Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Ξεκολλα, το εχω ανεβασει 4 φορες σε μιση ωρα, μετα μη λετε γιατι τα χρωματιζω, γιατι φορατε παρωπιδες.
α) Οσοι ηταν ανω των Spoiler
65
60καιή με σοβαρα νοσηματα το ρισκαραν αν δεν το εκαναν και προκαλούσαν κατάρρευση στο σύστημα υγείας και έπρεπε ή παραιτηθούν από το δικαίωμα νοσηλείας ή να διωχθούν ποινικά μετά την ανάρρωσή τους
β) Οσοι ηταν κατω των 6560 και χωρις σοβαρα νοσηματα ρισκαραν που το εκαναν.
γ) Το τι εγινε σε υγιη μικρα παιδια και υγιεις νεους ηταν εγκλημα, εξισου εγκλημα οτι επετρεψαν να το κανουν εγκυες.
.
Μπούρδες έχεις ανεβάσει !
οπότε αναλαμβάνω να το διορθώσω !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ξεκολλα, το εχω ανεβασει 4 φορες σε μιση ωρα, μετα μη λετε γιατι τα χρωματιζω, γιατι φορατε παρωπιδες.
65
60καιή με σοβαρα νοσηματα το ρισκαραν αν δεν το εκαναν και προκαλούσαν κατάρρευση στο σύστημα υγείας και έπρεπε ή παραιτηθούν από το δικαίωμα νοσηλείας ή να διωχθούν ποινικά μετά την ανάρρωσή τους
γ) Το τι εγινε σε υγιη μικρα παιδια και υγιεις νεους ηταν εγκλημα, εξισου εγκλημα οτι επετρεψαν να το κανουν εγκυες.
.
Με λιγα λογια συμφωνεις για τα γκρουπ επικινδυνοτητας αλλα επρεπε να πουλησεις πνευμα ως συνηθως.
Ας ειναι.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 07 Ιαν 2024, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
65
Η απόλυτη ξεφτίλα του δήθεν "επιστημονικού" λόγου, που αποδείχθηκε εντελώς διευθαρμένος και καθοδηγούμενος από τον πολιτικό και τον εμπορικό.
Και η απόλυτη αποτυχία όλων αναιξεραίτως των θρησκειών, που ούτε μια από δαύτες δεν μπόρεσε να ορθώσει ανάστημα για αυτά που υποτίθεται ότι πιστεύει. ΓΤΠΚ όλες τους.
Α, ναι, και η διαπίστωση μας ότι όλα τα παραμύθια περί προηγμένης δυτικής δημοκρατίας ήταν εξ ίσου ΓΤΠΚ, στρατόπεδα συγκέντρωσης θέλει ο λαός, και εδώ (ευτυχώς) τα εμπορικά συμφέροντα μας έσωσαν.
Να λέμε και ένα ευχαριστώ.
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:08
Απο το πχορουμ παντως κανενας ανεμβολιαστος δεν πεθανε, ουτε νοσηλευτηκε απο οσο ξερω...
ο υποφαινομενος επι 4 χρονια δεν κολλησε καν.
Στη δουλεια μου απο 12 εργαζομενους οι δυο που ΔΕΝ καναμε το εμβολιο ημασταν και οι μονοι που δεν κολλησαμε καν.
Οι υπολοιποι δεκα κολλησαν μια και δυο φορες.
.
Δεν ξέρω το περιβάλλον εργασίας σου, ούτε τις ομαδικές συνάξεις που συμμετείχες, οπότε λέγε ό,τι θέλεις. Και το να κολλήσεις μια ελαφριά μετάλλαξη δεν σημαίνει κάτι. Ειδικώς σήμερα, είτε από κόβιντ κρεββατωθείς είτε από γρίππη ή άλλη ίωση είναι ακριβώς το ίδιο.
Και υπάρχουν χιλιάδες, που κάθε χρόνο είναι απολύτως ευάλωτοι στις χειμερινές ιώσεις. Οπότε, μάλλον θα πρέπει να εστιάσεις σε νέο πρότζεκτ. Τα εμβόλια για τη γρίππη. Και πόσοι πεθαίνουν από τα εμβόλια ή κάτι άλλο. Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό που χρησιμοποιείς/χρησιμοποιείτε για τα εμβόλια κατά του κόβιντ. Άντε να σας δω.
taliban έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:18
Μα ακόμη παίζει να πεθάνεις και εσύ και εγώ ( αν και εγώ έχω μικρότερες πιθανότητες λόγο ηλικίας) αν μας πάρει βαριά.
Το εμβόλιο το αποτρέπει αυτό.
Εγώ δεν ξαναεκανα και είμαι χύμα πλέον ούτε μάσκα πουθενά ( εκτός από μια φορά πήγα σ/μ είχε κόσμο τώρα γιορτές).
Πόσες φορές κόλλησες πες μας την αλήθεια.
Συμφωνα με τον Ιωαννιδη εχοντας ηλικια κατω των 70 ετων, οι πιθανοτητες να πεθανω ειναι 0,05%.
Επετρεψε μου να πιστευω πως αν κανω εμβολιο εχω περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανω απο παρενεργεια η να μου μεινει καποιο κουσουρι.
65
.
Με λιγα λογια συμφωνεις αλλα επρεπε να πουλησεις πνευμα ως συνηθως.
Ας ειναι.
.
Κανένα πνεύμα, απλά δεν μπορώ να βλέπω να κατακρεουργείται η στατιστική από αγύρτες. Όπως εδώ :
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:08
Απο το πχορουμ παντως κανενας ανεμβολιαστος δεν πεθανε, ουτε νοσηλευτηκε απο οσο ξερω...
ο υποφαινομενος επι 4 χρονια δεν κολλησε καν.
Στη δουλεια μου απο 12 εργαζομενους οι δυο που ΔΕΝ καναμε το εμβολιο ημασταν και οι μονοι που δεν κολλησαμε καν.
Οι υπολοιποι δεκα κολλησαν μια και δυο φορες.
.
Στις ηλικίες άνω των 15 ετών αυτοί που έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με 1 δόση είναι 7πλάσιοι από τους ανεμβολίαστους, άρα είναι πολύ φυσιολογικό να βλέπεις γύρω σου εμβολιασμένους να κολλάνε με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα πολύ απλά επειδή είναι 7 φορές περισσότεροι.
Ισοδύναμα στην δουλεια σου είναι σα να εργάζονται 2 ανεμβολίαστοι και 12/7 = 1,71 εμβολιασμένοι οπότε παρατηρεις απλα οι 1,71 κολλησαν και οι 2 δεν κολλησαν.
Αν σε ολο αυτό λάβουμε υπόψη οτι πρακτικά κάθε προστασία του εμβολίου μετά την πάροδο 7μηνου εξαφανίζεται είναι σα να είστε στη δουλεια σου 3,71 τυποι ολοι ανεμβολιαστοι.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:17
Για τα υποχρεωτικα παντως που λες εισαι απαραδεκτος.
.
Τα υποχρεωτικά δεν τα λέω για τώρα, τώρα το σύστημα υγείας δεν έχει καταρρεύσει, τα λέω για τον καιρό που το σύστημα υγείας είχε καταρρεύσει και είχες 700 διασωληνωμένους και τότε ο απαράδεκτος ξεφτίλας ήσουν εσύ που ήθελες το σύστημα υγείας να υπηρετεί μόνο την ηλικία σου χωρίς καν να παραιτήσε από κάθε δικαίωμα χρήσης του αν δεν εμβολιαζόσουν !
Πάρτε το χαμπάρι, η πάστα ηλικιωμένων που πρεσβεύεις είστε φάρα που λυμαίνεστε τον πλανήτη και ζείτε εις βαρος των νέων, όσο πιο γρηγόρα ψοφήσετε τόσο το καλύτερο για όλο το ηλιακό σύστημα, αδιάφορο το αν θα ψοφήσετε λογω εμβολιου ή λογω κορονοϊου !
Η μανα μου κολλησε Covid απο τη γυναικα που την κραταει, το περασε σε 4 μερες και μονο την πρωτη υπεφερε απο αναπνευστικο, της χιρηγησαμε αμεσα τα φαρμακα του ΕΟΠΠΥ.
Εγω και η αδελφη μου παντως που την φροντισαμε δεν κολλησαμε.
65
.
μη δεις μπούρδα, αμέσως να κάνεις ρελάνς.
όπα παιδια παιδιά κι ο αρχιμήδης της στατιστικής, ησυχία στο αμφιθεατρο να μας κάνει διάλεξη και να φωτιστουμε.
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 17:17
Για τα υποχρεωτικα παντως που λες εισαι απαραδεκτος.
.
Τα υποχρεωτικά δεν τα λέω για τώρα, τώρα το σύστημα υγείας δεν έχει καταρρεύσει, τα λέω για τον καιρό που το σύστημα υγείας είχε καταρρεύσει και είχες 700 διασωληνωμένους και τότε ο απαράδεκτος ξεφτίλας ήσουν εσύ που ήθελες το σύστημα υγείας να υπηρετεί μόνο την ηλικία σου χωρίς καν να παραιτήσε από κάθε δικαίωμα χρήσης του αν δεν εμβολιαζόσουν !
Πάρτε το χαμπάρι, η πάστα ηλικιωμένων που πρεσβεύεις είστε φάρα που λυμαίνεστε τον πλανήτη και ζείτε εις βαρος των νέων, όσο πιο γρηγόρα ψοφήσετε τόσο το καλύτερο για όλο το ηλιακό σύστημα, αδιάφορο το αν θα ψοφήσετε λογω εμβολιου ή λογω κορονοϊου !
Το συστημα υγειας καταρρεει επειδη η συγκεκριμενη κυβερνηση το εχει διαλυσει οπως διαλυσε και την αστυνομια μεταθετοντας το 70% των αστυνομικων στη φυλαξη υψηλων προσωπων.
Ειμαστε νο12 σε θνησιμοτητα στον πλανητη ακριβως επειδη πιστολιασανε το ΕΣΥ, γιατι κατα τα αλλα εχουμε πολυ ψηλοτερο ποσοστο εμβολιασμου απο αλλες χωρες που εχουν σαφως χαμηλοτερη θνησιμοτητα.