!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεα απο το Ουκρανικο Μετωπο
Re: Νεα απο το Ουκρανικο Μετωπο
O Έσπερος είναι ο Ιζνογκούντ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ναι, κανα 2 λεπτα αργοτερα. Αντε να παιξεις παραπερα τωρα. Αν ξανακανω λαθος θα σε φωναξουμε.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο.Esperos έγραψε: 03 Ιαν 2024, 16:28 Αληθεύει πως ένας ρούσικος πύραυλος χτύπησε ρούσικο χουριό και σκότωσε ρούσους χουριάτες?
Δεν έχουν μάθει στους χειριστές των κανονιών αμα σημαδεύουν να μην πίνουν βότκες; δε κάνει ρε πούστημ !
Υγ
Ούτε να καπνίζουν δίπλα στα μπαρούτια; Αυτά τα βασικά, εκεί στην υπερδύναμη, δεν τα κατάκτησαν ακόμη?
https://www.in.gr/2024/01/03/world/rosi ... strafikan/
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
plouf έγραψε: 03 Ιαν 2024, 18:10Για τα ματια του κοσμου γινεται αυτος ο πολεμος το ΝΑΤΟ βρηκε ενα σοβαρο λογο για την μεχρι προτινος αχρηστηKauldron έγραψε: 03 Ιαν 2024, 18:03plouf έγραψε: 03 Ιαν 2024, 12:23
O Espreros (Es-peos) σε παραληρημα που βλεπει παντου απειλες απο τον κακο Πουτιν (poo-tin)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρέπει να είναι δωδεκάχρονο, δεν εξηγείται αλλιώς.
Εν τω μεταξύ:
https://twitter.com/Suriyakmaps/status/ ... 1095297276
υπαρξη του και οι αμερικλανοι ποτε δεν ξεπερασαν το συνδρομο του μακαρθισμου μονο στην εποχη του Γιελτσιν το αφησαν λιγο στην
ακρη ακομα και στην εποχη του Γκορμπατσωφ που διαφημιζε τη πιτσα Χατ ζουσε και βασιλευε.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
Libre arbitre έγραψε: 03 Ιαν 2024, 19:01Έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο. Ειλικρινά ομωςEsperos έγραψε: 03 Ιαν 2024, 16:28 Αληθεύει πως ένας ρούσικος πύραυλος χτύπησε ρούσικο χουριό και σκότωσε ρούσους χουριάτες?
Δεν έχουν μάθει στους χειριστές των κανονιών αμα σημαδεύουν να μην πίνουν βότκες; δε κάνει ρε πούστημ !
Υγ
Ούτε να καπνίζουν δίπλα στα μπαρούτια; Αυτά τα βασικά, εκεί στην υπερδύναμη, δεν τα κατάκτησαν ακόμη?
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Όχι ρε, καμία σχέση, καθορός αμόλυντος Ικαριώτης είμαι, από κει κοντά που πάνε για ελεύθερο κάμπινγκ.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
Libre arbitre έγραψε: 03 Ιαν 2024, 19:07Libre arbitre έγραψε: 03 Ιαν 2024, 19:01Έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο. Ειλικρινά ομωςEsperos έγραψε: 03 Ιαν 2024, 16:28 Αληθεύει πως ένας ρούσικος πύραυλος χτύπησε ρούσικο χουριό και σκότωσε ρούσους χουριάτες?
Υγ
Προς στιγμή νου πέρασε απ το μυαλό το παυλοπετρί, πάλι καλά.......πάνω από το χωριό Πετροπάβλοφκα
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
plouf έγραψε: 03 Ιαν 2024, 18:10Για τα ματια του κοσμου γινεται αυτος ο πολεμος το ΝΑΤΟ βρηκε ενα σοβαρο λογο για την μεχρι προτινος αχρηστηKauldron έγραψε: 03 Ιαν 2024, 18:03plouf έγραψε: 03 Ιαν 2024, 12:23
O Espreros (Es-peos) σε παραληρημα που βλεπει παντου απειλες απο τον κακο Πουτιν (poo-tin)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρέπει να είναι δωδεκάχρονο, δεν εξηγείται αλλιώς.
Εν τω μεταξύ:
https://twitter.com/Suriyakmaps/status/ ... 1095297276
υπαρξη του και οι αμερικλανοι ποτε δεν ξεπερασαν το συνδρομο του μακαρθισμου μονο στην εποχη του Γιελτσιν το αφησαν λιγο στην
ακρη ακομα και στην εποχη του Γκορμπατσωφ που διαφημιζε τη πιτσα Χατ ζουσε και βασιλευε.![]()
Δηλαδή, και ο Πούτιν (Poo tin) είναι πιόνι (πιονάκι) του ΝΑΤΟ ?Για τα ματια του κοσμου γινεται αυτος ο πολεμος το ΝΑΤΟ βρηκε ενα σοβαρο λογο για την μεχρι προτινος αχρηστη....
Του λένε,
-Βλαντ, έχουμε ένα θεματάκι με την ύπαρξή μας, έχεις καμιά καλή ιδέα ?
-Ναι αμέ, να καταστρέψουμε την ρουσίγια και να δοκιμάσετε τα πυρομαχικά σας,
-Δηλαδή τι ?
-Εσείς θα μας ρίχνετε και τα ρουσόπουλα θα αναχαιτίζουν τις σφαίρες σας και τα βλήματά σας με τα κορμάκια τους ....Θα βλέπετε από το youtube πως σκάνε.
- Esperos
plouf έγραψε: 03 Ιαν 2024, 12:23 O Espreros (Es-peos) σε παραληρημα που βλεπει παντου απειλες απο τον κακο Πουτιν (poo-tin)
Ακόμη δεν κατάλαβα για ποιο ΄λόγο με αδικείτε με αυτά που λέτε.
Το βιντεάκι,είναι καταπληκτικό και δίνει πραγματικά ερείσματα για ποιο λόγο κάποιος θα άξιζε να θαυμάζει τον Πούτιν (Poo tin)
Εξολοθρεύει έναν έναν τους ολιγάρχες διότι είναι κακοί και πονηροί και κολασμένοι.
Αν τελειώσουν οι ολιγάρχες, μετά ο λαός θα είναι και πάλι κυρίαρχος.
Αυτά ο Πούτιν (Poo tin) τα εμπνεύστηκε σχεδίασε και υλοποιεί...
Αν δεν ήμουν ορκισμένος Δημοκράτης και άρχιζα τώρα να διαβάζω περί ιστορίας και κομμουνισμού και έπεφτα πάνω σε αυτό το βίντεο,
θα έλεγα, νατος ο Μεσίας.
Αυτα:
και αμόλυντος Ικαριώτης, δεν πανε μαζί.Esperos έγραψε: 03 Ιαν 2024, 19:24 Αν δεν ήμουν ορκισμένος Δημοκράτης και άρχιζα τώρα να διαβάζω περί ιστορίας και κομμουνισμού και έπεφτα πάνω σε αυτό το βίντεο,
θα έλεγα, νατος ο Μεσίας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Esperos
Ταυτίζονται
- Libre arbitre
Τι είναι αυτό;Esperos έγραψε: 03 Ιαν 2024, 19:10Libre arbitre έγραψε: 03 Ιαν 2024, 19:07Libre arbitre έγραψε: 03 Ιαν 2024, 19:01
Έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο. Ειλικρινά ομως
https://www.in.gr/2024/01/03/world/rosi ... strafikan/Προς στιγμή νου πέρασε απ το μυαλό το παυλοπετρί, πάλι καλά.......πάνω από το χωριό Πετροπάβλοφκα
- Esperos
Δεν ξέρεις το Παυλοπέτρι ? ?Libre arbitre έγραψε: 03 Ιαν 2024, 19:31Τι είναι αυτό;Esperos έγραψε: 03 Ιαν 2024, 19:10Προς στιγμή νου πέρασε απ το μυαλό το παυλοπετρί, πάλι καλά.......πάνω από το χωριό Πετροπάβλοφκα
36.51745222703012, 22.984723045349913
-
Pollaplasiastis
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!!!! Κυλιεμαι στο πατωμα μιλαμε !!!!!
Μολις εσενα σκεφτομουν !!!!!!!!!!!
Λες κ ημουν εκει κ το εβλεπα μπροστα μου οτι ουτε που καταλαβες πιο ηταν το σωστο !!! ΟΥΑΑΑΑΑΧΧΧΑΑΧΑΑ!~!!!!!!!!!!!!!
Εισαι απεριγραπτος μιλαμε !!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑΑ !!!!
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
έσκασε ο συζητητής και πλάκωσε τα επιχειρήματα με τη μια.ο μπαζούμπα με τα πον πον λείπει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 14 Απαντήσεις