!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την ενοχλούν τα παπαρια της
Re: Την ενοχλούν τα παπαρια της
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Τρανς γυναίκες ήτανε αυτές στην ελληνική λαϊκή συνείδηση μέχρι να ξεσπάσει όλο αυτό.
Ακόμη και οι νοικοκυρές αντιμετωπιζαν τη χειλουδακη η την καρλοτα σαν τρανς γυναίκες.
Δυστυχώς οι ακρότητες της γουοκ κουλτούρας στις ΗΠΑ θέλουνε πλέον τα άτομα αυτού του τύπου να λέγονται γυναίκες και από την άλλη να καταργηθεί η λέξη γυναίκα ως μη συμπεριληπτικη. Αυτό έχει οδηγήσει σε ένα πισωγύρισμα στη κουλτούρα που έχουμε εδώ ως προς αυτά τα άτομα.
Ακόμη και οι νοικοκυρές αντιμετωπιζαν τη χειλουδακη η την καρλοτα σαν τρανς γυναίκες.
Δυστυχώς οι ακρότητες της γουοκ κουλτούρας στις ΗΠΑ θέλουνε πλέον τα άτομα αυτού του τύπου να λέγονται γυναίκες και από την άλλη να καταργηθεί η λέξη γυναίκα ως μη συμπεριληπτικη. Αυτό έχει οδηγήσει σε ένα πισωγύρισμα στη κουλτούρα που έχουμε εδώ ως προς αυτά τα άτομα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Οργισμένος
ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ;;;southern έγραψε: 26 Δεκ 2023, 20:54
Ένα ενδιαφέρον βίντεο από τον Andrew the Athenian.
Ρε προβλήματα που έχουν οι τρανς γυναίκες![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Υπάρχουν και θετικά. Ότι ίσως με όλη αυτή τη συμπερίληψη θα βγουν αυτά τα άτομα από το περιθώριο και θα κάνουν κάτι περισσότερο από πεζοδρόμιο και ντραγκ σόου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
δεν ποναμε. απλα θεωρουμε οτι το συγκεκριμενο ατομα ειναι βιολογικα αντρας.Οργισμένος έγραψε: 27 Δεκ 2023, 07:12ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ;;;southern έγραψε: 26 Δεκ 2023, 20:54
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Καλα δεν ξερει ο Andrew οτι ομοφυλοφιλια παρατηρειται και σε αλλα ειδη;southern έγραψε: 26 Δεκ 2023, 20:54
Το θεμα με τις τρανς ειναι φιλοσοφικο: ειμαστε οτι μας λεει το μυαλο μας ή ειμαστε οτι μας λενε οι αλλοι;
Δεν υπαρχει σωστη απαντηση στο ζητημα. Και τα δυο σωστα ειναι. Η τρανς σου λεει 'αισθανομαι γυναικα', και οντως μπορει να εχει τα ψυχολογικα τρεντς μια γυναικας. Εμεις την βλεπουμε και λεμε οτι ειναι αντρας.
- hellegennes
Η ομοφυλοφιλία ναι, η τρανσεξουαλικότητα όχι. Είναι ξεκάθαρα ανθρώπινη επινόηση.
Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα που μπορείς να πεις ότι είναι γυναικείες και αντρικές συμπεριφορές από βιολογική άποψη και εγώ δεν έχω πειστεί ακόμα ότι οι τρανς γυναίκες και οι τρανς άντρες επιδεικνύουν αυτές τις συμπεριφορές. Μόνο επιδερμικά χαρακτηριστικά μιμούνται και μάλιστα τα πιο βαθιά συντηρητικά στερεοτυπικά.axilmar έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:50Δεν υπαρχει σωστη απαντηση στο ζητημα. Και τα δυο σωστα ειναι. Η τρανς σου λεει 'αισθανομαι γυναικα', και οντως μπορει να εχει τα ψυχολογικα τρεντς μια γυναικας. Εμεις την βλεπουμε και λεμε οτι ειναι αντρας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εκατομμυρια πραγματα ειναι ανθρωπινη επινοηση, πραγματα που δεν κανουν τα ζωα.hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:56 Η ομοφυλοφιλία ναι, η τρανσεξουαλικότητα όχι. Είναι ξεκάθαρα ανθρώπινη επινόηση.
