Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:44
Γιατι λοιπον ηταν ΡΙΣΚΟ να το κανουν οι κατω των 70 ετων που ΔΕΝ ειχαν υποκειμενα νοσηματα.
Τωρα εχουμε τα στοιχεια.
Η διάμεση θνητότητα του κορονοϊού είναι 0,23% στον γενικό πληθυσμό και 0,05% στα άτομα κάτω των 70 ετών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια, που δημοσιεύθηκε στο «Bulletin of the WHO», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), και η οποία συνθέτει δεδομένα από 82 άλλες σχετικές μελέτες.
ναι και; πολλα φαρμακα και παρτιδες αποσυρονται εκ των υστερων
επειδη το συγκρεκριμενο αποσυρθηκε αυτο σημαινει να μη κανεις κανενα αλλο εμβολιο; ή οτι ολα τα αλλα ειναι σκαρτα;
α) Οσοι ηταν ανω των 65 και με σοβαρα νοσηματα το ρισκαραν αν δεν το εκαναν.
β) Οσοι ηταν κατω των 65 και χωρις σοβαρα νοσηματα ρισκαραν που το εκαναν.
γ) Το τι εγινε σε υγιη μικρα παιδια και υγιεις νεους ηταν εγκλημα, εξισου εγκλημα οτι επετρεψαν να το κανουν εγκυες.
Και σε ποιους να το έκαναν ρε Αρίστο; Σε όσους ήταν κάτω των 65 χωρίς σοβαρά νοσήματα;
Σε υγιείς νέους δεν θέτε, σε ψιλοϋγιείς μεσήλικους δεν θέτε, σε ποιους θέτε;
...Και σε πόσα μικρά παιδιά είδατε να επιβάλλεται ο εμβολιασμός;
Εδώ υπήρχαν κάτι τρελλαμένοι κηδεμόνες, που θεωρούσαν αφόρητη καταπίεση για τα παιδιά, ακόμη και τη μάσκα και ναζιστική προσέγγιση τα σελφτεστ.
Αν μπλέξεις με σαλταρισμένους γενικώς, δεν ξεμπερδεύεις.
Γαλή μπορούσε να επικοινωνηθεί σωστά και να το βουλώσει ο κάθε Αρίστος αλλά προτιμήθηκε ο λαϊκισμός και ο αγυρτισμός.
Μια κυβερνητική θέση του στυλ :
"Σύμφωνα με τα στατιστικά 1 έτους 9/10 διασωληνωμένους είναι άνω των 60 και 99/100 νεκρούς άνω των 60. Άρα επιβάλλουμε εξ αρχής υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 με εμβόλιο που ΔΕΝ σταματά την μετάδοση αλλά προστατεύει δραστικά από την διασωλήνωση και τον θάνατο, και αφήνουμε προαιρετικό εμβολιασμό για τους κάτω των 60. "
Ποια θα ήταν η αντίδραση του κάθε Αρίστου ? Όχι οι ΜΕΘ μου ανήκουν δεν θέλω να εμβολιαστώ ? Τα στατιστικά είναι μαγειρεμένα τις ΜΕΘ τις γεμιζουν οι νεοι και οχι οι γεροι ?
Η όλη ιστορία απέδειξε πως η εκάστοτε "ελιτ" είναι εξίσου όχλος με τον "όχλο" δυστυχως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 07 Ιαν 2024, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:44
Γιατι λοιπον ηταν ΡΙΣΚΟ να το κανουν οι κατω των 70 ετων που ΔΕΝ ειχαν υποκειμενα νοσηματα.
Τωρα εχουμε τα στοιχεια.
Η διάμεση θνητότητα του κορονοϊού είναι 0,23% στον γενικό πληθυσμό και 0,05% στα άτομα κάτω των 70 ετών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια, που δημοσιεύθηκε στο «Bulletin of the WHO», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), και η οποία συνθέτει δεδομένα από 82 άλλες σχετικές μελέτες.
Αλλά ούτως ή άλλως, δεν έχει πια νόημα. Θα γίνει αυτό που θέλετε. Τα πάντα όλα χύμα στο κύμα γιατί ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο.
Και ανάληψη προσωπικής ευθύνης για το οτιδήποτε, χωρίς κραυγές και κλάψα αν κάτι στραβώσει, έτσι;
Δηλαδη τι θες τωρα;
Να κρυψουμε τη μελετη του καθηγητη επειδη σου χαλασε τη συνταγη στη μαγιονεζα της κινδυνολογιας;
.
