!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έκανε καλά που τη σκότωσε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έκανε καλά που τη σκότωσε;
Κακώς κατά τη γνώμη μου Φος, είπαμε να γίνουν πιο αυστηρά τα πλαίσια όχι να καταργήσουμε με σοφιστείες, γιατί περί αυτού πρόκειται,έναν από τους θεμέλιους λίθους της Δυτικής νομικής επιστήμης.
Αν επιτρέψουμε στα ripples of causality ενός τέτοιου συμβάντος να κυματίσουν τόσο μακριά τότε που σταματάμε να χρεώνουμε στο ληστή;
Αν για παράδειγμα η γυναίκα ενός παριστάμενου άσχετου που φάει σφαίρα και πεθάνει, πάθει καρδιά στα νέα του χαμού του;
Ή η μάνα του άσχετου πάθει καρκίνο από τη στενοχώρια της;
Συνεχίζει να γράφει η ταρίφα για τον εγκληματία ή κάπου εκεί το σφύραμε λήξη;
Αν ναι με πιο σκεπτικό, αν όχι πάλι γιατί;
Και μην είσαι τόσο σίγουρος ότι το ξέρει αυτό ο μαυρούκος από τα projects στα ghetto, εδώ δεν το γνώριζα εγώ.. .
Αν επιτρέψουμε στα ripples of causality ενός τέτοιου συμβάντος να κυματίσουν τόσο μακριά τότε που σταματάμε να χρεώνουμε στο ληστή;
Αν για παράδειγμα η γυναίκα ενός παριστάμενου άσχετου που φάει σφαίρα και πεθάνει, πάθει καρδιά στα νέα του χαμού του;
Συνεχίζει να γράφει η ταρίφα για τον εγκληματία ή κάπου εκεί το σφύραμε λήξη;
Αν ναι με πιο σκεπτικό, αν όχι πάλι γιατί;
Και μην είσαι τόσο σίγουρος ότι το ξέρει αυτό ο μαυρούκος από τα projects στα ghetto, εδώ δεν το γνώριζα εγώ.. .
-
talaipwros
υπαρχουν νομικα κριτηρια, αρκετα συγκεκριμεναexiledd έγραψε: 22 Δεκ 2023, 21:49
το σκεπτικο ειναι το τι εχει αποφασισθει σε παλαιοτερες δικες και δεν εχει καταργηθει είτε με νομο απο το κοινοβουλιο ειτε με αποφαση ανωτερου δικαστηριου.
Υπαρχουν καποιες αποφασεις σταθμοι για τετοια περιστατικα
επισης η συζητηση δεν ειναι θεωρητικη.
στη πραξη ξερουμε οτι υπευθυνος για τη δολοφονια θεωρηθηκε ο ληστης και καλως - αφου αθωωθηκε ο 80χρονος
Δεν υπαρχει μια δυτικη νομικη επιστημη, υπαρχει το αγγλοσαξωνικο δικαιο και το ηπειρωτικο δικαιο. Και σε αυτους φαινεται απιστευτο που εμεις δεν εχουμε δεδικασμενα.
Τωρα, τα δυο παραδειγματα που φερνεις δεν εχουν αμεση επαφη με το συμβαν. Αν παθει η μανα καρδια εκει τη στιγμη της ληστειας απο τον φοβο της, ναι αυτο θεωρειται φονος.
Τωρα αν θα το ξερει ο μαυρουκος τι να σου πω, κατ'αρχας σιγουρα ξερει οτι ο αλλος εχει τεραστια πιθανοτητα να οπλοφορει αλλα και τετοιου ειδους καταδικες δεν ειναι κατι το σπανιο. Θεωρω βεβαιο οτι το ξερει. Απλως οπως οι περισσοτεροι εγκληματιες (για κλοπες και ληστειες) το πιο πιθανο ειναι οτι προκειται για εγγενως χαμηλου επιπεδου ατομο που δεν τα ζυγιζει παρα πολυ καλα και πραττει το κακο γιατι ετσι γουσταρει.
Τωρα, τα δυο παραδειγματα που φερνεις δεν εχουν αμεση επαφη με το συμβαν. Αν παθει η μανα καρδια εκει τη στιγμη της ληστειας απο τον φοβο της, ναι αυτο θεωρειται φονος.
Τωρα αν θα το ξερει ο μαυρουκος τι να σου πω, κατ'αρχας σιγουρα ξερει οτι ο αλλος εχει τεραστια πιθανοτητα να οπλοφορει αλλα και τετοιου ειδους καταδικες δεν ειναι κατι το σπανιο. Θεωρω βεβαιο οτι το ξερει. Απλως οπως οι περισσοτεροι εγκληματιες (για κλοπες και ληστειες) το πιο πιθανο ειναι οτι προκειται για εγγενως χαμηλου επιπεδου ατομο που δεν τα ζυγιζει παρα πολυ καλα και πραττει το κακο γιατι ετσι γουσταρει.
Ταλαίπωρε, το γεγονός ότι αθωώθηκε ο 80χρονος δε σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος πρέπει να τη φάει.
Και άντε να δεχτώ να του καταλογίσουν κάτι για το θάνατο της τύπισσας, δολοφονία όταν άλλος τράβηξε, έστω και δικαιολογημένα, τη σκανδάλη μου είναι ακατανόητο...
Φοσι, σοβαρά τώρα θεωρείς λογικό από άνθρωπο που ως ghetto nigga, παίζεται αν ξέρει πώς γράφεται το όνομά του, να ξέρει πως θα χρεωθεί αυτός ως δολοφονία αν καθαρίσουν τη δικιά του μπάτσοι ή το θύμα της μπούκας;
Σοβαρά;
Πρόσεξε:Δε μιλάμε να ξέρει ότι αν τον κάνουν τσακωτό θα έχει φυλάκα, για τη μπούκα ομως και την όποια δική του εμπλοκή και ευθύνη, αυτό λίγο πολύ το ξέρει...
Το να περιμένουμε να ξέρει ότι θα κάνει αυτός τη μάνα σε αυτή τη νομολογική κολοκυθιά στο ποιος θα... πηδήξει τη... γοργόνα που έφαγε την σφαίρα, εγώ πιο πιθανό θεωρώ να ξέρει της 3διάστατες επιφάνειες Kalabi-Yau, και την πιθανή εμπλοκή τους σε πιθανότητες τηλεμεταφοράς στο χωρόχρονο, μέσα από μικρογραφικές διαστάσεις..
Και άντε να δεχτώ να του καταλογίσουν κάτι για το θάνατο της τύπισσας, δολοφονία όταν άλλος τράβηξε, έστω και δικαιολογημένα, τη σκανδάλη μου είναι ακατανόητο...
Φοσι, σοβαρά τώρα θεωρείς λογικό από άνθρωπο που ως ghetto nigga, παίζεται αν ξέρει πώς γράφεται το όνομά του, να ξέρει πως θα χρεωθεί αυτός ως δολοφονία αν καθαρίσουν τη δικιά του μπάτσοι ή το θύμα της μπούκας;
Σοβαρά;
Πρόσεξε:Δε μιλάμε να ξέρει ότι αν τον κάνουν τσακωτό θα έχει φυλάκα, για τη μπούκα ομως και την όποια δική του εμπλοκή και ευθύνη, αυτό λίγο πολύ το ξέρει...
Το να περιμένουμε να ξέρει ότι θα κάνει αυτός τη μάνα σε αυτή τη νομολογική κολοκυθιά στο ποιος θα... πηδήξει τη... γοργόνα που έφαγε την σφαίρα, εγώ πιο πιθανό θεωρώ να ξέρει της 3διάστατες επιφάνειες Kalabi-Yau, και την πιθανή εμπλοκή τους σε πιθανότητες τηλεμεταφοράς στο χωρόχρονο, μέσα από μικρογραφικές διαστάσεις..
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Τελικά μαβροι ήταν οι δράστες;
Σας παρακαλώ να μου το πείτε με τρόπο για να είμαι σε ψυχολογική θέση να παραγγείλω ένα σύννεφο να πέσω.
Δεν το χωράει ο νους μου.
Σας παρακαλώ να μου το πείτε με τρόπο για να είμαι σε ψυχολογική θέση να παραγγείλω ένα σύννεφο να πέσω.
Δεν το χωράει ο νους μου.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Castle doctrine
&
sic semper katsapliades
&
sic semper katsapliades
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
panos291 έγραψε: 22 Δεκ 2023, 20:52Spoiler
Ελλαδα στην περιπτωση που ο νεκρος ηταν γυφτος:foscilis έγραψε: 22 Δεκ 2023, 20:47Οχι, αν απο προθεση κανεις μια παρανομη πραξη που ξεκινα μιαν αλυσιδα γεγονοτων στο τελος της οποιας καποιος αλλος σκοτωνει αλλα χωρις να εχει παραβιασει ο ιδιος καποιο νομο, χρεωνεσαι φονο. Ακομα κι αν προκειται για τον συνεργο σου. Ειναι παρα πολυ στανταρ στις περισσοτερες πολιτειες της αμερικης. Ο τυπος δεν ξαναβλεπει το φως του ηλιου πριν τα 70 του.exiledd έγραψε: 22 Δεκ 2023, 19:23 Εγώ κολλάω στο ότι θσ φορτωθεί ο επιζών κλέφτης το φόνο της συνεργού του...
Σοβαρά ρε μάγκες;
Δεν είναι λιιιιιίγο βιασμός της λογικής απ'τον κώλο;
Ο γερος φυλακη, οι γυφτοι στην εθνική να πετανε πετρες και να καινε λαστιχα και ο (καθε) Μητσοτάκης να παρακαλει να συναντηθει με τους συγγενείς του νεκρου.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
-
Η φωνή της Αληθειας
Ο θάνατος της συνεργού του είναι συνέπεια των πράξεων του. Μαζί ξεκίνησαν την ληστεία.exiledd έγραψε: 22 Δεκ 2023, 20:28Ασέβαστος έγραψε: 22 Δεκ 2023, 20:04καθολου ομως.exiledd έγραψε: 22 Δεκ 2023, 19:23 Εγώ κολλάω στο ότι θσ φορτωθεί ο επιζών κλέφτης το φόνο της συνεργού του...
Σοβαρά ρε μάγκες;
Δεν είναι λιιιιιίγο βιασμός της λογικής απ'τον κώλο;
αυτος ξεκινησε το ντομινο γεγονοτων που κατεληξε στο θανατο της. και η ιδια, βεβαιως.
Δεν πάει έτσι και το ξέρεις...
Υπεύθυνος είναι κάποιος για τις δικές του πράξεις, τις συνέπειές τους και μόνο για αυτές, όχι για τα αποτελέσματα των πράξεων τρίτων ακόμα και αν αυτές οι πράξεις τρίτων προκλήθηκαν από τις δικές του πράξεις..
Αλλά ακόμα και σε αυτή τη λογική η τυπισσα ήξερε και πήρε τα ρίσκα της, ή τουλάχιστον θα έπρεπε, δε σημαίνει ότι κάθε ανθρωποκτονία πρέπει να έχει και θύτη...
-
Η φωνή της Αληθειας
Πρέπει να μπορεί να αποδειχτεί κάτι τέτοιο στο δικαστήριο. Αν ναι, δεν βλέπω γιατί να μην επιβαρύνει τον ληστή.exiledd έγραψε: 22 Δεκ 2023, 21:49 Αν για παράδειγμα η γυναίκα ενός παριστάμενου άσχετου που φάει σφαίρα και πεθάνει, πάθει καρδιά στα νέα του χαμού του;
Το ζήτημα που με ξενίζει έχει να κάνει (ο Γούγλης είναι το καρντάσι σου) με το επονομαζόμενο felony murder.
Και τα πράγματα δεν είναι καθόλου όσο crystal clear τα παρουσιάζετε μάγκες.
Καταρχήν Ταλ στο UK έχει γίνει abolishment η εν λόγω διάταξη και έχει αντικατασταθεί από το λεγόμενο joint enterprise ,ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται το Βικάκι...
Και οπως το περίμενα το όλο θέμα έχει να κάνει με:transferred intent, total disregard of human life, mens rea, actus reus, και το κακό συναπάντημα...
(Ε μα δε θα κάνω γω crash course στο Αγγλοσαξωνικό Δίκαιο βραδιάτικα, για να απαντήσω σε κάποιους στο πχορουμ
)
Πχ τυπάς στην Αμερική δανείζει το τροχήλατον του στον μπράδα κολλητό ο οποίος μπράδας κολλητός του λέει ότι το θέλει να πάει να σπάσει ιένα - ιένα τα κοκκαλάκια της πρώην του και να τη στείλει να pushάρει χαμομήλια...
Ε το κάνει και ο δανειστής του κάρου την τρώει κι αυτός...
Σαν να ήταν κι αυτός εκεί και, ξερωγω την κρατούσε ακίνητη...
Αυτό σύμφωνα με τον Γούγλη είναι πραγματικό συμβάν...
Ή κυνηγός που άθελά του ή και όχι, κυνηγώντας ένα λαγό μπαίνει σε περιουσία τρίτου, τουφεκάει, αλλά αντί για το κουνέλι, βαράει και αφήνει στον τόπο άσχετο που περνάει και δεν τον είδε καν...
Έχει ήδη και αυτός θεμελιώσει το felony murder, αφού αρκεί μία παρανομία στο chain of events που οδήγησε σε loss of life,
Αν δεν έχει άδεια κυνηγίου, σχεδόν κλείδωσε η φάση, αν δεν έχει και άδεια για το δίκαννο, είναι σιγουράκι...
Και τέλος είσαι gangsta, και τα Αδερφάκια με τα μπλε, καθαρίζουν τον συνεργάτη επειδή ο τελευταίος την είδε Clarence Boddiger, και νόμιζε ότι απέναντι είχε Alex Murphy, αλλα στράβωσε η φάση και έκατσε Robocop,κσι τώρα δεν τον κλαίνε ούτε οι ρέγγες... Guess whaaat:Felony murder, biatch...
Ωγγγγγαία πγάγματα γίνονται εκεί στο Αμέρικα...
Ου μπλέξεις είναι η φάση...
Φωνή απαντάω παραπάνω αλλά κι εδώ...
Και τα πράγματα δεν είναι καθόλου όσο crystal clear τα παρουσιάζετε μάγκες.
Καταρχήν Ταλ στο UK έχει γίνει abolishment η εν λόγω διάταξη και έχει αντικατασταθεί από το λεγόμενο joint enterprise ,ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται το Βικάκι...
Και οπως το περίμενα το όλο θέμα έχει να κάνει με:transferred intent, total disregard of human life, mens rea, actus reus, και το κακό συναπάντημα...
(Ε μα δε θα κάνω γω crash course στο Αγγλοσαξωνικό Δίκαιο βραδιάτικα, για να απαντήσω σε κάποιους στο πχορουμ
Πχ τυπάς στην Αμερική δανείζει το τροχήλατον του στον μπράδα κολλητό ο οποίος μπράδας κολλητός του λέει ότι το θέλει να πάει να σπάσει ιένα - ιένα τα κοκκαλάκια της πρώην του και να τη στείλει να pushάρει χαμομήλια...
Αυτό σύμφωνα με τον Γούγλη είναι πραγματικό συμβάν...
Ή κυνηγός που άθελά του ή και όχι, κυνηγώντας ένα λαγό μπαίνει σε περιουσία τρίτου, τουφεκάει, αλλά αντί για το κουνέλι, βαράει και αφήνει στον τόπο άσχετο που περνάει και δεν τον είδε καν...
Έχει ήδη και αυτός θεμελιώσει το felony murder, αφού αρκεί μία παρανομία στο chain of events που οδήγησε σε loss of life,
Αν δεν έχει άδεια κυνηγίου, σχεδόν κλείδωσε η φάση, αν δεν έχει και άδεια για το δίκαννο, είναι σιγουράκι...
Και τέλος είσαι gangsta, και τα Αδερφάκια με τα μπλε, καθαρίζουν τον συνεργάτη επειδή ο τελευταίος την είδε Clarence Boddiger, και νόμιζε ότι απέναντι είχε Alex Murphy, αλλα στράβωσε η φάση και έκατσε Robocop,κσι τώρα δεν τον κλαίνε ούτε οι ρέγγες... Guess whaaat:Felony murder, biatch...
Ωγγγγγαία πγάγματα γίνονται εκεί στο Αμέρικα...
Ου μπλέξεις είναι η φάση...
Φωνή απαντάω παραπάνω αλλά κι εδώ...
-
Η φωνή της Αληθειας
Το αν ο ληστής γνώριζε ή όχι τον νόμο εκ των προτέρων είναι αδιάφορο. Η επίκληση άγνοιας του νόμου δεν στέκει πουθενά σαν legal defense.exiledd έγραψε: 22 Δεκ 2023, 22:21 Φοσι, σοβαρά τώρα θεωρείς λογικό από άνθρωπο που ως ghetto nigga, παίζεται αν ξέρει πώς γράφεται το όνομά του, να ξέρει πως θα χρεωθεί αυτός ως δολοφονία αν καθαρίσουν τη δικιά του μπάτσοι ή το θύμα της μπούκας;
Σοβαρά;
Το να περιμένουμε να ξέρει ότι θα κάνει αυτός τη μάνα σε αυτή τη νομολογική κολοκυθιά στο ποιος θα... πηδήξει τη... γοργόνα που έφαγε την σφαίρα, εγώ πιο πιθανό θεωρώ να ξέρει της 3διάστατες επιφάνειες Kalabi-Yau, και την πιθανή εμπλοκή τους σε πιθανότητες τηλεμεταφοράς στο χωρόχρονο, μέσα από μικρογραφικές διαστάσεις..![]()
-
talaipwros
aid and abet ειναι αυτοexiledd έγραψε: 22 Δεκ 2023, 23:23
στην αγγλια οπως ειπα και πιο πανω ειναι διαφορετικα απο την αμερικη , στην αγγλια ο παππους θα ηταν ενοχος
Φίλε αυτά είναι γνωστά.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 22 Δεκ 2023, 23:25Το αν ο ληστής γνώριζε ή όχι τον νόμο εκ των προτέρων είναι αδιάφορο. Η επίκληση άγνοιας του νόμου δεν στέκει πουθενά σαν legal defense.exiledd έγραψε: 22 Δεκ 2023, 22:21 Φοσι, σοβαρά τώρα θεωρείς λογικό από άνθρωπο που ως ghetto nigga, παίζεται αν ξέρει πώς γράφεται το όνομά του, να ξέρει πως θα χρεωθεί αυτός ως δολοφονία αν καθαρίσουν τη δικιά του μπάτσοι ή το θύμα της μπούκας;
Σοβαρά;
Το να περιμένουμε να ξέρει ότι θα κάνει αυτός τη μάνα σε αυτή τη νομολογική κολοκυθιά στο ποιος θα... πηδήξει τη... γοργόνα που έφαγε την σφαίρα, εγώ πιο πιθανό θεωρώ να ξέρει της 3διάστατες επιφάνειες Kalabi-Yau, και την πιθανή εμπλοκή τους σε πιθανότητες τηλεμεταφοράς στο χωρόχρονο, μέσα από μικρογραφικές διαστάσεις..![]()
Το ξέρω ότι η επίκληση άγνοιας νόμου δεν στέκει πουθενά...
Αλλά περιμένουμε να ξέρει παρίας ότι αν πυροβολήσει το υποψήφιο θύμα ή ο αστυνομικός και πεθάνει ο συνεργός, θα το χρεωθεί αυτός, σαν να τράβηξε ο ίδιος τη σκανδάλη;
Γιατί για αυτό μιλάμε όχι για γενικά και αόριστα, περί άγνοιας νόμου
Σοβαρά τώρα;
Εσύ,το ήξερες;
Εγω ας πούμε δεν το ήξερα που είμαι απόφοιτος πανεπιστημίου, θα το ήξερε ο nigga από τα projects που ανάθεμα αν ξέρει να γράφει το όνομά του όχι σωστά αλλά γενικώς..
Ταλ στο google λέει (quora, νομίζω) ότι την έφαγε κι αυτός σαν felony murder κι όχι σαν aiding and abetting...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος exiledd την 22 Δεκ 2023, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
στην αγγλια ειναι aid and abetting και εχεις την ιδια ανωτερη ποινη που εχει και ο δολοφονος, εξαρταται απο το δικαστηexiledd έγραψε: 22 Δεκ 2023, 23:41Φίλε αυτά είναι γνωστά.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 22 Δεκ 2023, 23:25Το αν ο ληστής γνώριζε ή όχι τον νόμο εκ των προτέρων είναι αδιάφορο. Η επίκληση άγνοιας του νόμου δεν στέκει πουθενά σαν legal defense.exiledd έγραψε: 22 Δεκ 2023, 22:21 Φοσι, σοβαρά τώρα θεωρείς λογικό από άνθρωπο που ως ghetto nigga, παίζεται αν ξέρει πώς γράφεται το όνομά του, να ξέρει πως θα χρεωθεί αυτός ως δολοφονία αν καθαρίσουν τη δικιά του μπάτσοι ή το θύμα της μπούκας;
Σοβαρά;
Το ξέρω ότι η επίκληση άγνοιας νόμου δεν στέκει πουθενά...
Αλλά περιμένουμε να ξέρει παρίας ότι αν πυροβολήσει το υποψήφιο θύμα ή ο αστυνομικός και πεθάνει ο συνεργός, θα το χρεωθεί αυτός, σαν να τράβηξε ο ίδιος τη σκανδάλη;
Γιατί για αυτό μιλάμε όχι για γενικά και αόριστα, περί άγνοιας νόμου
Σοβαρά τώρα;
Εσύ, ας πούμε δεν το ήξερα που είμαι απόφοιτος πανεπιστημίου, θα το ήξερε ο nigga από τα projects που ανάθεμα αν ξέρει να γράφει το όνομά του όχι σωστά αλλά γενικώς..
Ταλ στο google λέει (quora, νομίζω) ότι την έφαγε κι αυτός σαν felony murder κι όχι σαν aiding and abetting...
Είναι αυτό που λένε ο δικαστής σου πετάει το βιβλίο κατακέφαλα αν θέλει να σε σκίσει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 184 Απαντήσεις