Τι λες εσύ ρε παπάρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ιωαννινα,τριχρονο αγορακι κακοποιηθηκε στο χοτ ποστ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ιωαννινα,τριχρονο αγορακι κακοποιηθηκε στο χοτ ποστ
Τι λες εσύ ρε παπάρα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Και από το να παν στο Τατζικιστάν ή στο Τουρκμενιστάν τα οποία και ένα τσιγάρο δρόμος και έχουν ειρήνη εδώ και δύο αιώνες κοντά, παν Ευρώπη; Γιατί;Γραφικός έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:08
Στο Αφγανιστάν δεν έχουν κυρηγμένο πόλεμο, αλλά κάθε μέρα πέφτουν βόμβες, ο κίνδυνος είναι ίδιος.
Πως; Αφού τη Σαρία εξασκούν και οι εδώ ισλαμοκοινότητεςΑν έρθει ένας γκέι από το Πακιστάν, προσπαθεί να αποφύγει την καταδίκη του σε θάνατο.

Και πόλεμο να μην θέλουν να αποφύγουν, θέλουν να αποφύγουν τον θάνατο. Σκέψου τι ρισκάρουν ερχόμενοι εδώ πέρα. Για να είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αυτό σκέψου κι από τι συνθήκες θέλουν να φύγουν.
Ωραία μαν, δηλαδή
διασχίζουν το πεδίο μάχης στην Συρία επειδή φοβούνται το πεδίο μάχης στα μέρη τους
- blackpaint
ο run εχει την λυση για να μη βιαζονται παιδακια στους καταυλισμους, να τους πυροβολουμε στα συνορα και να βουλιαζουμε τις βαρκες τους, η ακομα καλυτερα, να τα αφησουμε στο ελεος του ΙΣΙΣ, του Ασσαντ και της ρωσσικης πολεμικης αεροποριας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χουργιατς την 09 Νοέμ 2018, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γραφικός
Ρε μπρο, ο σαρκασμός μόνος του δεν βοηθάει να βγουν συμπεράσματα. Αν δεν μου πεις την δική σου υπόθεση και μόνο σαρκάζεις, εγώ σε τι θα απαντήσω;Χουργιατς έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:19 Ωραία μαν, δηλαδή
διασχίζουν το πεδίο μάχης στην Συρία επειδή φοβούνται το πεδίο μάχης στα μέρη τους
![]()
Γραφικός έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:22
Ρε μπρο, ο σαρκασμός μόνος του δεν βοηθάει να βγουν συμπεράσματα. Αν δεν μου πεις την δική σου υπόθεση και μόνο σαρκάζεις, εγώ σε τι θα απαντήσω;
Ψάξου για αρχή μαν μου μπας και έχεις καν κάτι το οποίο θες να υποστηρίξεις
Γιατί με τις απάντήσεις κοπι-πέηστ δε δίνεις αυτή την εντύπωση
φιλικά

και εν τω μεταξυ η ειδηση προβαλεται από τα ΜΜΕ κι οι κνιτες σκουζνι για ένα μικρο καφενειο
ντιπ για ντιπ μπετον αρμε
ντιπ για ντιπ μπετον αρμε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Γραφικός
Ποια είναι η απάντηση κόπι-πέιστ; Εγώ έχω ψαχτεί, έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και τα μοιράζομαι όσο πιο καθαρά μπορώ δεδομένου του χώρου.Χουργιατς έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:25 Ρε μπρο, ο σαρκασμός μόνος του δεν βοηθάει να βγουν συμπεράσματα. Αν δεν μου πεις την δική σου υπόθεση και μόνο σαρκάζεις, εγώ σε τι θα απαντήσωΨάξου για αρχή μαν μου μπας και έχεις καν κάτι το οποίο θες να υποστηρίξεις
Γιατί με τις απάντήσεις κοπι-πέηστ δε δίνεις αυτή την εντύπωση
φιλικά
Αυτός που υπεκφεύγει είσαι εσύ.
παψε να λες ψεμματαblackpaint έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:20 ο run εχει την λυση για να μη βιαζονται παιδακια στους καταυλισμους, να τους πυροβολουμε στα συνορα και να βουλιαζουμε τις βαρκες τους, η ακομα καλυτερα, να τα αφησουμε στο ελεος του ΙΣΙΣ, του Ασσαντ και της ρωσσικης πολεμικης αεροποριας.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Ακριβώς αυτό.blackpaint έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:20 ο run εχει την λυση για να μη βιαζονται παιδακια στους καταυλισμους, να τους πυροβολουμε στα συνορα και να βουλιαζουμε τις βαρκες τους, η ακομα καλυτερα, να τα αφησουμε στο ελεος του ΙΣΙΣ, του Ασσαντ και της ρωσσικης πολεμικης αεροποριας.
Δεδομένου του χώρου -τι εννοάςΓραφικός έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:29
Ποια είναι η απάντηση κόπι-πέιστ; Εγώ έχω ψαχτεί, έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και τα μοιράζομαι όσο πιο καθαρά μπορώ
δεδομένου του χώρου.
Αυτός που υπεκφεύγει είσαι εσύ.

Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:31Ακριβώς αυτό.blackpaint έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:20 ο run εχει την λυση για να μη βιαζονται παιδακια στους καταυλισμους, να τους πυροβολουμε στα συνορα και να βουλιαζουμε τις βαρκες τους, η ακομα καλυτερα, να τα αφησουμε στο ελεος του ΙΣΙΣ, του Ασσαντ και της ρωσσικης πολεμικης αεροποριας.
κοιτα ρε οι κνιτες
Οι κνίτες του Ρουβίκωνα ή του ΣΥΡΙΖΑ; 
- blackpaint
αλλου αυτα μπαρμπα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΣΟΥ και ολων των βρωμοποδαραδων δεξιων εδω μεσα.run έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:33Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:31Ακριβώς αυτό.blackpaint έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:20 ο run εχει την λυση για να μη βιαζονται παιδακια στους καταυλισμους, να τους πυροβολουμε στα συνορα και να βουλιαζουμε τις βαρκες τους, η ακομα καλυτερα, να τα αφησουμε στο ελεος του ΙΣΙΣ, του Ασσαντ και της ρωσσικης πολεμικης αεροποριας.
κοιτα ρε οι κνιτες
Υποκριτη, ταχα σ επιασε το ενδιαφερον για τα νηπια των προσφυγων..
blackpaint έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:41αλλου αυτα μπαρμπα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΣΟΥ και ολων των βρωμοποδαραδων δεξιων εδω μεσα.
Υποκριτη, ταχα σ επιασε το ενδιαφερον για τα νηπια των προσφυγων..
ρε τι σκουζ ο κνιτς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 160 Απαντήσεις
- 3982 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
-
- 16 Απαντήσεις