Άσε τα αυτά και γράψε μας και άλλα από τα ψέματα που αραδιάζεις όλο το απόγευμα για τον Δήμο Αθηναίων.
Μέχρι και ο Φάμελλος ουσιαστικά παραδέχτηκε τι ακριβώς θέλουν μετά τις φάπες από τον Βορίδη.
Πες μου τώρα, αισθάνεσαι βλάκας που κάνεις το φερέφωνο των ζαίων ή όχι ακόμα;
«Η προτεινόμενη συνεργασία στοχεύει στη δημιουργία μιας win-win κατάστασης, προς όφελος και των δύο εθνών διευκολύνοντας την εξαγωγή ειδικευμένων Πακιστανών εργαζομένων για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης στην Ελλάδα.
Αυτή η πρωτοβουλία ευθυγραμμίζεται με το όραμα της κυβέρνησης του Πακιστάν να συμβάλει ενεργά στο παγκόσμιο εργατικό δυναμικό και να ενισχύσει τους διπλωματικούς και οικονομικούς δεσμούς με φιλικά κράτη.
Άσε τα αυτά και γράψε μας και άλλα από τα ψέματα που αραδιάζεις όλο το απόγευμα για τον Δήμο Αθηναίων.
Μέχρι και ο Φάμελλος ουσιαστικά παραδέχτηκε τι ακριβώς θέλουν μετά τις φάπες από τον Βορίδη.
Πες μου τώρα, αισθάνεσαι βλάκας που κάνεις το φερέφωνο των ζαίων ή όχι ακόμα;
«Η προτεινόμενη συνεργασία στοχεύει στη δημιουργία μιας win-win κατάστασης, προς όφελος και των δύο εθνών διευκολύνοντας την εξαγωγή ειδικευμένων Πακιστανών εργαζομένων για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης στην Ελλάδα.
Αυτή η πρωτοβουλία ευθυγραμμίζεται με το όραμα της κυβέρνησης του Πακιστάν να συμβάλει ενεργά στο παγκόσμιο εργατικό δυναμικό και να ενισχύσει τους διπλωματικούς και οικονομικούς δεσμούς με φιλικά κράτη.
Ναι, το πίστεψα. Όπως και όταν έλεγε τον πρηγούμενο μήνα ότι δεν υπάρχουν σκέψεις για νομιμοποιήσεις.
Απλά τον πήρε τηλ ο μπουμπούκος κλαίγοντας για να κρατήσει κρυφό τον αρραβώνα.
Τι έσβησε μωρή My meeting;
Δε βλέπεις ότι σου έβαλα και τα 2 tweets ;
Πρώτα αυτό που ανέβασες εσύ και από κάτω το δεύτερο που ξεκαθαρίζει.
Τα "μωρή" και τα "τρελέγκω" να τα λες μέσα στο σπίτι σου, εγώ δεν σε έβρισα.
'Άρα λες ότι τελικά το My meeting με τον Μπουμπούκο δεν ήταν extremely productive in exploring strong collaborations, όπως έγραψε ο Πακιστανός υπουργός.
'Άρα λες ότι τελικά το My meeting με τον Μπουμπούκο δεν ήταν extremely productive in exploring strong collaborations, όπως έγραψε ο Πακιστανός υπουργός.
λέω βρε νούμερο, ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Τίποτα απολύτως. Και εσύ δεν είδες καν τι σου έβαλα πριν απαντήσεις.
Και μου είναι αδιάφορο αν βρίζεις ή όχι. Η μαλακία σου με προσβάλει ούτως ή άλλως.
Let them make the first mistake. We make the last move.
λέω βρε νούμερο, ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Τίποτα απολύτως. Και εσύ δεν είδες καν τι σου έβαλα πριν απαντήσεις.
Και μου είναι αδιάφορο αν βρίζεις ή όχι. Η μαλακία σου με προσβάλει ούτως ή άλλως.
Ε τι θα σε έλεγα. Λεκανατζού. Που είσαι δηλαδή. Τους δικαιολογείς ό,τι και να κάνουν.
Άρα θα το πάμε βρίζοντας μέχρι τις Ευρωεκλογές; Να ξέρω.
Δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα. Χθες συναντήθηκαν.
Περιμένω λίγο και είμαι περίεργη πώς θα τους ξεπλύνεις όταν δεις πόσοι θα νομιμοποιηθούν.
Τρίτη , 19 Δεκεμβρίου 2023 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ!
Πρόκειται για τον χειρότερο και πιο επικίνδυνο για την Πατρίδα πρωθυπουργό. Είναι κυριοπλεκτικά εθνοκτόνος. Με νόμους φροντίζει για τους παράνομοιυς μετανάστες, τους νομιμοποιεί και τους δίνει εργασία μετά από 3 χρόνια παραμονής-παράνομης παραμονής- στην Ελλάδα!
Αντί να βρει εργασία για τη νεολαία μας η οποία στενάζει κάτω από την ακρίβεια, την ανεργία, την ανέχεια, που υποφέρει με εξευτελιστικούς όρους εργασίας όσοι έχουν εργασία, η κυβέρνηση της ΝΔ νοιάζεται μόνο για τους παράνομους μετανάστες! Με νόμο Καιρίδη τους νομιμοποιεί μετά από 3 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα και τους εξασφαλίζει εργασία! Πρακτικά δείχνει στην νεολαία μας την πόρτα της εξόδου από την Ελλάδα! https://indobserver.gr/%CE%B5%CE%B8%CE% ... F%85%CF%83
Έχουμε να κάνουμε μεταξύ δυο επιλογών. Ή συνεχίζουμε με το υφιστάμενο τριτοκοσμικό παραγωγικό μοντέλο ή αφήνουμε αυτές τις επιχειρήσεις να κλείσουν. Δεν μπορούμε να έχουμε και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη!!!!
Bipsco έγραψε: 20 Δεκ 2023, 21:51
Έχουμε να κάνουμε μεταξύ δυο επιλογών. Ή συνεχίζουμε με το υφιστάμενο τριτοκοσμικό παραγωγικό μοντέλο ή αφήνουμε αυτές τις επιχειρήσεις να κλείσουν. Δεν μπορούμε να έχουμε και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη!!!!
Να πληρώσει η Lamda Development κανονικούς μισθούς, δεν παίζει;
Bipsco έγραψε: 20 Δεκ 2023, 21:51
Να πληρώσει η Lamda Development κανονικούς μισθούς, δεν παίζει;
Τί εννοείς "κανονικούς μισθούς"..;; Αυτοί είναι οι μισθοί της αγοράς και είναι μια χαρά..!
Είχα γράψει πέρσυ όταν οι εστιάτορες διαμαρτύρονταν ότι δεν έβρισκαν προσωπικό για τη σεζόν, ότι οι χαμένοι δεν θα είναι αυτοί αλλά οι εργαζόμενοι που προτιμούν το ταμείο ανεργίας..! Ο επιχειρηματίας θα βρίσκει πάντα προσωπικό, το αντίστροφο όμως δεν ισχύει..!