!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τραυματισμός αστυνομικού χτες από χουλιγκάνια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Τραυματισμός αστυνομικού χτες από χουλιγκάνια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

θα πληρωσει ο ναρκωτικακης και ο αφραγκουζος για τους ρουμπετηδες τους,σοβαρα τωρα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Scouser έγραψε: 10 Δεκ 2023, 14:46
Rocco Siffredi έγραψε: 10 Δεκ 2023, 14:06

Το έγραψα και πριν η αστυνομία πληρώνεται από τις ΠΑΕ μην το γράφεις λες και πάνε τσάμπα
Ούτε γράφεις κάτι για τα επεισόδια που γίνονται εκτός γιατί όλα τα τελευταία έχουν γίνει μακριά από το γήπεδο και αυτά με τους νεκρούς ήταν εκτός ημέρα αγωνα

Δεν ξέρω αν κολλάει η Αμερική άλλες κουλτούρες ,άλλες κοινωνίες γενικά σε κάτι κολεγιακά μπορεί να βρεις περίεργες συμπεριφορές αλλά χουλιγκανισμους σαν Ευρώπη ΛΑμερικη η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν

ΝΒΑ αστυνομία έχουν φυσικά και έχω δει ειδικά σε αγώνες π.χ Σελτικς
ΜΑΤ κλπ εννοείται δεν έχει
Το ΝΒΑ έχει πανάκριβα εισιτήρια και γήπεδα ο φτωχαδακος δεν έχει λεφτά να πάει
Δεν με νοιάζει αν πληρώνουν ένα επιπλέον φόρο στο κράτος για την παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο (γιατί στην ουσία για αυτό μιλάμε). Στο ξαναλέω: είναι το δικό τους προϊόν, οι δικές τους εταιρίες, τα δικά τους κέρδη, οφείλουν να τα προστατεύσουν οι ίδιοι. Τώρα πώς θα το κάνουν δικό τους θέμα, αν και επαναλαμβάνω πως σε ότι αφορά την κατάσταση μέσα στα γήπεδα (άσε τι γίνεται απέξω, εκεί είναι πολύ πιο σύνθετο και ευρύ το ζήτημα) τα πράγματα είναι στη βάση τους απλούστατα. Τον αστυνομικό τον θέλω να περιπολεί πχ στη γειτονιά στους Αμπελόκηπους που το προηγούμενο ΣΚ κάτι σκατόγυφτοι μπήκαν στο σπίτι μιας ανοϊκής γριάς, σήκωσαν τα πάντα και έφυγαν σαν κύριοι, γιατί την ίδια ώρα ο αστυνομικός που θα μπορούσε να περιπολεί εκεί έκανε τον σεκιούριτι του Αλαφούζου και του Σαββίδη. Αϊντε με τα μπουρδέλα τους, που τα πληρώνουμε κιόλας τόσες δεκαετίες.
Είναι βαθύτερο το πρόβλημα. Γιατί έστω και έπαιζε σύλληψη των σκατοκάτι που μπήκαν στο σπίτι ανοϊκής γριάς. Τί παραπάνω θα γινόταν, εκτός από μία γραφειοκρατικού τύπου προσαγωγή και ένα χτύπημα στο κεφαλάκι τύπου "οκ παιδιά, μην το ξανακάνετε";

Και για να γίνει πιο σαφές, τί ακριβώς πιστεύετε ότι θα πάθει ο 18χρονος δράστης που παρασύρθηκε από τράπερς ή διαδικτυακούς επανάστες φάπερς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2023, 14:52

Το έγραψα και πριν η αστυνομία πληρώνεται από τις ΠΑΕ μην το γράφεις λες και πάνε τσάμπα
Ούτε γράφεις κάτι για τα επεισόδια που γίνονται εκτός γιατί όλα τα τελευταία έχουν γίνει μακριά από το γήπεδο και αυτά με τους νεκρούς ήταν εκτός ημέρα αγωνα

Δεν ξέρω αν κολλάει η Αμερική άλλες κουλτούρες ,άλλες κοινωνίες γενικά σε κάτι κολεγιακά μπορεί να βρεις περίεργες συμπεριφορές αλλά χουλιγκανισμους σαν Ευρώπη ΛΑμερικη η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν

