Cavaliere έγραψε: 22 Απρ 2018, 15:26
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ήταν δύο αδέρφια κάποιας ηλικίας, που κάνανε μπέργκερ επί τόπου. Μοιάζαν να είχαν κάνει Αμερική, αλλά δεν είμαι πια σίγουρος. Πολλά χρόνια πριν.
waldorf έγραψε: 22 Απρ 2018, 15:28
Τι είπες ρε Καράμπαμπα τώρα!!
Οι δίδυμοι!Δεν ξέρω αν είχαν κάνει Αμερική,αλλά και το μαγαζί τους είχε αυτήν την αισθητική.Τραπέζια κολλητά στον τοίχο με πάγκους πλαστικοδερμάτινους δεξιά-αριστερά.
Το TWINS!
Μπεργκεράδικο, όταν δεν ξέραμε ακόμα τη λέξη
Επί Αναστόπουλου (πριν σκάσει ο Σαραβάκος) θυμάμαι τη φωνή του τύπου που έλεγε τις διαφημίσεις. Δοκιμάστε το υπέροχο τηγανητό κοτόπουλο. Το κεντάκυ έλεγε; Και ήταν το πρώτο στη Νέα Σμύρνη;
Beria έγραψε: 22 Απρ 2018, 15:37
Το TWINS!
Μπεργκεράδικο, όταν δεν ξέραμε ακόμα τη λέξη
Επί Αναστόπουλου (πριν σκάσει ο Σαραβάκος) θυμάμαι τη φωνή του τύπου που έλεγε τις διαφημίσεις. Δοκιμάστε το υπέροχο τηγανητό κοτόπουλο. Το κεντάκυ έλεγε; Και ήταν το πρώτο στη Νέα Σμύρνη;
Οι διαφημίσεις στο γήπεδο ήταν γαμάτες! ΣΑΝΥΟ ενα τρανζίστορ σπάνιο. Και στο 25ο λεπτό Παναιγιάλειος-Παναχαϊκή 2-0
Είχε και ΣΑΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΣΑΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Μόνο που ο Σαραβάκος ήταν στην πρώτη ομάδα μαζί με τον μουστάκια. Εννοείς πριν γίνει φίρμα ο μικρός;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μία εποχή που είχαν chicken nuggets του Burger King προσφορά 1 ευρώ, κατανάλωσα ένα κοτέτσι.
Μετά από αυτό, όποτε περνάω απέξω, ανακατεύομαι.
Α επίσης δεν πλησιάζω ξανά κανενός είδους νάγκετ.
Βέβαια, πάνε και 2 χρόνια, θα το ξανατεστάρω νεξτ μανθ σε κάνα σταθμό ιταλικό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απο Ελλάδα προτιμώ Simply Burgers (Godfather) , Μπαρ Μπεε Κιου burger στον Πειραιά (χαλασε λιγο αφου το πηρε άλλος πέρσι το καλοκαιρι) . Στο εξωτερικό burger king μονο USA και UK αξιζουν, και το αγαπημένο μου βρώμικο ever το Philly CheeseSteak Sandwich στην πολη της Philadelphia,Pennsylvania των ΗΠΑ. Ο βασιλιάς του βρώμικου με ψιλοκομμένα μπριζολιδια, λιωμενο Provolone κ.τ.λ μεσα.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 25 Απρ 2018, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.