Θα το κοιτάξω αργότερα.vagabondo έγραψε: 19 Δεκ 2023, 16:45Εγώ μόνο το πρώτο επεισόδιο είδα.plouf έγραψε: 18 Δεκ 2023, 23:45Αχαχουχα ευθυμησαμε παλι ποσοστα Τσαουσεσκου στην τηλεθεαση για τον γελοιο καραγκιοζηJuno έγραψε: 18 Δεκ 2023, 22:29
Εγώ σκέφτομαι αυτούς που τον ψήφισαν επειδή ήταν δημοφιλής στην σειρά που έκανε τον πρόεδρο και είπαν να το ζήσουν και στην πραγματικότητα και τελικά τους έστειλε στο μέτωπο και σκοτώθηκαν.
απο τον συνδρομητικο ΑΝΤ1 Plus που αγορασε το γελοιο τηλεσκουπιδι του![]()
MEDIA
Τηλεθέαση: Άπατο «Ο Υπηρέτης του Λαού» με τον Ζελένσκι – Σαρώνουν Σασμός και Γη της Ελιάς – Τι έκαναν Survivor – Masterchef
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Ακόμη μια συναρπαστική μάχη με φόντο την τηλεθέαση δόθηκε και χθες, Τετάρτη 9 Μαρτίου, με τα κανάλια να κονταροχτυπιούνται και η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Ο Υπηρέτης του Λαού» να βυθίζεται.
Πιο συγκεκριμένα, η σειρά με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν κατάφερε για ακόμη μια φορά να εντυπωσιάσει με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει μόλις 4,2% και 5,1% σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο αντίστοιχα.
Αντίθετα, στην κορυφή της prime time ζώνης βρέθηκε και πάλι ο Σασμός, με την σειρά του Alpha να τερματίζει στην πρώτη θέση με ποσοστό 23,4% και 26%.
Εντυπωσιακά ήταν τα νούμερα και για την τηλεοπτική σειρά του Mega, η Γη της ελιάς, με την ιστορία από την Μάνη να καθηλώνει και να φτάνει στο 14,4% και στο 19,1% στις δύο κατηγορίες.
Πιο συγκεκριμένα, η σειρά με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν κατάφερε για ακόμη μια φορά να εντυπωσιάσει με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει μόλις 4,2% και 5,1% σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο αντίστοιχα.
Από εκεί και πέρα την ανατροπή στην τηλεθέαση έκανε και πάλι το MasterChef με τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star να συνεχίζεται με μια ομαδική δοκιμασία που έφερε αλλαγές και να σημειώνει 18,6% και 13%.
Κοντά στην κορυφή παρέμεινε για ακόμη μια ημέρα το Survivor, με το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να έχει στο επίκεντρο την Σταυρούλα και να φτάνει σε ποσοστά τις τάξεις του 17,2% και του 18,8%.
vagabondo για πες αλευρι.![]()
![]()
Καλούτσικο ήταν. Εδώ βαθμολογείται με 7,4.![]()
Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει ξανά και ο Αμερικανός
πρόεδρος Ρηγκαν ήταν ηθοποιός σε καουμποϊκες ταινίες.