Είναι πεσκατεριαν.Λοξίας έγραψε: 18 Δεκ 2023, 21:15Για μισό...vag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 20:37 Πώς εβγαλες το συμπέρασμα ότι δαιμονοποιώ τα ζωικά?
Είμαι χορτοφάγος και τρώω αυγά ,γαλακτοκομικά τυριά κτλ.που ακριβώς είναι η δαιμονοποίηση ,εξήγησέ το μου να το καταλάβω.[/color]
Ένα δίκιο το έχεις, μιας και στην έπεσαν όλοι μαζί (εμού συμπεριλαμβανομένου)...αλλά ο τρόπος που γράφεις, δεν διευκολύνει στην άρση του "εμπολέμου"...
Και δεν είναι μόνον η επιθετικότητα με την οποία αντιδράς, που θα την αιτιολογήσω ως άμυνα, αλλά και η αναντιστοιχία σε κάποιες δηλώσεις σου που με την σειρά της γεννά αντιφάσεις. Και αν τις εντοπίσει κάποιος και στο πει ή σε κρινει (ίσως και έντονα), θα έχει δίκιο.
Πιο πάνω, μας λες πως είσαι χορτοφάγος (δηλαδή βετζετέριαν) και τρως αυγά, γαλακτοκομικά, τυριά, κ.λπ.
Όμως εδώ.....μας είπες ότι είσαι βίγκαν! Και από το πιο κάτω...vag_el έγραψε: 27 Μάιος 2021, 01:28 Είμαι Βίγκαν 22 χρόνια ,δεν θέλω να βάζω στο τραπέζι μου εντόσθια απο ζώα ,γιατί κι αυτά εχουν ψυχή και τα λυπάμαι.
Εσείς τι πιστεύετε για τον Βιγκανισμό και πέστε μου αν δεν γνωρίζετε τι είναι.
Νιώθω πάντοτε ότι οι λέξεις είναι φτωχές για να εκφράσω την ειλικρινή μου στάση απέναντι σε όλα αυτά τα πλάσματα του Θεού.
Εσείς τρώτε ζώα?...δείχνει ότι ξέρεις πολύ καλά την διαφορά βίγκαν και βετζετέριαν!vag_el έγραψε: 27 Μάιος 2021, 01:34 οι vegeterian αγαπητέ φίλε τρώνε ζωικά προιόντα εκτός του κρέατος των ζώων,οι vegan δεν τρώνε καθόλου ζωικά προιοντα και ότι συνεπάγεται
Τελικά τι είσαι; Βίγκαν ή βετζετέριαν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Vegan μητέρα τάιζε τον 18 μηνών γιο της μόνο φρούτα και ωμά λαχανικά και πέθανε από ασιτία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Vegan μητέρα τάιζε τον 18 μηνών γιο της μόνο φρούτα και ωμά λαχανικά και πέθανε από ασιτία
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Vegan μητέρα τάιζε τον 18 μηνών γιο της μόνο φρούτα και ωμά λαχανικά και πέθανε από ασιτία
δεν είναι ανάγκη να βρίζεις,πεστο με καλό τρόπο
-
Pollaplasiastis
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Κχχμμμμ......... να βοηθησω λιγο?Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2023, 19:15 Το άρθρο λέει ξεκάθαρα πως η μάνα κρίθηκε ενοχή για τη δολοφονία του παιδιού της γιατί το τάιζε μόνο ωμά φρούτα και λαχανικά. 18 μηνών μωρό που δεν τρώει τίποτε άλλο, υποσιτίζεται γιατί τα φρούτα και τα λαχανικά δεν είναι αρκετά να καλύψουν τις διατροφικές τους ανάγκες, τελεία. Απ'όλες τις τροφές, η πλέον απαραίτητη είναι το κόκκινο κρέας το οποίο στις ηλικίες των 7 μηνών έως 18 χρονών δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάποια άλλη τροφή.
Γράψτε ό,τι θέλετε αλλά να λέμε και καμιά αλήθεια που και που.
Η 39χρονη με τον σύζυγό της, Ryan O'Leary, είπαν στην αστυνομία ότι ο Ezra ακολουθούσε αυστηρή vegan διατροφή - και επίσης ότι θήλαζε.
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Δεν υπάρχει "υπερφυσικό" ανεγκέφαλε. Μόνον άγνωστη φυσική.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να βοηθήσω κι εγώ λίγο. Το μωρό είναι νεκρό από τις μλκιες της μάνας του.Pollaplasiastis έγραψε: 18 Δεκ 2023, 22:08Κχχμμμμ......... να βοηθησω λιγο?Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2023, 19:15 Το άρθρο λέει ξεκάθαρα πως η μάνα κρίθηκε ενοχή για τη δολοφονία του παιδιού της γιατί το τάιζε μόνο ωμά φρούτα και λαχανικά. 18 μηνών μωρό που δεν τρώει τίποτε άλλο, υποσιτίζεται γιατί τα φρούτα και τα λαχανικά δεν είναι αρκετά να καλύψουν τις διατροφικές τους ανάγκες, τελεία. Απ'όλες τις τροφές, η πλέον απαραίτητη είναι το κόκκινο κρέας το οποίο στις ηλικίες των 7 μηνών έως 18 χρονών δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάποια άλλη τροφή.
Γράψτε ό,τι θέλετε αλλά να λέμε και καμιά αλήθεια που και που.
Η 39χρονη με τον σύζυγό της, Ryan O'Leary, είπαν στην αστυνομία ότι ο Ezra ακολουθούσε αυστηρή vegan διατροφή - και επίσης ότι θήλαζε.
Τι αυστηρή βήγκαν διατροφή ακολουθούσε το έρμο το 18μηνο;; Πού θα το πεις αυτό και θα πούνε, ναι φυσικά, και όπου νάναι θα έβγαζε και επαγγελματικό δίπλωμα για τριαξονικό.
Στους 18 μήνες τα περισσότερα έχουν αποθηλάσει ή θηλάζουν πολύ λίγο, το γάλα δεν είναι η κύρια διατροφή τους γιατί έχουν άλλες ανάγκες. Επίσης μάνα η οποία κάνει η ίδια αυστηρή βήγκαν δίαιτα, είτε δώσει νερό στο μωρό της, είτε δώσει το γάλα της είναι το ίδιο πράγμα. Από 7 μηνών περίπου τους δίνουμε κρεατόσουπα με λαχανικά. Φακές τρώνε περίπου στους 10 μήνες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όσο o Βαγγος φιλοσοφεί, ένας Μογγόλος που πίνει το κατσικίσιο αιματάκι του για βραδυνό κοντεύει να πνιγεί από τα γέλια ( και το αίμα).
Δεν καταλαβαίνει γιατί μαλώνετε, αγχώθηκε δεν το πιάνει ο ύπνος, θα πιεί γάλα μήπως και...
Και το πρωί για να ευθυμήσει έχει κανονίσει να μαζέψει φίλους να φάνε γεμιστά εντεράκια μ'εντόσθια.
Αυτό θα το κάνει για το υπόλοιπο της ζωής του και ίσως ζήσει παραπάνω από τον Βάγγο. Ποιός ξέρει φίλε Βάγγο, ίσως σε μνημονεύει κιόλας. Τον μπαγάσα θα λεει...πνίγηκε από αμύγδαλο.
Δεν καταλαβαίνει γιατί μαλώνετε, αγχώθηκε δεν το πιάνει ο ύπνος, θα πιεί γάλα μήπως και...
Και το πρωί για να ευθυμήσει έχει κανονίσει να μαζέψει φίλους να φάνε γεμιστά εντεράκια μ'εντόσθια.
Αυτό θα το κάνει για το υπόλοιπο της ζωής του και ίσως ζήσει παραπάνω από τον Βάγγο. Ποιός ξέρει φίλε Βάγγο, ίσως σε μνημονεύει κιόλας. Τον μπαγάσα θα λεει...πνίγηκε από αμύγδαλο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Προφανώς....μακριά από μένα οι γενικεύσειςPollaplasiastis έγραψε: 18 Δεκ 2023, 21:49O φιλος που γραφει για χορτοφαγια ειναι εξαιρεση που ειναι θρησκευομενος.georgebi έγραψε: 18 Δεκ 2023, 19:24 Μια και νεκραναστήθηκε το νήμα μου απ το 2022
να συμπληρώσω και αυτή τη πιο πρόσφατη εξέλιξη
Καλός χριστιανός (εκτος απο βιγκαν) ....δεν λέω![]()
Οι βιγκαν κ οι χορτοφαγοι ειναι σε ποσοστα 200% αριστεροι κ αθεοι.
Κ οι δυο διαιτες ανηκουν στο προοδευτικο στρατοπεδο (με τους "λεοντες" στον αντιποδα, που ειναι πλειοψηφια συντηρητικοι).
Μαλιστα κ η παιδεραστια ειναι "προεκταση" των λοατκι+ (ασχετα αν δεν το δεχονται γιατι το ζητημα ειναι ακομα καυτη πατατα).
Οι δυο εγκληματικες αυτες φυσιογνωμιες, δυστυχως, ειναι του προοδευτικου χωρου.
Υποθετω δεν ειναι ιδεολογοι που "ξεπεσαν" σε τρομαχτικα λαθη, αλλα ψυχανωμαλοι που βρηκαν "καταφυγιο" σε μια πολιτικη κοσμοθεωρια κ την χρησιμοποιησαν ως ιερο βιβλιο για τις διαστροφες τους.
Ετσι γινεται σε πολλους χωρους.
Αν εβλεπες διαλογους απο 4chan πριν απαγορευτει, πολλοι τετοιοι ανταλλαζαν συμβουλες πως να "ιδεολογικοποιησουν" τα "χομπυ" τους, ωστε να εχουν πολιτικοποιημενη αμυνα σε περιπτωση συλληψης.
Δεν μπορεις να αποφυγεις την ελευση ψυχασθενων οταν εχεις να κανεις με μαζικα κινηματα.
Ουτε παει να πει οτι επειδη αυτοι οι δυο ειναι εγκληματιες, οτι καθε χορτοφαγος, η προοδευτικος ειναι τετοιος.
Ο λόγος που έβαλα και τη είδηση πως ο πατέρας εκτός από καταδικασμένος για το φόνο του παιδιού του
καταδικάστηκε και για παιδεραστία (άλλου) κάτω των 12 χρονών παιδιού
ήταν μόνο για να συμπληρώσω την ενημέρωση μας για το θέμα του νήματος
Η αναφορά μου στους χριστιανούς (που δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πως ήταν χριστιανοί)
ήταν για να κουρδίσω τον Βαγγέλη
αλλά δυστυχώς ή δεν είδε την ανάρτηση μου
ή απλά δεν τσίμπησε
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Pollaplasiastis
Μα δεν διαφωνω πουθενα μαζι σου στην διατροφη.Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2023, 22:24 Να βοηθήσω κι εγώ λίγο. ............... Φακές τρώνε περίπου στους 10 μήνες.
Απλα τονιζω το γεγονος οτι τελικα αυτο που σκοτωσε το ατυχο μικρο ηταν οι εγκληματιες που ειχε για γονεις.
Κ σου εδειξα οτι (αν την πιστεψουμε, που εγω ουτε για μισο δευτερολεπτο δεν την πιστευω) οτι θηλαζε, αρα το δικαστηριο ΔΕΝ καταδικασε την βιγκαν διατροφη (αφου θηλαζε).
Αν με ρωτησεις, οι τυποι ηταν νευρολογικες περιπτωσεις πολυ ακραιας μορφης, γιατι δεν ειναι μικρο πραγμα να κανεις παιδια κ να τα βασανιζεις, να κατηγορησε για βιασμους ανηλικων κ εν συνεχεια να δολοφονεις με πληρη αμελεια ενα βρεφος.
Μιλαμε για κλωτσημενες βιδες ως εκει που δεν παει αλλο ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.
Οποτε απο μια αποψη, τι σημασια εχει τι ισχυριζονται οτι ηταν??
Γινεται να βαλουμε τον Βαγκ (η καποιον αλλον νορμαλ χορτοφαγο) σε οποιαδηποτε ιδια κατηγορια με αυτα τα αρρωστα κτηνη??
Εδω πρεπει να τους εξετασουμε για αυτο που ειναι--> μανιακοι δολοφονοι, βασανιστες κατ επαναληψη κ κατα συρροην βιαστες.
Τι σχεση εχει τι τρωμε?? Δεν πα να τρωνε κ βατραχια !!
-
Pollaplasiastis
Bazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2023, 22:38 Όσο o Βαγγος φιλοσοφεί, ένας Μογγόλος που πίνει ........................ Ποιός ξέρει φίλε Βάγγο, ίσως σε μνημονεύει κιόλας. Τον μπαγάσα θα λεει...πνίγηκε από αμύγδαλο.
Ωραία ,βρήκαμε μια άκρη,:Τα γαλακτοκομικά δεν είναι η καλύτερη τροφή.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Δεκ 2023, 20:53Το ότι η μικρότερη κατανάλωση κρέατος κάνει ΚΑΚΟ απλά ΛΙΓΟΤΕΡΟ είναι δική σου -και των βετζετεριαν -αποψη.vag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 20:37Εχμ......δεν πάει έτσι.Η σωστή τοποθέτηση στο λογικό αυτό συμπέρασμα είναι η εξής:Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2023, 20:29
Άνθρωπέ μου η υπερβολική κατανάλωση κάποιων τροφών κάνει κακό στην υγεία μας. Η κατανάλωση με μέτρο κάνει καλό στην υγεία μας. Αυτό γράφει.
H μικρότερη κατανάλωση των παραπάνω τροφών ''ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ'' στην υγεία μας.
Εσυ έγραψες ότι κάνουν καλό.Που το είδες το καλό δεν ξέρω.
Επειτα λές :Σε αντίθεση με εσένα που δαιμονοποιείς κάθετι το ζωικό,
Πώς εβγαλες το συμπέρασμα ότι δαιμονοποιώ τα ζωικά?
Είμαι χορτοφάγος και τρώω αυγά ,γαλακτοκομικά τυριά κτλ.που ακριβώς είναι η δαιμονοποίηση ,εξήγησέ το μου να το καταλάβω.
Για παράδειγμα τα τυριά και τα γαλακτοκομικά που τρως δεν είναι καλύτερη τροφή από ένα φιλέτο κοτόπουλο. Το αντίθετο.
Επίσης ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η βετζετεριαν διατροφή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από μια ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει λευκό κρέας, ψάρι και λίγο κόκκινο κρέας.
Το να φας ένα φιλέτο με σαλάτα είναι εξαιρετικο γεύμα- το να μην είσαι βιγκαν δε συνεπάγεται τηγάνισμα χωριάτικου λουκάνικου σε βουτυρο.
Αν ήταν καλύτερη η βετζετεριαν διατροφή δε θα χρειάζονταν συνδυασμούς σουντόκου για να πάρει κανείς όλα τα απαραίτητα αμινοξέα , ούτε συμπληρώματα διατροφής για βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Ξεκάθαρα κάτι πάει λάθος.
Τέλος, οι περισσότεροι βιγκαν και βετζετεριαν που ξέρω είναι χοντροί. Κι αυτό γιατί με μαρούλια δε χορταινεις..οποτε πλακωνονται στους υδατάνθρακες.
Ωραία,ας κόψουμε τα τυριά και τα γαλακτοκομικά .Να γίνουμε δηλαδή βίγκαν
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
σσσσ.....φιλοσοφώ τώρα.Bazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2023, 22:38 Όσο o Βαγγος φιλοσοφεί, ένας Μογγόλος που πίνει το κατσικίσιο αιματάκι του για βραδυνό κοντεύει να πνιγεί από τα γέλια ( και το αίμα).
Πάντως ο σκοπός δεν ήταν να ζήσω περισσότερο,απλώς να απαλύνω τον πόνο και να αντιδράσω στο έγκλημα που γίνεται καθημερινά στα ζώα
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Γράψε λάθος ,vegeterian είμαι.Για καποιο χρονικό διάστημα ήμουν Βίγκαν ,αλλά βλέπεις το ότι δεν υπάρχει πρόοδος στην Ελλάδα τουλάχιστον και πρόνοια για τους Βίγκαν ωστε να μπορούμε να βρούμε τα απαραίτητα για να τραφούμε με οδήγησε στο να τρώω οτι βρίσκω στο ψυγείο στο πολύ πρόχειροΛοξίας έγραψε: 18 Δεκ 2023, 21:15Για μισό...vag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 20:37 Πώς εβγαλες το συμπέρασμα ότι δαιμονοποιώ τα ζωικά?
