Pollaplasiastis έγραψε: 05 Ιαν 2024, 13:18
Αμα η Ρωσσια σκοπευε για θυματα τωρα θα μιλαγαμε για χιλιαδες νεκρους.
Ενώ τώρα που δεν θέλει, υπάρχουν χιλιάδες θύματα από τα ρούσικα στρατεύματα.
Είναι σαν κάτι ψευτόμαγκες, πάνε για τσαμπουκά, τρώνε χοντρό ξύλο, μετά από απόσταση αρχίζουν τις φραστικές μαγκιές και απειλές,
"αμα ήθελα θα σε είχα κάνει έτσι αλλιώς, άμα έρθω εκεί θα σε πηδήξω, άμα έρθω θα σου ρίχνω σφαλιάρες και συ θα μετράς" και τέτοια.
Ξεφτίλα για την δεύτερη μεγαλύτερη υπερδύναμη στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή.
Pollaplasiastis έγραψε: 05 Ιαν 2024, 13:18
Μην ξεχνας οτι η Ουκρανια εχει 40% ρωσσικο πλυθησμο, αρα ειναι γεματη ανθρωπους του Κρεμλινου, που δινουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε ολες τις πολεις.
Η πεποίθηση πως επειδή είναι 40% πληθυσμός ρούσικος και ως εκ τούτου, by default αγαπάνε τους νεοναζί στην Ρωσία και τον
δολοφόνο Πούτιν (Poo tin), είναι τουλάχιστον αστεία. Νομίζω το 40% κάνει το σταυρό του που είναι σε άλλη χώρα με άλλες προοπτικές
και επιθυμεί να απαλλαγεί απ την μογγολορωσική μαφία.
Και στις ΗΠΑ, ο πληθυσμός τον προηγούμενο αιώνα και το 1750 ήταν 80% Άγγλοι, αλλά μια χαρά επαναστάτησαν και τώρα είναι άλλο πράγμα.
Επίσης, ρώτα σήμερα όποιον Κύπριο θέλεις, αν θα επιθυμούσε μια ένωση με ελλάδα, να δούμε τι σφυγμό θα λάβεις απ τους σημερινούς Κύπριους.
Νομίζω κανένας δεν θέλει ένωση, ούτε καν το σκέπτεται ούτε τον απασχολεί να ενωθεί με ένα αποτυχημένο κράτος και να πληρώνει φόρους
για να ξεχρεώνουν ελληνικές χρεοκοπίες.
Άιντε , μας έχουν ζαλίσει τα πουτινοτρόλ
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.