Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2023, 10:59
vantono έγραψε: 09 Δεκ 2023, 10:57
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2023, 10:52
Εγώ έχω κάνει σχέση από τιντερ. Από σοσιαλ πάλι δεν έχω καταλάβει καν πως γίνεται.
Ποιά διαφορά νομιζεις οτι εχει? Δεν εχει τσατ το φβ πχ, δεν εχει δυνατοτητα κλησης/βιντεοκλησης για να στειλεις το Λοχ Νες σου κτλ?
Όχι η διαφορά είναι ότι το dating app μου σερβίρει προφίλ να δω αν μου αρέσουν. Στο insta έχω κάτι φίλους και γνωστούς και μου σερβίρει κυρίως memes.
Πώς βρίσκω νέα προφίλ;
Α, απ'αυτη την εννοια το λες. Το οτι το τιντερ στο σερβιρει μπαμ στο πιάτο. Οκ, σωστο.
Στο φβ υπηρχαν παλιοτερα κατι σελιδες/ομαδες τυπου "Φιλοσοφικο απορρητο", "ανομολογητα απθ" κτλ, που ανεβαζαν ανωνυμα ποστς φιλων της σελιδας που εστελναν, και απο κατω σχολιαζαν πολλοι χρηστες (χιουμοριστικά και οχι μονο). Τωρα παρομοιοι τυπου υπαρχει το ΤΥΝ.
Απο εκει εχω ακουσει πολλα ατομα που εχουν πηδηχτει, ακομα και παντρευτει. Προσφατα εγινε και βάιραλ μια ιστορια ενος ζευγαριου που γνωριστηκε απο κει και παντρευτηκε.
Και στο ινστα παρομοια με το τιντερ δουλευει η φαση. Βρισκεις ενα προφιλ, στελνεις φολλοου, αν αποδεχτει και σε ακολουθησει κι αυτη, ε, κατι ειδε σε εσενα για να ακολουθησει εναν αγνωστο. Κανεις παιχνιδι. Συνηθως ετσι παιζεται και απο κει το παιχνιδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
vantono την 09 Δεκ 2023, 11:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.