Δεν εχει λεφτοδενδρα σου λενε οι μπουμερς, αλλα εχει βαρκούλεςΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Δεκ 2023, 10:33 Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα για να κάνουμε παιδιά. Όσοι δεν θέλετε να χαθεί το Έθνος θα πρέπει να ξηλωθείτε ή να πιέσετε να ξηλωθούν οι έχοντες.
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει δωρεάν τοκετός και 700€ μίνιμουμ το κάθε παιδί μέχρι τα 22.
Από τα 22 και μετά φθηνή στέγη για κάθε νέα οικογένεια.
Είναι κι άλλα, όμως, αυτά αρκούν για να αντιληφθείτε, φίλοι μπούμερς ότι τα κορόιδα που έκαναν δέκα παιδιά και δούλευαν με 3 και 60 ενώ κοιμόντουσαν όλοι σε μια κάμαρα και έλεγαν, δόξα τω Θεώ, έχουν τελειώσει προ πολλού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Ελλάδα πρέπει σε μια δεκαετία να διπλασιάσει τον πληθυσμό της και το ΑΕΠ της αν θέλει να επιβιώσει
-
talaipwros
Re: Η Ελλάδα πρέπει σε μια δεκαετία να διπλασιάσει τον πληθυσμό της και το ΑΕΠ της αν θέλει να επιβιώσει
-
Εμπεδοκλής
Re: Η Ελλάδα πρέπει σε μια δεκαετία να διπλασιάσει τον πληθυσμό της και το ΑΕΠ της αν θέλει να επιβιώσει
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Δεκ 2023, 10:33 Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα για να κάνουμε παιδιά. Όσοι δεν θέλετε να χαθεί το Έθνος θα πρέπει να ξηλωθείτε ή να πιέσετε να ξηλωθούν οι έχοντες.
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει δωρεάν τοκετός και 700€ μίνιμουμ το κάθε παιδί μέχρι τα 22.
Είναι κι άλλα, όμως, αυτά αρκούν για να αντιληφθείτε, φίλοι μπούμερς ότι τα κορόιδα που έκαναν δέκα παιδιά και δούλευαν με 3 και 60 ενώ κοιμόντουσαν όλοι σε μια κάμαρα και έλεγαν, δόξα τω Θεώ, έχουν τελειώσει προ πολλού.

Κανένα πρόβλημα τότε. Εφόσον δεν θέλετε να ξηλωθείτε πιείτε μια γερή γουλιά αλκοόλ ή και ένα μπουκάλι για την πολυπολιτισμική Ελλάδα, που έρχεται.talaipwros έγραψε: 27 Δεκ 2023, 10:56Δεν εχει λεφτοδενδρα σου λενε οι μπουμερς, αλλα εχει βαρκούλεςΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Δεκ 2023, 10:33 Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα για να κάνουμε παιδιά. Όσοι δεν θέλετε να χαθεί το Έθνος θα πρέπει να ξηλωθείτε ή να πιέσετε να ξηλωθούν οι έχοντες.
Εξάλλου, εσείς θα το χρειαστείτε. Εμένα το ίδιο μου κάνει.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Αυτός ο Καιρίδης δεν θα έπρεπε να ασχολείται με τίποτα πιο σχετικό με αυτόν, όπως ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων ή τα δικαιώματα των γκέυ;
-
talaipwros
Δε βαριέσαι θα σου πουν. Καλυτερα μια σουλτάνα που θα καμνει δουλεια παρα 10 τεμπελεδες αριστεροίΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:01Κανένα πρόβλημα τότε. Εφόσον δεν θέλετε να ξηλωθείτε πιείτε μια γερή γουλιά αλκοόλ ή και ένα μπουκάλι για την πολυπολιτισμική Ελλάδα, που έρχεται.talaipwros έγραψε: 27 Δεκ 2023, 10:56Δεν εχει λεφτοδενδρα σου λενε οι μπουμερς, αλλα εχει βαρκούλεςΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Δεκ 2023, 10:33 Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα για να κάνουμε παιδιά. Όσοι δεν θέλετε να χαθεί το Έθνος θα πρέπει να ξηλωθείτε ή να πιέσετε να ξηλωθούν οι έχοντες.
