Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ολοι οι γιατροί λένε πως μαζί με την κρεατοφαγική διατροφή καλό είναι για τον οργανισμό να τρέφεται με λαχανικά και φρούτα,όσπρια και δημητριακά.Ρώτα όποιον γιατρό θέλεις .Σαλάτες και μαρούλια είναι τα πιο υγιεινά για τον οργανισμό.
OK.
συμφωνοι.
δηλαδη οι γιατροι λενε να τρως απ ολα. αρα η χορτοφαγικη, βετζετεριαν, βεγκαν διατροφη, δεν ειναι καλη.
Μα η χορτοφαγική διατροφή περιλαμβάνει τα πάντα εκτος του κρέατος.Πώς έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα??
απο αυτο το κοκκινο το εβγαλα το συμπερασμα. αυτα που λενε οι γιατροι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
δηλαδη οι γιατροι λενε να τρως απ ολα. αρα η χορτοφαγικη, βετζετεριαν, βεγκαν διατροφη, δεν ειναι καλη.
Μα η χορτοφαγική διατροφή περιλαμβάνει τα πάντα εκτος του κρέατος.Πώς έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα??
Ναι βρε άνθρωπέ μου.Λένε πως τα λαχανικά είναι καλή διατροφή για την υγεία μας .Πως διάολο βγάζεις εσύ το αντίθετο συμπέρασμα?Με ποιό συμπερασματικό κριτήριο?
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Ναι βρε άνθρωπέ μου.Λένε πως τα λαχανικά είναι καλή διατροφή για την υγεία μας .Πως διάολο βγάζεις εσύ το αντίθετο συμπέρασμα?Με ποιό συμπερασματικό κριτήριο?
δε λεω οτι τα λαχανικα ειναι κακα. λεω οτι θελουν και κρεας.
και δεν το λεω εγω, το λενε οι γιατροι, οπως ανεφερες εσυ παραπανω.
ουτε μονο λαχανικα ειναι καλο, ουτε μονο κρεας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.