Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Δεκ 2023, 21:08 Εδώ έχει γίνει βάιραλ ντόπιο πράγμα και μας φέρνουν τη Φινλανδή https://twitter.com/gretathunbutt/statu ... 2254757020
.,
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Δεκ 2023, 21:08 Εδώ έχει γίνει βάιραλ ντόπιο πράγμα και μας φέρνουν τη Φινλανδή https://twitter.com/gretathunbutt/statu ... 2254757020
Εγώ μίλησα για τους μουσουλμάνους που εξέλεξαν ισλαμιστικό σκουπίδι για δήμαρχο στην Αγγλία. Από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση, δεν παρέθεσα σχόλιο σχετικό με τους μουσουλμάνους της Θράκης. Και οι Τούρκοι γενικώς είναι ίσως οι πιο φυσιολογικοί μουσουλμάνοι και αυτό χάρη στον Κεμάλ που πολέμησε λυσσαλέα τον ισλαμισμό και προώθησε την κοσμικότητα. Έβλεπε καθαρά ότι το ισλάμ είναι παράγοντας οπισθοδρόμησης.Isildur έγραψε: 06 Δεκ 2023, 13:50Μα, νομίζω ότι κι ο Ο Ι σ' αυτούς αναφέρεται, με "τα Μουσλίμια που μπήκαν στη Βουλή των Ελλήνων". Ή κάνω λάθος;Green Dragon έγραψε: 06 Δεκ 2023, 10:50Αυτοί είναι σε μεγάλο βαθμό εξελληνισμένοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις κάτι τέτοιο στα κατακάθια που μας κουβαλάει η διεθνιστική διεθνής.Isildur έγραψε: 06 Δεκ 2023, 10:13
Μουσουλμάνοι υπάρχουν στο κοινοβούλιο εδώ και δεκαετίες. Και δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, εφόσον εκπροσωπούν την μερίδα των συμπατριωτών μας της Θράκης που είναι Μουσουλμάνοι.
Σωσττα ολα αυτα που λες και πανω στο μπολνταρισμενο θα μου επιτρεψεις μερικες επισημανσεις:η καταστροφικη πολιτικη των φιλωνGreen Dragon έγραψε: 07 Δεκ 2023, 08:18Εγώ μίλησα για τους μουσουλμάνους που εξέλεξαν ισλαμιστικό σκουπίδι για δήμαρχο στην Αγγλία. Από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση, δεν παρέθεσα σχόλιο σχετικό με τους μουσουλμάνους της Θράκης. Και οι Τούρκοι γενικώς είναι ίσως οι πιο φυσιολογικοί μουσουλμάνοι και αυτό χάρη στον Κεμάλ που πολέμησε λυσσαλέα τον ισλαμισμό και προώθησε την κοσμικότητα. Έβλεπε καθαρά ότι το ισλάμ είναι παράγοντας οπισθοδρόμησης.Isildur έγραψε: 06 Δεκ 2023, 13:50Μα, νομίζω ότι κι ο Ο Ι σ' αυτούς αναφέρεται, με "τα Μουσλίμια που μπήκαν στη Βουλή των Ελλήνων". Ή κάνω λάθος;Green Dragon έγραψε: 06 Δεκ 2023, 10:50
Αυτοί είναι σε μεγάλο βαθμό εξελληνισμένοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις κάτι τέτοιο στα κατακάθια που μας κουβαλάει η διεθνιστική διεθνής.
Η Δύση τώρα που άρχισε ν' αντιδρά έστω και λίγο πρέπει να ξεφύγει από την παγίδα της μετριοπάθειας. Η μετριοπάθεια δεν είναι αποτελεσματική απέναντι στις ορδές της βαρβαρότητας.
Αυτήν την στιγμή η μόνη λύση είναι να βγουν Βίντερς σε πολλές χώρες ώστε να ξηλωθούν οι καρεκλοκένταυροι που λέμε και να αντικατασταθούν από άλλους που αντί για σακκουλάκι με επιδόματα θα κρατούν μαστίγιο. Οι επίτροποι και το κακό συναπάντημα δεν είναι ανεξάρτητοι από τα κράτη μέλη.plouf έγραψε: 07 Δεκ 2023, 08:35Σωσττα ολα αυτα που λες και πανω στο μπολνταρισμενο θα μου επιτρεψεις μερικες επισημανσεις:η καταστροφικη πολιτικη των φιλωνGreen Dragon έγραψε: 07 Δεκ 2023, 08:18 Εγώ μίλησα για τους μουσουλμάνους που εξέλεξαν ισλαμιστικό σκουπίδι για δήμαρχο στην Αγγλία. Από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση, δεν παρέθεσα σχόλιο σχετικό με τους μουσουλμάνους της Θράκης. Και οι Τούρκοι γενικώς είναι ίσως οι πιο φυσιολογικοί μουσουλμάνοι και αυτό χάρη στον Κεμάλ που πολέμησε λυσσαλέα τον ισλαμισμό και προώθησε την κοσμικότητα. Έβλεπε καθαρά ότι το ισλάμ είναι παράγοντας οπισθοδρόμησης.
Η Δύση τώρα που άρχισε ν' αντιδρά έστω και λίγο πρέπει να ξεφύγει από την παγίδα της μετριοπάθειας. Η μετριοπάθεια δεν είναι αποτελεσματική απέναντι στις ορδές της βαρβαρότητας.
μας των αμερικανων και των ευρωπαιων που τους ακολουθουν σαν πιστα σκυλια εφεραν πολυ μεγαλη καταστροφη.
Αναφερομαι προφανως στους πολεμους του Αφγανισταν του Ιρακ και τις εξεγερσεις της Αραβικης βαρυχειμωνιας τις
συνεπειες των οποιων επωμιστηκαν οι χωρες του ευρωπαϊκου νοτου.
Τωρα σχετικα με τοσο μετριοπαθεις η σκληρη πρεπει να ειναι η αντιμετωπιση των λαθροκατσαπλιαδων εδω γελαμε αν κανετε
κατι παραπανω απο αυτα που οριζουν οι νορμες των καρεκλοκενταυρων στις Βρυξελες τοτε το υπερχρεωμενο βλαχοδουκατο
της βαλκανικης θα φαει μερικες φαπες και θα στεκεται σουζα.
Αν είχε νόμιμα κουμπούρι στην τσάντα της και καθόταν να αποπειραθούν να τη βιάσουν θα ήθελα να δω κάτι που μ' ενδιαφέρει όσον αφορά την αυτοδικία και τις φωνές που θα υψώνονταν στα ΜΜΕ για τα επιχειρήματα των προχο υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και κατά της αυτοδικίας σε νόμιμη άμυνα.
Green Dragon έγραψε: 07 Δεκ 2023, 08:41Αυτήν την στιγμή η μόνη λύση είναι να βγουν Βίντερς σε πολλές χώρες ώστε να ξηλωθούν οι καρεκλοκένταυροι που λέμε και να αντικατασταθούν από άλλους που αντί για σακκουλάκι με επιδόματα θα κρατούν μαστίγιο. Οι επίτροποι και το κακό συναπάντημα δεν είναι ανεξάρτητοι από τα κράτη μέλη.plouf έγραψε: 07 Δεκ 2023, 08:35Σωσττα ολα αυτα που λες και πανω στο μπολνταρισμενο θα μου επιτρεψεις μερικες επισημανσεις:η καταστροφικη πολιτικη των φιλωνGreen Dragon έγραψε: 07 Δεκ 2023, 08:18 Εγώ μίλησα για τους μουσουλμάνους που εξέλεξαν ισλαμιστικό σκουπίδι για δήμαρχο στην Αγγλία. Από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση, δεν παρέθεσα σχόλιο σχετικό με τους μουσουλμάνους της Θράκης. Και οι Τούρκοι γενικώς είναι ίσως οι πιο φυσιολογικοί μουσουλμάνοι και αυτό χάρη στον Κεμάλ που πολέμησε λυσσαλέα τον ισλαμισμό και προώθησε την κοσμικότητα. Έβλεπε καθαρά ότι το ισλάμ είναι παράγοντας οπισθοδρόμησης.
μας των αμερικανων και των ευρωπαιων που τους ακολουθουν σαν πιστα σκυλια εφεραν πολυ μεγαλη καταστροφη.
Αναφερομαι προφανως στους πολεμους του Αφγανισταν του Ιρακ και τις εξεγερσεις της Αραβικης βαρυχειμωνιας τις
Τωρα σχετικα με τοσο μετριοπαθεις η σκληρη πρεπει να ειναι η αντιμετωπιση των λαθροκατσαπλιαδων εδω γελαμε αν κανετε
κατι παραπανω απο αυτα που οριζουν οι νορμες των καρεκλοκενταυρων στις Βρυξελες τοτε το υπερχρεωμενο βλαχοδουκατο
Μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η Γερμανία, εκεί τα πράγματα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, λέμε να βγουν εθνικιστές παντού (με την ευρύτερη έννοια) αλλά το θέλουμε αυτό για την Γερμανία; Οέο;
Ούτε εγώGreen Dragon έγραψε: 07 Δεκ 2023, 08:18Εγώ μίλησα για τους μουσουλμάνους που εξέλεξαν ισλαμιστικό σκουπίδι για δήμαρχο στην Αγγλία. Από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση, δεν παρέθεσα σχόλιο σχετικό με τους μουσουλμάνους της ΘράκηςIsildur έγραψε: 06 Δεκ 2023, 13:50
Μα, νομίζω ότι κι ο Ο Ι σ' αυτούς αναφέρεται, με "τα Μουσλίμια που μπήκαν στη Βουλή των Ελλήνων". Ή κάνω λάθος;
.....
Με προσοχή παρατηρησα τις θέσεις σου αλλά ανGreen Dragon έγραψε: 07 Δεκ 2023, 08:41Αυτήν την στιγμή η μόνη λύση είναι να βγουν Βίντερς σε πολλές χώρες ώστε να ξηλωθούν οι καρεκλοκένταυροι που λέμε και να αντικατασταθούν από άλλους που αντί για σακκουλάκι με επιδόματα θα κρατούν μαστίγιο. Οι επίτροποι και το κακό συναπάντημα δεν είναι ανεξάρτητοι από τα κράτη μέλη.plouf έγραψε: 07 Δεκ 2023, 08:35Σωσττα ολα αυτα που λες και πανω στο μπολνταρισμενο θα μου επιτρεψεις μερικες επισημανσεις:η καταστροφικη πολιτικη των φιλωνGreen Dragon έγραψε: 07 Δεκ 2023, 08:18 Εγώ μίλησα για τους μουσουλμάνους που εξέλεξαν ισλαμιστικό σκουπίδι για δήμαρχο στην Αγγλία. Από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση, δεν παρέθεσα σχόλιο σχετικό με τους μουσουλμάνους της Θράκης. Και οι Τούρκοι γενικώς είναι ίσως οι πιο φυσιολογικοί μουσουλμάνοι και αυτό χάρη στον Κεμάλ που πολέμησε λυσσαλέα τον ισλαμισμό και προώθησε την κοσμικότητα. Έβλεπε καθαρά ότι το ισλάμ είναι παράγοντας οπισθοδρόμησης.
Μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η Γερμανία, εκεί τα πράγματα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, λέμε να βγουν εθνικιστές παντού (με την ευρύτερη έννοια) αλλά το θέλουμε αυτό για την Γερμανία; Οέο;
Εμπ1Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Δεκ 2023, 21:08 Εδώ έχει γίνει βάιραλ ντόπιο πράγμα και μας φέρνουν τη Φινλανδή
https://twitter.com/gretathunbutt/statu ... 2345916882
https://twitter.com/gretathunbutt/statu ... 2254757020

Εσυ ο χορτατος "ασπρος" που το βλεπεις το αστειο???
Το θέμα είναι αλλού...εσύ που είδες ότι δεν το διευκρίνησα