οκ τοτε μην θεοποιεις οποιαδηποτε ελληνουτζα δεν ακουμπανε τα καπουλια της στο χωμα μονο και μονο για αυτοDaje έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 15:19Στα 40-45 χρονια 1 φορα πηγα σε μπουζουκια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 15:16 Daje κοψε τα μπουζουκια για να βελτιωθει το αισθητικο σου κριτηριο![]()
(by the way, δεν ηταν τοσο ασχημα οσο περιμενα. Για να ειναι ειλικρινης ειχα περασει και καλα)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΙΜΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΕΙΜΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Γ.......... η μανούλα του Βαμβακούλα.Χαοτικός έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 15:22Μετά πήγε ΠΑΟ ναι. Το θυμάμαι. Και για τον Φορτούλα θυμήθηκα τώρα.
Φορτούλα Φορτούλα είσαι αδερφούλα.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Δηλαδη αν ειναι ετσι η μεση Ελληνιδα, η ναρα Ελληνιδα πως ειναι???Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 15:23οκ τοτε μην θεοποιεις οποιαδηποτε ελληνουτζα δεν ακουμπανε τα καπουλια της στο χωμα μονο και μονο για αυτοDaje έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 15:19Στα 40-45 χρονια 1 φορα πηγα σε μπουζουκια.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 15:16 Daje κοψε τα μπουζουκια για να βελτιωθει το αισθητικο σου κριτηριο![]()
(by the way, δεν ηταν τοσο ασχημα οσο περιμενα. Για να ειναι ειλικρινης ειχα περασει και καλα)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλή, ζουμπουρλούδικη και με το σωστό τουπέ για άναλ μόνο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Eθνικοκοινωνιστης
μα δεν ειπα οτι δεν ειναι ανωτερη απο την μεση χαμηλου επιπεδου ελληνουτζα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης