!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αρώματα και κολόνιες
Re: αρώματα και κολόνιες
Μια που θυμάμαι από πολύ παλιά ότι μου άρεσε πολύ αλλά δεν κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες, είναι η Juvena Backgammon.
Επίσης έχω και μου αρέσει πολύ το παλιό (και καλύτερο από το τωρινό) Photo του Lagerfeld. Δυστυχώς ούτε αυτό βρίσκεται πλέον, το καινούριο δεν είναι καλό.
Σε συχνή βάση τώρα πια, μόνο το Safari του Ralph Lauren.
Έχω και διάφορες άλλες που δεν τις φοράω σχεδόν ποτέ.
Επίσης έχω και μου αρέσει πολύ το παλιό (και καλύτερο από το τωρινό) Photo του Lagerfeld. Δυστυχώς ούτε αυτό βρίσκεται πλέον, το καινούριο δεν είναι καλό.
Σε συχνή βάση τώρα πια, μόνο το Safari του Ralph Lauren.
Έχω και διάφορες άλλες που δεν τις φοράω σχεδόν ποτέ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ;;!;;;!
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Dwarven Blacksmith
https://www.instagram.com/reel/C0JhqySN ... Y5NWh5OA==Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2023, 23:31Άμα δεις τα σχόλια στο σκρουτζ πλέον θεωρείται κολώνια "και η κουτσή Μαρία αυτή φοράει".GoBzi έγραψε: 27 Δεκ 2023, 23:13100 ευρώ κολόνια;Fata_Morgana έγραψε: 27 Δεκ 2023, 23:04 Αντρικά αυτή που μ αρέσει πολύ και την έχω κάνει δώρο είναι η πακο ραμπαν 1 μιλιον. Τρελαίνομαι για αυτό το άρωμα.![]()
![]()
Κυριάκος μπρο.
Το είδα και θυμήθηκα το σχόλιο σου! Έτσι είναι ο μέσος Έλληνας με Κούλη;
GoBzi έγραψε: 01 Ιαν 2024, 13:57https://www.instagram.com/reel/C0JhqySN ... Y5NWh5OA==Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2023, 23:31Άμα δεις τα σχόλια στο σκρουτζ πλέον θεωρείται κολώνια "και η κουτσή Μαρία αυτή φοράει".![]()
Κυριάκος μπρο.
Το είδα και θυμήθηκα το σχόλιο σου! Έτσι είναι ο μέσος Έλληνας με Κούλη;![]()
120 ευρώ το μπουκάλι με το οποίο λούστηκε.
Το ίδιο τρεντ υπάρχει στα κλαμπάκια. Ανοίγουν Μοέτ ντελιβεράδες ξοδευοντας μισό μισθό, και τον υπόλοιπο μήνα τον περνούν με προσφορές στο efood.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 01 Ιαν 2024, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Dwarven Blacksmith
Fuck, κατά βάθος ήλπιζα ότι τρολλάρουνGoBzi έγραψε: 01 Ιαν 2024, 13:57https://www.instagram.com/reel/C0JhqySN ... Y5NWh5OA==Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2023, 23:31Άμα δεις τα σχόλια στο σκρουτζ πλέον θεωρείται κολώνια "και η κουτσή Μαρία αυτή φοράει".![]()
Κυριάκος μπρο.

Εγώ είμαι γύφτος, με 2 κολόνιες των 20€ την βγάζω εδώ και χρόνια.Bazoomba έγραψε: 01 Ιαν 2024, 14:04GoBzi έγραψε: 01 Ιαν 2024, 13:57https://www.instagram.com/reel/C0JhqySN ... Y5NWh5OA==Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2023, 23:31
Άμα δεις τα σχόλια στο σκρουτζ πλέον θεωρείται κολώνια "και η κουτσή Μαρία αυτή φοράει".![]()
Κυριάκος μπρο.
![]()
Το ίδιο τρεντ υπάρχει στα κλαμπάκια. Ανοίγουν Μοέτ ντελιβεράδες ξοδευοντας μισό μισθό, και τον υπόλοιπο μήνα τον περνούν με προσφορές στο efood.
Το κλαμπ να το καταλάβω, είσαι φελλός του Instagram και θες να κάνει το κομμάτι σου. Σε κολώνια γιατί να δώσεις τόσα λεφτά;
Για να μπορείς να φορτώσεις την γκόμενα χωρίς να ξεράσει την Μοέτ πάνω σου αφού μυρίσει το Πακιστανικό-Πατσούλι άρωμα σου.GoBzi έγραψε: 01 Ιαν 2024, 14:11Εγώ είμαι γύφτος, με 2 κολόνιες των 20€ την βγάζω εδώ και χρόνια.Bazoomba έγραψε: 01 Ιαν 2024, 14:04GoBzi έγραψε: 01 Ιαν 2024, 13:57
https://www.instagram.com/reel/C0JhqySN ... Y5NWh5OA==
![]()
Το ίδιο τρεντ υπάρχει στα κλαμπάκια. Ανοίγουν Μοέτ ντελιβεράδες ξοδευοντας μισό μισθό, και τον υπόλοιπο μήνα τον περνούν με προσφορές στο efood.![]()
Το κλαμπ να το καταλάβω, είσαι φελλός του Instagram και θες να κάνει το κομμάτι σου. Σε κολώνια γιατί να δώσεις τόσα λεφτά;
Γαμώ τον καπιταλισμό σας ρε τύποι. Πιο μπατίρης και από τους κομμουνιστές του πφόρουμ είμαι τελικά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιαν 2024, 14:06Fuck, κατά βάθος ήλπιζα ότι τρολλάρουνGoBzi έγραψε: 01 Ιαν 2024, 13:57https://www.instagram.com/reel/C0JhqySN ... Y5NWh5OA==Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2023, 23:31
Άμα δεις τα σχόλια στο σκρουτζ πλέον θεωρείται κολώνια "και η κουτσή Μαρία αυτή φοράει".![]()
Κυριάκος μπρο.
![]()
Την γκόμενα δεν την φορτώνεις στο Accent του μπαμπά που έβαλες 5 ευρώ βενζίνη για να βγεις, εκεί είναι το θέμα.Bazoomba έγραψε: 01 Ιαν 2024, 14:13Για να μπορείς να φορτώσεις την γκόμενα χωρίς να ξεράσει την Μοέτ πάνω σου αφού μυρίσει το Πακιστανικό-Πατσούλι άρωμα σου.GoBzi έγραψε: 01 Ιαν 2024, 14:11Εγώ είμαι γύφτος, με 2 κολόνιες των 20€ την βγάζω εδώ και χρόνια.Bazoomba έγραψε: 01 Ιαν 2024, 14:04
![]()
Το ίδιο τρεντ υπάρχει στα κλαμπάκια. Ανοίγουν Μοέτ ντελιβεράδες ξοδευοντας μισό μισθό, και τον υπόλοιπο μήνα τον περνούν με προσφορές στο efood.![]()
- Cecily Anne
Εστίασα στην κάλτσα του.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αη σι γιου, εντ αη ρεηζ γιουDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιαν 2024, 14:06Fuck, κατά βάθος ήλπιζα ότι τρολλάρουνGoBzi έγραψε: 01 Ιαν 2024, 13:57https://www.instagram.com/reel/C0JhqySN ... Y5NWh5OA==Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2023, 23:31
Κυριάκος μπρο.
![]()

- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Διάβασα "αρώματα και κλανιές".
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Dwarven Blacksmith
Well played, λιγότερο mainstream σίγουρα.Bazoomba έγραψε: 01 Ιαν 2024, 14:22Αη σι γιου, εντ αη ρεηζ γιουDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιαν 2024, 14:06Fuck, κατά βάθος ήλπιζα ότι τρολλάρουνGoBzi έγραψε: 01 Ιαν 2024, 13:57
https://www.instagram.com/reel/C0JhqySN ... Y5NWh5OA==
![]()
![]()
Είσαι ικανοποιημένος από το προτζέκσιο;
ΟχιDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιαν 2024, 14:29Well played, λιγότερο mainstream σίγουρα.
Είσαι ικανοποιημένος από το προτζέκσιο;
Ειναι για πιο intimate φασεις, αλλα το λατρευω. Και εχει σχετικα μεγαλη διαρκεια.
Καλο projection εχει το Ακου Ντι Τζιο. Αλλα αυτο το εχω περισσοτερο για καλοκαιρινες εξοδους.