Δεν με νοιάζει αν πληρώνουν ένα επιπλέον φόρο στο κράτος για την παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο (γιατί στην ουσία για αυτό μιλάμε). Στο ξαναλέω: είναι το δικό τους προϊόν, οι δικές τους εταιρίες, τα δικά τους κέρδη, οφείλουν να τα προστατεύσουν οι ίδιοι. Τώρα πώς θα το κάνουν δικό τους θέμα, αν και επαναλαμβάνω πως σε ότι αφορά την κατάσταση μέσα στα γήπεδα (άσε τι γίνεται απέξω, εκεί είναι πολύ πιο σύνθετο και ευρύ το ζήτημα) τα πράγματα είναι στη βάση τους απλούστατα. Τον αστυνομικό τον θέλω να περιπολεί πχ στη γειτονιά στους Αμπελόκηπους που το προηγούμενο ΣΚ κάτι σκατόγυφτοι μπήκαν στο σπίτι μιας ανοϊκής γριάς, σήκωσαν τα πάντα και έφυγαν σαν κύριοι, γιατί την ίδια ώρα ο αστυνομικός που θα μπορούσε να περιπολεί εκεί έκανε τον σεκιούριτι του Αλαφούζου και του Σαββίδη. Αϊντε με τα μπουρδέλα τους, που τα πληρώνουμε κιόλας τόσες δεκαετίες.
Είναι βαθύτερο το πρόβλημα. Γιατί έστω και έπαιζε σύλληψη των σκατοκάτι που μπήκαν στο σπίτι ανοϊκής γριάς. Τί παραπάνω θα γινόταν, εκτός από μία γραφειοκρατικού τύπου προσαγωγή και ένα χτύπημα στο κεφαλάκι τύπου "οκ παιδιά, μην το ξανακάνετε";

Και για να γίνει πιο σαφές, τί ακριβώς πιστεύετε ότι θα πάθει ο 18χρονος δράστης που παρασύρθηκε από τράπερς ή διαδικτυακούς επανάστες φάπερς;
Κοίταξε, όλα τα προβλήματα αν θέλουμε να τα ψάξουμε στη ρίζα τους ''βαθύτερα'' είναι, και τελικά μπορεί να φτάσουμε μέχρι το φίδι που έψησε την Εύα να ψήσει τον Αδάμ για να φάνε το μήλο. Το θέμα όμως είναι να προτείνουμε πρακτικές λύσεις για την διαχείριση της κατάστασης. Εγώ λέω ότι αν υπάρξει βούληση, το πρόβλημα μέσα στα γήπεδα λύνεται εύκολα με συγκεκριμένα πρακτικά μέτρα που μπορούν να ληφθούν άμεσα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2023, 14:39
ST48410 έγραψε: 10 Δεκ 2023, 11:29
nyxtovios έγραψε: 09 Δεκ 2023, 23:27 Πως διάολο περιμένουν να βρουν το δράστη ανάμεσα σε 500 άτομα;
Τον βρήκαν.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... tunomikou/
Τον κάρφωσαν λέει.
Φαντάσου μυαλό. Ούτε μια κουκούλα δεν του μάθανε οι υπόλοιποι εγκληματίες να βάλει
Κοίτα, αν ισχύουν αυτά που λέει ο πιτσιρικάς και δεν είναι κασέτα του δικηγόρου, να τιμωρηθεί, καμία αντίρρηση, αλλά εγώ θέλω να πιάσουν και να χώσουν μέσα τους καθοδηγητές. Από 18χρονο δεν έχω έτσι κι αλλιώς πολλές απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ST48410 έγραψε: 10 Δεκ 2023, 15:18

Τον βρήκαν.

Τον κάρφωσαν λέει.
Φαντάσου μυαλό. Ούτε μια κουκούλα δεν του μάθανε οι υπόλοιποι εγκληματίες να βάλει
Κοίτα, αν ισχύουν αυτά που λέει ο πιτσιρικάς και δεν είναι κασέτα του δικηγόρου, να τιμωρηθεί, καμία αντίρρηση, αλλά εγώ θέλω να πιάσουν και να χώσουν μέσα τους καθοδηγητές. Από 18χρονο δεν έχω έτσι κι αλλιώς πολλές απαιτήσεις.
Συμφωνώ. Γιατί το ζητούμενο είναι ΠΟΙΟΙ προμηθεύουν φωτοβολίδες, που σαφώς δεν είναι κάτι ακίνδυνο στα αφελή πιτσιρίκια.

Το ότι τα ίδια πιτσιρίκια ψηφίζουν, είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Πάντως μπορεί το παιδί να ήταν λίγο άμυαλο, πράγμα λογικό για την ηλικία του :102:

αλλά τουλάχιστο πρέπει να του πιστώσουμε πως του αρέσει η πάστρα και η νοικοκυροσύνη :smt023

Εικόνα
https://www.cnn.gr/ellada/story/395696/ ... -epeisodia

Ερευνα πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 18χρονου που συνελήφθη για την ρίψη της φωτοβολίδας που τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό κατά τα επεισόδια στο Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την διάρκεια των επεισοδίων.

Τα είχε πλύνει για να εξαφανίσει αποδεικτικά στοιχεία.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

ST48410 έγραψε: 10 Δεκ 2023, 13:19
georgebi έγραψε: 10 Δεκ 2023, 12:59 Εικόνα

:102: :102: :102:
Δίκιο έχει. Αυτές οι γενικολογίες δεν ταιριάζουν σε πρωθυπουργό. Αυτός που γράφει τα κείμενα του Μητσοτάκη έπρεπε να είναι προσεκτικότερος
Δεν ξερω ...ίσως υπάρχει κοινό που του αρέσουν αυτά :102:
Αλλά ούτε εμένα - αν και είμαι σεσημασμένος ΝΔκρατης - με πολυενθουσιάζουν :-?

Εικόνα
https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes ... astynomiko
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Οι δυναμικοί ακροδεξιοί, εκμεταλλεύονται την οργισμένη ανδρική πολεμική νεολαια των γηπέδων, για να τους περάσουν εθνικιστικές ιδέες, βλέπε ανατολικη Ευρώπη, Σερβία, κλπ.
Οι αδύναμοι ευαισθητουληδες φορουμοκλαψες ακροδεξιοί γλυφτες του Κούλη, κλαίνε για τα δικάιωματα των μπάτσων.
Προτιμάμε τους δεύτερους σίγουρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 10 Δεκ 2023, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μπραβο Κυριακο :smt023

Αυτό σίγουρα ειναι μια καλή αρχή*** :g030:

Εικόνα
Εικόνα
https://www.sport24.gr/football/uefa-oi ... 31459.html

***φτάνει να το κάνεις ε; :roll:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

:roll: :roll: :roll:

Εικόνα
https://www.newsbomb.gr/ellada/astynomi ... ewsbomb-gr

«Άθελα του βρέθηκε εκεί, τον παρέσυραν», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον γιο της ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν ο ίδιος που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα που «καρφώθηκε» στο μηρό του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.
Η συνέχεια αύριο στη Τατιανα :102:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

https://lawandorder.gr/apokalypsi-l-amp ... -18chrono/

«Ήθελα να ρίξω προς τα πάνω αλλά από το τράβηγμα και την ανάκρουση η φωτοβολίδα έφυγε προς τα κάτω, στροβιλίστηκε, έκανε ένα γκελ στο έδαφος και χτύπησε στο πόδι τον αστυνομικό.

Ήταν στα 20-30 μέτρα από μένα, τον είδα να γονατίζει και άλλους αστυνομικούς να τρέχουν από πάνω του. Έβλεπα τη φωτιά πάνω στο πόδι του. Σοκαρίστηκα μπήκα στο γήπεδο, είπα στον 15χρονο αδερφό μου ότι χτύπησα έναν αστυνομικό, το είπα και στον φίλο μου που ήμασταν μαζί, και σε έναν ακόμη που πήρα τηλέφωνο. Όταν πήγα στο σπίτι το είπα στον μεγαλύτερο αδερφό μου και στη νύφη μου».

