Η ΝΔ είναι για τον πούτσο γιατί όπως πάντα αλλά λέει προεκλογικά και αλλά κάνει. Επίσης ο Έλληνας εκλεγεί κυβέρνηση με την λογική τι είναι καλύτερο για τον κώλο του και όχι για την χώρα.dna replication έγραψε: 26 Δεκ 2023, 13:04γιατί σκιαμαχεις με ανεμόμυλους?GoBzi έγραψε: 26 Δεκ 2023, 12:49Το δημοψήφισμα γίνεται ξεφορτωθεί η κυβέρνηση την πολιτική ευθύνη, απλά στον ΣΥΡΙΖΑ γύρισε μπούμερανγκ. Εάν δεν μπορείς ως κυβέρνηση να πάρεις μια απόφαση, πες τις θέσεις σου και πάνε σε εκλογές.
Το δημοψήφισμα είναι σαν να έχω να διαλέξει να πετάξω με την εταιρία σου και ο πιλότος να βγάζει ανακοίνωση για να ψηφίσουμε ποιος θα προσγειώσει το αεροπλάνο. Όχι καριόλη, δεν θα πάρω εγώ την ευθύνη για το ποιος θα προσγειώσει το αεροπλάνο, εσένα διάλεξα και εσένα πληρώνω.![]()
Από το θέμα γιατί ξεφεύγετε; Πριν λίγες εβδομάδες δεν εκλέχθηκε ο μαν με ακριβώς αυτές τις θέσεις; Από πού προκύπτει ότι είναι δικτάτορας;
Το απόσπασμα που έβαλα λέει ότι γίνονται ήδη διαδηλώσεις εναντίον του Μιλει και ότι οι ρωσοι λένε ότι η καταστροικα θα είναι παιδική χαρά μπροστά σε αυτά που θα ζήσει η Αργεντινή
Εσύ έχεις κολλήσει - όχι αυτά κρίθηκαν, σαράντα τακατο
Το μόνο που λέω είναι ότι ο τύπος δεν είναι δικτάτορας, γιατί με αυτές τις θέσεις κατέβηκε υποψήφιος και εκλέχθηκε για να τις εφαρμόσει. Στην τελική ας πρόσεχαν τι ψήφιζαν τόσα χρόνια. Ο τύπος βγήκε γιατί ο μέσος Αργεντινός βαρέθηκε την ρουσφετική σχέση μεταξύ δημοσίου και κυβερνήσεων (εμείς να τα κοιτάμε αυτά).
Και εγω είμαι της άποψης πως θα αποτύχει παταγωδώς η πολιτική του, αλλά κάπου χαθήκαμε με τις λέξεις και αποκαλούμε δικτάτορα/ναζί/ισλαμοφασίστα/κομμουνιστή/κλτπ τον οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη με την δική μας.