Ίφιδα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 18:03
Κι η μπάλα στη εξέδρα γιαννάκη
Μπες στα αθλητικα
Δεν μιλαμε για μπασκετ εδω
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
GoBack έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 00:49
Δεν μπορω να τα αποφυγω οταν ειναι στον κοντινο κοινωνικο περιγυρο.
Μια χαρά μπορείς, εγώ ας πούμε, δεν θα πήγαινα σε γάμο Καθολικού δεν πα να ταν και η μάνα μου η ίδια
Αλλά, δεν έχεις το σθένος να υπερασπίσεις τα πιστεύω σου, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!
Ποσοι συγγενεις η κοντινοι φιλοι σε εχουν καλεσει στον καθολικο τους γαμο και δεν πηγες;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 11:16
Ταυτοχρονα διακρινω και μια μανια .σε ενα νημα που θεμα συζητησης ειναι οι αθεοι,να μιλανε καποιοι συνεχως για τους πιστους
Τι εγινε ρε παιδια;
Ε τι να γίνει;
Όλα όσα δεν τολμάνε να εκφράσουν ευθέως στο σόι τους και τον στενό κοινωνικό τους περίγυρο, τα λένε στο φόρουμ και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μάγκες.
Είσαι πολύ σίγουρη για την τεράστια παπαριά σου;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Πάνας έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 18:05
Ναι γιατί όχι; Όσο δεν το κάνεις είσαι πιονάκι του Σόρος.
δεν μου αρέσει ρε πάνα, ειναι μεγάλο, παλιά λέγαμε εισαι κότα και ήταν πιο καλό. Να λέμε Σοράκι για να νιώθουμε οικειότητα;
Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη περιγραφή. Δημιουργήθηκε μια μάζα άθεων όπως οι φεμινίστριες οι μιγκταου κλπ για ένα σκοπό. Αυτός ήταν ο διαχωρισμός της εκκλησίας από το κράτος.
Τώρα, μετά τον διαχωρισμό, περιμένω να μου αποδείξετε ότι είστε πραγματικοί άθεοι και όχι πιόνια. Και μάλιστα κολλημένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 08 Νοέμ 2018, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάνας έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 18:12
Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη περιγραφή. Δημιουργήθηκε μια μάζα άθεων όπως οι φεμινίστριες οι μιγκταου κλπ για ένα σκοπό. Αυτός ήταν ο διαχωρισμός της εκκλησίας από το κράτος.
Τώρα, μετά τον διαχωρισμό, περιμένω να μου αποδείξετε ότι είστε πραγματικοί άθεοι και όχι πιόνια.
δυστυχώς θα περιμένεις πολύ, ευτυχώς υπάρχει και δευτέρα παρουσία
Πάνας έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 17:35
Όχι δεν είναι όλοι, έχω ξεχωρίσει μερικούς πραγματικά άθεους.
αντίχριστους εννοείς, ο άθεος ειναι τυχερός άνθρωπος, μακάριος, παίρνει πρωτάθλημα η αεκ μετά ο τόσα χρόνια και δεν το καταλαβαίνει, δεν βλέπει μπάλα γενικά.
Κατάλαβες φυσικά τι λέω.
Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει επίσημη θρησκεία πια και ο χριστιανισμός είναι όπως το ισλάμ ας τους αντιμετωπίζουμε από εδώ και πέρα το ίδιο. Δεν συμφωνείς;
δε συμφωνω. το ισλαμ να το αντιμετωπιζουμε χειροτερα απο το χριστιανισμο, γιατι ειναι χειροτερη θρησκεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Πάνας έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 18:12
Τώρα, μετά τον διαχωρισμό, περιμένω να μου αποδείξετε ότι είστε πραγματικοί άθεοι και όχι πιόνια.
δυστυχώς θα περιμένεις πολύ, ευτυχώς υπάρχει και δευτέρα παρουσία
αντίχριστους εννοείς, ο άθεος ειναι τυχερός άνθρωπος, μακάριος, παίρνει πρωτάθλημα η αεκ μετά ο τόσα χρόνια και δεν το καταλαβαίνει, δεν βλέπει μπάλα γενικά.
Κατάλαβες φυσικά τι λέω.
Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει επίσημη θρησκεία πια και ο χριστιανισμός είναι όπως το ισλάμ ας τους αντιμετωπίζουμε από εδώ και πέρα το ίδιο. Δεν συμφωνείς;
δε συμφωνω. το ισλαμ να το αντιμετωπιζουμε χειροτερα απο το χριστιανισμο, γιατι ειναι χειροτερη θρησκεια.
Όχι δεν θα το κάνετε γιατί φοβάστε για τις ζωούλες σας.