Όχι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
- Fata_Morgana
Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
ανοίγεις πόρτα - βουτάς λεφτα - κλείνεις αστραπιαία.δεν χρειάζεται να τα λέμε και όλα
- Fata_Morgana
nowhere έγραψε: 24 Δεκ 2023, 11:05 ανοίγεις πόρτα - βουτάς λεφτα - κλείνεις αστραπιαία.δεν χρειάζεται να τα λέμε και όλα
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δοκω οτι ξερεις την διαφορά της αδιακρισίας σε επίπεδο κουτσομπολιού από την παρέμβαση σε δημόσιο λόγο και μάλιστα όταν υπάρχει εκτροπή.
Παρατηρητής...
Εκτροπη ποιου πραγματοςksk έγραψε: 24 Δεκ 2023, 11:54Δοκω οτι ξερεις την διαφορά της αδιακρισίας σε επίπεδο κουτσομπολιού από την παρέμβαση σε δημόσιο λόγο και μάλιστα όταν υπάρχει εκτροπή.
Στο ΠΑΚΥ βρισκεσαι κοπελια. Ετσι βγαζομε το ψωμι μας εδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Αυτό δλδ σημαίνει κατ εσε χαμηλό επίπεδο;Bazoomba έγραψε: 24 Δεκ 2023, 12:00Εκτροπη ποιου πραγματος![]()
Στο ΠΑΚΥ βρισκεσαι κοπελια. Ετσι βγαζομε το ψωμι μας εδα.
Ποσο πάτωμα ακόμη βρε;
Παρατηρητής...
ωπ,να μαι και γω.το χαμηλό επίπεδο δεν δικαιολογεί περαιτέρω χαμηλοσύνη
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Όχι με ταχυδρομικά περιστέρια θα έγινε το τρελό κρας δύο μελών, τι να τα κάνουνε τα πμ;Fata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 09:02Όχι δεν είσαι σαφέστατος. Για αυτό σπυ ζηταω διευκρίνηση. Όταν λες είχα τρελό κρας εννοείς ότι την έπεφτα σε κάποιον με πιμιά κτλ ;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Δεκ 2023, 02:01Μάλλον με μπερδεύεις με τα μούτρα σου. Ήμουν σαφέστατος, ναζουλινιFata_Morgana έγραψε: 23 Δεκ 2023, 21:31 Α μαρή σουπιά. Λες κάτι να δημιουργήσεις εντυπώσεις και μετά το γυρίζεις στη τρελίτσα.
Διευκρίνιση με γιώτα, τούβλο.
- Fata_Morgana
Έστελνα εγώ πιμι να φλερτάρω φορουμιτη επειδή τον είχα τρελό κρας. Έστελνα εγώ πιμια σε φορουμιτη επειδή τον είχα εγώ τρελό κρας. Οκ. Σε ποιον.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Δεκ 2023, 13:24Όχι με ταχυδρομικά περιστέρια θα έγινε το τρελό κρας δύο μελών, τι να τα κάνουνε τα πμ;Fata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 09:02Όχι δεν είσαι σαφέστατος. Για αυτό σπυ ζηταω διευκρίνηση. Όταν λες είχα τρελό κρας εννοείς ότι την έπεφτα σε κάποιον με πιμιά κτλ ;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Δεκ 2023, 02:01
Μάλλον με μπερδεύεις με τα μούτρα σου. Ήμουν σαφέστατος, ναζουλινικαι δεν θέλω να ακούω την λέξη "την πέφτω" για μια καθώς πρέπει νεαρά, αυτές οι λαμέ εκφράσεις είναι για την συμπεριφορά των ανδρών. Οι γυναίκες φλερτάρουν. Χεχεχε.
Στον Εναμηδέν.Fata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 13:27Έστελνα εγώ πιμι να φλερτάρω φορουμιτη επειδή τον είχα τρελό κρας. Έστελνα εγώ πιμια σε φορουμιτη επειδή τον είχα εγώ τρελό κρας. Οκ. Σε ποιον.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Δεκ 2023, 13:24Όχι με ταχυδρομικά περιστέρια θα έγινε το τρελό κρας δύο μελών, τι να τα κάνουνε τα πμ;Fata_Morgana έγραψε: 24 Δεκ 2023, 09:02
Όχι δεν είσαι σαφέστατος. Για αυτό σπυ ζηταω διευκρίνηση. Όταν λες είχα τρελό κρας εννοείς ότι την έπεφτα σε κάποιον με πιμιά κτλ ;και δεν θέλω να ακούω την λέξη "την πέφτω" για μια καθώς πρέπει νεαρά, αυτές οι λαμέ εκφράσεις είναι για την συμπεριφορά των ανδρών. Οι γυναίκες φλερτάρουν. Χεχεχε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Καποιοι ειχατε απορια για τον ρινοκερο:

Επισης χθες μας προτειναν οι 2 μου θειες να κανουμε πολιτικο γαμο.

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Να τις ακούς τις θείες, επίσης, τι είναι τα φιστούνια και γιατί γράφετε greeklish;Casp έγραψε: 24 Δεκ 2023, 13:42 Καποιοι ειχατε απορια για τον ρινοκερο:
![]()
Occasio facit furem
Εν κατάλαβα τζίζαν.Casp έγραψε: 24 Δεκ 2023, 13:42 Καποιοι ειχατε απορια για τον ρινοκερο:
![]()
Kάνε έντιτ στις φώτοζ, γιατί φαίνεται το πρόσωπο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το ειδα μετα αλλα το αφησα γιατι δεν φαινεται τιποτα
Που ειδες προσωπο μωρε;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση