Σκέψου να είναι και του Σιντ.Ερμής έγραψε: 18 Δεκ 2023, 16:38Όχι, εδώ έχεις ενα πόιντ.Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2023, 16:32Τι σου έφταιξαν τα κεμπάπ και θες να τα χαραμίσεις; Γιατί;Ερμής έγραψε: 18 Δεκ 2023, 11:55 Μονο και μόνο που ο τίτλος αναφέρει τους βεγκανιστές ως επαναστάτες, αξίζει για γιαούρτι στη μουρη, ολόπαχο με πέτσα. Και με δυο τρια κεμπάμπ εντός του
Θα βάλουμε λίγο λαρδί τότε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
vegan το νέο επαναστατικό κίνημα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: vegan το νέο επαναστατικό κίνημα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ αν δεν φάω 3-4 φορές τη βδομάδα σέεεεερνομαι.gassim έγραψε: 18 Δεκ 2023, 16:54 Εγώ τρώω κρέας μόνο όταν δεν μπορώ να το αποφύγω. Παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει κάπου μια με δύο φορές τον μήνα. Είχα πει ότι θα τρώω και κανένα σουβλάκι που και που, αλλά αυτό έχει να συμβεί ίσως και πάνω από χρόνο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Τα λαχανικά και τα χόρτα τι σας φταίνε,νομίζετε ότι δεν προκαλείτε πόνο?
- Καραμελίτσα
Οι βίγκαν είναι οι προπομποί της πραγματικής ερχόμενης επανάστασης που είναι το κρέας από έντομα ή το κρέας εργαστηρίου για το 98% του πληθυσμού.
Z
Σκότωσε το, πριν σε σκοτώσει.gassim έγραψε: 18 Δεκ 2023, 16:54 Εγώ τρώω κρέας μόνο όταν δεν μπορώ να το αποφύγω. Παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει κάπου μια με δύο φορές τον μήνα. Είχα πει ότι θα τρώω και κανένα σουβλάκι που και που, αλλά αυτό έχει να συμβεί ίσως και πάνω από χρόνο.
Εν ανάγκη ζητά βοήθεια ειδικού.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σε καταλαβαίνω.Είναι δύσκολο να βρείς (και με τις ανάγκες που υπάρχουν)χορτοφαγικά μενού ,ή το να πηγαίνεις σε γιορτές και σε σπίτια φίλων,ωστε να ακολουθήσεις τον χορτοφαγικό τρόπο διατροφής.Είσαι αναγκασμένος κάποιες φορές να τρώς ότι βρείς.gassim έγραψε: 18 Δεκ 2023, 16:54 Εγώ τρώω κρέας μόνο όταν δεν μπορώ να το αποφύγω. Παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει κάπου μια με δύο φορές τον μήνα. Είχα πει ότι θα τρώω και κανένα σουβλάκι που και που, αλλά αυτό έχει να συμβεί ίσως και πάνω από χρόνο.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Να είχα ένα μπρόκολο για κάθε φορά που έχω ακούσει αυτή την εξυπνάδα.....Garcia έγραψε: 18 Δεκ 2023, 17:19 Τα λαχανικά και τα χόρτα τι σας φταίνε,νομίζετε ότι δεν προκαλείτε πόνο?
Το επόμενο βήμα είναι να κόψω τα πολλά τυριά. Αυτό μου είναι πιο δύσκολο.Ερμής έγραψε: 18 Δεκ 2023, 18:11Σκότωσε το, πριν σε σκοτώσει.gassim έγραψε: 18 Δεκ 2023, 16:54 Εγώ τρώω κρέας μόνο όταν δεν μπορώ να το αποφύγω. Παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει κάπου μια με δύο φορές τον μήνα. Είχα πει ότι θα τρώω και κανένα σουβλάκι που και που, αλλά αυτό έχει να συμβεί ίσως και πάνω από χρόνο.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Άμα κόψεις κρέας και τυριά, κόψε και ένα σκοινί περίπου 2 μέτρων και βρες έναν τσιμεντολιθο.gassim έγραψε: 18 Δεκ 2023, 19:56Το επόμενο βήμα είναι να κόψω τα πολλά τυριά. Αυτό μου είναι πιο δύσκολο.Ερμής έγραψε: 18 Δεκ 2023, 18:11Σκότωσε το, πριν σε σκοτώσει.gassim έγραψε: 18 Δεκ 2023, 16:54 Εγώ τρώω κρέας μόνο όταν δεν μπορώ να το αποφύγω. Παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει κάπου μια με δύο φορές τον μήνα. Είχα πει ότι θα τρώω και κανένα σουβλάκι που και που, αλλά αυτό έχει να συμβεί ίσως και πάνω από χρόνο.
Μετά ψάξε για λιμάνι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Πτολεμαίος έγραψε: 18 Δεκ 2023, 19:59Άμα κόψεις κρέας και τυριά, κόψε και ένα σκοινί περίπου 2 μέτρων και βρες έναν τσιμεντολιθο.
Μετά ψάξε για λιμάνι.
Πτολεμαίος έγραψε: 18 Δεκ 2023, 19:59Άμα κόψεις κρέας και τυριά, κόψε και ένα σκοινί περίπου 2 μέτρων και βρες έναν τσιμεντολιθο.
Μετά ψάξε για λιμάνι.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Απ' το διπλανό νήμα για την βήγκαν:
Αν τρώς αυγά τυριά γαλατομπούρεκα ΔΕΝ είσαι βήγκαν.
Για ποιο λόγο το παριστάνεις; Φτιάχνεις και νήμα κήρυγμα τρομάρα σου.
Όντως ρε φίλε, μας δουλεύεις τόσην ώρα με την πράσινη γραμματοσειρά;Λοξίας έγραψε: 18 Δεκ 2023, 21:15Για μισό...vag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 20:37 Πώς εβγαλες το συμπέρασμα ότι δαιμονοποιώ τα ζωικά?
Είμαι χορτοφάγος και τρώω αυγά ,γαλακτοκομικά τυριά κτλ.που ακριβώς είναι η δαιμονοποίηση ,εξήγησέ το μου να το καταλάβω.[/color]
Ένα δίκιο το έχεις, μιας και στην έπεσαν όλοι μαζί (εμού συμπεριλαμβανομένου)...αλλά ο τρόπος που γράφεις, δεν διευκολύνει στην άρση του "εμπολέμου"...
Και δεν είναι μόνον η επιθετικότητα με την οποία αντιδράς, που θα την αιτιολογήσω ως άμυνα, αλλά και η αναντιστοιχία σε κάποιες δηλώσεις σου που με την σειρά της γεννά αντιφάσεις. Και αν τις εντοπίσει κάποιος και στο πει ή σε κρινει (ίσως και έντονα), θα έχει δίκιο.
Πιο πάνω, μας λες πως είσαι χορτοφάγος (δηλαδή βετζετέριαν) και τρως αυγά, γαλακτοκομικά, τυριά, κ.λπ.
Όμως εδώ.....μας είπες ότι είσαι βίγκαν! Και από το πιο κάτω...vag_el έγραψε: 27 Μάιος 2021, 01:28 Είμαι Βίγκαν 22 χρόνια ,δεν θέλω να βάζω στο τραπέζι μου εντόσθια απο ζώα ,γιατί κι αυτά εχουν ψυχή και τα λυπάμαι.
Εσείς τι πιστεύετε για τον Βιγκανισμό και πέστε μου αν δεν γνωρίζετε τι είναι.
Νιώθω πάντοτε ότι οι λέξεις είναι φτωχές για να εκφράσω την ειλικρινή μου στάση απέναντι σε όλα αυτά τα πλάσματα του Θεού.
Εσείς τρώτε ζώα?...δείχνει ότι ξέρεις πολύ καλά την διαφορά βίγκαν και βετζετέριαν!vag_el έγραψε: 27 Μάιος 2021, 01:34 οι vegeterian αγαπητέ φίλε τρώνε ζωικά προιόντα εκτός του κρέατος των ζώων,οι vegan δεν τρώνε καθόλου ζωικά προιοντα και ότι συνεπάγεται
Τελικά τι είσαι; Βίγκαν ή βετζετέριαν;
Αν τρώς αυγά τυριά γαλατομπούρεκα ΔΕΝ είσαι βήγκαν.
Για ποιο λόγο το παριστάνεις; Φτιάχνεις και νήμα κήρυγμα τρομάρα σου.
Δυστυχώς δεν είναι εξυπνάδα...
Όντως τα φυτά πονάνε όταν τα κόβεις...
Χώρια φυσικά ότι έχουν όλες τις επικοινωνίες και τις αισθήσεις των ζώων, αλλά σε πολύ πιο πρωτόγονη μορφή.
Μπορούν και επικοινωνούν μεταξύ τους, μπορούν να αισθάνονται τον κίνδυνο, ακόμα και να παρουσιάζουν μνήμη κινδύνου ή ευχαρίστησης!!!
Με λίγα λόγια: απλά τρως μία κατώτερη μορφή ζωής...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σκύλο θα δοκίμαζες;OANNHSEA έγραψε: 18 Δεκ 2023, 22:27Δυστυχώς δεν είναι εξυπνάδα...
Χώρια φυσικά ότι έχουν όλες τις επικοινωνίες και τις αισθήσεις των ζώων, αλλά σε πολύ πιο πρωτόγονη μορφή.
Μπορούν και επικοινωνούν μεταξύ τους, μπορούν να αισθάνονται τον κίνδυνο, ακόμα και να παρουσιάζουν μνήμη κινδύνου ή ευχαρίστησης!!!
.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εντάξει, δεν έχω προβλημα με την κατανάλωση κατώτερων μορφών ζωής.OANNHSEA έγραψε: 18 Δεκ 2023, 22:27Δυστυχώς δεν είναι εξυπνάδα...
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση