!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιουρολίγκουε 24

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Γιουρολίγκουε 24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ειδες Μπαζουμπολυη μου την δικαιωση του δασκαλου?

ριαλ μπασκετ,ριαλ γαμιαδες :p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Πιο θετική και από τη νίκη, η ίσως για πρώτη φορά (μετά την πρεμιέρα που ήταν πολύ καλός) ικανοποιητική εμφάνιση του Χουάντσο, μπήκε και στο ζωγραφιστό στην επίθεση αρκετές φορές.

Ακόμα πιο θετικό νέο, η ανανέωση του συμβολαίου του εξαιρετικού Γκραντ.

Το Σεπτέμβριο είχα γράψει ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε οπωσδήποτε δυο διορθωτικές κινήσεις για να ανέβει επίπεδο. Ένα καλό δυάρι που να μην εξαρτάται από τη δημιουργία του Σλούκα και που να έχει κάθετο παιχνίδι και ένα τίμιο πεντάρι να παίρνει τουλάχιστον 12'. Στο 2 ήρθε ακριβώς αυτός που έπρεπε, λύθηκε το ζήτημα. Στο 5, επειδή δεν θέλουν να πάρουν παίκτη, όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο ΚΑ μπορεί να κάνει το step up και βεβαίως αν ο Αταμάν καταλάβει ότι πρέπει οπωσδήποτε να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Στα τελευταία παιχνίδια κάτι πάει να γίνει, σήμερα ο χρόνος του ανέβηκε στα 8,5', θεωρώ ότι πρέπει να του δώσει ακόμα περισσότερο, η παρουσία του είναι ευεργετική για την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 22 Δεκ 2023, 21:11
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Δεκ 2023, 16:15
Πρετεντέρης έγραψε: 21 Δεκ 2023, 15:35 Βλέπω βίντεο του Μπραζντέικις από την περυσινή Ευρωλίγκα και το Παγκόσμιο και τρίβω τα μάτια μου. Έχει σουτ, διείσδυση, μπορεί να παίξει απομόνωση.

Φέτος είναι διστακτικός. Βέβαια, παίρνει λίγο χρόνο και μου φαίνεται ότι έχει παραπάνω κιλά. Θέλει χρόνο.

Το πρόβλημα είναι ο΄τι η ομάδα δεν έχει χρόνο. ϊσως είμαστε σε μια μεταβατική χρονιά. Τον Ιανουάριο θα ξέρουμε.
παρα μιλου
Φαινόταν από το 2014 πως δεν θα γίνει και τίποτα το σπουδαίο, διότι μυαλό 0. Σοβαρός παίχτης εκείνη την εποχή δεν κλ@νει ολόκληρο εξάστερο για να πάει στους Καρπαζίερς. Από τότε δεν τον χώνεψα και ευχήθηκα να είναι μάπας. Και η ευχή μου έπιασε.
Βαθιά μπασκετική ανάλυση από τον παντογνώστη. :smt005:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Πρετεντέρης έγραψε: 21 Δεκ 2023, 15:35 Βλέπω βίντεο του Μπραζντέικις από την περυσινή Ευρωλίγκα και το Παγκόσμιο και τρίβω τα μάτια μου. Έχει σουτ, διείσδυση, μπορεί να παίξει απομόνωση.

Φέτος είναι διστακτικός. Βέβαια, παίρνει λίγο χρόνο και μου φαίνεται ότι έχει παραπάνω κιλά. Θέλει χρόνο.

Το πρόβλημα είναι ο΄τι η ομάδα δεν έχει χρόνο. ϊσως είμαστε σε μια μεταβατική χρονιά. Τον Ιανουάριο θα ξέρουμε.
παρα μιλου
Φαινόταν από το 2014 πως δεν θα γίνει και τίποτα το σπουδαίο, διότι μυαλό 0. Σοβαρός παίχτης εκείνη την εποχή δεν κλ@νει ολόκληρο εξάστερο για να πάει στους Καρπαζίερς. Από τότε δεν τον χώνεψα και ευχήθηκα να είναι μάπας. Και η ευχή μου έπιασε.
Σιγα εξαστερε.
Κοίτα να πας κάνα final four να δεις πως είναι που το έχεις ξεχάσει και άσε τα μεγαλεία του παρελθόντος.

Σε λίγο θα μας λες ότι προτίμησε κάποιος να έρθει στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό αντί για τον ΠΑΟ του Γουέμπλεϊ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Δεκ 2023, 23:11 ειδες Μπαζουμπολυη μου την δικαιωση του δασκαλου?

Με την Βιλερμπαν παιζαμε κακομοιρη. Και παλι μετα βιας βλεπομασταν. :fp:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Ελπίζω να μην έχει κάτι ο Λεσόρ και μείνουμε χωρίς 5άρι. Αν είναι καλά, πάμε για τη νίκη με Αστέρα για να κλείσει ιδανικά ο 1ος γύρος. 10-8 και τετράδα με 2 εντός έδρας γκέλες με μέτριες ομάδες (Μακάμπι και ειδικά γαύρο) δεν το λες και άσχημα.
-_-
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Otto Weininger έγραψε: 23 Δεκ 2023, 08:07

παρα μιλου
Σιγα εξαστερε.
Κοίτα να πας κάνα final four να δεις πως είναι που το έχεις ξεχάσει και άσε τα μεγαλεία του παρελθόντος.

Σε λίγο θα μας λες ότι προτίμησε κάποιος να έρθει στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό αντί για τον ΠΑΟ του Γουέμπλεϊ.
Τους έχω πει ότι ζούνε στο παρελθόν, αλλά δεν λένε να το καταλάβουν. :lol:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 23 Δεκ 2023, 08:36 Ελπίζω να μην έχει κάτι ο Λεσόρ και μείνουμε χωρίς 5άρι. Αν είναι καλά, πάμε για τη νίκη με Αστέρα για να κλείσει ιδανικά ο 1ος γύρος. 10-8 και τετράδα με 2 εντός έδρας γκέλες με μέτριες ομάδες (Μακάμπι και ειδικά γαύρο) δεν το λες και άσχημα.
Καλό το τρολαρισμα αλλά η μέτρια ομάδα σε γλεντάει όπου σε βρίσκει.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Bazoomba έγραψε: 23 Δεκ 2023, 08:27
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Δεκ 2023, 23:11 ειδες Μπαζουμπολυη μου την δικαιωση του δασκαλου?

γιαυτο θα παραμεινεις αμπαλος σουτζουκ λουκουμ μου :p8:

αλειψε φετουλα φυστικοβουτηρου και δες κανενα ημιχρονο απο τα γυμναστηριακα καγκουροειδη που μαρκαρουν με τα ματια να στανιαρεις και καλη χρονια παικταρα μου :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2023, 14:46

αλειψε φετουλα φυστικοβουτηρου και δες κανενα ημιχρονο απο τα γυμναστηριακα καγκουροειδη που μαρκαρουν με τα ματια να στανιαρεις και καλη χρονια παικταρα μου :102:
Ότι να'ναι...
Αν δεν ειχες Φαλ σε beast mode και τους αλλους να παίζουν άμυνα αλλά nba regular season θα σου'λεγα εγώ τι θα παίρναμε. Έχεις την εντύπωση πως παίχτηκε ρίαλ γιατί βαρούσαμε πάλι στον γάμο του καραγκιόζη αλλά η απουσία περιφερειακής αμυνάς τους μας επέτρεψε να τα βάλουμε.

Γενικώς καλές οι πίπες σου κεφτέ, αλλά κάπου χάθηκες στην γενικότητα του όρου ''ριαλ'' και πλέον αντιφάσκεις , λες και ξε-λες για να μπορείς να δικαιωθείς όπως συνήθως, αλλά δεν. Ομάδα που σουτάρει περισσότερα τρίποντα απ'οτι δίποντα δεν παίζει ρίαλ, σόρρυ. Και το "ρίαλ στην άμυνα, φέηκ στην επίθεση" που προσπάθησες να πλασάρεις προσφάτως είναι απλώς μια αντιστροφή του εκτρώματος του nba που με τόση θέρμη αντιστρατεύεσαι (φέηκ στην άμυνα, ρίαλ στην επίθεση).

Φεηκ παίζει ο Βάζελος, φέηκ και εμείς. Απλά εμείς τυγχάνει να κάνουμε και τάκλιν στον λαιμό άμα λάχει. Ρίαλ παίζει η Ρεάλ, δάσκαλε, που έχει παιχνίδι στο ζωγραφιστό. Το ρίαλ καθορίζεται πρωτίστως από την επίθεση, την στιγμή που η άμυνα σου είναι κατ'ελάχιστον παρούσα. Δεν χρειάζεται ξύλο, αν μπορείς στην επίθεση να έχεις δημιουργία αλα Τσατσο και Καμπάτσο. :smt023

Καλές γιορτές και σε εσένα :wave:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Σε κάποια φάση χθες ήμασταν +8 και έχασαν τρίποντο. Αν το έβαζαν, θα γινόταν τζερτζελο στο τέλος. Αισθάνθηκα ετο γήπεδο κατηφόριζε. Ξανά. Κι αν το αισθάνομαι εγώ, πολύ περισσότερο θα το αισθάνθηκαν οι παίχτες.

Πρέπει να παίζουμε αιφνιδιασμό οπότε μπορούμε.

Επίσης, νομίζω ότι ο Κάνααν έδειξε ότι στο τέλος μπορεί να παίρνει επιθέσεις.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Bazoomba έγραψε: 23 Δεκ 2023, 14:59
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2023, 14:46

Ότι να'ναι...
Αν δεν ειχες Φαλ σε beast mode και τους αλλους να παίζουν άμυνα αλλά nba regular season θα σου'λεγα εγώ τι θα παίρναμε. Έχεις την εντύπωση πως παίχτηκε ρίαλ γιατί βαρούσαμε πάλι στον γάμο του καραγκιόζη αλλά η απουσία περιφερειακής αμυνάς τους μας επέτρεψε να τα βάλουμε.

Γενικώς καλές οι πίπες σου κεφτέ, αλλά κάπου χάθηκες στην γενικότητα του όρου ''ριαλ'' και πλέον αντιφάσκεις , λες και ξε-λες για να μπορείς να δικαιωθείς όπως συνήθως, αλλά δεν. Ομάδα που σουτάρει περισσότερα τρίποντα απ'οτι δίποντα δεν παίζει ρίαλ, σόρρυ. Και το "ρίαλ στην άμυνα, φέηκ στην επίθεση" που προσπάθησες να πλασάρεις προσφάτως είναι απλώς μια αντιστροφή του εκτρώματος του nba που με τόση θέρμη αντιστρατεύεσαι (φέηκ στην άμυνα, ρίαλ στην επίθεση).

Φεηκ παίζει ο Βάζελος, φέηκ και εμείς. Απλά εμείς τυγχάνει να κάνουμε και τάκλιν στον λαιμό άμα λάχει. Ρίαλ παίζει η Ρεάλ, δάσκαλε, που έχει παιχνίδι στο ζωγραφιστό. Το ρίαλ καθορίζεται πρωτίστως από την επίθεση, την στιγμή που η άμυνα σου είναι κατ'ελάχιστον παρούσα. Δεν χρειάζεται ξύλο, αν μπορείς στην επίθεση να έχεις δημιουργία αλα Τσατσο και Καμπάτσο. :smt023

Καλές γιορτές και σε εσένα :wave:
σουτζουκ λουκουμ δεν ξερω αν καταλαβες αλλα στα μισα επιβεβαιωνεις δασκαλο

ριαλ στην επιθεση δεν σημαινει βαραω ανελεητα τριποντα στον γαμο του καραγκιοζη γιατι μου κλεινουν την ρακετα αλλα παιζω και πικ εν ρολ,εχω και καλη κυκλοφορια μπαλας που δημιουργει προυποθεσεις για ελευθερα σουτ,παιζω και close out παιχνιδι,παιζω και καθετα με παικτες τυπου γκος και μακισικ

ο σκακιστης δεν παιζει πικ εν ρολ καθολου αλλα ολα τα υπολοιπα που ανεφερα πιο πανω που ειναι η συγχρονη εκδοση του ριαλ μπασκετ επιθετικα

φεικ επιθετικα επαιζε στα προηγουμενα που προσπαθουσε να βρει μιλου και επειδη τον εκλειναν η επιθεση γινοταν πολυ στατικη και εμενε ο ασουτος τεξανος και ο λαρε να τουβλαρουν ανελεητα,των αριθμος των ασιστ περισυ και φετος λεει την αληθεια

τυχαιο που χθες ο μιλου δεν επαιξε καθολου αντιθετα με το που επαιξαν στα στανταρτς τους γκος και μακισικ ειχες και μεγαλυτερη επιθετικη παραγωγικοτητα,τυχαιο που χθες με υψηλο αριθμο ασιστ τους κερδισες και με ψηλο σκορ?

εσυ θα πεις ως φυστικοβουτηρωμενος οτι η βιλερμπαν δεν παιζει αμυνα που ισχυει μεν αλλα ουτε και εσυ ειχες αυτον τον αριθμο ασιστ απεναντι και σε αντιστοιχες ομαδες που εχουν μετριες αμυνες

οσο για την ρεαλ ναι παιζει ριαλ στην επιθεση αλλα φεικ στην αμυνα και ολοι οι φυστικοβουτηραδες το δευτερο δεν το βλεπετε για αυτο αποθεωνετε τα καγκουροειδη οντας αμπασκετοι

για να κερδισεις την ρεαλ θες ομαδα που ναι μεν να παιζει ριαλ στην επιθεση αλλα να παιζει και ριαλ στην αμυνα πραγμα που μονο ο οσφπ μπορει να κανει αν επανελθουν στα γνωστα τους επιπεδα μακισικ,γκος,δεν παρκαρει κααναν και πιτερς στο 4ο και σταματησει να παιζει επιθετικα με τον μιλου (η και παρει εναν ψηλο τυπου μπλακ που του λειπει)

καλες γιορτες και το φυστικοβουτηρο με μετρο :p8: :p8: :p8:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 23 Δεκ 2023, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Όλα καλά ευτυχώς με Λεσόρ

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... athinaikoy
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Πρετεντέρης έγραψε: 23 Δεκ 2023, 15:18 Σε κάποια φάση χθες ήμασταν +8 και έχασαν τρίποντο. Αν το έβαζαν, θα γινόταν τζερτζελο στο τέλος. Αισθάνθηκα ετο γήπεδο κατηφόριζε. Ξανά. Κι αν το αισθάνομαι εγώ, πολύ περισσότερο θα το αισθάνθηκαν οι παίχτες.

Πρέπει να παίζουμε αιφνιδιασμό οπότε μπορούμε.

Επίσης, νομίζω ότι ο Κάνααν έδειξε ότι στο τέλος μπορεί να παίρνει επιθέσεις.
και ποτε κερδιζες ευκολα περισυ? :102:

τα πραγματα ειναι απλα,ο μιλου δεν ταιριαζει στο συγχρονο ριαλ στην επιθεση του μπαρτζω και ο οσφπ θελει εναν μπλακ που θα καθαριζει ριμπαουντ σαν τα στραγαλια και δεν θα δινει δευτερες επιθεσεις και θα σου δινει και σενα δευτερες επιθεσεις οταν εισαι μετριος η κακος περιφερειακα οταν λειπει ο φαλ

οποιος δει το στατιστικο των ριμπαουντ θα καταλαβει και γιατι η κακη επιδοση στα ριμπαουντ επιδρα εν μερει στην κακη επιθετικη εικονα του οσφπ :p8:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Πρετεντέρης έγραψε: 23 Δεκ 2023, 10:18
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 23 Δεκ 2023, 08:36 Ελπίζω να μην έχει κάτι ο Λεσόρ και μείνουμε χωρίς 5άρι. Αν είναι καλά, πάμε για τη νίκη με Αστέρα για να κλείσει ιδανικά ο 1ος γύρος. 10-8 και τετράδα με 2 εντός έδρας γκέλες με μέτριες ομάδες (Μακάμπι και ειδικά γαύρο) δεν το λες και άσχημα.
Καλό το τρολαρισμα αλλά η μέτρια ομάδα σε γλεντάει όπου σε βρίσκει.
Σε τι με γλεντάει; Σε τίτλους ή σε συνολικό head-to-head;
-_-
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”