Ακριβώς έτσι είναι αλλά δυστυχώς το μνημόνιο δεν υπήρχε τρόπος ν' αποφευχθεί.likosmokeses έγραψε: 24 Δεκ 2023, 16:35mao mao έγραψε: 23 Δεκ 2023, 23:17η δημογραφική κατάρρευση ξεκίνησε όταν έφυγαν 700k νέοι και έκαναν οικογένειες σε άλλες χώρες. και οι εναπομείναντες δεν είχαν λεφτά για οικογενεια λόγω μνημονίων. εσύ πες οτι φταιει ο ανδρεας.πατησιωτης έγραψε: 23 Δεκ 2023, 23:14
Αυτό το τραίνο έχει φύγει εδώ και καιρό.Είπαμε από τη στιγμή που ο δείκτης γεννήσεων πέφτει κάτω από 2 ανά γυναίκα αρχίζει η δημογραφική πτώση.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Ελλάδα πρέπει σε μια δεκαετία να διπλασιάσει τον πληθυσμό της και το ΑΕΠ της αν θέλει να επιβιώσει
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Η Ελλάδα πρέπει σε μια δεκαετία να διπλασιάσει τον πληθυσμό της και το ΑΕΠ της αν θέλει να επιβιώσει
Re: Η Ελλάδα πρέπει σε μια δεκαετία να διπλασιάσει τον πληθυσμό της και το ΑΕΠ της αν θέλει να επιβιώσει
Μιλουσα με την ανιψιά, 22.
Έχει σοβαρή σχέση 4 χρόνια.
Εργάζονται και οι δυο από εδώ κι από εκεί.
Μερικά παραδείγματα τους:
1. Μεγάλη τοπική αλυσίδα καφέ (πανω απο 50 άτομα προσωπικο συνολικά) τους παίρνει τα δώρα... (Τους δίνει μαυρα 200 ευρώ ενω το δώρο που επιστρέφουν, παράνομα, είναι 600 ευρώ... )
2. Επαθε ο ένας εργατικό ατύχημα...με νοσηλεία, και δεν πήρε χρήματα, όπως προβλέπεται, όταν απουσίαζε από την εργασία. Ο λογος; τον είχε αδήλωτο! Του έδωσε μαυρα και τον έδιωξε... αυτόν που ποτε δεν είχε προσλαβει...
3. Στη τοπική ειδικά κοινωνία, όλοι ξέρουν, αλλά κανείς δεν υπάρχει να κόψει κώλους. Θα το ρυθμίσει η "αγορά", θα έλεγε ο Μητσος...
Κοινώς, πειτε μου ένα λόγο αυτά τα παιδια να μπορέσουν να κάνουν παιδια
Και δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να μένουν Ελλαντα
ΥΓ. Οι Άγιοι Μετανάστες που αγαπουν τα αφεντικά, και κλαιγονται στον Άδωνι να φέρει, με χαρά θα τα ανεχτούν.
Υγ2.
Γίνονται αυτά στην Ελλάδα του Μητσοτάκη (6η χρονιά;)
"Μα φταίει ο Ανδρέας, το ΠΑΣΟΚ και οι εξωγήινοι, τι θες παλι"
Έχει σοβαρή σχέση 4 χρόνια.
Εργάζονται και οι δυο από εδώ κι από εκεί.
Μερικά παραδείγματα τους:
1. Μεγάλη τοπική αλυσίδα καφέ (πανω απο 50 άτομα προσωπικο συνολικά) τους παίρνει τα δώρα... (Τους δίνει μαυρα 200 ευρώ ενω το δώρο που επιστρέφουν, παράνομα, είναι 600 ευρώ... )
2. Επαθε ο ένας εργατικό ατύχημα...με νοσηλεία, και δεν πήρε χρήματα, όπως προβλέπεται, όταν απουσίαζε από την εργασία. Ο λογος; τον είχε αδήλωτο! Του έδωσε μαυρα και τον έδιωξε... αυτόν που ποτε δεν είχε προσλαβει...
3. Στη τοπική ειδικά κοινωνία, όλοι ξέρουν, αλλά κανείς δεν υπάρχει να κόψει κώλους. Θα το ρυθμίσει η "αγορά", θα έλεγε ο Μητσος...
Κοινώς, πειτε μου ένα λόγο αυτά τα παιδια να μπορέσουν να κάνουν παιδια
Και δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να μένουν Ελλαντα
ΥΓ. Οι Άγιοι Μετανάστες που αγαπουν τα αφεντικά, και κλαιγονται στον Άδωνι να φέρει, με χαρά θα τα ανεχτούν.
Υγ2.
Γίνονται αυτά στην Ελλάδα του Μητσοτάκη (6η χρονιά;)
"Μα φταίει ο Ανδρέας, το ΠΑΣΟΚ και οι εξωγήινοι, τι θες παλι"
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τα εξηγεί σωστά η απολιτικ τραίανα Ανανία, για να μη μας λένε για αριστερή γκρίνια.
Εχω οικογένεια! Είναι οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου, είναι όλοι οι άνθρωποι που έχω επιλέξει να έχω στη ζωή μου. Βιολογικά χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας σε μια γυναίκα από τα 20 μέχρι τα 35 περίπου. Εγώ έχω έναν τρόπο να ελέγχω τα καμπανάκια που μου χτυπάνε, να τα διαχειρίζομαι δηλαδή, χωρίς να με πιέζουν» ανέφερε, αρχικά, η ίδια.
«Λαμβάνω υπόψη μου τις συνθήκες που ζω και τη χώρα που ζω αυτή τη στιγμή. Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα; Μπορεί να κοστίζει δέκα ευρώ η κιλοβατώρα για παράδειγμα. Πώς θα φέρω ένα παιδί σ’ αυτόν τον κόσμο όταν μπορεί να μην έχει να φάει σε δέκα χρόνια και να μην έχει στέγη να μείνει; Δεν νιώθω ασφαλής σ’ αυτή τη χώρα και δεν έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που την κυβερνούν για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο» τόνισε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αυτή είναι ημίτρελλη. Από τις περιπτώσεις που θεωρητικώς ελέγχουν τα καμπανάκια τους αλλά όταν τους πιάνει το κατιτίς, αρχίζουν τις κωδωνοκρουσίες στις μικρές ώρες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Δεκ 2023, 14:11 Τα εξηγεί σωστά η απολιτικ τραίανα Ανανία, για να μη μας λένε για αριστερή γκρίνια.
Εχω οικογένεια! Είναι οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου, είναι όλοι οι άνθρωποι που έχω επιλέξει να έχω στη ζωή μου. Βιολογικά χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας σε μια γυναίκα από τα 20 μέχρι τα 35 περίπου. Εγώ έχω έναν τρόπο να ελέγχω τα καμπανάκια που μου χτυπάνε, να τα διαχειρίζομαι δηλαδή, χωρίς να με πιέζουν» ανέφερε, αρχικά, η ίδια.
«Λαμβάνω υπόψη μου τις συνθήκες που ζω και τη χώρα που ζω αυτή τη στιγμή. Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα; Μπορεί να κοστίζει δέκα ευρώ η κιλοβατώρα για παράδειγμα. Πώς θα φέρω ένα παιδί σ’ αυτόν τον κόσμο όταν μπορεί να μην έχει να φάει σε δέκα χρόνια και να μην έχει στέγη να μείνει; Δεν νιώθω ασφαλής σ’ αυτή τη χώρα και δεν έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που την κυβερνούν για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο» τόνισε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η μιζοτάκις ΑΕ πάντως και το ΑΕΠ της αύξησε και τον πληθυσμό της.
Ας ψοφήσουν οι ελληνιάρηδες, ας τους αντικαταστήσουμε με πάκις, αρκεί η μιζοτάκις ΑΕ να έχει ανάπτυξη.
Ας ψοφήσουν οι ελληνιάρηδες, ας τους αντικαταστήσουμε με πάκις, αρκεί η μιζοτάκις ΑΕ να έχει ανάπτυξη.
nyxtovios έγραψε: 26 Δεκ 2023, 14:36 Η μιζοτάκις ΑΕ πάντως και το ΑΕΠ της αύξησε και τον πληθυσμό της.

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
talaipwros
τί βλέπω εδώ;Γαληνός έγραψε: 26 Δεκ 2023, 16:14Η μιζοτάκις ΑΕ πάντως και το ΑΕΠ της αύξησε και τον πληθυσμό της.
Ας ψοφήσουν οι ελληνιάρηδες, ας τους αντικαταστήσουμε με πάκις, αρκεί η μιζοτάκις ΑΕ να έχει ανάπτυξη.![]()
συμφωνεις με αντιμεταναστευτικη/ρατσιστικη πολιτικη που προβαλει και την ψεκ "replacement" θεωρια;
ρε τον Κασσελακη, τους εκανε Τραμπικους τους ζαιους τελικα.
Ναι, τον ...Κασσελάκη είχαν ανάγκη!...
Επί του θέματος, μπούρδες λέει ο Δένδιας, η Ελλάδα λόγω μορφολογίας εδάφους έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να πάει πάνω από 11-12 εκατομμύρια πληθυσμό. Η προσπάθεια πρέπει να επικεντρωθεί στο να μην υποχωρήσει ο πληθυσμός κάτω από τα 10 εκατομμύρια όχι να αναφέρονται ανεδαφικοί στόχοι. Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση να βοηθήσει υλικά περισσότερο τους νεότερους (ας δει λίγο τι κάνει ο Όρμπαν, δεν είναι κακό...), αρκετά με τους συνταξιούχους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kameron την 26 Δεκ 2023, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά, αυτό δεν είναι τίποτα. Εδώ ο Κούλης και ο Άδωνης έκαναν τους Νεοδημοκράτες οπαδούς των ανοιχτών συνόρων και των αθρόων νομιμοποιήσεων λαθρομεταναστών.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Για κάποιον περίεργο λόγο έχεις την εντύπωση ότι οι περισσότεροι νεοδημοκράτες έχουν τις δικές σου αντιλήψεις.
Τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος μόνο κατ'εξαίρεση έχεις ψηφίσει τη Ν.Δ.
Οι νεοδημοκρατες δεν έχουν αντιλήψεις.kameron έγραψε: 26 Δεκ 2023, 16:29Για κάποιον περίεργο λόγο έχεις την εντύπωση ότι οι περισσότεροι νεοδημοκράτες έχουν τις δικές σου αντιλήψεις.
Τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος μόνο κατ'εξαίρεση έχεις ψηφίσει τη Ν.Δ.
Μητρώο εχουν
Στη Δημοκρατία όλοι δικαιούνται να έχουν την άποψή τους ανεξάρτητα πόσο μειοψηφική μπορεί να είναι.
Και πάντα επιπλέον χώρο στις τσέπες έχουν
Στη δημοκρατία επίσης μπαίνεις φυλακή όταν καταπατας το νόμο
Ο Άδωνις και ο Βορίδης είχαν χτίσει ολόκληρη πολιτική καριέρα πάνω στο μεταναστευτικο.
Τρελή κωλοτούμπα έκαναν
Τρελή κωλοτούμπα έκαναν
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια είναι αρμόδια για αυτά τα ζητήματα, όχι το πχόρουμ.γκρ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 3102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-
- 20 Απαντήσεις