!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Vegan μητέρα τάιζε τον 18 μηνών γιο της μόνο φρούτα και ωμά λαχανικά και πέθανε από ασιτία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Vegan μητέρα τάιζε τον 18 μηνών γιο της μόνο φρούτα και ωμά λαχανικά και πέθανε από ασιτία
να δουμε πως θα ησυχάσουμε με τον παρλαπίπα που έχουμε μπλέξει.ρε,έχει ίντερνετ στη σιβηρία ο πεθερός?
Re: Vegan μητέρα τάιζε τον 18 μηνών γιο της μόνο φρούτα και ωμά λαχανικά και πέθανε από ασιτία
Σ΄ευχαριστώ Pollaplasiastis .Κάθε καλός λόγος που βγαίνει απο την καρδιά είναι καλοδεχούμενος.Pollaplasiastis έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:50κ εμεις γενικοτερα σαν κοινοτητα εχουμε ξεπερασει τα ορια ελειψης σεβασμου φιλε μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:43 Ο τύπος έχει ξεπεράσει ακόμα και τη γαλη σε αερολογιες.
Μπράβο, του το δίνω.
μιλαμε για ενα απ τα πιο σωστα ατομα του φορουμ.
δικαιωμα του να πιστευει οτι θελει. ελευθερος κ σκεπτομενος ανθρωπος ειναι.
δεν καταλαβαινω γιατι ολοι πεσατε επανω του κ τον κακολογειτε.
σας εχει πειραξει επειδη εχει διαφορετικες ιδεες??
οποτε ας κοιταμε πρωτα τον εαυτο μας, ας δειξουμε τον σεβασμο που αξιζει ο καθενας, κ μετα ας διαφωνησουμε οσο θελουμε γι αυτα που μιλαμε.
κανενας δεν λεει αερολογιες.
δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να πιστευουμε ολοι τα ιδια.
Ανταποδίδω και επιφυλάσσομαι .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vag_el την 18 Δεκ 2023, 15:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
θα εγραφα και εγω κατι λοιπον εγω σε κατανοω οπως τα λες και εγω περασα ενα διαστημα βεγκανvag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:56Σ΄ευχαριστώ Pollaplasiastis .Κάθε καλός λόγος είναι καλοδεχούμενος.Pollaplasiastis έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:50κ εμεις γενικοτερα σαν κοινοτητα εχουμε ξεπερασει τα ορια ελειψης σεβασμου φιλε μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:43 Ο τύπος έχει ξεπεράσει ακόμα και τη γαλη σε αερολογιες.
Μπράβο, του το δίνω.
οποτε ας κοιταμε πρωτα τον εαυτο μας, ας δειξουμε τον σεβασμο που αξιζει ο καθενας, κ μετα ας διαφωνησουμε οσο θελουμε γι αυτα που μιλαμε.
Ανταποδίδω.
οχι ομως απο λυπηση για τα ζωακια -ισως να μην το θετω σωστα
αλλα εχει να κανει πιο πολυ με τον ψυχικο το ηθικο και οτι γινεσαι ενα μερος του ολου
Ετσι είναι,γίνεσαι μέρος του όλου.Σωστά το είπες.nemo έγραψε: 18 Δεκ 2023, 15:15θα εγραφα και εγω κατι λοιπον εγω σε κατανοω οπως τα λες και εγω περασα ενα διαστημα βεγκανvag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:56Σ΄ευχαριστώ Pollaplasiastis .Κάθε καλός λόγος είναι καλοδεχούμενος.Pollaplasiastis έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:50
κ εμεις γενικοτερα σαν κοινοτητα εχουμε ξεπερασει τα ορια ελειψης σεβασμου φιλε μου.
Ανταποδίδω.
οχι ομως απο λυπηση για τα ζωακια -ισως να μην το θετω σωστα
αλλα εχει να κανει πιο πολυ με τον ψυχικο το ηθικο και οτι γινεσαι ενα μερος του ολου
Αρχίζουν και σε πονάνε πράγματα που παλιότερα ίσως και να μήν έδινες καμια σημασία.
Αρχίζεις να σκέφτεσαι και να ζείς όχι μόνο για τον εαυτό σου ,αλλά για το γενικό σύνολο και ουσιαστικά ζωντανεύεις κι αφήνεις πίσω σου τους εφιάλτες της ατομικότητας.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
"Φιλοσοφικό άτοπο" υπάρχει μόνο για όσους θέλουν ντε και καλά να υπάρχει ένας απώτερος σκοπός και μια λογική στον κόσμο. Αν κάποιος θεωρεί ότι η ζωή ξεκίνησε απλώς από κάποιες τυχαίες χημικές αντιδράσεις και εξελίχθηκε (με άπειρες ατέλειες και πισωγυρίσματα) όπως εξελίχθηκε, τότε δεν χρειάζεται να "πιστεύει" σε τίποτα, και το νόημα της ζωής είναι αυτό που της δίνει ο ίδιος.Pollaplasiastis έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:46εαν πιστεψουμε σε θρησκειες, ο Θεος ειναι πλασμα που δεν γινεται κατανοητο απο εμας.micmic έγραψε: 18 Δεκ 2023, 13:56 Επίσης υπάρχει το παράδειγμα του πλάσματος του Θεού Onchocerca volvulus, το οποίο προξενεί τύφλωση και του οποίου ο μοναδικός ξενιστής είναι ο άνθρωπος. Κάποιο λόγο θα είχε ο Πανάγαθος για να δημιουργήσει ένα πλάσμα που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ανθρώπους και το οποίο τους προξενεί τύφλωση. Τα πάντα εν σοφία εποίησε.
αρα αν θες να συζητησουμε για Θεο, θα πρεπει να δεχτεις οτι υπερβαινει τις δικες μας αντιληπτικες ικανοτητες.
οποτε τι απαντηση να σου εδινε καποιος?? πραγματικα.
αλλα αν θες ας το παρουμε κ αλλοιως-- οσοι δεν πιστευουν στον Θεο, πιστευουν στην φυση.
η φυση ολα εν σοφια εποιησε λοιπον???
γιατι εαν η φυση εχει κανει λαθος, τοτε με ποιο δικαιωμα δειχνεις τον αλλο που δεν "του βγαινει" η θεωρια με τον Θεο??
οποτε εσυ απαντησε- η φυση ολα εν σοφια εποιησε?? η η φυση κανει λαθη?? η εμεις δεν καταλαβαινουμε τι σκοπους εχει η φυση??
κ εαν ειναι το τελευταιο, γιατι να γνωριζουμε τι θα ηθελε ο Θεος??
αρα η ερωτηση σου ειναι φιλοσοφικο ατοπο.
φιλικα παντα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Όταν σε ρωτάνε κάτι συγκεκριμένο και απαντάς κάτι τελείως άσχετο προσθέτωντας κι άλλα άσχετα , τότε λες αερολογιες.Pollaplasiastis έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:50κ εμεις γενικοτερα σαν κοινοτητα εχουμε ξεπερασει τα ορια ελειψης σεβασμου φιλε μου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:43 Ο τύπος έχει ξεπεράσει ακόμα και τη γαλη σε αερολογιες.
Μπράβο, του το δίνω.
Ποιος είπε να πιστεύουμε τα ίδια;
Και ποιος τα επέβαλε στον άλλο;
ο συγκεκριμένος χρήστης μίλησε για εγκληματικά ένστικτα. Εσύ τρως κοτόπουλο και μπιφτεκακια σαν ανώμαλος εγκληματίας;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μήπως όμως τρώει κρέας από την έτερη δίοδο της πεπτικής οδού;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ήμουν εγώ που έκανα μεγένθυση στη φράσηvag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:03Δεν γνωρίζω τι σας μαθαίνουν εκει στα Πανεπιστήμια.Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι βγαίνετε αλαζόνες και με υφάκι ανωτερότητας.Αυτά διακρίνω απο τον τρόπο που μιλάς(υποτιμητικά για τους άλλους).Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2023, 00:04Θες να συνεννοηθούμε για τι ακριβώς; Μπήκες σε νήμα που γράφει για νεκρό 18μηνο μωρό από ασιτία η οποία προκλήθηκε από βηγκανισμό, και κατάλαβες πως το μωρό ήταν άρρωστο από κάτι άλλο. Μετά πήδηξες μερικές δεκαετίες και μας είπες πως εσύ δεν έχεις πρόβλημα και κατά συνέπεια δεν πρέπει να έχει και ένα μωρό, λες και έχετε τις ίδιες ανάγκες διατροφικά. Μετά έκανες τη σύνδεση μεταξύ της κατανάλωσης κρέατος και του εμφράγματος λες και είναι πολλά τα μωρά που κινδυνεύουν από έμφραγμα επειδή τρώνε κρέας. Μετά άρχισες τα θεολογικά και μας είπες πως αφού σταυρώσαμε τον Χριστό δεν μπορούμε να λυπηθούμε τα ζώα. Μετά το γενίκευσες με τις θρησκείες.vag_el έγραψε: 17 Δεκ 2023, 22:54
Κοίταξε,εγω δεν είμαι εδώ για να κάνω μαθημα για το ποιός Χριστιανός ήταν πιο αμαρτωλός απο τον άλλο και πόσο Χριστιανός ήταν ο ένας και πόσο ο άλλος.Μίλησα για Θεο ,μπάς και το ΞΑΝΑΔΕΙΣ γιατι το έχω γράψει ήδη πιο πρίν.ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
Ελπίζω να συννενοηθήκαμε τώρα.
Δεν καταράστηκα εσένα .
Συγνώμη αλλά όλα αυτά που γράφεις είναι ό,τι νάναι με πατάτες. Λες και προσπαθείς να πείσεις τον ίδιο σου τον εαυτό για την απόφαση που εσύ ο ίδιος πήρες να μην φας ξανά κρέας. Με γειά σου με χαρά σου, και πολύ καλά κάνεις αλλά ειδικά σε μωρά αυτή η διατροφή κάνει κακό.
Καλή συνέχεια.
Αυτά που έγραψες και που συμπέρανε ς για μένα είναι ότι να ναι με πατάτες.Καμία σχέση με τα γραφόμενά μου και με την ουσία όλων όσων έχω γράψει.
Καλή συνέχεια
Και έβαλες και αυτό από κάτωΕίπαν ότι το παιδί δεν είχε φάει για περίπου μια εβδομάδα πριν από το θάνατό του και είχε πρόβλημα ύπνου.
Εδώ: viewtopic.php?p=3301313#p3301313
Στο νήμα σου απάντησαν πρώτα 2 μάνες που άσχετα με το τι σπούδασαν, δεν βασάνισαν τα παιδιά τους υποσιτίζοντάς τα σε βαθμό που να προκαλέσουν τον θάνατό τους ή άλλα προβλήματα που ένα μωρό θα τα κουβαλούσε για μια ζωή. Οπότε μπορεί να γράφεις ότι θέλεις αλλά ούτε εγώ ούτε η Σεσυλι έχουμε σχέση με όσα μας καταλογίζεις και όχι δεν είναι υφάκι, είναι η πραγματικότητα που δεν αμφισβητείται.
Δεν φταίω αν δεν σου αρέσει αλλά το να μπαίνεις σε ξεχασμένο νήμα για να περάσεις τη γραμμή πως δεν έφταιγαν οι γονείς με τις μλκιες τους που πέθανε το μωρό και ενοχλείσαι που σου λέμε το προφανές, πως οι ιδεοληψίες δεν χωράνε σε τέτοιες περιπτώσεις και το παίρνεις και κατακαρδα, δεν έχει σχέση με όσα έγραψα.
Δεν πτοούμαι όμως, αφού θες να το ξαναδιαβάσεις, θα το ξαναγράψω. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ μωρά και νήπια να καταναλώνουν κόκκινο κρέας. Είναι αναγκαίο και απαραίτητο για την σωστή ανάπτυξή τους.
Το εμπέδωσες ή να το ξαναγράψω;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Κοίτα στο πανεπιστήμιο για αρχή σε μαθαίνουν να βγάζεις τη μαρμελάδα από τα αυτιά και να ακούς. Κατά δεύτερον σε μαθαίνουν να αναζητάς τη γνώμη κάποιου επαγγελματία στο είδος, στην περίπτωση μας παιδιάτρου. Κατά τρίτον σε μαθαίνουν να κρατάς την ψυχραιμία σου, όταν διαβάζεις πχορουμ. Not.vag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:03Δεν γνωρίζω τι σας μαθαίνουν εκει στα Πανεπιστήμια.Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι βγαίνετε αλαζόνες και με υφάκι ανωτερότητας.Αυτά διακρίνω απο τον τρόπο που μιλάς(υποτιμητικά για τους άλλους).Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2023, 00:04Θες να συνεννοηθούμε για τι ακριβώς; Μπήκες σε νήμα που γράφει για νεκρό 18μηνο μωρό από ασιτία η οποία προκλήθηκε από βηγκανισμό, και κατάλαβες πως το μωρό ήταν άρρωστο από κάτι άλλο. Μετά πήδηξες μερικές δεκαετίες και μας είπες πως εσύ δεν έχεις πρόβλημα και κατά συνέπεια δεν πρέπει να έχει και ένα μωρό, λες και έχετε τις ίδιες ανάγκες διατροφικά. Μετά έκανες τη σύνδεση μεταξύ της κατανάλωσης κρέατος και του εμφράγματος λες και είναι πολλά τα μωρά που κινδυνεύουν από έμφραγμα επειδή τρώνε κρέας. Μετά άρχισες τα θεολογικά και μας είπες πως αφού σταυρώσαμε τον Χριστό δεν μπορούμε να λυπηθούμε τα ζώα. Μετά το γενίκευσες με τις θρησκείες.vag_el έγραψε: 17 Δεκ 2023, 22:54
Κοίταξε,εγω δεν είμαι εδώ για να κάνω μαθημα για το ποιός Χριστιανός ήταν πιο αμαρτωλός απο τον άλλο και πόσο Χριστιανός ήταν ο ένας και πόσο ο άλλος.Μίλησα για Θεο ,μπάς και το ΞΑΝΑΔΕΙΣ γιατι το έχω γράψει ήδη πιο πρίν.ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
Ελπίζω να συννενοηθήκαμε τώρα.
Δεν καταράστηκα εσένα .
Συγνώμη αλλά όλα αυτά που γράφεις είναι ό,τι νάναι με πατάτες. Λες και προσπαθείς να πείσεις τον ίδιο σου τον εαυτό για την απόφαση που εσύ ο ίδιος πήρες να μην φας ξανά κρέας. Με γειά σου με χαρά σου, και πολύ καλά κάνεις αλλά ειδικά σε μωρά αυτή η διατροφή κάνει κακό.
Καλή συνέχεια.
Αυτά που έγραψες και που συμπέρανε ς για μένα είναι ότι να ναι με πατάτες.Καμία σχέση με τα γραφόμενά μου και με την ουσία όλων όσων έχω γράψει.
Καλή συνέχεια
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ki απο ότι φαίνεται εσύ ούτε για αρχή ούτε για τέλος τα έμαθεςCecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2023, 17:33Κοίτα στο πανεπιστήμιο για αρχή σε μαθαίνουν να βγάζεις τη μαρμελάδα από τα αυτιά και να ακούς. Κατά δεύτερον σε μαθαίνουν να αναζητάς τη γνώμη κάποιου επαγγελματία στο είδος, στην περίπτωση μας παιδιάτρου. Κατά τρίτον σε μαθαίνουν να κρατάς την ψυχραιμία σου, όταν διαβάζεις πχορουμ. Not.vag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:03Δεν γνωρίζω τι σας μαθαίνουν εκει στα Πανεπιστήμια.Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι βγαίνετε αλαζόνες και με υφάκι ανωτερότητας.Αυτά διακρίνω απο τον τρόπο που μιλάς(υποτιμητικά για τους άλλους).Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2023, 00:04
Θες να συνεννοηθούμε για τι ακριβώς; Μπήκες σε νήμα που γράφει για νεκρό 18μηνο μωρό από ασιτία η οποία προκλήθηκε από βηγκανισμό, και κατάλαβες πως το μωρό ήταν άρρωστο από κάτι άλλο. Μετά πήδηξες μερικές δεκαετίες και μας είπες πως εσύ δεν έχεις πρόβλημα και κατά συνέπεια δεν πρέπει να έχει και ένα μωρό, λες και έχετε τις ίδιες ανάγκες διατροφικά. Μετά έκανες τη σύνδεση μεταξύ της κατανάλωσης κρέατος και του εμφράγματος λες και είναι πολλά τα μωρά που κινδυνεύουν από έμφραγμα επειδή τρώνε κρέας. Μετά άρχισες τα θεολογικά και μας είπες πως αφού σταυρώσαμε τον Χριστό δεν μπορούμε να λυπηθούμε τα ζώα. Μετά το γενίκευσες με τις θρησκείες.
Καλή συνέχεια.
Καλή συνέχεια![]()
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
-
Pollaplasiastis
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Ολα ειναι μια ιδεα φιλε μου.micmic έγραψε: 18 Δεκ 2023, 15:29 "Φιλοσοφικό άτοπο" υπάρχει μόνο για όσους θέλουν ντε και καλά να υπάρχει ένας απώτερος σκοπός και μια λογική στον κόσμο. Αν κάποιος θεωρεί ότι η ζωή ξεκίνησε απλώς από κάποιες τυχαίες χημικές αντιδράσεις και εξελίχθηκε (με άπειρες ατέλειες και πισωγυρίσματα) όπως εξελίχθηκε, τότε δεν χρειάζεται να "πιστεύει" σε τίποτα, και το νόημα της ζωής είναι αυτό που της δίνει ο ίδιος.
Κ αυτα που σου ειπα κ αυτα που μου ειπες.
Κ ιδεες υπαρχουν απειρες.
Χτες φτιαχναμε πλεουμενα απο καλαμια, σημερα εχουμε υποβρυχια, αυριο θα διασχιζουμε τις θαλασσες του Τιτανα.
Μεγαλες κουβεντες ας μην λεμε. Αυριο μπορει καποιος να ανακαλυψει τι ειναι ψυχη κ να ερθουν ολα οσα ξερουμε μεχρι σημερα τα πανω κατω.
Εδω ακομα δεν ξερουμε τι ειναι σκεψη κ πως φτιαχνεται στον εγκεφαλο (δεν εχουμε ακομα συνδεσει την νευρικη διεργασια με το αποτελεσμα, μονο απ εξω παρατηρουμε τι γινεται- αλλα καλυτερα γιατι φανταζεσαι τι θα γινοταν αν γνωριζαμε...) κ θα πουμε αν υπαρχει ψυχη κ Θεος??
φιλε μου αυτα ειναι τρομαχτικα μεγαλα ερωτηματα.
Το να λεμε "δεν βλεπω μπροστα μου Θεο, αρα δεν υπαρχει" στερει στον ανθρωπο την ομορφια. Την ελπιδα. Την αναλυτικη σκεψη.
Βρισκομαστε σε σημειο να υπερβουμε με καποιον τροπο τον εαυτο μας κ απο 4 διαστασεις (αν δεχτουμε οτι ο χρονος ειναι μια, που σηκωνει πολλα νερα), να παμε στις 11.
Μιλαμε για διαστασεις που δεν ειμαστε φτιαγμενοι να νοιωθουμε, αντιλαμβανομαστε, ζουμε.
Κ οι θεωρητικοι μας προσπαθουν να τις σκιαγραφησουν στο χαρτι.
Αυτα αν τα ελεγες καποτε θα σε κλειναν μεσα... Τωρα ειναι η κορυφη της θεωρητικης φυσικης (νομιζω, δεν ειναι η ειδικοτητα μου, το χρησιμοποιω ως παραδειγμα). Ας αφησουμε λοιπον, τοπο στις ιδεες.
Ας δωσουμε τον απαραιτητο χωρο στους πρεσβευτες των, κ ας εξετασουμε τι λενε.
Δεν σου αρεσει αυτο που λενε?? Δεν συμφωνεις? Φερε στοιχεια κ αντεταξε γνωμη κ συ.
Αλλοιως.... η σιωπη ειναι χρυσος.
ΥΓ. Κ το παλικαρι τι ειπε? Ειπε απλα οτι υπηρξε εγκληματικη αμελεια εκ μερους των γονεων κ δεν φταιν τα φρουτακια που ταιζαν (ΟΤΑΝ ταιζαν) το μωρακι. Μα, αυτο δεν ειναι λογικο ??? Το μωρο πεθανε απο ασυτια, οχι απο δηλητηριαση, συμφωνα με το δημοσιευθεν αρθρο που ολοι μας διαβασαμε. ΟΚ- δεν λεω οτι το κρεας κανει κακο (τρωω παραπανω απ οτι πρεπει απ αυτο). Αλλα κ το παλικαρι δεν ειπε κατι τετοιο.
Ειπε το απλο--> δεν φταιει η χορτοφαγια αλλα η αμελεια για τον θανατο !! Κ ειναι μια ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ ΓΝΩΜΗ φιλε μου !!!
Εσεις του κολησατε "ταμπελιτσα" Βιγκαν, κ τον πηγατε τσουβαλατο στην πυρα κ τον καψατε στο κεντρο της πλατειας.....
(απ τον μεγαλο σεβασμο για την διαφορετικη αποψη, να υποθεσω)
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Το ό,τι είστε μάνες δεν σας κάνει apriori να αγαπάτε περισσότερο απο ένα πατέρα τα παιδιά του.Ούτε σαφώς σας κάνει να έχετε περισσότερη γνώση στο αντικείμενο.Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2023, 17:01Δεν ήμουν εγώ που έκανα μεγένθυση στη φράσηvag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:03Δεν γνωρίζω τι σας μαθαίνουν εκει στα Πανεπιστήμια.Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι βγαίνετε αλαζόνες και με υφάκι ανωτερότητας.Αυτά διακρίνω απο τον τρόπο που μιλάς(υποτιμητικά για τους άλλους).Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2023, 00:04
Θες να συνεννοηθούμε για τι ακριβώς; Μπήκες σε νήμα που γράφει για νεκρό 18μηνο μωρό από ασιτία η οποία προκλήθηκε από βηγκανισμό, και κατάλαβες πως το μωρό ήταν άρρωστο από κάτι άλλο. Μετά πήδηξες μερικές δεκαετίες και μας είπες πως εσύ δεν έχεις πρόβλημα και κατά συνέπεια δεν πρέπει να έχει και ένα μωρό, λες και έχετε τις ίδιες ανάγκες διατροφικά. Μετά έκανες τη σύνδεση μεταξύ της κατανάλωσης κρέατος και του εμφράγματος λες και είναι πολλά τα μωρά που κινδυνεύουν από έμφραγμα επειδή τρώνε κρέας. Μετά άρχισες τα θεολογικά και μας είπες πως αφού σταυρώσαμε τον Χριστό δεν μπορούμε να λυπηθούμε τα ζώα. Μετά το γενίκευσες με τις θρησκείες.
Καλή συνέχεια.
Καλή συνέχεια
Και έβαλες και αυτό από κάτωΕίπαν ότι το παιδί δεν είχε φάει για περίπου μια εβδομάδα πριν από το θάνατό του και είχε πρόβλημα ύπνου.![]()
Στο νήμα σου απάντησαν πρώτα 2 μάνες που άσχετα με το τι σπούδασαν, δεν βασάνισαν τα παιδιά τους υποσιτίζοντάς τα σε βαθμό που να προκαλέσουν τον θάνατό τους ή άλλα προβλήματα που ένα μωρό θα τα κουβαλούσε για μια ζωή. Οπότε μπορεί να γράφεις ότι θέλεις αλλά ούτε εγώ ούτε η Σεσυλι έχουμε σχέση με όσα μας καταλογίζεις και όχι δεν είναι υφάκι, είναι η πραγματικότητα που δεν αμφισβητείται.
Δεν φταίω αν δεν σου αρέσει αλλά το να μπαίνεις σε ξεχασμένο νήμα για να περάσεις τη γραμμή πως δεν έφταιγαν οι γονείς με τις μλκιες τους που πέθανε το μωρό και ενοχλείσαι που σου λέμε το προφανές, πως οι ιδεοληψίες δεν χωράνε σε τέτοιες περιπτώσεις και το παίρνεις και κατακαρδα, δεν έχει σχέση με όσα έγραψα.
Δεν πτοούμαι όμως, αφού θες να το ξαναδιαβάσεις, θα το ξαναγράψω. ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ μωρά και νήπια να καταναλώνουν κόκκινο κρέας. Είναι αναγκαίο και απαραίτητο για την σωστή ανάπτυξή τους.
Μόνο βασανιστήριο δεν είναι το να είναι κάποιος χορτοφάγος ,το ακριβώς αντίθετο.
Και μόνο το ότι ΕΠΙΒΆΛΛΕΙΣ στα παιδιά σου το να τρώνε κάτι που δεν είναι σωστό μου δημιουργεί επιφυλάξεις ως το πως συμπεριφέρεσαι γενικά.
Αλλά δεν θέλω να επεκταθώ σ΄αυτό .
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Ρε συ vag-el για παιδιατρικές συστάσεις μιλάνε οι γυναίκες και όχι για δικές τους θεωρίες.vag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 17:45Το ό,τι είστε μάνες δεν σας κάνει apriori να αγαπάτε περισσότερο απο ένα πατέρα τα παιδιά του.Ούτε σαφώς σας κάνει να έχετε περισσότερη γνώση στο αντικείμενο.Gherschaagk έγραψε: 18 Δεκ 2023, 17:01Δεν ήμουν εγώ που έκανα μεγένθυση στη φράσηvag_el έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:03
Δεν γνωρίζω τι σας μαθαίνουν εκει στα Πανεπιστήμια.Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι βγαίνετε αλαζόνες και με υφάκι ανωτερότητας.Αυτά διακρίνω απο τον τρόπο που μιλάς(υποτιμητικά για τους άλλους).
Καλή συνέχεια
Και έβαλες και αυτό από κάτωΕίπαν ότι το παιδί δεν είχε φάει για περίπου μια εβδομάδα πριν από το θάνατό του και είχε πρόβλημα ύπνου.![]()
Μόνο βασανιστήριο δεν είναι το να είναι κάποιος χορτοφάγος ,το ακριβώς αντίθετο.
Και μόνο το ότι ΕΠΙΒΆΛΛΕΙΣ στα παιδιά σου το να τρώνε κάτι που δεν είναι σωστό μου δημιουργεί επιφυλάξεις ως το πως συμπεριφέρεσαι γενικά.
Αλλά δεν θέλω να επεκταθώ σ΄αυτό .
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οι προγονοι μας ηταν χορτοφαγοι αλλα δεν γνωριζουμε με τι συμπληρωναν το καθημερινο συσσιτιο
περα απο τα χορτα φρουτα θα υπηρχαν και εντομα και μικρα τρωκτικα οπως και ριζες φυτων
που εινας σημερινος χορτοφαγος δεν τα τρωει
το ερωτημα για μενα ειναι ο -ανθρωπος αλλαζει την διατροφη του ή η διατροφη αλλαζει τον ανθρωπο;
τι θα συμβει αν σταματησουμε να καταναλωνουμε κρεας;
περα απο τα χορτα φρουτα θα υπηρχαν και εντομα και μικρα τρωκτικα οπως και ριζες φυτων
που εινας σημερινος χορτοφαγος δεν τα τρωει
το ερωτημα για μενα ειναι ο -ανθρωπος αλλαζει την διατροφη του ή η διατροφη αλλαζει τον ανθρωπο;
τι θα συμβει αν σταματησουμε να καταναλωνουμε κρεας;
Τυχαίνει οι γιατροι(οι περισσότεροι)να μήν είναι χορτοφάγοι ,και ότι συνεπαγεταιΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2023, 17:50Ρε συ vag-el για παιδιατρικές συστάσεις μιλάνε οι γυναίκες και όχι για δικές τους θεωρίες.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις