Αυτό πάλι που το είδες γραμμένο ??
Φαντάσματα βλέπεις ???
Αυτό πάλι που το είδες γραμμένο ??
τον καζακη τον προβαλλουν μονο περιφερειακα καναλια και 1 στις 100 σε κεντρικο καναλι για 10 λεπταKauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 23:33Α, τώρα που σε πέτυχα εσένα, δε με λές, ο Καζάκης τί δουλειά είχε στον Φράγκα?
Έχει ξαναπάει, υπόψη (στη ραδιοφωνική εκπομπή του).
Την ΧΑ δεν την προβάλλουν ούτε για 10 λεπτά τα κεντρικά.τον καζακη τον προβαλλουν μονο περιφερειακα καναλια και 1 στις 100 σε κεντρικο καναλι για 10 λεπτα
viewtopic.php?f=24&t=5563#p328713Αυτό πάλι που το είδες γραμμένο ??
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
να βάλλω κατά των αναγνωρισθέντων στόχων?να βάλλεις
Ζίλ Ντασέν.Ζιλ χάϊλ ! !

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άνοιξε κανένα λεξικό να δεις την ετυμολογία, ξυπνιός φαίνεσαι ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ τι εννοούμε ! (Για μουστάκι δεν ξέρω αν μοστραρεις, χα χα χα) !
Να πεις στον Κούλη να σε εντάξει στην ομάδα στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔDIOMEDESGR έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 00:54Άνοιξε κανένα λεξικό να δεις την ετυμολογία, ξυπνιός φαίνεσαι ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ τι εννοούμε ! (Για μουστάκι δεν ξέρω αν μοστραρεις, χα χα χα) !
Εγώ είχα γράψει υπέρ της ΧΑ όταν η νουδούλα σου τους συνέλαβε.under έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 00:53 Δεν ειναι πρεπον για τους αληθινους πατριωτες η εκμεταλλευση αυτου του θεματος για μικροκομματικους λογους.Αυτα ας τα κανει ο kauldron που την ειδε εθνικιστης μετα απο συριζανελιτης οταν και εβριζε τους φασιστες.
Οσοι ασχοληθηκαν με το θεμα ξερουν ποιος πηγε επανω και ποιοι το ανεδειξαν και στη βουλη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
τι δηλαδή οι χατες δεν πήγαν πάνω ούτε το ανέδειξαν στη βουλή;under έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 00:53 Δεν ειναι πρεπον για τους αληθινους πατριωτες η εκμεταλλευση αυτου του θεματος για μικροκομματικους λογους.Αυτα ας τα κανει ο kauldron που την ειδε εθνικιστης μετα απο συριζανελιτης οταν και εβριζε τους φασιστες.
Οσοι ασχοληθηκαν με το θεμα ξερουν ποιος πηγε επανω και ποιοι το ανεδειξαν και στη βουλη.
Εγω δεν μιλησα καθολου για τη χα και τη νδ σε αυτο το θεμα και δεν θα το κανω και τωρα.metaxoskolikas έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 01:01τι δηλαδή οι χατες δεν πήγαν πάνω ούτε το ανέδειξαν στη βουλή;under έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 00:53 Δεν ειναι πρεπον για τους αληθινους πατριωτες η εκμεταλλευση αυτου του θεματος για μικροκομματικους λογους.Αυτα ας τα κανει ο kauldron που την ειδε εθνικιστης μετα απο συριζανελιτης οταν και εβριζε τους φασιστες.
δε διαφωνώ ότι η ΝΔ κράτησε σωστή στάση αυτή τη φορά αλλά μην τρελαθούμε η χα είναι αυτή που έχει δείξει συνέπεια στο θέμα της βορειου ηπείρου τόσα χρόνια