Ασέβαστος έγραψε: 12 Δεκ 2023, 09:39
Beria έγραψε: 11 Δεκ 2023, 17:30
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2023, 16:08
Τί θα πρότεινες; Ρωτάω εσένα επειδή ξέρω ότι δεν χουλιγκανίζεις.
Σε κάθε περίπτωση που οπαδοί ομάδας προκαλούν επεισόδια, εξοντωτική (οικονομικά και αγωνιστικά) ποινή στην ΠΑΕ
που δεν θα καταπέφτει σε εφεση.
Χωρίς εξαιρέσεις
Εχω βαρεθεί να ακούω ανακοινώσεις περι μαχαιριού στο κόκκαλο
για βοηθα λιγο κι εμενα τον ασχετο να καταλαβω.
δε σκαμπαζω γρι απο μπαλα, με ρωτανε "τι ομαδα εισαι" και δεν εχω απαντηση, και μετα με κοιτανε λες και ειμαι αναπηρος, μου λειπει κανα χερι ξερογω, που δεν εχω ομαδα.
κοιταζω το θεμα απο μακρια, και προσπαθω να follow the money για να καταλαβω ποιος κερδιζει απο την υπαρξη φανατικων ηλιθιων. απο οσο μπορω να καταλαβω, φυρα ειναι, ολοι εχουν να κερδισουν απο τη μη-υπαρξη τους.

η μονη λογικη εξηγηση που βλεπω, ειναι οτι και οι ομαδαρχες ειναι ουγκανοι με λεφτα, στηριζουν τους βλαμμενους οχι επειδη εχουν να κερδισουν, αλλα επειδη ειναι εξισου βλαμμενοι.
Είναι μεγάλη ανοησία να τσουβαλιάζεις όλους τους οπαδούς (οργανωμένους ή μη)
Δεν είναι ίδιοι ούτε ως αντίληψη, ούτε ως συμπεριφορά
Στις 4-5 μεγάλες ομάδες ένα μικρό ποσοστό (αλλά αρκετό ως αριθμός) λειτουργούν ως συμμορία/αγέλη
Και η αγέλη όταν έχει δύναμη και ατιμωρησία είναι σίγουρο ότι θα κάνει καφρίλες
Ηλικία και χαμηλό κοινωνικό υπόβαθρο τα κάνει ακόμα χειρότερα
Εάν ρωτάς 'μα αφού είναι αντικοινωνικοί, γιατί τους χρησιμοποιούν οι πρόεδροι ως ιδιωτικό στρατό;' να σου θυμίσω ότι οι πρόεδροι των αντιστοίχων 4-5 μεγάλων ομάδων δεν είναι και το απαύγασμα της ελληνικής κοινωνίας. Οι περισσότεροι επιχειρούν στα όρια της νομιμότητας και ένας στρατός πάντα είναι χρήσιμος