τι μαλακίες έλεγα τότε, πόσους πήρα στον λαιμό μου", αλλά αντιθέτως λόγω της καθυστερημένης προσωπικής σου εμπειρίας θα επιμένεις ότι τελικά ο COVID ήταν μια γριπούλα, μία συνωμοσία, ένα ψέμα.Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:51 Μαναρι μου φοβαμαι μην κολλησω Covid αλλα φοβαμαι περισσοτερο εμβολια που δεν ξερουμε ακομη τις μακροπροθεσμες παρενεργειες τους και που οι κοντινες δεν ηταν καθολου καλες.
.
Οσο και να χτυπιεσαι ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ με τη μελετη του Ιωαννιδη που βασιστηκε σε πανω απο 80 διεθνεις στατιστικες και με τα γεγονοτα οτι ο Covid ειναι μια αρρωστια που ξεπαστρευει κυριως τους ανω των 70 και οσους εχουν υποκειμενα. Και πως κακως διοργανωθηκε κυνηγι μαγισσων για υγιεις ενηλικες και κυριως για υγιεις νεους, παιδια και εγγυες.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 07 Ιαν 2024, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taliban
Και που λέτε παιδιά εκεί που περπατουσα μια μέρα, βλέπω κάτι τύπους μέσα σε ένα κτίριο κάτι έκαναν.
Πάω πιο κοντά να δω και για πότε έκανα 3 δόσεις εμβολιο ούτε που το κατάλαβα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις