Μελέτη με τεράστιο δείγμα -15.500:vag_el έγραψε: 17 Δεκ 2023, 20:27Μόνο κατι τρυγλυκερίδια,κατι χοληστερόλες και λίπη που συχνα δεν μπορούμε να τα αποβάλουμε κιόλας απο τον οργανισμό μας.Απλώς παθαίνουμε ένα εμφραγματάκι ....και ω!!!το κάπνισμα φταίει αποφαίνονται οι ιατροί για την αθηροσκλήρωση που κουβαλάμε στις αρτηρίες μας.Gherschaagk έγραψε: 17 Δεκ 2023, 20:17Σε διατροφή για μωρά και νήπια είναι εγκληματικό να μην δίνεις κόκκινο κρέας. Δεν φτάνουν τα υπόλοιπα, όσο κι αν το παλέψεις με υγιεινά, γιατί στην τελική το κρέας δεν έχει τίποτα το ανθυγιεινό.vag_el έγραψε: 17 Δεκ 2023, 19:49
Ε ,τότε δεν έχω εγώ επιλεκτική κρίση
Δεν αντιλέγω,στο ότι είναι επικίνδυνο να τρώς μόνο φρούτα και λαχανικά.Υπάρχουν οι bebelac και τόσα άλλα οσπρια,ζυμαρικα,φρούτα και λαχανικά φυσικά καθώς και γαλακτοκομικά και αυγά για να διατηρηθείς.
Είναι δυνατόν να πάμε κόντρα σε τόσες κτηνοτροφικές πολυεθνικές μονάδες.Τόσα χρήματα θα χαθούν.Ας μήν μιλήσουμε για συμφέρον .Ουπς λαθος μου
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3917888/
Nutrition and Health – The Association between Eating Behavior and Various Health Parameters: A Matched Sample Study
Conclusions:
Our study has shown that Austrian adults who consume a vegetarian diet are less healthy (in terms of cancer, allergies, and mental health disorders), have a lower quality of life, and also require more medical treatment. Therefore, a continued strong public health program for Austria is required in order to reduce the health risk due to nutritional factors. Moreover, our results emphasize the necessity of further studies in Austria, for a more in-depth analysis of the health effects of different dietary habits.
ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ!