!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποριες για Αθεους
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Αποριες για Αθεους
Κοίτα, Ίφιδα, επειδή καταλαβαίνω κάποιον που παθιάζεται, γιατί το έχω κι εγώ αυτό το , λίγο κακό μερικές φορές, "προνόμιο", καταλαβαίνω οτι μιλάς για πράγματα που ΔΕΝ καταλαβαίνεις (δεν έχεις καταλάβει το πολύ ουσιαστικό οτι σε έναν γάμο, θρησκευτικό και συγκεκριμένα ορθόδοξο, δεν πας ούτε για τις χαρές ούτε για τα πανηγύρια, δεν πας δηλαδή για ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ λόγους, όποιοι και αν είναι αυτοί) οπότε δεν θα ήθελα να σε χαρακτηρίσω άθλια με αυτά που λες, κατακρίνοντας τους άλλους, αλλά οπωσδήποτε είναι άθλια -εως αθλιότατη- η επιχειρηματολογία σου.
Δεν νομίζω οτι έχω να πω κάτι παραπάνω αλλά δυστυχώς έχει δίκιο ο Γιάννης οτι παραληρείς, πώς αλλιώς να το πούμε?
Δεν νομίζω οτι έχω να πω κάτι παραπάνω αλλά δυστυχώς έχει δίκιο ο Γιάννης οτι παραληρείς, πώς αλλιώς να το πούμε?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σου ειπα οτι δεν θα παιξω το παιχνιδακι σου
Εσυ να παρασυρεις εμενα; δεν παιζει ξεχνα το
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Σουβλίτσα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 12:04 Μια χαρά μπορείς, εγώ ας πούμε, δεν θα πήγαινα σε γάμο Καθολικού δεν πα να ταν και η μάνα μου η ίδια
Εισαι μηπως καλογρια; Δεν σε ειχα για τοσο σκληροπυρηνικη και πωρωμενη...Σουβλίτσα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 22:52 ..δεν έχεις καταλάβει το πολύ ουσιαστικό οτι σε έναν γάμο, θρησκευτικό και συγκεκριμένα ορθόδοξο, δεν πας ούτε για τις χαρές ούτε για τα πανηγύρια, δεν πας δηλαδή για ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ λόγους, όποιοι και αν είναι αυτοi...
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
βιτσιο ο θρησκευτικος γαμος γι αυτη την τριαδαΑσέβαστος έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 13:09 κατι που δεν ανεφερες. αν εχουμε γινει κουμπαροι, και εχω γινει, σε θρησκευτικο γαμο, οπου το ζευγαρι ηταν πιο αθεο κι απο μενα![]()
Δυο αθεοι παντρευτηκαν με θρησκευτικο γαμο με αθεο κουμπαρο
Αρίστος for Tsirpas
Νήμα άνευ ουσίας.
Προσωπικά προτιμώ οι άθεοι να έρχονται στην Εκκλησία, έστω και για λόγους κοινωνικούς, απο το να μην έρχονται. Και εν πάση περιπτώσει, ουδεις εξ ημών είναι ικανός να κρίνει ποιοι πρέπει και ποιοι δεν πρέπει να έρχονται στην Εκκλησία. Μόνο ο Κύριος μπορεί.
Βέβαια, η συμμετοχή στα Μυστήρια απαιτεί μια καποια πίστη στην διδασκαλία της Εκκλησίας, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις αν η συμμετοχή ακομη κι ενός απιστου δεν αποτελέσει την σπίθα της πίστης. Είπαμε, Μόνον ο Κύριος!
Προσωπικά προτιμώ οι άθεοι να έρχονται στην Εκκλησία, έστω και για λόγους κοινωνικούς, απο το να μην έρχονται. Και εν πάση περιπτώσει, ουδεις εξ ημών είναι ικανός να κρίνει ποιοι πρέπει και ποιοι δεν πρέπει να έρχονται στην Εκκλησία. Μόνο ο Κύριος μπορεί.
Βέβαια, η συμμετοχή στα Μυστήρια απαιτεί μια καποια πίστη στην διδασκαλία της Εκκλησίας, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις αν η συμμετοχή ακομη κι ενός απιστου δεν αποτελέσει την σπίθα της πίστης. Είπαμε, Μόνον ο Κύριος!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Aποφάσισε.Ίφιδα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 13:12
Κι αποδεικνύετε Σαλίβερεεεε ότι ο σάπιος άνθρωπος είναι σάποιος ακόμα κι αν πιστεύει σε οποιονδήποτε θεό
-
νύχτα
υπάρχουν κι άλλα παράδοξαΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 23:25βιτσιο ο θρησκευτικος γαμος γι αυτη την τριαδαΑσέβαστος έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 13:09 κατι που δεν ανεφερες. αν εχουμε γινει κουμπαροι, και εχω γινει, σε θρησκευτικο γαμο, οπου το ζευγαρι ηταν πιο αθεο κι απο μενα![]()
Δυο αθεοι παντρευτηκαν με θρησκευτικο γαμο με αθεο κουμπαρο
να είσαι άνθρωπος ποτισμένος με κακία, να μην έχει
απομείνει τίποτε καλό και όμορφο μέσα σου, να μη σε
αντέχει άνθρωπος, και να έχεις εναποθέσει όλες σου
τις ελπίδες σ έναν ανύπαρκτο θεό
για λύπηση
Έλα ρε μαλάκα!!!!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 22:53
Σου ειπα οτι δεν θα παιξω το παιχνιδακι σου
Εσυ να παρασυρεις εμενα; δεν παιζει ξεχνα το
Γιατί; Να

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Φυσικανύχτα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 23:39
υπάρχουν κι άλλα παράδοξα
να είσαι άνθρωπος ποτισμένος με κακία, να μην έχει
απομείνει τίποτε καλό και όμορφο μέσα σου, να μη σε
αντέχει άνθρωπος, και να έχεις εναποθέσει όλες σου
τις ελπίδες σ έναν ανύπαρκτο θεό
για λύπηση
Μπορεις να κανεις νημα γι αυτο το παραδοξο
Η να μην κανεις
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι το σχολιασες εδω
Θα σε δικαιολογουσα αν εβλεπες πχ τιτλο"παραδοξα"
Ειδες τετοιον τιτλο;
Γιατι διαλεξες το συγκεκριμενο νημα για το συγκεκριμενο post και οχι ας πουμε το νημα της Μασαμπουκας η το νημα για το τι σειρες βλεπουμε τωρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 08 Νοέμ 2018, 23:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
-
νύχτα
ήμουν εκτός θέματος και σου διέλυσα το αριστούργημα;
ρε πάτε καλά;
ρε πάτε καλά;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ηταν ενα ασχετο post και σου εγραψα την αληθεια
Οτι ηταν ασχετο
Οτι ηταν ασχετο
Αρίστος for Tsirpas
-
νύχτα
θα συμπληρώσεις κι άλλες ερωτήσεις;
σας διάβασα, έτσι προέκυψε ο συνειρμός
- Cecily Anne
Αυτός η ιερά εξέταση κι εσύ η Ιωάννα της Λωραίνης;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 20:44 Εσυ δεν εισαι απλα αθεος
Η αποψη μου ειναι οτι συμμετεχεις σε ιντερνετικο διωγμο κατα των Χριστιανων
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οχι εχω καλυφθει απο τις απαντησεις 'νύχτα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 23:47 θα συμπληρώσεις κι άλλες ερωτήσεις;![]()
Πλειαδα αθεων χρηστων που δεν δειχνουν κανεναν σεβασμο προς τους πιστους διαδυκτιακα,που τους κοροιδευουν και τους ειρωνευονται σε καθε ευκαιρια,δηλωνουν οτι παρεβρισκονται σε θρησκευτικες τελετες και μυστηρια για να τιμησουν τους πιστους που τους καλεσαν
Αρίστος for Tsirpas
- Otto Weininger
"Ανύπαρκτο Θεό" γράφει η άλλη. Για λύπηση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 3929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 26 Απαντήσεις