Όταν έμαθα πόσο σοβαρά τραυματισμένος ήταν ο αστυνομικός σοκαρίστηκα και πήγα στην εκκλησία του Αγίου Κυπριανού να ανάψω ένα κερί για να ζήσει ο αστυνομικός,

:a035: :a035: :a035:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Σαν να μην έφτανε που το ούγκανο σακάτεψε τον άνθρωπο που χαροπαλεύει, κατέστησε και την οικογένειά του συνεργό.
Φίνα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ST48410 έγραψε: 10 Δεκ 2023, 15:18

Τον βρήκαν.

Τον κάρφωσαν λέει.
Ο νομος παντως εχει τεραστιες απαιτησεις σε σχεση με τον 17.9999χρονο.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Σε πόση ώρα από τον τραυματισμό του, είπαμε, έφτασε ο αστυνομικός στο νοσοκομείο;
…και σε νοσοκομείο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕ, έγινε βαρύτατο χειρουργείο, σε ελάχιστη ώρα, υποθέτω, από την άφιξη του τραυματία. Σε αντίστοιχο περιστατικό που είχε γίνει γνωστό, πριν λίγους μήνες στο Ασκληπιείο Βούλας, σεκιουριτάς που έκανε τη βάρδια του στο νοσοκομείο, δε σώθηκε από έμφραγμα, γιατί δεν ήταν σε λειτουργία το αιμοδυναμικό τμήμα, καθώς - επίσης - το νοσοκομείο δεν εφημέρευε τη ‘μέρα εκείνη και χρειάστηκε να διακομιστεί ο άνθρωπος σε άλλο νοσοκομείο, οπότε κατέληξε στη διαδρομή…

ΣΗΜ.: Όλα τα νοσοκομεία πρέπει να λειτουργούν σε συνεχή καθημερινή 24ωρη εφημερία για ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ, με όλο το απαραίτητο προσωπικό που συνεπάγεται, καλοπληρωμένο & ξεκούραστο και όλη την απαραίτητη κτιριακή & ιατροτεχνολογική υποδομή.
Και οι μονάδες του ΕΚΑΒ να έχουν προσδοκώμενο χρόνο άφιξης 5 λεπτά.
Όχι μόνο για έναν / μία και όλοι οι υπόλοιποι να πάμε να γαμηθούμε!!! 😡
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η χθεσινή επίθεση έχει πολιτικό αναρχοαριστερό χαρακτήρα που απλώς καλύπτεται από τα οπαδικά ή μάλλον ο δράστης ήταν ο χαζός που έκανε τη δουλειά άλλων.
Από την πρώτη στιγμή όταν ανέλαβε δικηγόρος ο δικηγόρος των τρομοκρατών της αριστεράς Καμπαγιάννης το πράγμα άρχισε να μυρίζει.Σε διάφορα σάιτ του αναρχικού χώρου επίσης υπήρχε μια ατμόσφαιρα συμπαράστασης των συλληφθέντων.Είδα από πάνω ότι άρχισε να φωνάζει και ο Ιάσωνας. :D
Τώρα σύμφωνα με την ομολογία του δράστη κάποιος μεγάλος με μάσκα του έδωσε τη φωτοβολίδα και του είπε να την ρίξει προς την αστυνομία.Το ερώτημα είναι ποιός οπαδικός λόγος υπάρχει ώστε οι καθοδηγητές του δράστη να σχεδιάσουν επίθεση κατά της αστυνομίας σε αγώνα βόλλευ.Είναι άλλο πράγμα να χτυπούσαν κάποιους αντίπαλους οπαδούς και άλλο αστυνομικούς όταν δεν έχουν γίνει επεισόδια.Αυτό παραπέμπει σε δράση αναρχοτρομοκρατών περισσότερο.Εάν συλληφθούν οι καθοδηγητές θα ξέρουμε καλύτερα.
Βέβαια,ακόμη και αν είναι έτσι,η γηπεδική ατμόσφαιρα διευκόλυνε τη δράση των συγκεκριμένων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”