!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

πατησιωτης έγραψε: 29 Δεκ 2023, 00:01
hellegennes έγραψε: 28 Δεκ 2023, 23:10
πατησιωτης έγραψε: 28 Δεκ 2023, 21:17

Θα είχε πλάκα να βγει το ΟΧΙ δεδομένου ότι αυτοί οι ίδιοι ζήτησαν το κοινό νόμισμα ως αντάλλαγμα για την ενοποίηση της Γερμανίας.Εάν ακυρωνόταν το κοινό νόμισμα ενώ είχε γίνει η ενοποίηση,τότε θα έπιαναν το λόττο οι Γερμανοί.
Μαλάκα, τρελός ο σουρεαλισμός σου. Ο μεγαλύτερος ωφελημένος του κοινού νομίσματος, δηλαδή η μεγαλύτερη εξαγωγική χώρα της ΕΕ, θα έπιανε το λότο αν δεν γινόταν το ευρώ. :smt005: :smt005: :smt005:

Μαλάκα, ειλικρινά, πού πάτε και τα βρίσκετε; :smt005: :smt005: :smt005:
Απαίτηση της Γαλλίας ήταν το ευρώ.Μια χαρά εξαγωγές έκαναν οι Γερμανοί και με το μάρκο και δεν είχαν να φορτωθούν όλους τους γκρινιάρηδες που πρώτα μπήκαν και μετά φώναζαν.
Ase poy me th draxmh ξεσκιζαμε σε εξαγωγες ενω οπως ειναι γνωστο σε ολους "ειναι αδυνατο να χρεοκοπησεις με εθνικο νομισμα".

Το θεμα δεν ηταν ποτε ιδεολογικο. ΕΙναι ξεκαθαρα ηλιθιοι εναντιον μη ηλιθιων.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Πιθανώς η Merkel να είδε κάτι πιο βαθιά από τον Αλαμανό Υπουργό, και να κράτησε την Ελλάδα μέσα λόγω των εξαγωγών. Ο Αλαμανός Υπουργός -αιωνία η μνήμη του- ήταν πιο τετράγωνος.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2023, 00:15
hellegennes έγραψε: 28 Δεκ 2023, 23:10

Μαλάκα, τρελός ο σουρεαλισμός σου. Ο μεγαλύτερος ωφελημένος του κοινού νομίσματος, δηλαδή η μεγαλύτερη εξαγωγική χώρα της ΕΕ, θα έπιανε το λότο αν δεν γινόταν το ευρώ. :smt005: :smt005: :smt005:

Μαλάκα, ειλικρινά, πού πάτε και τα βρίσκετε; :smt005: :smt005: :smt005:
Απαίτηση της Γαλλίας ήταν το ευρώ.Μια χαρά εξαγωγές έκαναν οι Γερμανοί και με το μάρκο και δεν είχαν να φορτωθούν όλους τους γκρινιάρηδες που πρώτα μπήκαν και μετά φώναζαν.
Lol! Από το 1974 ως το 1990 που υπογράφηκε το σύμφωνο ενοποίησης, οι εξαγωγές της Γερμανίας ήταν στάσιμες στο 20-22% του ΑΕΠ της. Έφτασαν το 32% όταν μπήκαμε στο ευρώ και τώρα είναι στο 50%. Κοροϊδευόμαστε;
Δεν υπαρχει συσχετιση. ΑΛλωστε μετα το 90 ξεκινησε το αφηνιασμενο γκλομπαλιζαησον. Και η Κινα πολλαπλασιασε τις εξαγωγες της μετα το 90. Και αυτη χαρη στο ευρω ε; Ειστε εντελως παραλογοι και πετατε ηλιθια επιχειρηματα. Προσπαθειτε να δαιμονοποιησετε ενα εργαλειο που ειναι το νομισμα και τιποτε αλλο. Οι ελλ κυβερνησεις μπαινοντας στο ευρω επρεπε να τηρησουν πολυ συνετη δημοσιονομικη πολιτικη ωστε να μη διογκωθει το χρεος λογω του φτηνου δανεισμου. Δεν το εκαναν και δεν ηθελε ουτε η κοινωνια να το κανουν, αυτη ειν η αιτια της καταστροφης και δεν φταει κανενα ευρω και καμια γερμανια γιαυτο.

ΕΙσαστε τελειως ανεγκεφαλοι που ακομα επιμενετε αυτιστικα σε αυτες τις ηλιθιοτητες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Exodus έγραψε: 29 Δεκ 2023, 00:19 Πιθανώς η Merkel να είδε κάτι πιο βαθιά από τον Αλαμανό Υπουργό, και να κράτησε την Ελλάδα μέσα λόγω των εξαγωγών. Ο Αλαμανός Υπουργός -αιωνία η μνήμη του- ήταν πιο τετράγωνος.
Ναι ειπε ας κοψομε 150 δις χρεους απο την Ελλαδαρα που ειναι κοτζαμ 2% της ευρωπαικης οικονομιας γιατι θα χασομε σε εξαγωγες...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Δεν ντρεποσαστε λιγακι ξεφτιλες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Εφτασαν οι μισθοι και οι συνταξεις στο 90% των ετησιων εσοδων του κρατους αλλα μας εφταιγε το ευρω και ο Σοιπλε...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Οργισμένος έγραψε: 29 Δεκ 2023, 00:26Ναι ειπε ας κοψομε 150 δις χρεους απο την Ελλαδαρα που ειναι κοτζαμ 2% της ευρωπαικης οικονομιας γιατι θα χασομε σε εξαγωγες...
Λέω, πιθανώς η Καγκελάριος να είδε κάτι πιο βαθιά στην παραμονή της Ελλάδας από τον Schäuble. Λες να το έκανε από φιλελληνισμό; Αυτά δεν υπάρχουν στην πολιτική. Όχι, δεν νομίζω πως το έκανε για να αγοράζει ρίγανη και λάδι και κουραμπιέδες χωρίς δασμούς.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

KAi σημερα που πλεον το ελευθερο εμποριο φθηνει, η Γερμανια εχει σχεδον μηδενικες καθαρες εξαγωγες .
Γιατι αραγε ; Και παλι ευρω εχομε , τι εγινε;;;
Αλλα και πριν τις καλες εποχες τι καθαρες εξαγωγες ειχε ως ποσοστο αεπ ;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

γυρω στο 2008 στα υποτιθεται ντουζενια της εξαγωγικης γερμανιας , οι Γερμανοι ειχανε NX δλδ καθαρες εξαγωγες γυρω στο 4 με 7% του gdp ΡΕ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΨΕΚΑΣ , αλλα κατα τα αλλα μας εμπασαν στο ευρω για να μας πουλανε τα προιοντα τους...
https://www.theglobaleconomy.com/Germany/Trade_balance/
Παντα αυτοι εισασταν και δεν προκειται να αλλαξετε....
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Exodus έγραψε: 29 Δεκ 2023, 00:28
Οργισμένος έγραψε: 29 Δεκ 2023, 00:26Ναι ειπε ας κοψομε 150 δις χρεους απο την Ελλαδαρα που ειναι κοτζαμ 2% της ευρωπαικης οικονομιας γιατι θα χασομε σε εξαγωγες...
Λέω, πιθανώς η Καγκελάριος να είδε κάτι πιο βαθιά στην παραμονή της Ελλάδας από τον Schäuble. Λες να το έκανε από φιλελληνισμό; Αυτά δεν υπάρχουν στην πολιτική. Όχι, δεν νομίζω πως το έκανε για να αγοράζει ρίγανη και λάδι και κουραμπιέδες χωρίς δασμούς.
Μάλλον από φιλορωσισμό το έκανε. :D Είναι γνωστές οι σχέσεις της με τον Πούτιν που μπορεί να ανάγονται και στην εποχή της Ανατολικής Γερμανίας,άλλωστε ο τελευταίος περίμενε να φύγει από καγκελλάριος για να επιτεθεί στην Ουκρανία.Η Ελλάδα φυσικά είναι μια χώρα που μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι ρωσόφιλο,αυτά είναι γνωστά και στην Ευρώπη.
Το 2015 μετά το δημοψήφισμα έχουν μαζευθεί οι πολιτικοί στο προεδρικό και στον προθάλαμο είναι ο Λαφαζάνης πάνω στο τηλέφωνο περιμένοντας το τηλέφωνο του Πούτιν.Σε κάποια στιγμή μπαίνει μέσα και λέει ότι είναι στο τηλέφωνο.Ο Τσίπρας σηκώνεται,μιλάει και γυρίζει σκυθρωπός (διήγησις Σταύρου Θεοδωράκη που ήταν παρών) και τους λέει ότι ο Πούτιν του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε ο ίδιος αλλά μπορεί να πει ένα καλό λόγο στη Μέρκελ για μας. :p3: :p3: Τότε μιλάει ο Μειμαράκης που λέει στον Τσίπρα - βλέπεις Αλέξη που έχεις φέρει τα πράγματα;και αυτός απαντά αν με στηρίξετε θα υπογράψω νέα συμφωνία.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Οργισμένος έγραψε: 29 Δεκ 2023, 00:24

Lol! Από το 1974 ως το 1990 που υπογράφηκε το σύμφωνο ενοποίησης, οι εξαγωγές της Γερμανίας ήταν στάσιμες στο 20-22% του ΑΕΠ της. Έφτασαν το 32% όταν μπήκαμε στο ευρώ και τώρα είναι στο 50%. Κοροϊδευόμαστε;
Δεν υπαρχει συσχετιση. ΑΛλωστε μετα το 90 ξεκινησε το αφηνιασμενο γκλομπαλιζαησον. Και η Κινα πολλαπλασιασε τις εξαγωγες της μετα το 90. Και αυτη χαρη στο ευρω ε; Ειστε εντελως παραλογοι και πετατε ηλιθια επιχειρηματα. Προσπαθειτε να δαιμονοποιησετε ενα εργαλειο που ειναι το νομισμα και τιποτε αλλο. Οι ελλ κυβερνησεις μπαινοντας στο ευρω επρεπε να τηρησουν πολυ συνετη δημοσιονομικη πολιτικη ωστε να μη διογκωθει το χρεος λογω του φτηνου δανεισμου. Δεν το εκαναν και δεν ηθελε ουτε η κοινωνια να το κανουν, αυτη ειν η αιτια της καταστροφης και δεν φταει κανενα ευρω και καμια γερμανια γιαυτο.

ΕΙσαστε τελειως ανεγκεφαλοι που ακομα επιμενετε αυτιστικα σε αυτες τις ηλιθιοτητες.
Ναι βρε, εντελώς τυχαίο ήταν. Τι Γερμανία τι Κίνα, το ίδιο πράγμα είναι. Συντριπτικά στην Ευρώπη εξάγει η Γερμανία, μπούφο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

ΚΑι κοιταξτε τι γινεται και στην ελλαδα μας σημερα. Μολις αρχιζει να χαλαρωνει η δημοσιονομικη πολιτικη παφ γιγαντωνει το εμπορικο ελλειμα ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΚΟΥΛΗ. Οτι και να γινει , οτι και νομισμα να εχει μια χωρα , οτι σκατα και να εχει, και το θεο μπαρμπα να εχει, οταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΗ αυτο αυτοματα σημαινει οτι οταν χαλαρωνει η δημοσιονομικη πολιτικη , οταν δλδ αρχιζουν οι αυξησεις σε μισθους συνταξεις, το εμπορικο ελλειμα απογειωνεται.
Οτι και να κανετε και οσες μαλακιες και να πετατε εις τους αιωνας των αιωνων...
https://www.theglobaleconomy.com/Greece/Trade_balance/
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Οργισμένος έγραψε: 29 Δεκ 2023, 00:27 Εφτασαν οι μισθοι και οι συνταξεις στο 90% των ετησιων εσοδων του κρατους αλλα μας εφταιγε το ευρω και ο Σοιπλε...
Είπε ο Έλληνας δημόσιος υπάλληλος που έφυγε σε άλλη χώρα γιατί σταμάτησε να ανεβαίνει ο μισθός του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2023, 00:41
Οργισμένος έγραψε: 29 Δεκ 2023, 00:24

Ναι βρε, εντελώς τυχαίο ήταν. Τι Γερμανία τι Κίνα, το ίδιο πράγμα είναι. Συντριπτικά στην Ευρώπη εξάγει η Γερμανία, μπούφο.
Αντε βρε ψεκα απο δω χαμω.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2023, 00:42
Οργισμένος έγραψε: 29 Δεκ 2023, 00:27 Εφτασαν οι μισθοι και οι συνταξεις στο 90% των ετησιων εσοδων του κρατους αλλα μας εφταιγε το ευρω και ο Σοιπλε...
Είπε ο Έλληνας δημόσιος υπάλληλος που έφυγε σε άλλη χώρα γιατί σταμάτησε να ανεβαίνει ο μισθός του.
Πονας μπακαλογατε;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”