!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 - Στο τραπέζι η επιστροφή μέτρων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 - Στο τραπέζι η επιστροφή μέτρων
"Ανησυχουν οι ειδικοι"
Αυτά τα νούμερα είναι του κώλου.Libre arbitre έγραψε: 30 Δεκ 2023, 00:46hellegennes έγραψε: 30 Δεκ 2023, 00:34Με την γρίπη στην Ελλάδα πεθαίνουν πολλές χιλιάδες τον χρόνο. Με τον κορωνοϊό πέθαναν 6-8 φορές παραπάνω,Libre arbitre έγραψε: 30 Δεκ 2023, 00:15 Με την γρίπη πόσοι πέθαιναν την εβδομάδα και πόσοι με τον κόβιντ;![]()
Περιλαμβάνουν τους θανάτους μόνο από την γρίπη και όχι τους θανάτους που προκλήθηκαν από επιπλοκές εξαιτίας της γρίπης π.χ. καρδιακές παθήσεις ή παθήσεις του αναπνευστικού... Ιδιαίτερα εκεί στα 2010-2011 είχε πεθάνει πολύς κόσμος από τη γρίπη - στην γειτονιά μου μόνο είχαμε πάνω από 5 θανάτους ηλικιωμένων εξαιτίας αυτής της γρίπης...
Αλλά... Γρίπη είναι, τι να κάνουμε - έτσι είναι...
Όταν όμως είναι COVID προσθέτουμε τον κάθε ένα που πεθαίνει έχοντας COVID στο γενικό σύνολο...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Τι μάσκα φοράς, τύπισσα;Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2023, 17:15Τίποτα εγώ μια μυξα κι αυτή διάφανη. Και κάθομαι όλη μέρα με μια μασκα μέσα. Θα μου στρίψειΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:44εμείς χάσαμε από πέμπτη μέχρι προχθες την τετάρτη που αρνητοποιήθηκε. βεβαια τα συμπτώματα δεν ήταν ελαφρά αλλά μέτρια.Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:26
Την πάτησα ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, χωρίς να έχει κανένας στο περιβάλλον μου σύμπτωμα. Μια μυξα είδα και πήγα κι έκανα τεστ.![]()
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Cecily Anne
Δύο δόσεις. Μετά κολλησα μερικές μέρες πριν την τρίτη. Ε μετά δεν είχε νόημα, τον περνάω αστεία σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ιό. Πχ γρίπης κάνω εμβόλιο, γιατί με θερίζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2023, 17:55Έχεις κάνει εμβόλια τα προηγούμενα χρόνια;Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2023, 17:51Ακόμα βλαστημαω την ώρα και τη στιγμή που έκανα τεστ! Κανένας δε θα με υποψιαζοταν ακόμα και να κολλαγαν όλοι![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Τώρα που σου μιλάω ffp2Feindflug έγραψε: 30 Δεκ 2023, 18:28Τι μάσκα φοράς, τύπισσα;Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2023, 17:15Τίποτα εγώ μια μυξα κι αυτή διάφανη. Και κάθομαι όλη μέρα με μια μασκα μέσα. Θα μου στρίψειΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:44
εμείς χάσαμε από πέμπτη μέχρι προχθες την τετάρτη που αρνητοποιήθηκε. βεβαια τα συμπτώματα δεν ήταν ελαφρά αλλά μέτρια.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Libre arbitre έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:54Θα καταφέρουν να μας κλείσουν πάλι οι ανεμβολιαστοι;Αλιόσα έγραψε: 30 Δεκ 2023, 10:44 Σε έξαρση κορονοϊός και γρίπη: Στα επίπεδα του '21 τα κρούσματα - Οδηγίες για ρεβεγιόν και μάσκες
https://www.ethnos.gr/health/amp/295240 ... nkaimaskes

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ποτέ δεν φρακαραν τα νοσοκομεία από γρίπη. Είδες τι έγινε στην Ιταλία;OANNHSEA έγραψε: 30 Δεκ 2023, 18:24Αυτά τα νούμερα είναι του κώλου.Libre arbitre έγραψε: 30 Δεκ 2023, 00:46hellegennes έγραψε: 30 Δεκ 2023, 00:34
Με την γρίπη στην Ελλάδα πεθαίνουν πολλές χιλιάδες τον χρόνο. Με τον κορωνοϊό πέθαναν 6-8 φορές παραπάνω,![]()
Περιλαμβάνουν τους θανάτους μόνο από την γρίπη και όχι τους θανάτους που προκλήθηκαν από επιπλοκές εξαιτίας της γρίπης π.χ. καρδιακές παθήσεις ή παθήσεις του αναπνευστικού... Ιδιαίτερα εκεί στα 2010-2011 είχε πεθάνει πολύς κόσμος από τη γρίπη - στην γειτονιά μου μόνο είχαμε πάνω από 5 θανάτους ηλικιωμένων εξαιτίας αυτής της γρίπης...
Αλλά... Γρίπη είναι, τι να κάνουμε - έτσι είναι...
Όταν όμως είναι COVID προσθέτουμε τον κάθε ένα που πεθαίνει έχοντας COVID στο γενικό σύνολο...
.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
https://www.newsflare.com/video/348569/ ... 9-patientstalaipwros έγραψε: 30 Δεκ 2023, 17:30Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Δεκ 2023, 17:27Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2023, 17:15
Τίποτα εγώ μια μυξα κι αυτή διάφανη. Και κάθομαι όλη μέρα με μια μασκα μέσα. Θα μου στρίψει![]()
Έλα, πάμε τριήμερο μαζί![]()
![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
12/29/2023
Περισσότερες δόσεις, περισσότερες λοιμώξεις! Η διαφθορά είναι έγκλημα για όλους...

