sys3x έγραψε: 05 Ιαν 2024, 16:31
Scouser έγραψε: 05 Ιαν 2024, 16:11
sys3x έγραψε: 05 Ιαν 2024, 15:31
Τόσο οι Εβραίοι όσο και οι Παλαιστίνιοι είναι άνθρωποι, αυτή ακριβώς η εξίσωση που κάνεις είναι ο ορισμός του ρατσισμού, έτσι ορίζεται ιστορικά από τους ναζί και έπειτα, η μόνη διαφορά είναι ότι οι ναζί δεν έριχναν την ευθύνη στα ίδια τα παιδιά που δολοφονούσαν, εσείς κάνετε
και αυτό.
Οι Παλαιστίνιοι γενικώς είναι άνθρωποι. Οι Χαμασαίοι ειδικά δεν είναι, όπως δεν είναι και οι ISIS, οι Μπόκο Χαράμ και όλο το κακό τζιχαντιστικό συναπάντημα. Δικαίωμά σου να υποστηρίζεις τα (τουρκόδουλα) κτήνη που κοιμούνται και ξυπνάνε με την ελπίδα να επαναλάβουν το Ολοκαύτωμα και που έκαναν όσα έκαναν στις 7 Οκτωβρίου επειδή μισείς τους Εβραίους (γιατί μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, για αυτό οι ακροδεξιοί υποστηρίζετε τη Χαμάς), αλλά μην περιμένεις να μην κατονομάζουμε τους εχθρούς της ανθρωπότητας για αυτό ακριβώς που είναι.
Ντουντ, δεν έχεις ιδέα τι υποστηρίζω και τι όχι και αυτό οφείλεται στο ότι δεν στροφάρεις, δεν είναι δική μου ευθύνη δλδ, δική μου ευθύνη είναι να βάζω στην θέση του τον κάθε καραγκιόζη σαν εσένα που στήνει αχυρανθρώπους - ψεύτικα επιχειρήματα δλδ του τύπου "εσύ υποστηρίζεις αυτούς" κτλ κτλ όπως έκανες εδώ πχ.
Εγώ λοιπόν ανόητε δεν υποστηρίζω εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες και εν ψυχρώ δολοφονίες μικρών παιδιών ασχέτως φυλής, χρώματος δέρματος κτλ.
Επίσης σιχαίνομαι όλους τους πουτάνας γιους που υποστηρίζουν όλα αυτά τα εγκλήματά.
Δεν μισώ λοιπόν καθόλου τους Εβραίους σκατίβλακα, δεν έχεις λοιπόν κανένα δικαίωμά να εκφράζεις την θέση μου διαστρεβλώνοντας την παράλληλα λέγοντας ψέματα έστω επειδής δεν σε κόβει το μυαλό σου μέχρις εκεί, βασικά είναι αποκλειστικά δικό σου πρόβλημά η ηλιθιότητα σου, όχι δικό μου και κάθε μα κάθε φορά που προσπαθείς να με συκοφαντήσεις θα λαμβάνεις και την απάντησή που σου πρέπει.
Ο isis είναι δημιούργημα των "δυτικών" υπηρεσιών παρεμπιπτόντως.
Επίσης δεν ψάχνει κανένας επιβεβαίωση από εσένα ή οποιονδήποτε άλλον δω χάμου να μας πεις αν είναι ή δεν είναι άνθρωποι οι Παλαιστίνιοι, απλά αυτού του τύπου η ρητορική διώκεται ποινικά, το να εξισώνεις ανθρώπους με έντομα πχ, έχε το κατά νου.
Κοίταξε να δεις πώς έχουν τα πράγματα, τύπε. Επειδή γράφουμε χρόνια εδώ πέρα, εκτός του ότι αρκετοί γνωριζόμαστε (οπότε έχουμε μια αρκετά καλή ιδέα για το τι υποστηρίζει ο καθένας), έχουμε μάθει να διακρίνουμε και ''τύπους'' χρηστών. Εσύ ανήκεις στην κατηγορία
εγώ δεν είμαι ναζί και δε μισώ τους Εβραίους, αλλά... Δεν είσαι ανοιχτά τζιχαντόφιλος όπως η άλλη η κοπριά (που είναι το ένα από τα 2 άτομα εδώ τα οποία κάνω ότι δεν υπάρχουν), αλλά σίγουρα είσαι επιλεκτικά ευαίσθητος ως προς την ταυτότητα των μωρών που σκοτώνονται. Όταν είναι εβραιάκια και οι θύτες μουσουλμάνοι, προσπερνάς τις σφαγές σαν να μη συνέβησαν (όπως μετά τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου, που για μερικές ημέρες είχατε όλοι λουφάξει στις τρύπες σας). Όταν συμβαίνει το αντίστροφο, αρχίζεις τα εβραίοι δολοφόνοι, κυριολεκτικά χειρότεροι από τους ναζί κτλ.
Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν γίνεται πόλεμος, και ειδικά σε ένα περιβάλλον σαν αυτό της Γάζας, και ακόμα πιο ειδικά με έναν αντίπαλο όπως οι κατσαριδάνθρωποι της Χαμάς, είναι αναπόφευκτο να σκοτώνονται και άμαχοι. Τραγικό φυσικά, αλλά αναπόφευκτο, όπως συνέβαινε πάντα στους πολέμους.
Ξέρεις πολύ καλά τη διαφορά ανάμεσα στο σφάζω αμάχους in cold blood, όπως έκαναν οι ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και οι κατσαριδάνθρωποι στις 7 Οκτωβρίου (και χιλιάδες άλλες φορές στο παρελθόν) και στο να σκοτώνονται άμαχοι στη διάρκεια στρατιωτικών επιχειρήσεων, σαν παράπλευρες απώλειες.
Ξέρεις πολύ καλά ότι αν οι Εβραίοι ήθελαν πραγματικά να εξαφανίσουν τους Παλαιστίνιους από τον χάρτη, όπως ακριβώς θέλουν οι κατσαριδάνθρωποι να κάνουν σε αυτούς (αλλά δεν μπορούν), έχουν τα μέσα για να το πράξουν (και δεν αναφέρομαι στα πυρηνικά).
Ξέρεις πολύ καλά ότι όλες αυτές οι ρουκέτες που εκτοξεύονται από τους κατσαριδάνθρωπους, δεν στοχεύουν σε κανένα στρατιωτικό στόχο, αλλά σε...μωρά στο Ισραήλ. Ξέρεις λοιπόν όλο το υπόβαθρο αυτού του πολέμου, αλλά παρόλα αυτά, επιλέγεις να σταθείς στο πλευρό των κατσαρίδων, δήθεν γιατί σε πιάνει ο πόνος επειδή οι Εβραίοι...σκοτώνουν μωρά.
Οπότε άσε το ηθικό κήρυγμα σε εμένα, σιχαμένε υποκριτή. Δεν σε ενοχλεί που πεθαίνουν μωρά, σε ενοχλεί, σε κατακαίει, που το Ισραήλ κερδίζει τον πόλεμο. Είσαι πιο απεχθής και από τους άθλιους τζιχαντόφιλους, που τουλάχιστον δεν είναι τόσο υποκριτές όσο εσύ. Και που'σαι,
γαμώ τις τουρκόδουλες ισλαμοφασιστικές κατσαρίδες της Χαμάς και όσους τις υποστηρίζουν. Τρέχα τώρα στην ΔΗΕ να με καταγγείλεις, θέλω να δω κάτι.