Η τρανσεξουαλικοτητα περιλαμβανει την ομοφυλοφιλια.
Η συμπεριφορα των σις γυναικων και αντρων ειναι μονο εκ βιολογιας;hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:56 Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα που μπορείς να πεις ότι είναι γυναικείες και αντρικές συμπεριφορές από βιολογική άποψη και εγώ δεν έχω πειστεί ακόμα ότι οι τρανς γυναίκες και οι τρανς άντρες επιδεικνύουν αυτές τις συμπεριφορές. Μόνο επιδερμικά χαρακτηριστικά μιμούνται και μάλιστα τα πιο βαθιά συντηρητικά στερεοτυπικά.
Λιγο περιεργο δεν ειναι να λες οτι καποιοι ανθρωποι μονο μιμουνται συμπεριφορες ενω ολοι οι αλλοι εχουν συμπεριφορες που πηγαζουν απο τα ενστιγκτα τους;
όταν σε τρώνε τ αρχίδια σου το ένστικτο σου σε οδηγεί να τα ξύσεις.που βλέπεις το περίεργο?
Το στομάχι μας μετά από παρατεταμένο γέλιο.Οργισμένος έγραψε: 27 Δεκ 2023, 07:12ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ;;;southern έγραψε: 26 Δεκ 2023, 20:54
Οκ, αν το δεις ως άσκηση για κοιλιακούς, μια χαρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Όχι. Καμμία σχέση δεν έχει το ένα με το άλλο.axilmar έγραψε: 27 Δεκ 2023, 12:11Εκατομμυρια πραγματα ειναι ανθρωπινη επινοηση, πραγματα που δεν κανουν τα ζωα.hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:56 Η ομοφυλοφιλία ναι, η τρανσεξουαλικότητα όχι. Είναι ξεκάθαρα ανθρώπινη επινόηση.
Η τρανσεξουαλικοτητα περιλαμβανει την ομοφυλοφιλια.
Φυσικά υπάρχουν πράγματα που συναντάμε μόνο στον άνθρωπο, αλλά τότε μην φέρνεις σαν παράδειγμα την φύση. Ή θα το χρησιμοποιήσεις σαν επιχείρημα ή όχι.
Από την στιγμή που συμβαίνει δεν είναι περίεργο. Περίεργο είναι αν θεωρείς ότι είναι αυταπόδεικτο ότι η τρανσεξουαλικότητα περιγράφεται από Χ φύλο στο σώμα του Υ φύλου και όχι έλξη από επιφανειακά χαρακτηριστικά που έχει το άλλο φύλο, συνοδευόμενη από ψυχολογική δυσφορία.axilmar έγραψε: 27 Δεκ 2023, 12:11Λιγο περιεργο δεν ειναι να λες οτι καποιοι ανθρωποι μονο μιμουνται συμπεριφορες ενω ολοι οι αλλοι εχουν συμπεριφορες που πηγαζουν απο τα ενστιγκτα τους;hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:56 Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα που μπορείς να πεις ότι είναι γυναικείες και αντρικές συμπεριφορές από βιολογική άποψη και εγώ δεν έχω πειστεί ακόμα ότι οι τρανς γυναίκες και οι τρανς άντρες επιδεικνύουν αυτές τις συμπεριφορές. Μόνο επιδερμικά χαρακτηριστικά μιμούνται και μάλιστα τα πιο βαθιά συντηρητικά στερεοτυπικά.
Όχι. Ακριβώς αυτό λέω, ότι υπάρχουν συμπεριφορές που έχουν κοινωνική προέλευση και αυτές κατά συνέπεια δεν ορίζουν αν κάποιος είναι άντρας ή γυναίκα. Αυτές είναι οι μόνες συμπεριφορές που βλέπω να θέλουν να προσομοιώσουν οι τρανς (γυναίκες και άντρες).axilmar έγραψε: 27 Δεκ 2023, 12:11 Η συμπεριφορα των σις γυναικων και αντρων ειναι μονο εκ βιολογιας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα του τι εννοώ με το τελευταίο. Οι τρανς άντρες κάνουν βιντεάκια στο Youtube όπου πάνε γυμναστήριο, επιδεικνύουν τα μπράτσα τους, πολλές φορές γυμνόστηθοι, κουρεύουν κοντό το μαλλί τους, φοράνε "αντρικά" ρούχα, πίνουνε μπύρες.
Όλα αυτά είναι επιδερμικοί συσχετισμοί με το ανδρικό φύλο. Ούτε πηγαίνουν όλοι οι άντρες γυμναστήριο ούτε κάνουν επίδεξη ούτε έχουν κοντό μαλλί ούτε πίνουνε απαραίτητα μπύρες ούτε βλέπουν ποδόσφαιρο ούτε ασχολούνται με αυτοκίνητα. Όλα αυτά μπορεί να τα κάνουν άντρες αλλά μπορεί και να μην τα κάνουν, είναι μια άκρως στερεοτυπική, συντηρητική εικόνα, όπως η μακιγιαρισμένη γυναίκα με φόρεμα και τακούνια που μιμούνται οι τρνας γυναίκες.
Στην σύγχρονη κοινωνία θα δεις γυναίκες με τζην και μπλούζα, αθλητικά ρούχα, αθλητικά παπούτσια, κοντό μαλλί, άβαφες. Τρανς γυναίκες όμως δεν θα δεις να κάνουν τίποτα απ' αυτά. Πάντα μακρύ μαλλί, πάντα βαμμένες, πάντα με "γυναικεία" ρούχα. Ούτε θα δεις τρανς άντρα με μακρύ μαλλί αν και ο συσχετισμός άντρας = κοντό μαλλί είναι ιστορικά πρόσφατος και φυσικά πολλοί άντρες έχουν μακρύ μαλλί.
Στα πράγματα που στ' αλήθεια συσχετίζονται με το φύλο, όμως, όπως η εγγενής τάση βίας, οι τρανς γυναίκες έχουν παρόμοια ποσοστά με τους άντρες και οι τρανς άντρες παρόμοια ποσοστά με τις γυναίκες, δηλαδή ταυτίζονται με το βιολογικό τους φύλο.
Όλα αυτά είναι επιδερμικοί συσχετισμοί με το ανδρικό φύλο. Ούτε πηγαίνουν όλοι οι άντρες γυμναστήριο ούτε κάνουν επίδεξη ούτε έχουν κοντό μαλλί ούτε πίνουνε απαραίτητα μπύρες ούτε βλέπουν ποδόσφαιρο ούτε ασχολούνται με αυτοκίνητα. Όλα αυτά μπορεί να τα κάνουν άντρες αλλά μπορεί και να μην τα κάνουν, είναι μια άκρως στερεοτυπική, συντηρητική εικόνα, όπως η μακιγιαρισμένη γυναίκα με φόρεμα και τακούνια που μιμούνται οι τρνας γυναίκες.
Στην σύγχρονη κοινωνία θα δεις γυναίκες με τζην και μπλούζα, αθλητικά ρούχα, αθλητικά παπούτσια, κοντό μαλλί, άβαφες. Τρανς γυναίκες όμως δεν θα δεις να κάνουν τίποτα απ' αυτά. Πάντα μακρύ μαλλί, πάντα βαμμένες, πάντα με "γυναικεία" ρούχα. Ούτε θα δεις τρανς άντρα με μακρύ μαλλί αν και ο συσχετισμός άντρας = κοντό μαλλί είναι ιστορικά πρόσφατος και φυσικά πολλοί άντρες έχουν μακρύ μαλλί.
Στα πράγματα που στ' αλήθεια συσχετίζονται με το φύλο, όμως, όπως η εγγενής τάση βίας, οι τρανς γυναίκες έχουν παρόμοια ποσοστά με τους άντρες και οι τρανς άντρες παρόμοια ποσοστά με τις γυναίκες, δηλαδή ταυτίζονται με το βιολογικό τους φύλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οχι μονο αυτο αλλα αν αρνηθει να σε δει τον γαμανε για διακρισεις.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Δεκ 2023, 21:42 Αν δηλώσω ότι είμαι γυναίκα, θα μου δίνουν έξτρα άδεια για να πάω στον γυναικολόγο?![]()
![]()
Οχι. Η 'μετατροπη' ενος ανδρα σε μια γυναικα προυποθετει την ομοφυλοφιλια του ανδρα.
