Άρα πήζεις. Μάλιστα. Δεν το περίμαενα από σένα.Ασέβαστος έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 10:25οι 2-3 που φαινονται να βιαιοπραγουν στον ανθρωπο επρεπε τωρα να ειναι με χειροπεδες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 21:53 Μα καλα δεν μπουζουριασαν κανεναν συνδικαλιστη γι αυτο το αισχος;
επισης, ποιος τους εδωσε δικαιωμα να ζητανε ταυτοτητες, και τι θα γινοταν αν δεν ειχε, η δε γουσταρε να τη δωσει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ εντοπίστηκε στην έναρξη των εργασιών στο ....ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ εντοπίστηκε στην έναρξη των εργασιών στο ....ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ εντοπίστηκε στην έναρξη των εργασιών στο ....ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!
Οι χρυσαυγίτες που διώχνουν όποιον δεν έχει αστυνομική ταυτότητα τι θα λεγανε; τα γνωστά μπατσορουφιανιστικα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- ΜπλεΜπουμπυς
Εκεί στην κυβερνητικη-συστημικη ΓΣΣΕ πάρτε το χαμπάρι..με ασφαλιτες κ εκφοβισμούς...με φαντασματα σωματεία..κ ανύπαρκτους εκπροσωπους εργατων..με παπαγαλακια .....συνέδριο δ γινεται...είστε η ντροπή τ συνδικαλιστικού κινηματος...βρωμιαρηδες..
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
εγω δεν ειχα.
αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ηταν μια βιαιη ολιγαρχια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
να πηξω εγω επειδη κατι ουγανοι τραμπουκιζουν ενα ερμο μπατσοπουλο; με κανεναν απο τους 2 δεν τα εχω καλα, και δεν επηρεαζει το σκηνικο τη ζωη μου ουτε στο ελαχιστο.
αν ειναι να πηξω για κατι, ειναι που στη μπουρδελοχωρα τουτη υπαρχει ανομια, αλλα το παραπανω περιστατικο ειναι ενα ελαχιστοτατο κομματι αυτης, δεν ειναι δα και για πηξιμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Μπαίνει στο μαγαζί σου (στον ιδιωτικό σου χώρο δλδ) ένας πελάτης. Για κάνε να του ζητήσεις ταυτότητα έτσι για πλάκα και θα δεις για πότε θα σε δέσουν με την κατηγορία της αντιποίησης αρχήςΑσέβαστος έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:17να πηξω εγω επειδη κατι ουγανοι τραμπουκιζουν ενα ερμο μπατσοπουλο; με κανεναν απο τους 2 δεν τα εχω καλα, και δεν επηρεαζει το σκηνικο τη ζωη μου ουτε στο ελαχιστο.
αν ειναι να πηξω για κατι, ειναι που στη μπουρδελοχωρα τουτη υπαρχει ανομια, αλλα το παραπανω περιστατικο ειναι ενα ελαχιστοτατο κομματι αυτης, δεν ειναι δα και για πηξιμο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΟΚ Εγώ πήζω να σου πω την αλήθεια με τη φάτσα του ασφαλίτη και την αμηχανία του και αυτό που ένιωσε και αναγκάζεται να τους γλείψει "τι τραβαμε κι εμείς" και ο μαλάκας ο Κουκουές (Μα εντελώς κλασσική φάτσα) να κοκορέυεται και έχει το ύφος του σπουδαίου ότι έκανε το σωστό, το μάγκικο, το παραδοσιακό αγωνιστικό, Άλα! Τσςςς!Ασέβαστος έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:17να πηξω εγω επειδη κατι ουγανοι τραμπουκιζουν ενα ερμο μπατσοπουλο; με κανεναν απο τους 2 δεν τα εχω καλα, και δεν επηρεαζει το σκηνικο τη ζωη μου ουτε στο ελαχιστο.
Έβαλα χαμόγελο κάπου και το έκανα και παράθεση σε ποστ του Μαξ που αφορά το Ρουβίκωνα. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν και κάποιοι χρήστες εδώ μέσα και κατάλαβες, δεν θες εξήγηση
Καλώς αποδυνάμωσαν έναν ασφαλίτη, γίνεται παντού στον κόσμο και γινότανε σε τέτοιες φάσεις. Αλλά η μαγκιά κλανιά του ΚΚΕ, όπου τους παίρνει και παιδεία που ενεργεί στα μέλη του, τους κάνει έτσι σιχαμένους και αποκρουστικούς.
- ΜπλεΜπουμπυς
Πιο σιχαμένους και αποκρουστικούς απο τους ανωνυμους που πουλανε μαγκια και κλανια στα φορουμ - σοσιαλ ,οχι.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:27ΟΚ Εγώ πήζω να σου πω την αλήθεια με τη φάτσα του ασφαλίτη και την αμηχανία του και αυτό που ένιωσε και αναγκάζεται να τους γλείψει "τι τραβαμε κι εμείς" και ο μαλάκας ο Κουκουές (Μα εντελώς κλασσική φάτσα) να κοκορέυεται και έχει το ύφος του σπουδαίου ότι έκανε το σωστό, το μάγκικο, το παραδοσιακό αγωνιστικό, Άλα! Τσςςς!Ασέβαστος έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:17να πηξω εγω επειδη κατι ουγανοι τραμπουκιζουν ενα ερμο μπατσοπουλο; με κανεναν απο τους 2 δεν τα εχω καλα, και δεν επηρεαζει το σκηνικο τη ζωη μου ουτε στο ελαχιστο.
Έβαλα χαμόγελο κάπου και το έκανα και παράθεση σε ποστ του Μαξ που αφορά το Ρουβίκωνα. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν και κάποιοι χρήστες εδώ μέσα και κατάλαβες, δεν θες εξήγηση![]()
![]()
Καλώς αποδυνάμωσαν έναν ασφαλίτη, γίνεται παντού στον κόσμο και γινότανε σε τέτοιες φάσεις. Αλλά η μαγκιά κλανιά του ΚΚΕ, όπου τους παίρνει και παιδεία που ενεργεί στα μέλη του, τους κάνει έτσι σιχαμένους και αποκρουστικούς.
Άκυρο Ταλαίπωρε. Δεν τους έχεις δει και δεν τους ξέρεις πως είναι. Απλά τώρα τη λες και καλά. Πφφφ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:46
Πιο σιχαμένους και αποκρουστικούς απο τους ανωνυμους που πουλανε μαγκια και κλανια στα φορουμ - σοσιαλ ,οχι.
Οι κουκουέδες είναι μπροστά μας και τους βλέπουμε.
Quiz: Η δημοσιοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων τι ποινή επισύρει;
Φλωριά ερώτηση.geospun έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 15:02 Quiz: Η δημοσιοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων τι ποινή επισύρει;
Το θέμα δεν ειναι να έχουν προβλήματα στη ζωή τους με συλλήψεις και τέτοια. Εντάξει μπορεί να τη βρίσκεις κι αλλοι τη βρήκανε με το θάνατο του παλικαριού με τη σημαία κι άλλοι με το θάνατο του Ζακ. Εγώ προτιμώ να αναδεικνύω τη μαλακία του άλλου όχι να προωθώ την καταστροφή του.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ουτε εσυ βγαινεις οποτε λες ανωνυμες παπαριες
Για αυτο εσυ και εγω,και ολοι εμεις οι ανωνυμοι ειμαστε οι πιο απελπιστικα μαλακες γραφικοι που προσπαθουμε να αποκτησουμε αξια σε ενα φανταστικο κοσμο γιατι στον πραγματικο ειμαστε στην ανυποληψια.
Ρίξε νερό στο κεφάλι σου και ξαναγράφτα απ την αρχή.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 15:07Φλωριά ερώτηση.geospun έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 15:02 Quiz: Η δημοσιοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων τι ποινή επισύρει;![]()
Το θέμα δεν ειναι να έχουν προβλήματα στη ζωή τους με συλλήψεις και τέτοια. Εντάξει μπορεί να τη βρίσκεις κι αλλοι τη βρήκανε με το θάνατο του παλικαριού με τη σημαία κι άλλοι με το θάνατο του Ζακ. Εγώ προτιμώ να αναδεικνύω τη μαλακία του άλλου όχι να προωθώ την καταστροφή του.
- ΜπλεΜπουμπυς
ΠΑΜΕ: “Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτούν, θα βρουν μπροστά τους τους εργαζόμενους…”
Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ συναντιούνται με την πολιτική ηγεσία της αστυνομίας
και την καλούν να τους προστατέψει και να εγγυηθεί με τις δυνάμεις της τη νοθεία τους και την απεργοσπαστική τους τακτική.
http://www.katiousa.gr/politika/ergatik ... azomenous/
Η διαφορά μας είναι ότι τα λέω ανώνυμα εγώ αλλά δεν είναι παπαριές
Αξία ποιοςε προσπαθεί να αποκτσει στο φανταστικό κόσμο; Τι είναι αξία;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 704 Απαντήσεις