Είμαι χορτοφάγος και τρώω αυγά ,γαλακτοκομικά τυριά κτλ.που ακριβώς είναι η δαιμονοποίηση ,εξήγησέ το μου να το καταλάβω.[/color]
Ένα δίκιο το έχεις, μιας και στην έπεσαν όλοι μαζί (εμού συμπεριλαμβανομένου)...αλλά ο τρόπος που γράφεις, δεν διευκολύνει στην άρση του "εμπολέμου"...
Και δεν είναι μόνον η επιθετικότητα με την οποία αντιδράς, που θα την αιτιολογήσω ως άμυνα, αλλά και η αναντιστοιχία σε κάποιες δηλώσεις σου που με την σειρά της γεννά αντιφάσεις. Και αν τις εντοπίσει κάποιος και στο πει ή σε κρινει (ίσως και έντονα), θα έχει δίκιο.
Πιο πάνω, μας λες πως είσαι χορτοφάγος (δηλαδή βετζετέριαν) και τρως αυγά, γαλακτοκομικά, τυριά, κ.λπ.
Όμως εδώ.....μας είπες ότι είσαι βίγκαν! Και από το πιο κάτω...vag_el έγραψε: 27 Μάιος 2021, 01:28 Είμαι Βίγκαν βετζετεριαν 22 χρόνια ,δεν θέλω να βάζω στο τραπέζι μου εντόσθια απο ζώα ,γιατί κι αυτά εχουν ψυχή και τα λυπάμαι.
Εσείς τι πιστεύετε για τον Βιγκανισμό και πέστε μου αν δεν γνωρίζετε τι είναι.
Νιώθω πάντοτε ότι οι λέξεις είναι φτωχές για να εκφράσω την ειλικρινή μου στάση απέναντι σε όλα αυτά τα πλάσματα του Θεού.
Εσείς τρώτε ζώα?...δείχνει ότι ξέρεις πολύ καλά την διαφορά βίγκαν και βετζετέριαν!vag_el έγραψε: 27 Μάιος 2021, 01:34 οι vegeterian αγαπητέ φίλε τρώνε ζωικά προιόντα εκτός του κρέατος των ζώων,οι vegan δεν τρώνε καθόλου ζωικά προιοντα και ότι συνεπάγεται
Τελικά τι είσαι; Βίγκαν ή βετζετέριαν;
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Το έγκλημα και ο πόνος είναι καθημερινότητα ακόμα και έξω από τους δικούς μας συμβατικούς μικροκόσμους.vag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 23:03σσσσ.....φιλοσοφώ τώρα.Bazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2023, 22:38 Όσο o Βαγγος φιλοσοφεί, ένας Μογγόλος που πίνει το κατσικίσιο αιματάκι του για βραδυνό κοντεύει να πνιγεί από τα γέλια ( και το αίμα).
Αυτό θα το κάνει για το υπόλοιπο της ζωής του και ίσως ζήσει παραπάνω από τον Βάγγο. Ποιός ξέρει φίλε Βάγγο, ίσως σε μνημονεύει κιόλας. Τον μπαγάσα θα λεει...πνίγηκε από αμύγδαλο.![]()
Πάντως ο σκοπός δεν ήταν να ζήσω περισσότερο,απλώς να απαλύνω τον πόνο και να αντιδράσω στο έγκλημα που γίνεται καθημερινά στα ζώα![]()
Αν σε ενοχλεί η βιομηχανοποιημένη εκτροφή εγώ μαζί σου. Αν τα θέματα ηθικής που εγείρεις πηγαίνουν παραπέρα τότε... σου προτείνω να δεις κανα ντοκυμαντερ στο μπι μπι σι ξερωγω
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τότε ,με αυτή τη λογική σου -και το λές σωστά- θα πρέπει να μήν έχουμε Δικαστήρια και Νόμους για τους ''Εγκληματίες'' και για αυτούς που σκοτώνουνBazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2023, 23:09Το έγκλημα και ο πόνος είναι καθημερινότητα ακόμα και έξω από τους δικούς μας συμβατικούς μικροκόσμους.vag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 23:03σσσσ.....φιλοσοφώ τώρα.Bazoomba έγραψε: 18 Δεκ 2023, 22:38 Όσο o Βαγγος φιλοσοφεί, ένας Μογγόλος που πίνει το κατσικίσιο αιματάκι του για βραδυνό κοντεύει να πνιγεί από τα γέλια ( και το αίμα).
Αυτό θα το κάνει για το υπόλοιπο της ζωής του και ίσως ζήσει παραπάνω από τον Βάγγο. Ποιός ξέρει φίλε Βάγγο, ίσως σε μνημονεύει κιόλας. Τον μπαγάσα θα λεει...πνίγηκε από αμύγδαλο.![]()
Πάντως ο σκοπός δεν ήταν να ζήσω περισσότερο,απλώς να απαλύνω τον πόνο και να αντιδράσω στο έγκλημα που γίνεται καθημερινά στα ζώα![]()
Αν σε ενοχλεί η βιομηχανοποιημένη εκτροφή εγώ μαζί σου. Αν τα θέματα ηθικής που εγείρεις πηγαίνουν παραπέρα τότε, σου προτείνω να δεις κανα ντοκυμαντερ στο μπι μπι σι ξερωγω![]()
Βλέπεις οι λογικές αντιφάσεις βγαίνουν στο προσκήνιο ,όταν γινόμαστε ειλικρινείς
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
viewtopic.php?p=3301313#p3301313Pollaplasiastis έγραψε: 18 Δεκ 2023, 22:43Μα δεν διαφωνω πουθενα μαζι σου στην διατροφη.Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2023, 22:24 Να βοηθήσω κι εγώ λίγο. ............... Φακές τρώνε περίπου στους 10 μήνες.
Απλα τονιζω το γεγονος οτι τελικα αυτο που σκοτωσε το ατυχο μικρο ηταν οι εγκληματιες που ειχε για γονεις.
Κ σου εδειξα οτι (αν την πιστεψουμε, που εγω ουτε για μισο δευτερολεπτο δεν την πιστευω) οτι θηλαζε, αρα το δικαστηριο ΔΕΝ καταδικασε την βιγκαν διατροφη (αφου θηλαζε).
Αν με ρωτησεις, οι τυποι ηταν νευρολογικες περιπτωσεις πολυ ακραιας μορφης, γιατι δεν ειναι μικρο πραγμα να κανεις παιδια κ να τα βασανιζεις, να κατηγορησε για βιασμους ανηλικων κ εν συνεχεια να δολοφονεις με πληρη αμελεια ενα βρεφος.
Μιλαμε για κλωτσημενες βιδες ως εκει που δεν παει αλλο ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.
Οποτε απο μια αποψη, τι σημασια εχει τι ισχυριζονται οτι ηταν??
Γινεται να βαλουμε τον Βαγκ (η καποιον αλλον νορμαλ χορτοφαγο) σε οποιαδηποτε ιδια κατηγορια με αυτα τα αρρωστα κτηνη??
Εδω πρεπει να τους εξετασουμε για αυτο που ειναι--> μανιακοι δολοφονοι, βασανιστες κατ επαναληψη κ κατα συρροην βιαστες.
Τι σχεση εχει τι τρωμε?? Δεν πα να τρωνε κ βατραχια !!
Αυτό είναι το πρώτο ποστ του βαγκ στο νήμα. Βλέπεις εσύ να έχει μια σωστή άποψη σε ότι αφορά τον βηγκανισμό; Για αυτόν είναι ξεκάθαρο πως ο λόγος που πέθανε το μωρό δεν είναι η αυστηρή διατροφή στην οποία το εξανάγκαζε η μάνα του, αλλά πως δεν είχε φάει μια βδομάδα και πως είχε προβλήματα ύπνου.
Απ'την αρχή λέω το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια, βήγκαν διατροφή σε μωρά δεν επιτρέπεται. Αυτό και μόνο. Και το λέω γιατί είναι είδος κακοποίησης να εξαναγκάζονται μικρά παιδιά σε διατροφή που τους κάνει κακό είτε στο όνομα της υγείας είτε στο όνομα της θρησκείας είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Έχω φίλη μαμά που είναι τέρμα θρησκευόμενη με 3 μικρά παιδιά και με εξαίρεση το μεγαλύτερο τα άλλα δύο δεν τα εξαναγκάζει να νηστεύουν γιατί είναι πολύ μικρά. Το μεγάλο από την άλλη, αποφασίζει μόνο του.
Όσο για τον βαγκ, του το είπα η ίδια, ας κάνει ό,τι θέλει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 307 Απαντήσεις