Μα υπάρχει ο κρατικοδίαιτος Μητσοτάκης.
200 χρόνια ζει από το ελληνικό κράτος!
Ο Στέφανος ήταν και ιδιωτικός υπάλληλος και επιχειρηματίας.
Γνήσιος Δημόσιος Υπάλληλος μια ζωη, ο Πρωθυπουργός μσς. Αυτόν να ... ψηφίσεις!!
Μα υπάρχει ο κρατικοδίαιτος Μητσοτάκης.

Φάπες στους αλαζόνες του 41%Θυμάστε τι είπε ο κ. Μητσοτάκης σε έναν ηλικιωμένο; «Pass δεν πήρες;». Λες και είναι δικά του χρήματα και του κάνει δωρεά. Είναι ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται ένα τζάκι πολιτικής οικογένειας. Έτσι μιλάει το τζάκι.
Και εγώ στο Κολλέγιο Αθηνών ήμουν πριν φύγω στο εξωτερικό. Δεν θυμάμαι να μας διδάσκουν τέτοια πράγματα. Δεν ξέρω πού έμαθαν να σκέφτονται έτσι. Καλά θα κάνουν να σταματήσουν αυτήν την αλαζονεία του «41%» που τους έχει κάνει ανάλγητους.
Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για τα Τέμπη, τα οποία δεν είναι ατύχημα ούτε δυστύχημα, είναι ειδεχθές έγκλημα. Και τι λέει ο κ. Γεωργιάδης; «Δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος σήμερα». Δεν χωράνε εκ των υστέρων διευκρινίσεις σε αυτά. Η καρδιά σου φαίνεται όταν το λες. Η καρδιά σου δε θέλει διευκρίνιση».
Κι εγώ τον ψάχνω από τότεOANNHSEA έγραψε: 15 Δεκ 2023, 15:44 Ρε σεις, ο Μαδουραίος που είναι;
Τον απολύσανε μαζί με άλλους, όταν έγιναν οι απολύσεις στο "Κόκκινο";
.
Ακόμη μία περίπτωση αυτόματης ποίησης που ανέφερα σε άλλο θέμα.Γαληνός έγραψε: 13 Δεκ 2023, 19:22Μα υπάρχει ο κρατικοδίαιτος Μητσοτάκης.
Μα λέει θα ψηφίσει Κασσελάκη,ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2023, 19:55Ακόμη μία περίπτωση αυτόματης ποίησης που ανέφερα σε άλλο θέμα.Γαληνός έγραψε: 13 Δεκ 2023, 19:22Μα υπάρχει ο κρατικοδίαιτος Μητσοτάκης.
Να υποθέσω ότι οι αντικουλικοί στηρίζουν θερμώς γκόλντεν μπόις και επιχειρηματίες και θεωρούν παράσιτα τους δυ;![]()
Ρε θα σοβαρευτείτε ποτέ;
Μάλλον χαζομάρα είπε εδώ ο Σπύρος.georgebi έγραψε: 15 Δεκ 2023, 15:12 Δίκασε δίκαια ο Σπύρος![]()
https://twitter.com/SpDapergolas/status ... 0322788562
Μλκ μου είναι βλαμμένο το παιδί, νομίζει ότι είναι τσίο στη γκολντμανσάκς.Κασσελάκης: Καλεί την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε τριήμερο εργασίας στις Σπέτσες
Τι αναφέρει η πρόσκληση που έλαβαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη.
(...)
Αναλυτικά, η πρόσκληση ανέφερε:
«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά. Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.
Advertisement
Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιοποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.
Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων. Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».