nowhere έγραψε: 01 Ιαν 2024, 07:20
πάλι φαντασιώσεις με γκειλίκια έχεις ρε μαύρε?φάτονα επιτέλους να μη βασανίζεσαι
Μικρε γκαρσιλαμα πες μας ποτε εγραψες τελευταια φορα το οτιδηποτε, σε οποιοδηποτε θρεντ, που να προσφερει κατι στο νημα??
Ποτε?? ειλικρινης ερωτηση.
Εχεις γραψει ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ κατι αλλο εκτος απο βρισιες κ υφακι ?? ΛΟΛ!!!
Φιλε εισαι ισως ο χειροτερος μ@λ@κ@ς
BY FAR οχι μονο εδω μεσα, αλλα κ σε οσες αγορες εχω περασει ανα τις δεκαετιες.
Μακραν ο χαμηλοτερου επιπεδου καθυστερημενος.
Ξεπερνας τον δευτερο με αποσταση.
Υπαρχεις μονο για να βρωμιζεις τα νηματα. Οχι μονο αυτα που "γραφουν για Ρωσσια", αλλα οσα αποφασιζεις να μπεις.
Ουτε ειμαι μονο εγω που ακουω τις μλκς σου. Οχι!! Με τους περισσοτερους απλα βριζεσαι καθε φορα!!
Ποτε δεν λες ουτε ενα επιχειρημα.
Ποτε. Εσυ κ τα επιχειρηματα εχετε παρει διαζυγιο.
Απλα μπαινεις, οτι σου καπνισει κ δεν σου αρεσει γραφεις τη μλκ σου, βριζεις κανα δυο στην πορεια, κ αυτο ηταν!!
Τωρα ο κοσμος πηρε το φως το αληθινο απ το δωρο του Θεου στην ανθρωποτητα!!! Εσενα !!
Αυτο ειναι το μονο που κανεις. Να βριζεις.
Για του λογου το αληθες, οποιος θελει μπορει να μπει στην ιστορια σου κ να δει. Μονο υφακι-μαγκια να πουλας κ βρισιες.
Απολυτως τιποτε αλλο, οπουδηποτε γραφεις!!

Εισαι ενα παραδειγμα ηλεκτρονικου σκουπιδιου που σπανια βρισκει καποιος στο διαδυκτιο, δεδομενου οτι τετοιος ρολος θα ηταν εντελως βαρετος για τον οποιονδηποτε νοημων ανθρωπο.
Φυσικα ειναι δυσκολο καποιος να φανταστει το απυθμενο μισος που εχεις για την ζωη κ τον εαυτο σου, αφου οτι βγαζεις για τους αλλους, πρωτα τα εχει ακουσει ο αμοιρος που κατοικει μεσα σου...... αλλα αυτο ειναι κατι που απασχολει τον γιατρο σου, μικρε μπουλη, οχι εμας.
Δεν μπορω παρα να σε συνχαρω!! Μπραβο, κ εις ανωτερα!!