σε αντειθεση με το μονακο που εχει ελαχιστους κατοικους αλλα ζουν στην κολαση.NewModelArmy έγραψε: 24 Δεκ 2023, 10:52 Χωρες προτυπο για εμας πρεπει να ειναι το Μπαγκλαντες και το Πακισταν.Γεννανε σαν κουνελες οι γυναικες τους,κανενα θεμα υπογεννητικοτητας και ζουνε σε παραδεισους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
το στεγαστικό που δημιούργησαν οι τραπεζίτες αποδεικνύεται τεράστια τροχοπέδη για τα νέα ζευγάρια που χρειάζονται ένα μισθό τουλάχιστον για το σπίτι
talaipwros έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:05Δε βαριέσαι θα σου πουν. Καλυτερα μια σουλτάνα που θα καμνει δουλεια παρα 10 τεμπελεδες αριστεροίΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:01Κανένα πρόβλημα τότε. Εφόσον δεν θέλετε να ξηλωθείτε πιείτε μια γερή γουλιά αλκοόλ ή και ένα μπουκάλι για την πολυπολιτισμική Ελλάδα, που έρχεται.talaipwros έγραψε: 27 Δεκ 2023, 10:56
Δεν εχει λεφτοδενδρα σου λενε οι μπουμερς, αλλα εχει βαρκούλες
Έτσι, μπάρμπα. Να εκφράζεστε σωστά και αληθινά. Μόνο οι δουλίτσες σας ενδιαφέρουν και όχι το Έθνος, που το έχετε για φύλο συκής για να μην πω για κωλόχαρτο προκειμένου να σκουπίζετε τα σκατένια πεπραγμένα σας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
οι μπούμερ ας αρχίσουν από τώρα να ψάχνουν για gated communities. όσοι έχουν φράγκα φυσικά.talaipwros έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:05Δε βαριέσαι θα σου πουν. Καλυτερα μια σουλτάνα που θα καμνει δουλεια παρα 10 τεμπελεδες αριστεροίΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:01Κανένα πρόβλημα τότε. Εφόσον δεν θέλετε να ξηλωθείτε πιείτε μια γερή γουλιά αλκοόλ ή και ένα μπουκάλι για την πολυπολιτισμική Ελλάδα, που έρχεται.talaipwros έγραψε: 27 Δεκ 2023, 10:56
Δεν εχει λεφτοδενδρα σου λενε οι μπουμερς, αλλα εχει βαρκούλες
-
talaipwros
Α δε ξερω , για τους μπούμερς ειπες, εγω Xer ειμαι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:15talaipwros έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:05Δε βαριέσαι θα σου πουν. Καλυτερα μια σουλτάνα που θα καμνει δουλεια παρα 10 τεμπελεδες αριστεροίΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:01
Κανένα πρόβλημα τότε. Εφόσον δεν θέλετε να ξηλωθείτε πιείτε μια γερή γουλιά αλκοόλ ή και ένα μπουκάλι για την πολυπολιτισμική Ελλάδα, που έρχεται.
Έτσι, μπάρμπα. Να εκφράζεστε σωστά και αληθινά. Μόνο οι δουλίτσες σας ενδιαφέρουν και όχι το Έθνος, που το έχετε για φύλο συκής για να μην πω για κωλόχαρτο προκειμένου να σκουπίζετε τα σκατένια πεπραγμένα σας.
Σου ειπα τί θα πουν οι μπούμερς στους απατριδες που θενε να τους πληρωσουν άλλοι τα παιδια τους. Απο ρομά χόρτασε ο τοπος, δε θελει αλλους.
-
talaipwros
Απο οτι φαίνεται η επιλογή ειναι πάκις ή ρομά που θενε αλλοι να τους πληρώνουν τα παιδιάmao mao έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:18οι μπούμερ ας αρχίσουν από τώρα να ψάχνουν για gated communities. όσοι έχουν φράγκα φυσικά.talaipwros έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:05Δε βαριέσαι θα σου πουν. Καλυτερα μια σουλτάνα που θα καμνει δουλεια παρα 10 τεμπελεδες αριστεροίΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:01
Κανένα πρόβλημα τότε. Εφόσον δεν θέλετε να ξηλωθείτε πιείτε μια γερή γουλιά αλκοόλ ή και ένα μπουκάλι για την πολυπολιτισμική Ελλάδα, που έρχεται.
Ενδεικτικο της νοοτροπιας των νεων ανθρωπων.
Τα παιδια ειναι μπελας.
Πρεπει να τα φροντιζεις, αντι να εισαι στα σοσιαλ.
Πρεπει να τα ταιζεις, αντι να κανεις ψωνια.
Πρεπει να εχεις συνεχως την προσοχη σου σε αυτα, σε πολλαπλα επιπεδα, υλικα, συναισθηματικα, υγειας, κλπ.
Τα λιγα λεφτα που εχουμε τα θελουμε για να δημιουργουμε την ψευδαισθηση του lifestyle...να πηγαινουμε σινεμα, εκδρομες, βολτες, για καφε, για ψωνια, να παιζουμε πλειστεισον, να ανανεωνουμε το κινητο μας, να συμμετεχουμε στα σοσιαλ...
Γιατι να εχουμε ενα δυο μουλικα να μας τα πρηζουν ολη μερα;;; καλα περναμε.
μετά από δέκα χρόνια μνημόνια,πράγματι αυτές είναι οι επιλογές μας.talaipwros έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:23Απο οτι φαίνεται η επιλογή ειναι πάκις ή ρομά που θενε αλλοι να τους πληρώνουν τα παιδιάmao mao έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:18οι μπούμερ ας αρχίσουν από τώρα να ψάχνουν για gated communities. όσοι έχουν φράγκα φυσικά.talaipwros έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:05
Δε βαριέσαι θα σου πουν. Καλυτερα μια σουλτάνα που θα καμνει δουλεια παρα 10 τεμπελεδες αριστεροί
-
talaipwros
Αμα ψηφιζεις ΓΑΠ και Τσίπρα, θα υπαρχουν συνέπειεςmao mao έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:27μετά από δέκα χρόνια μνημόνια,πράγματι αυτές είναι οι επιλογές μας.talaipwros έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:23Απο οτι φαίνεται η επιλογή ειναι πάκις ή ρομά που θενε αλλοι να τους πληρώνουν τα παιδιάmao mao έγραψε: 27 Δεκ 2023, 11:18
οι μπούμερ ας αρχίσουν από τώρα να ψάχνουν για gated communities. όσοι έχουν φράγκα φυσικά.
Δλδ αμα δεν πηγαιναμε στα μνημονια και χρεωκοπουσαμε επισημως, θα ηταν καλυτερα τα πραγματα απο πλευρας δημογραφικου;
Τρελα πραγματα που ακουγονται...
Τρελα πραγματα που ακουγονται...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 3062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess