Αυτός δεν μιλά για 30 χιλιάδες......μιλά για 300 χιλιάδες

Η απάντηση ειναι:
Kαι στη Σουηδία θέλουν όλοι. Διάλεξε και παρε.
Το θέμα είναι πως φεύγουν οι Αλβανοί, και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους, οι Πακιστανοί είναι άσχετοι από οικοδομή.georgebi έγραψε: 17 Δεκ 2023, 14:30 Τι λέει ο Τελογλου ρε;![]()
Αυτός δεν μιλά για 30 χιλιάδες......μιλά για 300 χιλιάδες![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι καλό και όχι κακό.
Άλλος Καιριδης από εκεί.....Κοτζαμ υπουργός της κυβέρνησης επικαλείται επιχειρήματα του τύπου....αν δεν φέρουμε μετανάστες δεν θα μαζευτούν οι ελιές και θα υποστούμε τεράστια οικονομική ζημιά χωρίς τους μετανάστες.....Με Καιριδης υπουργό όμως και Κεντροαριστερό Φιλελεφτ Πρωθυπουργό Μητσοτάκη δεν περίμενα κάτι καλύτερο: https://www.voria.gr/article/kairidis-h ... e-1-15-disgeorgebi έγραψε: 17 Δεκ 2023, 14:30 Τι λέει ο Τελογλου ρε;![]()
Αυτός δεν μιλά για 30 χιλιάδες......μιλά για 300 χιλιάδες![]()
![]()
![]()
![]()
Λέτε μπαρουφες. Εγώ που έχω ελιές σας λέω ότι είχα τρία ευρώ έξοδα το λίτρο και το πούλαγα τρία ευρώ. Οπότε αναγκαστικά έβγαζα μόνο για προσωπική χρήση. Οι άλλοι που το πούλαγαν σε αυτές τις τιμές το έδιναν νοθευμένο. Τώρα που θα πάει 10 και θα έχω κέρδος αξίζει να το βγάλω ολο αν μη τι άλλο να βγάλω τα έξοδα μου και τον άνθρωπο που θα βοηθήσει να βγάλω τη διαφορά ποσότητας. ΥΓ. Το κόστος δεν το έβγαλα από το τον κωλο μου, μιλάω με πραγματικές συνθήκες προσωπικές.Lugozzi έγραψε: 17 Δεκ 2023, 14:31Η απάντηση ειναι:
Αν δε μπορείς να συντηρήσεις τα χωράφια σου, να τα πουλήσεις.

Αυτή κλεγεται ότι δεν έχει άνθρωπο να τις μαζέψει.Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2023, 14:37Λέτε μπαρουφες. Εγώ που έχω ελιές σας λέω ότι είχα τρία ευρώ έξοδα το λίτρο και το πούλαγα τρία ευρώ. Οπότε αναγκαστικά έβγαζα μόνο για προσωπική χρήση. Οι άλλοι που το πούλαγαν σε αυτές τις τιμές το έδιναν νοθευμένο. Τώρα που θα πάει 10 και θα έχω κέρδος αξίζει να το βγάλω ολο αν μη τι άλλο να βγάλω τα έξοδα μου και τον άνθρωπο που θα βοηθήσει να βγάλω τη διαφορά ποσότητας. ΥΓ. Το κόστος δεν το έβγαλα από το τον κωλο μου, μιλάω με πραγματικές συνθήκες προσωπικές.
Ας το επαναλαβω. Με τιμή στο λάδι τρία ευρώ δεν μπορείς να πληρώσεις εργατη. Δεν έχει άνθρωπο να τις μαζέψει γιατί δεν μπορεί να τον πληρώσει. Και άλλος να τις έπαιρνε το ίδιο πρόβλημα θα είχε. Οπότε ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ έπαιζε απατη. Περίμενε τώρα που θα πάει 10+, μια χαρά θα βρίσκει να πληρώνει.Lugozzi έγραψε: 17 Δεκ 2023, 14:40Αυτή κλεγεται ότι δεν έχει άνθρωπο να τις μαζέψει.Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2023, 14:37Λέτε μπαρουφες. Εγώ που έχω ελιές σας λέω ότι είχα τρία ευρώ έξοδα το λίτρο και το πούλαγα τρία ευρώ. Οπότε αναγκαστικά έβγαζα μόνο για προσωπική χρήση. Οι άλλοι που το πούλαγαν σε αυτές τις τιμές το έδιναν νοθευμένο. Τώρα που θα πάει 10 και θα έχω κέρδος αξίζει να το βγάλω ολο αν μη τι άλλο να βγάλω τα έξοδα μου και τον άνθρωπο που θα βοηθήσει να βγάλω τη διαφορά ποσότητας. ΥΓ. Το κόστος δεν το έβγαλα από το τον κωλο μου, μιλάω με πραγματικές συνθήκες προσωπικές.Lugozzi έγραψε: 17 Δεκ 2023, 14:31
Η απάντηση ειναι:
Αν δε μπορείς να συντηρήσεις τα χωράφια σου, να τα πουλήσεις.
Αν δεν έχει, να πουλήσει το χωράφι.
Όπως έλεγε ο άλλος ογκόλιθος, όποιος δεν έχει για ενφια να πουλήσει το σπίτι του.
ΗΠΑ και μεγάλη Βρετανία έχουν τους περισσότερους serial killer ανά κάτοικο, άρα δεν έχουμε πρόβλημα.
Άλλο είναι το θέμα.Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2023, 14:42Ας το επαναλαβω. Με τιμή στο λάδι τρία ευρώ δεν μπορείς να πληρώσεις εργατη. Δεν έχει άνθρωπο να τις μαζέψει γιατί δεν μπορεί να τον πληρώσει. Και άλλος να τις έπαιρνε το ίδιο πρόβλημα θα είχε. Οπότε ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ έπαιζε απατη. Περίμενε τώρα που θα πάει 10+, μια χαρά θα βρίσκει να πληρώνει.Lugozzi έγραψε: 17 Δεκ 2023, 14:40Αυτή κλεγεται ότι δεν έχει άνθρωπο να τις μαζέψει.Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2023, 14:37
Λέτε μπαρουφες. Εγώ που έχω ελιές σας λέω ότι είχα τρία ευρώ έξοδα το λίτρο και το πούλαγα τρία ευρώ. Οπότε αναγκαστικά έβγαζα μόνο για προσωπική χρήση. Οι άλλοι που το πούλαγαν σε αυτές τις τιμές το έδιναν νοθευμένο. Τώρα που θα πάει 10 και θα έχω κέρδος αξίζει να το βγάλω ολο αν μη τι άλλο να βγάλω τα έξοδα μου και τον άνθρωπο που θα βοηθήσει να βγάλω τη διαφορά ποσότητας. ΥΓ. Το κόστος δεν το έβγαλα από το τον κωλο μου, μιλάω με πραγματικές συνθήκες προσωπικές.
Αν δεν έχει, να πουλήσει το χωράφι.
Όπως έλεγε ο άλλος ογκόλιθος, όποιος δεν έχει για ενφια να πουλήσει το σπίτι του.