!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
ok θα το πω γιατι ειναι συναισθημα της στιγμης δυο φλογοβολα ή πολυβολα
τους χρειαζεται και η κοινωνια θα ειναι καλυτερη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σύνταγμα: Πορεία διαμαρτυρίας για την κακοποίηση του χάσκι στην Αράχωβα – «Να συλληφθούν οι δράστες» (φωτο)
Κρατούν πλακάτ με φωτογραφίες του άτυχου σκύλου και ζητούν να συλληφθούν οι δράστες
10.12.2023 | 19:16
φασιστοποιειται η κοινωνια !!! καποτε ηταν επικινδυνοι οι χουντικοι οι ναζιστες οι φασιστες
και οι κομμουνιστες ..σημερα ειναι αυτοι
τους χρειαζεται και η κοινωνια θα ειναι καλυτερη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σύνταγμα: Πορεία διαμαρτυρίας για την κακοποίηση του χάσκι στην Αράχωβα – «Να συλληφθούν οι δράστες» (φωτο)
Κρατούν πλακάτ με φωτογραφίες του άτυχου σκύλου και ζητούν να συλληφθούν οι δράστες
10.12.2023 | 19:16
φασιστοποιειται η κοινωνια !!! καποτε ηταν επικινδυνοι οι χουντικοι οι ναζιστες οι φασιστες
και οι κομμουνιστες ..σημερα ειναι αυτοι
Θλιβερό περιστατικό που επιβεβαιώνει αυτό που λένε οι φιλόζωοι εδώ και χρόνια.nemo έγραψε: 10 Δεκ 2023, 18:08 εαν ειχε προλαβει καποιος γειτονας να τα φωλιασει ή να τα σκοτωσει με καποιο τροπο
δεν θα ηταν καλυτερα; αγιες οι φολες και φολες και στους ιδιοκτητες που τα καμαρωνουν
εχω και εγω εναν παρομοιο γειτονα που παραλιγο καποτε να με εκανε φονια
Αν δεν είσαι έτοιμος να μεταχειριστείς το σκυλί σαν μέλος της οικογένειας σου καλύτερα να μην πάρεις σκύλο.
Ειδικά στα χωριά οι ανθρωποι είναι στην πλειοψηφία τους εντελώς ακατάλληλοι για να έχουν σκυλιά.
Πριν ένα χρόνο περίπου, φίλος που μένει Μουδανιά έβγαλε βόλτα το σκύλο του στη γειτονιά, ένα σκύλο παρέας καθόλου άγριο μεσαίου μεγέθους, και κάποια στιγμή από ανοιχτή αυλόπορτα πετάχτηκε ένα πιτμπουλ κάνοντας επίθεση στο σκύλο του ανοίγοντάς του μια τρύπα στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τον βαριά. Ο άνθρωπος προσπάθησε με γυμνά χέρια να σώσει το ζωντανό του και το πιτμπουλ του έκανε κομμάτια τα χέρια μέχρι που βγήκε η ιδιοκτήτρια τού "φονιά" να τον μαζέψει. "Έκανες μήνυση;" τον ρώτησα και μου είπε "όχι. Ήταν εμβολιασμένο" και άλλες δικαιολογίες. Απ' αυτό κατάλαβα ότι υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ φιλόζωων, άσχετα αν μετά το περιστατικό πήγε το σκύλο του και ο ίδιος για ράμματα. Άσχετα που για καμιά 10ριά μέρες δεν μπορούσε ούτε το φερμουάρ του να κατεβάσει για να κατουρήσει από τους επιδέσμους και στα δυο χέρια.nemo έγραψε: 10 Δεκ 2023, 18:08 εαν ειχε προλαβει καποιος γειτονας να τα φωλιασει ή να τα σκοτωσει με καποιο τροπο
δεν θα ηταν καλυτερα; αγιες οι φολες και φολες και στους ιδιοκτητες που τα καμαρωνουν
Στην περίπτωσή του, μετά το περιστατικό, με κάποιο τρόπο, θα σκότωνα το φονικό σκυλί και αν έλεγε κάτι η "σκύλα" που το άφησε ανεξέλεγκτο το αγαπουλίνι της με ανοιχτή πόρτα... αλλά τεσπα
Υπάρχουν αρκετοί μαλάκες που δίνουν περισσότερα δικαιώματα και αισθήματα σε ζώα παρά σε ανθρώπους και θα το τριπλοσκεφτόμουν αν θα το έκανα έτσι όπως μου υπαγόρευε η οργή μου ακούγοντας το περιστατικό, με την κακώς νοούμενη μαλακία περί φιλοζωίας που αφεντεύει γύρω μας.
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://www.facebook.com/macmanus.vardi ... cale=el_GR
Για το χάσκυ της Αράχωβας κάνατε πορεία.
Για την γλυκειά 50άρα Σαλονικιά μητέρα 2 τέκνων που κατασπάραξαν οι ποιμενικοί του γείτονα, θα κάνετε;
Για την γλυκειά 50άρα Σαλονικιά μητέρα 2 τέκνων που κατασπάραξαν οι ποιμενικοί του γείτονα, θα κάνετε;
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Κατάθλιψη.πατησιωτης έγραψε: 11 Δεκ 2023, 00:04 https://www.facebook.com/macmanus.vardi ... cale=el_GR
- Οργισμένος
Οντως τραγικο. Κατι πρεπει να γινει με τους μεγαλοσωμους σκυλους αλλα φυσικα τους κατοχους τους. Δεν παει αλλα αυτη η ανωμαλια. 50χρονη γλυκητατη γυναικαρα στα καλα καθουμενα κατασπαραχτηξε απο σκυλους . Μητερα 2 παιδιων ! Αν ειναι δυνατον.πατησιωτης έγραψε: 11 Δεκ 2023, 00:04 https://www.facebook.com/macmanus.vardi ... cale=el_GR
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 11 Δεκ 2023, 00:07Κατάθλιψη.πατησιωτης έγραψε: 11 Δεκ 2023, 00:04 https://www.facebook.com/macmanus.vardi ... cale=el_GR
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 11 Δεκ 2023, 07:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ενω στις πολεις ειναι . Τι μαλακιες που γραφεις κι εσυ ρε καυμενε.gassim έγραψε: 10 Δεκ 2023, 19:43Θλιβερό περιστατικό που επιβεβαιώνει αυτό που λένε οι φιλόζωοι εδώ και χρόνια.nemo έγραψε: 10 Δεκ 2023, 18:08 εαν ειχε προλαβει καποιος γειτονας να τα φωλιασει ή να τα σκοτωσει με καποιο τροπο
Αν δεν είσαι έτοιμος να μεταχειριστείς το σκυλί σαν μέλος της οικογένειας σου καλύτερα να μην πάρεις σκύλο.
Ειδικά στα χωριά οι ανθρωποι είναι στην πλειοψηφία τους εντελώς ακατάλληλοι για να έχουν σκυλιά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Είναι, σε συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό.Οργισμένος έγραψε: 11 Δεκ 2023, 00:31Ενω στις πολεις ειναι . Τι μαλακιες που γραφεις κι εσυ ρε καυμενε.gassim έγραψε: 10 Δεκ 2023, 19:43Θλιβερό περιστατικό που επιβεβαιώνει αυτό που λένε οι φιλόζωοι εδώ και χρόνια.nemo έγραψε: 10 Δεκ 2023, 18:08 εαν ειχε προλαβει καποιος γειτονας να τα φωλιασει ή να τα σκοτωσει με καποιο τροπο
-
Να διευκρινίσω το ποστ μου αν είναι ασαφές. Αγαπώ τα ζώα και αν πράγματι κάποιος σκότωσε έναν σκύλο, να βρεθεί και να τιμωρηθεί. Όπως δείχνει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα κάθε φορά που βάλλεται ένα ζωάκι, συνήθως βρίσκεται ο ένοχος (και) λόγω της κατακραυγής και (από όσο μπορώ να ξέρω διαβάζοντας στις ειδήσεις) τιμωρείται αυστηρά. Δεν μπορώ όμως να χωνέψω ότι η γυναίκα αυτή που πέθανε από ζώα γείτονα βρήκε τέτοιο θάνατο αναίτια και χωρίς (όπως έχω δει σε αναρίθμητες περιπτώσεις) να τιμωρηθεί σκληρά κάποιος άνθρωπος, να προβληματιστούν οι υπόλοιποι σκυλομπαμπαδες και η κοινωνία γενικά να μην το ξεχάσει σύντομα. Μου φαίνεται αδιανόητο.Οργισμένος έγραψε: 11 Δεκ 2023, 00:30Αντε βρα χαζομαλακα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 11 Δεκ 2023, 00:07Κατάθλιψη.πατησιωτης έγραψε: 11 Δεκ 2023, 00:04 https://www.facebook.com/macmanus.vardi ... cale=el_GR
-
Τώρα είδα το ποστ σου. Δεν νομίζω να διαφωνούμε κάπου. Δήλωσα κατάθλιψη για την κοινωνία αυτή που ζούμε.Οργισμένος έγραψε: 11 Δεκ 2023, 00:30Οντως τραγικο. Κατι πρεπει να γινει με τους μεγαλοσωμους σκυλους αλλα φυσικα τους κατοχους τους. Δεν παει αλλα αυτη η ανωμαλια. 50χρονη γλυκητατη γυναικαρα στα καλα καθουμενα κατασπαραχτηξε απο σκυλους . Μητερα 2 παιδιων ! Αν ειναι δυνατον.πατησιωτης έγραψε: 11 Δεκ 2023, 00:04 https://www.facebook.com/macmanus.vardi ... cale=el_GR
-
Η ιστορία αυτή ακριβώς όπως την περιγράφεις έχει συμβεί σε γνωστό μου. Το σκυλί του δικού μου πέθανε από την επίθεση. Ο γνωστός μου είναι δικηγόρος. Δεν έκανε μήνυση. Όταν το έμαθα δεν ρώτησα περαιτέρω απο τακτ γιατί υπέθεσα ότι τέτοια επιθετικά κωλοσκυλα ανεκπαίδευτα έχουν μόνο σκατάνθρωποι οπότε καθότι γείτονας του σε γενικά απομονωμένη και αραιοκατοικημένη περιοχή, δεν θα θέλει μπλεξίματα με μαλακα γείτονα. Τώρα που το λες, φριττω στην σκέψη ότι ο λόγος μπορεί να είναι αυτή η αλληλεγγύη.O I έγραψε: 10 Δεκ 2023, 20:41Πριν ένα χρόνο περίπου, φίλος που μένει Μουδανιά έβγαλε βόλτα το σκύλο του στη γειτονιά, ένα σκύλο παρέας καθόλου άγριο μεσαίου μεγέθους, και κάποια στιγμή από ανοιχτή αυλόπορτα πετάχτηκε ένα πιτμπουλ κάνοντας επίθεση στο σκύλο του ανοίγοντάς του μια τρύπα στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τον βαριά. Ο άνθρωπος προσπάθησε με γυμνά χέρια να σώσει το ζωντανό του και το πιτμπουλ του έκανε κομμάτια τα χέρια μέχρι που βγήκε η ιδιοκτήτρια τού "φονιά" να τον μαζέψει. "Έκανες μήνυση;" τον ρώτησα και μου είπε "όχι. Ήταν εμβολιασμένο" και άλλες δικαιολογίες. Απ' αυτό κατάλαβα ότι υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ φιλόζωων, άσχετα αν μετά το περιστατικό πήγε το σκύλο του και ο ίδιος για ράμματα. Άσχετα που για καμιά 10ριά μέρες δεν μπορούσε ούτε το φερμουάρ του να κατεβάσει για να κατουρήσει από τους επιδέσμους και στα δυο χέρια.nemo έγραψε: 10 Δεκ 2023, 18:08 εαν ειχε προλαβει καποιος γειτονας να τα φωλιασει ή να τα σκοτωσει με καποιο τροπο
Στην περίπτωσή του, μετά το περιστατικό, με κάποιο τρόπο, θα σκότωνα το φονικό σκυλί και αν έλεγε κάτι η "σκύλα" που το άφησε ανεξέλεγκτο το αγαπουλίνι της με ανοιχτή πόρτα... αλλά τεσπα![]()
Υπάρχουν αρκετοί μαλάκες που δίνουν περισσότερα δικαιώματα και αισθήματα σε ζώα παρά σε ανθρώπους και θα το τριπλοσκεφτόμουν αν θα το έκανα έτσι όπως μου υπαγόρευε η οργή μου ακούγοντας το περιστατικό, με την κακώς νοούμενη μαλακία περί φιλοζωίας που αφεντεύει γύρω μας.
.,
- Οργισμένος
οκ σορρυ νομισα οτι ειρωνευοσουν.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 11 Δεκ 2023, 02:38Να διευκρινίσω το ποστ μου αν είναι ασαφές. Αγαπώ τα ζώα και αν πράγματι κάποιος σκότωσε έναν σκύλο, να βρεθεί και να τιμωρηθεί. Όπως δείχνει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα κάθε φορά που βάλλεται ένα ζωάκι, συνήθως βρίσκεται ο ένοχος (και) λόγω της κατακραυγής και (από όσο μπορώ να ξέρω διαβάζοντας στις ειδήσεις) τιμωρείται αυστηρά. Δεν μπορώ όμως να χωνέψω ότι η γυναίκα αυτή που πέθανε από ζώα γείτονα βρήκε τέτοιο θάνατο αναίτια και χωρίς (όπως έχω δει σε αναρίθμητες περιπτώσεις) να τιμωρηθεί σκληρά κάποιος άνθρωπος, να προβληματιστούν οι υπόλοιποι σκυλομπαμπαδες και η κοινωνία γενικά να μην το ξεχάσει σύντομα. Μου φαίνεται αδιανόητο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
αυτο.nostromos έγραψε: 10 Δεκ 2023, 17:47 φυλακη δεν θα κατσει ουτε μια ημερα ... το κατω συνεβη στις ΗΠΑ ... η γατα και ο τυπος γλυτωσαν
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 667 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