Ποια κινδυνολογία; Έχω ήδη δηλώσει ότι μια χαρά είναι όσοι γνωστοί μου εμβολιάστηκαν. Και αναφορικά με μένα, ήμουν σαφής. Δεν είχα ούτε παρενέργειες από τα εμβόλια (το τελευταίο το είχα κάνει τέτοιον καιρό) και μέχρι στιγμής δεν έχω βγει καν θετική, αν και όλοι γύρω μου έχουν νοσήσει από την τελευταία μετάλλαξη (ακόμη και ο γιος μου) με συμπτώματα απλού διήμερου κρυολογήματος. Μπορεί και να το πέρασα ασυμπτωματικά.
Ποια κινδυνολογία; Έχω ήδη δηλώσει ότι μια χαρά είναι όσοι γνωστοί μου εμβολιάστηκαν. Και αναφορικά με μένα, ήμουν σαφής. Δεν είχα ούτε παρενέργειες από τα εμβόλια (το τελευταίο το είχα κάνει τέτοιον καιρό) και μέχρι στιγμής δεν έχω βγει καν θετική, αν και όλοι γύρω μου έχουν νοσήσει από την τελευταία μετάλλαξη (ακόμη και ο γιος μου) με συμπτώματα απλού διήμερου κρυολογήματος. Μπορεί και να το πέρασα ασυμπτωματικά.
Οπότε να κρύψω τί και από ποιον;
Βρε τη χαζη παριστανεις;
Η κινδυνολογια αφορα ολο τον οχλο που κυνηγουσε ακομη και τους νεους ανεβολιαστους μολις εδιναν το συνθημα για την πυρα οι διαφοροι τηλεπαρουσιαστες.
Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:46
0,05% ειχε λοιπον να πεθανει απο Covid ενας κατω των 70.
Σκεφτειτε ποσο μικροτερο ειναι το ποσοστο για τους κατω των 40 και ποσο στους κατω των 25.
.
Μπουρδολογείς ! Το 0,05% μας είναι αδιάφορο, ας ψοφήσουν όλοι χεστήκαμε ! ΟΙ ΜΕΘ είναι το θέμα και το ποσοστό διασωλήνωσης όσο μικρό κι αν είναι στον πληθυσμο βγάζει ένα τεράστιο νούμερο.
Το θέμα ειναι πως το σύστημα υγείας που μια χώρα της έχει πάρει να το στήσει μισο αιώνα σε περίοδο πανδημίας ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ που έχει κάποιο δικαίωμα να το οδηγήσει σε κατάρρευση αλλά ανήκει σε όλους, άρα ναι :
ή θα εμβολιαστεί υποχρεωτικά η ηλικιακή ομάδα που οδηγεί το σύστημα υγείας σε κατάρρευση και χεστήκαμε για το ποσοστό αυτής που θα πεθάνει από τις παρενεργειες του εμβολιου ή να υπογράψει όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί δήλωση που παραχωρεί την ΜΕΘ αν την χρειαστεί σε κάποιον άλλο.
Πρωτεραιότητα ΕΧΟΥΝ οι νέοι ΠΑΝΤΑ και σε ΟΛΑ !
Όπως έχει ηλικιακή προτίμηση ο κορονοϊος ΕΤΣΙ θα επρεπε να είχε ηλικιακή υποχρεωτικότητα ΚΑΙ ο εμβολιασμός !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Βρε τη χαζη παριστανεις;
Η κινδυνολογια αφορα ολο τον οχλο που κυνηγουσε ακομη και τους νεους ανεβολιαστους μολις εδιναν το συνθημα για την πυρα οι διαφοροι τηλεπαρουσιαστες.
.
Κατά τα φαινόμενα, το πιο δυναμικό κοινό των τηλεπαρουσιαστών είστε εσείς, χαρούλες μου.
Εγώ αυτές τις παιδικές ασθένειες, τις έχω περάσει εδώ και πολλλααααά χρόνια.
Από εκεί και πέρα κάποιοι θεωρούν όχλο εμάς, εμείς θεωρούμε όχλο αυτούς τους κάποιους και δατ'ς λάιφ. Μπορεί να αλλάξει αυτό; Σαφώς όχι.
Σκεφτειτε ποσο μικροτερο ειναι το ποσοστο για τους κατω των 40 και ποσο στους κατω των 25.
.
Μπουρδολογείς ! Το 0,05% μας είναι αδιάφορο, ας ψοφήσουν όλοι χεστήκαμε ! ΟΙ ΜΕΘ είναι το θέμα και το ποσοστό διασωλήνωσης όσο μικρό κι αν είναι στον πληθυσμο βγάζει ένα τεράστιο νούμερο.
Το θέμα ειναι πως το σύστημα υγείας που μια χώρα της έχει πάρει να το στήσει μισο αιώνα σε περίοδο πανδημίας ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ που έχει κάποιο δικαίωμα να το οδηγήσει σε κατάρρευση αλλά ανήκει σε όλους, άρα ναι :
ή θα εμβολιαστεί υποχρεωτικά η ηλικιακή ομάδα που οδηγεί το σύστημα υγείας σε κατάρρευση και χεστήκαμε για το ποσοστό αυτής που θα πεθάνει από τις παρενεργειες του εμβολιου ή να υπογράψει όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί δήλωση που παραχωρεί την ΜΕΘ αν την χρειαστεί σε κάποιον άλλο.
Ξεκολλα, το εχω ανεβασει 4 φορες σε μιση ωρα, μετα μη λετε γιατι τα χρωματιζω, γιατι φορατε παρωπιδες.
α) Οσοι ηταν ανω των 65 και με σοβαρα νοσηματα το ρισκαραν αν δεν το εκαναν.
β) Οσοι ηταν κατω των 65 και χωρις σοβαρα νοσηματα ρισκαραν που το εκαναν.
γ) Το τι εγινε σε υγιη μικρα παιδια και υγιεις νεους ηταν εγκλημα, εξισου εγκλημα οτι επετρεψαν να το κανουν εγκυες.
.
Όπως έχει ηλικιακή προτίμηση ο κορονοϊος ΕΤΣΙ θα επρεπε να είχε ηλικιακή υποχρεωτικότητα ΚΑΙ ο εμβολιασμός !
Βρε τη χαζη παριστανεις;
.
Κατά τα φαινόμενα, το πιο δυναμικό κοινό των τηλεπαρουσιαστών είστε εσείς, χαρούλες μου.
Από εκεί και πέρα κάποιοι θεωρούν όχλο εμάς, εμείς θεωρούμε όχλο αυτούς τους κάποιους και δατ'ς λάιφ. Μπορεί να αλλάξει αυτό; Σαφώς όχι.
Το ποιος ηταν οχλος που εκανε κυνηγι μαγισσων μολις κουνουσαν τις μπαγκετες οι διαφοροι τηλεδικαστες το εμαθαν και οι γατες στα κεραμιδια, εσυ παντως οχι.
Αλλά ούτως ή άλλως, δεν έχει πια νόημα. Θα γίνει αυτό που θέλετε. Τα πάντα όλα χύμα στο κύμα γιατί ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο.
Και ανάληψη προσωπικής ευθύνης για το οτιδήποτε, χωρίς κραυγές και κλάψα αν κάτι στραβώσει, έτσι;
Δηλαδη τι θες τωρα;
Να κρυψουμε τη μελετη του καθηγητη επειδη σου χαλασε τη συνταγη στη μαγιονεζα της κινδυνολογιας;
.
Γιατί δεν ρωτάς και για τους δικούς μας γνωστούς που έβγαλαν καρκινο;
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31
Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
.
Το ποιος ηταν οχλος που εκανε κυνηγι μαγισσων μολις κουνουσαν τις μπαγκετες οι διαφοροι τηλεδικαστες το εμαθαν και οι γατες στα κεραμιδια, εσυ παντως οχι.
.
Ε, όχι και γάτες στα κεραμίδια, οι φοβικοί αντιεμβολιαστές.
student έγραψε: 07 Ιαν 2024, 15:14
Σαν κερασάκι ας δούμε τί μας δήλωνε ο πλανητάρχης εκεί γύρω πάλι στα μέσα του του 21 που αρχίζει ν αλλάζει το παραμύθι από το δεν κολλάς, μιας και αυτό δεν έχει κατέβει απ το YT. Αν είστε πλήρως εμβολιασμένοι δεν χρειάζεται να φοράτε μάσκες. Κάντε όλοι τη δεύτερη δόση για να τελειώνουμε.
Είναι κοντή η μνήμη του ανθρώπου, αυτό είναι δεδομένο. Δεδομένο επίσης είναι ότι ο άνθρωπος ξεχνάει ακόμα πιο εύκολα αν η ανάμνηση συνδέεται άμεσα με δική του μαλακία. Πολύ πιο εύκολα δηλαδή φτιάχνει κάποιος μια ανάμνηση ότι από την αρχή του είπαν πως θα κάνει τρεις δόσεις από ένα εμβόλιο για να κολλήσει αλλά να το περάσει ελαφρά. Το να θυμηθεί όλα τα κατάφωρα ψέμματα που του είπαν για να τον πείσουν, τον κάνει να νιώσει τεράστιος μαλάκας που τον δούλεψαν ψιλό γαζί... οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα ορίζουν τη ζωή του.
Η σειρά των πραγματικών γεγονότων παραμένει ακριβώς όπως γράφτηκε παραπάνω.
Αντίστοιχα ήταν και η σειρά με τις δόσεις. Πρώτα με μία δόση είχες καθαρίσει. Σύντομα προέκυψε δεύτερη για πλήρη ανοσία. Μετά τρίτη για διατήρηση.
Τραγικό όλο αυτό που ζήσαμε αλλά δυστυχώς τα τεράστια μαθήματα που προέκυψαν όχι μόνο δεν έπιασαν τόπο, αλλά για τους περισσότερους διαγράφηκαν τελικώς σαν να μην έγιναν ποτέ. Όπως τα περισσότερα θύματα κακοποίησης απωθούν τα επίπονα βιώματα και τα θυμούνται αλλιώς για να την παλέψουν. Το αντίθετο βλέπεις έχει βαριές συνέπειες.
Και από πού προκύπτει ότι όσοι ενημερώνονται από τα μμε και τις δηλώσεις του κάθε πολιτικού, ανεξαρτήτως της δυναμικής του, πείθονται με όσα τους λένε; Δική τους κρίση δεν έχουν;
Ή ζούμε σε μια χώρα που ο πολιτικός λόγος τυγχάνει τεράστιας εκτίμησης; Θα δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα;
Ο πολιτικός λόγος όπως αποδείχθηκε καθορίζει τον επιστημονικό, που μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον τύγχανε τεράστιας εκτίμησης, σε βαθμό ευαγγελίου.
Στο δε συγκεκριμένο θέμα θα ήταν όντως καλύτερο να μη δουλευόμαστε μεταξύ μας. Προσωπικά πχ κόντεψα να απολυθώ για την επιλογή μου να μην εμβολιαστώ. Ας μην προσθέσω στο "Τί ακριβώς έπαθαν όσοι πχορουμίτες δεν εμβολιάστηκαν;" το ασύλληπτο μπούλινγκ, χλεύη και εξευτελισμό που δέχθηκα και στη δουλειά και στην καθημερινότητα μου και εγώ και η οικογένειά μου. Και αν ζορίστηκα εγώ τόσο, φαντάσου τί πέρασαν τα παιδιά μου με το αντίστοιχο μπούλινγκ μέσα στην εφηβεία τους. Τελικά, όλα για καλό. Χτίσαμε χαρακτήρα και δεν χρειάζεται να κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας και τους υπόλοιπους με μια άλλη πραγματικότητα. Τα θυμόμαστε όλα όπως έγιναν...όπως το παρακάτω...
αγκαλιά θα ξανακάνουν οι παπούδες την επόμενη φορά, μετά το εμβόλιο που ξαναρχίζει η ζωή όπως παλιά...
Σε ευχαριστώ για τα τρία τελευταία σου ποστ, ειλικρινά τα ίδια πάνω κάτω ήθελα να γράψω και εγώ, αλλά ωρες-ώρες λες δε γαμιέται, ωραία μέρα είναι δεν πάω καλύτερα μια βόλτα στη λιακάδα...
Τους πούστηδες, καλά, όλα τα Freedom Day τα ξέχασαν, ή κάνουν ότι δεν τα θυμούνται;
Το δε "και τι πάθαν απ' τον εξαναγκασμο;" είναι πέραν του εμετικού, από κάτι τέτοια μου μπαίνει στον νου ότι ο λογαριασμός για την ύβρη δεν έχει φτάσει ακόμα. Είδομεν.
Και αν και άθρησκος, επαναλαμβάνω, ο θεός να βάλει το χέρι του.