Σακελλαροπούλου: «Το καλύτερο δώρο μάς το έκανε η επιστήμη»!

Οι «αρνητές συνωμοσιολόγοι» είχαν δίκιο!
Περισσότερες δόσεις, περισσότερες λοιμώξεις!
Μια μελέτη που έγινε στην Αυστρία στα τέλη του 2022, αλλά μόλις δημοσιεύτηκε, δείχνει ότι όσο περισσότερες δόσεις €μVολίων παίρνετε, τόσο περισσότερες λοιμώξεις λαμβάνετε (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.14136)!
Πρόκειται για επαναληπτικές λοιμώξεις, αφού είχαν ήδη περάσει τη νόσο COVID-19. Όσοι δεν έλαβαν ούτε μία δόση είχαν δύο έως τρεις φορές λιγότερες λοιμώξεις από τους λήπτες μιας δόσης ή πολλαπλών δόσεων.
Οι «αρνητές» είχαν δίκιο!
Μένει να γίνει κατανοητό γιατί πολλοί άνθρωποι πήγαν να εμβολιαστούν ούτως ή άλλως, παρόλο που είχαν ήδη ασθενήσει. Οι πιο πιθανές υποθέσεις είναι ότι εξαναγκάστηκαν, ή επηρεάστηκαν από προπαγάνδα που βασίζεται στο μείγμα διαφθοράς και άγνοιας της πολιτικής τάξης, των γιατρών, των εκκλησιαστικών ιεραρχών, των "καλλιτεχνών ιολόγων" με ακριβοπληρωμένα τηλεοπτικά σποτ και φυσικά των μέσων μαζικής ενημέρωσης της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας.
Η διαφθορά είναι έγκλημα για όλους!
Η άγνοια για τους γιατρούς, τους πολιτικούς και γενικότερα όλους τους πλασιέ πειραματικών φαρμάκων Big Pharma δεν είναι ελαφρυντικό. Θυμίζουμε τον Μάρτη του 2022 ➥ "Εγώ πιστεύω στην επιστήμη"... Ένα από τα πιο ηλίθια πράγματα που έχουν ακουστεί ποτέ σ' αυτούς τους καιρούς (http://www.press-gr.com/2022/01/blog-post_17.html)!
Διαβάστε περισσότερα »
http://www.press-gr.com/2023/12/blog-post_856.html
- Otto Weininger
178 rapid tests
81 θετικά σε covid
12 σε γρίπη
και γράφει ακόμα
81 θετικά σε covid
12 σε γρίπη
και γράφει ακόμα
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Δεκ 2023, 20:07https://www.newsflare.com/video/348569/ ... 9-patients
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
187*5= 935 euroOtto Weininger έγραψε: 30 Δεκ 2023, 21:00 178 rapid tests
81 θετικά σε covid
12 σε γρίπη
και γράφει ακόμα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μπήκα χωρίς μάσκα σε καφετέρια με κόσμο οι μισοί παίζει να έβηχαν δίχως να υπάρχει αύριο.
Πήγα σ/μ και φόρεσα μάσκα. Αλλά δεν είχε κόσμο.
Καλά θα πάει και αυτό
Πήγα σ/μ και φόρεσα μάσκα. Αλλά δεν είχε κόσμο.
Καλά θα πάει και αυτό
Πόσων χρονών είσαι που κάνεις το εμβόλιο της γρίπης; 80;Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2023, 18:29Δύο δόσεις. Μετά κολλησα μερικές μέρες πριν την τρίτη. Ε μετά δεν είχε νόημα, τον περνάω αστεία σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ιό. Πχ γρίπης κάνω εμβόλιο, γιατί με θερίζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2023, 17:55Έχεις κάνει εμβόλια τα προηγούμενα χρόνια;Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2023, 17:51
Ακόμα βλαστημαω την ώρα και τη στιγμή που έκανα τεστ! Κανένας δε θα με υποψιαζοταν ακόμα και να κολλαγαν όλοι![]()
Μήπως σε θερίζει επειδή κάνεις το εμβόλιο;
Μια φορά το έκανα και ήμουν μόνον 26, επειδή με τρόμαξαν και την επόμενη χρονιά πέρασα την χειρότερη γρίπη της ζωής μου. Μετά δεν το ξανάκανα και όλα καλά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Cecily Anne
Τι σχέση έχει μόνο η ηλικία με τον αν σε θερίζει ένας ιός? Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Όπως το γεγονός ότι έχω ιστορικό βαρύ πνευμονίας. Δεν έχω αρρωστήσει επειδή κάνω το εμβόλιο.Juno έγραψε: 30 Δεκ 2023, 21:16Πόσων χρονών είσαι που κάνεις το εμβόλιο της γρίπης; 80;Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2023, 18:29Δύο δόσεις. Μετά κολλησα μερικές μέρες πριν την τρίτη. Ε μετά δεν είχε νόημα, τον περνάω αστεία σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ιό. Πχ γρίπης κάνω εμβόλιο, γιατί με θερίζει.
Μήπως σε θερίζει επειδή κάνεις το εμβόλιο;
Μια φορά το έκανα και ήμουν μόνον 26, επειδή με τρόμαξαν και την επόμενη χρονιά πέρασα την χειρότερη γρίπη της ζωής μου. Μετά δεν το ξανάκανα και όλα καλά.
Πώς ξέρεις ότι πέρασες γρίπη την επόμενη χρονια, έκανες τεστ γριπης?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 30 Δεκ 2023, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση