αρρωστοι είναι οσοι προσπαθουν να αποκρυψουν την πραγματικοτητα ,που πλεον δεν κρυβεταιΧαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 12:43 Βγήκαν πάλι τ΄ αρρωστάκια να κλέψουν δόξα από τον άρρωστο το Σύρο. Μα γιατί μόνο αυτός; Θέλουμε κι εμείς να εκφραστούμε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ιωαννινα,τριχρονο αγορακι κακοποιηθηκε στο χοτ ποστ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ιωαννινα,τριχρονο αγορακι κακοποιηθηκε στο χοτ ποστ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Von Mackensen
Εαν δεν μπορώ να ξέρω στα σίγουρα τι είδους άνθρωπος είναι αυτός που έρχεται από τον πόλεμο γιατί να ρισκάρω τη ζωή του δικού μου παιδιού;Γραφικός έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 12:44 Αλλά όταν σου έρχεται κάποιος από τον πόλεμο θα του πεις "τράβα πίσω να ψοφήσεις γιατί ένας συμπατριώτης σου βίασε ένα παιδί";
Συμφωνούμε. Γιατί κρύβετε την πραγματικότητα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
blood eagle. στη μεση του καταυλισμου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΜΟΝΟ η πρωτη φορα αριστερα κκε κτλ προσπαθουν με τον τραμπουκισμο κι εκφοβισμο να κρυψουν τι προβλήματα ζωνουν την ελλαδα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Μα από την αρχή φάνηκε πόσο σ' έχει καταβάλει ο κακοποίηση του μωρού. Κοντεύεις να τρελαθείς από το σοκ λέμε.
λεγε μαλαγιες με το σωρο ...
-
Γραφικός
Έλα πες σε μένα, που μένω Μυτιλήνη, στην καρδιά του προβλήματος, ποια είναι η "αλήθεια".run έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 13:02 αρρωστοι είναι οσοι προσπαθουν να αποκρυψουν την πραγματικοτητα ,που πλεον δεν κρυβεται
Αφού το λέει το ίντερνετ ρε παιδιά
Και δε μου λες, ποιο κατά τη γνώμη σου είναι το κίνητρό μας για να παραποιούμε την αλήθεια;
Ούτε ο γείτονάς σου ξέρεις τι ρόλο βαράει. Τι θα κάνεις; Θα τον διώξεις;Von Mackensen έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 13:07 Εαν δεν μπορώ να ξέρω στα σίγουρα τι είδους άνθρωπος είναι αυτός που έρχεται από τον πόλεμο γιατί να ρισκάρω τη ζωή του δικού μου παιδιού;
Γραφικός έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 13:32Έλα πες σε μένα, που μένω Μυτιλήνη, στην καρδιά του προβλήματος, ποια είναι η "αλήθεια".run έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 13:02 αρρωστοι είναι οσοι προσπαθουν να αποκρυψουν την πραγματικοτητα ,που πλεον δεν κρυβεται
Αφού το λέει το ίντερνετ ρε παιδιά
Και δε μου λες, ποιο κατά τη γνώμη σου είναι το κίνητρό μας για να παραποιούμε την αλήθεια;
Ούτε ο γείτονάς σου ξέρεις τι ρόλο βαράει. Τι θα κάνεις; Θα τον διώξεις;Von Mackensen έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 13:07 Εαν δεν μπορώ να ξέρω στα σίγουρα τι είδους άνθρωπος είναι αυτός που έρχεται από τον πόλεμο γιατί να ρισκάρω τη ζωή του δικού μου παιδιού;
ο προπαγανδιστης συριζα κκε μαοικοι χοτζικοι το μονο που κανει είναι να προσπαθει να κρυψει κι αυτό γινεται
-
Γραφικός
Ωραία, το είπες σχεδόν πανομοιότυπο πιο πάνω. Αυτή η ανάρτησή σου δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην κουβέντα. Εγώ τι λες να έχω να κερδίσω που θέλω να αντιμετωπίζονται οι πρόσφυγες κι οι μετανάστες ως άνθρωποι; Που θέλω να αντιμετωπισθεί το θέμα με νηφαλιότητα; Λες το ταμείο του ΚΚΕ να έχει φράγκα να πληρώνει 0,60 ανά ποστ;run έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 13:39 ο προπαγανδιστης συριζα κκε μαοικοι χοτζικοι το μονο που κανει είναι να προσπαθει να κρυψει κι αυτό γινεται
Εσύ αντιθέτως έχεις βρει ένα στρεβλό ιδανικό σε καιρούς που αυτά λείπουν, βρήκες κάτι να πιστέψεις κι οι ανθρώπινες ζωές που θα θυσιαστούν προκειμένου να διατηρήσεις τις αυταπάτες σου δεν σε απασχολούν. Επειδή οι πραγματικοί εχθροί είναι πολύ δυνατοί για να τους προσεγγίσουμε, βγάζεις την ανάγκη σου να μη νιώσεις ανήμπορος στο πρώτο πράγμα που μπορείς να επιτεθείς.
Για να τελειώνουμε: ένα και δύο και δέκα παραδείγματα μέσα στις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που έχουν περάσει από εδώ δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα.
Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 12:33
Τι ποινή προτείνεις για τους χριστιανούς παπάδες που κάνουν αυτά τα αίσχη;
Eρμ, ο μακς δε θέλει τίποτε παρά να εκτρέψει την συζήτηση, και εσύ του δίνεις λόγο να πεί την ίδια κοτσάνα που λέει πάντα,
χώρια που όταν φτάσουν τα δέκα χιλιάδες τα εγκλήματα την άλλη εβδομάδα θα κάνει πως δεν συζήτηση δεν έγινε ποτέ.
Καλύτερο είναι να γίνει το παρόν ένα μικρό αποθετήριο για τις χαρές που έρχονται στο Ευρωχαλιφάτο.

Ότι πρέπει για το Ελλάδα έχεις... ταλέντοrun έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 13:15 ΜΟΝΟ η πρωτη φορα αριστερα κκε κτλ προσπαθουν με τον τραμπουκισμο κι εκφοβισμο να κρυψουν τι προβλήματα ζωνουν την ελλαδα
Γραφικός έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 12:44 Ρε παιδιά δεν έχει πει κανείς ότι ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους μετανάστες δεν υπάρχουν κτήνη. Εκτός από αυτά όμως υπάρχουν οικογενειάρχες, παιδιά κι απλοί άνθρωποι που θέλουν να αποφύγουν τον θάνατο. Μέσα σε τόσες χιλιάδες κόσμο θα βρεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Δεν είναι κανείς εναντίον του να τιμωρηθεί ο βιαστής. Αλλά όταν σου έρχεται κάποιος από τον πόλεμο θα του πεις "τράβα πίσω να ψοφήσεις γιατί ένας συμπατριώτης σου βίασε ένα παιδί";
Αυτό είναι το θεμα μαν, δεν έρχεονται από τον πόλεμο
Αφγανοί, Πακιστανοί, Ιρακινοί, Σομαλοί - αυτοί έχουν πόλεμο;
Επίσης,
αν απλά φεύγουν από τον Πόλεμο γιατί δεν πηγαίνουν στην Τουρκία που δεν έχει πόλεμο; Στο Λίβανο;
Στην Ιορδανία;
Στο Ιράκ που πλάκα πλάκα έχει δείκτη ανάπτυξης καλύτερο από το δικό μας.
Μη πω για τη Σαουδική Αραβία που είναι και λίγο πλούσιοι.

Γιατί λοιπόν αφού φεύγουν από τον Πόλεμο έρχονται ευρώπη;
-
Γραφικός
Στο Αφγανιστάν δεν έχουν κυρηγμένο πόλεμο, αλλά κάθε μέρα πέφτουν βόμβες, ο κίνδυνος είναι ίδιος. Αν έρθει ένας γκέι από το Πακιστάν, προσπαθεί να αποφύγει την καταδίκη του σε θάνατο. Και πόλεμο να μην θέλουν να αποφύγουν, θέλουν να αποφύγουν τον θάνατο. Σκέψου τι ρισκάρουν ερχόμενοι εδώ πέρα. Για να είναι διατεθειμένοι να το κάνουν αυτό σκέψου κι από τι συνθήκες θέλουν να φύγουν.Χουργιατς έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 14:03
Αυτό είναι το θεμα μαν, δεν έρχεονται από τον πόλεμο
Αφγανοί, Πακιστανοί, Ιρακινοί, Σομαλοί - αυτοί έχουν πόλεμο;![]()
Επίσης,
αν απλά φεύγουν από τον Πόλεμο γιατί δεν πηγαίνουν στην Τουρκία που δεν έχει πόλεμο; Στο Λίβανο;
Στην Ιορδανία;
Στο Ιράκ που πλάκα πλάκα έχει δείκτη ανάπτυξης καλύτερο από το δικό μας.![]()
Μη πω για τη Σαουδική Αραβία που είναι και λίγο πλούσιοι.
Γιατί λοιπόν αφού φεύγουν από τον Πόλεμο έρχονται ευρώπη;![]()
Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 12:52
Και τι μας νοιάζει εμάς; Ή μήπως υπάρχει η εντύπωση ότι στεναχωρεθήκαμε για το τρίχρονο; Εμείς τιμωρία γουστάρουμε και αν δεν είναι δυνατόν να τιμωρηθεί ο δράστης, ας είναι κάποιος οικογενειάρχης

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 160 Απαντήσεις
- 3982 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
-
- 16 Απαντήσεις