!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήρθε Ελλάδα.Το παιδί σου μαθαίνει την εννοια του κοινωνικου φυλου απο το νηπιαγωγειο
Re: Ήρθε Ελλάδα.Το παιδί σου μαθαίνει την εννοια του κοινωνικου φυλου απο το νηπιαγωγειο
πρόσεξε τώρα παράνοια.τύποι που κάνουν πλακίτσα από κάπου ψηλά σε όσσυς θεωρούν χαζομάρα μια χαζομάρα όπως το κοινωνικό φύλο παραδίπλα στηρίζουν την ρωσία του πούτιν
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ήρθε Ελλάδα.Το παιδί σου μαθαίνει την εννοια του κοινωνικου φυλου απο το νηπιαγωγειο
Ως οσφραντικός τύπος, θα σας πω το εξής, τα τραβέλια έχουν μια χαρακτηριστική μυρωδιά. Το μάτι και η μύτη μπορεί να ξεγελαστούν, η μύτη όμως ποτέ. Έτυχε να πρέπει να βρεθώ σε κοντινή απόσταση με δύο του είδους τους και μου γύρισαν τα έντερα ανάποδα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
βρεθώ σε κοντινή απόστασηΖενίθεδρος έγραψε: 23 Δεκ 2023, 08:18 Ως οσφραντικός τύπος, θα σας πω το εξής, τα τραβέλια έχουν μια χαρακτηριστική μυρωδιά. Το μάτι και η μύτη μπορεί να ξεγελαστούν, η μύτη όμως ποτέ. Έτυχε να πρέπει να βρεθώ σε κοντινή απόσταση με δύο του είδους τους και μου γύρισαν τα έντερα ανάποδα.
βρεθώ σε κοντινή απόσταση
Mυρίζει άσχημα το σπέρμα τους ε;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Βεβαίως, αρκεί η μαλακία να είναι προοδευτική. Εν προκειμένω ΠΡΩΚΤΟδευτική.hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2023, 05:40Δηλαδή οπωσδήποτε πρέπει τα παιδιά στο σχολείο να διδάσκονται κάποια μαλακία;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ναι μωρέ, εσύ δεν κλαις .είσαι πολύ σκληρή και διασκεδάζεις όλη την ώρα. Ανεξαρτήτως που φαίνεται πως ζοριζεσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2023, 16:28Το κλάμα μου πού το είδες γιατρέ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Δεκ 2023, 16:16Κι εσύ για το οικονομικό θαύμα ψήφισες Κούλη κι ας κλαίς τώρα;ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2023, 16:14
Ο ελληνικός στη συντριπτική πλειοψηφία του ψηφίζει για οικονομικούς και όχι κοινωνικούς και εθνικούς λόγους.
Αυτή η συναισθηματική και απολύτως αυθόρμητη αντίδραση ζαίων και εθνοζαίων σε συνδυασμό με τις επίσης αυθόρμητες ταυτίσεις τους σε κάποια θέματα, είναι όντως διασκεδαστική.![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Tζίτζι καλό μου, παρ' το θετικά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Δεκ 2023, 11:05Ναι μωρέ, εσύ δεν κλαις .είσαι πολύ σκληρή και διασκεδάζεις όλη την ώρα. Ανεξαρτήτως που φαίνεται πως ζοριζεσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2023, 16:28Το κλάμα μου πού το είδες γιατρέ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Δεκ 2023, 16:16
Κι εσύ για το οικονομικό θαύμα ψήφισες Κούλη κι ας κλαίς τώρα;
Αυτή η συναισθηματική και απολύτως αυθόρμητη αντίδραση ζαίων και εθνοζαίων σε συνδυασμό με τις επίσης αυθόρμητες ταυτίσεις τους σε κάποια θέματα, είναι όντως διασκεδαστική.![]()
Όσο περισσότερο γραφική και ζορισμένη φαίνομαι εγώ, τόσο περισσότερο ανεβαίνει η αξία των δικών σας θηλαστικών μετοχών.
Άρμεγε λοιπόν και να δοξάζεις τους άρχοντες του σύμπαντος για το ποιοτικό γάλα που παρέχουν στη συνέχεια του επίλεκτου είδους σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω για το σπέρμα τους, αλλά ο ιδρώτας τους μυρίζει απόκοσμα άσχημα και δύσκολα κρύβεται από τα αρώματα. Μια παράξενη-χαρακτηριστική βαριά μυρωδιά. Ίσως να είναι από τις ορμόνες. Σε μερικούς μπορεί και να αρέσει φυσικά. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη ορισμένων να τηρήσουν πιστά την κουλική υπαγόρευση για υπερθεμάτιση στην γκεοφιλία/λμπγκτοφιλία την θέση κάθε αντιπάλου υπαρκτού κομματικού σχηματισμού του σύμπαντος κόσμου, προς διατήρηση της καρέκλας βεβαίως-βεβαίως, αλλά κάποια πράγματα θα τα πούμε. Δεν μπορούμε να βουλώσουμε τις μύτες μας.Yochanan έγραψε: 23 Δεκ 2023, 09:27βρεθώ σε κοντινή απόστασηΖενίθεδρος έγραψε: 23 Δεκ 2023, 08:18 Ως οσφραντικός τύπος, θα σας πω το εξής, τα τραβέλια έχουν μια χαρακτηριστική μυρωδιά. Το μάτι και η μύτη μπορεί να ξεγελαστούν, η μύτη όμως ποτέ. Έτυχε να πρέπει να βρεθώ σε κοντινή απόσταση με δύο του είδους τους και μου γύρισαν τα έντερα ανάποδα.
Mυρίζει άσχημα το σπέρμα τους ε;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2023, 14:27Tζίτζι καλό μου, παρ' το θετικά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Δεκ 2023, 11:05Ναι μωρέ, εσύ δεν κλαις .είσαι πολύ σκληρή και διασκεδάζεις όλη την ώρα. Ανεξαρτήτως που φαίνεται πως ζοριζεσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2023, 16:28
Το κλάμα μου πού το είδες γιατρέ;
![]()
Όσο περισσότερο γραφική και ζορισμένη φαίνομαι εγώ, τόσο περισσότερο ανεβαίνει η αξία των δικών σας θηλαστικών μετοχών.
Άρμεγε λοιπόν και να δοξάζεις τους άρχοντες του σύμπαντος για το ποιοτικό γάλα που παρέχουν στη συνέχεια του επίλεκτου είδους σας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μάλλον εσύ με παίρνεις πιο πολύ στα σοβαρά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Δεκ 2023, 15:38Παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2023, 14:27Tζίτζι καλό μου, παρ' το θετικά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Δεκ 2023, 11:05
Ναι μωρέ, εσύ δεν κλαις .είσαι πολύ σκληρή και διασκεδάζεις όλη την ώρα. Ανεξαρτήτως που φαίνεται πως ζοριζεσαι.![]()
Γιατί τα σχόλια σου αφορούσαν σ' εμένα και όχι στο θέμα.
Ισχύει για όλες τις μόνιμες πλέον ουρίτσες μου.
Χαλαρώστε και μπείτε στο συλλογικό και συγκινητικό κλίμα αγάπης του πχώρου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Δεν έχεις αφήσει θέμα για θέμα που να μην κάνεις την ουρά των "προχωρημένων" ή όπως αλλιώς τα έχεις στο μυαλό σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2023, 15:43Μάλλον εσύ με παίρνεις πιο πολύ στα σοβαρά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Δεκ 2023, 15:38Παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2023, 14:27
Tζίτζι καλό μου, παρ' το θετικά.![]()
Άρμεγε λοιπόν και να δοξάζεις τους άρχοντες του σύμπαντος για το ποιοτικό γάλα που παρέχουν στη συνέχεια του επίλεκτου είδους σας.![]()
Χαλαρώστε και μπείτε στο συλλογικό και συγκινητικό κλίμα αγάπης του πχώρου.![]()
Για γεμιστά μιλάμε , πετάγεσαι σαν την πορδή και τη λες σε χρήστες.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
1.τι λες;
2.τι αβαταρ είναι αυτό; είναι τόσο άκυρο που πραγματικά ζήλεψα. Η alicat είναι;
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 23 Δεκ 2023, 15:49
1.τι λες;
2.τι αβαταρ είναι αυτό; είναι τόσο άκυρο που πραγματικά ζήλεψα. Η alicat είναι;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Δεκ 2023, 15:48Δεν έχεις αφήσει θέμα για θέμα που να μην κάνεις την ουρά των "προχωρημένων" ή όπως αλλιώς τα έχεις στο μυαλό σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2023, 15:43Μάλλον εσύ με παίρνεις πιο πολύ στα σοβαρά.![]()
Χαλαρώστε και μπείτε στο συλλογικό και συγκινητικό κλίμα αγάπης του πχώρου.![]()
Για γεμιστά μιλάμε , πετάγεσαι σαν την πορδή και τη λες σε χρήστες.
Από πορδές που πετάγονται για να μου την πουν προσωπικά σε θέματα που εκφέρω άποψη για το θέμα, άλλο τίποτα. Αυτό ακριβώς που έκανες κι εσύ τώρα.
Ενιγουέι, το σίγουρο είναι ότι επηρεάζω το είδος σας περισσότερο απ' ό,τι αυτό μένα.
Οπότε, προτείνω να τα λέτε μεταξύ σας και να ανταλάσσετε ευχές, μέρες που είναι.
Προτείνω και συλλογικό ανακοινωθέν για να μην κουράζεστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-