Τρανσεξουαλ γινονται οι ομοφυλοφιλοι που επεκτεινουν την θεαση του εαυτου τους ως το αλλο φυλο και περα απο το κρεβατι, στο κοινωνικο πεδιο.
Δεν νομιζω να πιστευεις οτι οι ομοφυλοφιλοι που δεν γινονται γυναικες στο κρεβατι δεν φαντασιωνονται οτι εχουν γυναικεια χαρακτηριστικα ή οτι δεν ειναι γυναικες...ε; θα ηταν εντελως παραδοξο την ωρα που ο ματσο αντρας τους καρφωνει, να φαντασιωνονται οτι ειναι ματσο και οι ιδιοι.
Μα και ο ανθρωπος φυση ειναι.hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2023, 12:21 Φυσικά υπάρχουν πράγματα που συναντάμε μόνο στον άνθρωπο, αλλά τότε μην φέρνεις σαν παράδειγμα την φύση. Ή θα το χρησιμοποιήσεις σαν επιχείρημα ή όχι.
Δεν συμβαινει, παρα μονο στο μυαλο σου.
Και που ξερεις εσυ οτι η σεξουαλικοτητα καθοριζεται μονο απο τα χρωμοσωματα και οτι ολοι οι αλλοι παραγοντες ειναι 'δυσφορια' και 'ασθενεια';hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2023, 12:21 Περίεργο είναι αν θεωρείς ότι είναι αυταπόδεικτο ότι η τρανσεξουαλικότητα περιγράφεται από Χ φύλο στο σώμα του Υ φύλου και όχι έλξη από επιφανειακά χαρακτηριστικά που έχει το άλλο φύλο, συνοδευόμενη από ψυχολογική δυσφορία.
Το λογικο αλμα που κανεις ειναι θρησκευτικου τυπου.
Μα την ιδια προσομειωση κανουν και οι ετεροφυλοφιλοι. Πχ ενας ματσο ανδρας που παει γυμναστηριο, το παιζει μποντιγκαρντ, δερνεται στα γηπεδα, κλπ προσομειωση του σκληρου κανει στο μυαλο του.hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2023, 12:21 Όχι. Ακριβώς αυτό λέω, ότι υπάρχουν συμπεριφορές που έχουν κοινωνική προέλευση και αυτές κατά συνέπεια δεν ορίζουν αν κάποιος είναι άντρας ή γυναίκα. Αυτές είναι οι μόνες συμπεριφορές που βλέπω να θέλουν να προσομοιώσουν οι τρανς (γυναίκες και άντρες).
Ρε συ δεν υπαρχει μονο το Γιουτιουμπ. Βγες και λιγο στην πραγματικη ζωη.hellegennes έγραψε: 27 Δεκ 2023, 12:35 Για να σου δώσω ένα παράδειγμα του τι εννοώ με το τελευταίο. Οι τρανς άντρες κάνουν βιντεάκια στο Youtube όπου πάνε γυμναστήριο, επιδεικνύουν τα μπράτσα τους, πολλές φορές γυμνόστηθοι, κουρεύουν κοντό το μαλλί τους, φοράνε "αντρικά" ρούχα, πίνουνε μπύρες.
Υπαρχουν τρανσεξουαλ που ειναι γιατροι, καθηγητες, πολιτικοι, μηχανικοι, κλπ που ουτε φτιαχνουν βιντεακια, ουτε κουνιουνται περα δωθε στα μιντια ή επιδεικνυουν τον αντρισμο τους για να επιδειχτουν στο ιντερνετ.
Η επιδειξη βεβαια της θηλυκοτητας ή της αρρενωποτητας στο ιντερνετ δεν σταματαει στους τρανσεξουαλ. Οι σις το εκαναν πρωτοι. Στην πραγματικοτητα, το γιουτιουμπ ειναι 95% γεματο με επιδειξεις των σις, και εσυ κολλησες στις επιδειξεις των τρανς...