περίγελος... ο Dr. άνευ τίτλου...seismic έγραψε: 06 Δεκ 2023, 10:20Μαλακίες κάνουν. Αντέγραψαν την μισή μου πατέντα. Το original είναι το δικό μου.taxalata xalasa έγραψε: 06 Δεκ 2023, 09:24seismic έγραψε: 06 Δεκ 2023, 07:59 Θα σας πω τι έκανα απλά για τα σπίτια στον σεισμό.
Για πρώτη φορά παγκοσμίως ένωσα το έδαφος με της άκρες των τοιχίων της κατασκευής από οπλισμένο σκυρόδεμα χρησιμοποιώντας αγκυρώσεις εδάφους που διαστέλλονται και πακτώνουν ισχυρά στο έδαφος.
Αυτό το έκανα για να αφαιρέσω τις δυνάμεις που αναπτύσσονται στην κατασκευή και την γκρεμίζουν και να τις οδηγήσω μέσα στο έδαφος.
Η να το πω αλλιώς, παίρνω δυνάμεις από το έδαφος για να ισορροπήσω τις δυνάμεις που αναπτύσσονται στην κατασκευή λόγο του σεισμού.
Αυτές οι δύο αντίθετες δυνάμεις αλληλοεξουδετερώνονται και επέρχεται ισορροπία δυνάμεων χωρίς η κατασκευή να πάθει τίποτα.
Για να κάνω ισχυρότερα τα τοιχώματα χωρίς πολλά σίδερα και βελτιωτικά πρόσμικτα και πρόσθετη μάζα που αυξάνουν το κόστος και τα φορτία σεισμού. τους εφάρμοσα θλίψη για να αντέχουν στον εφελκυσμό, και για να είναι ενεργή και δυνατή όλη η διατομή του τοιχώματος.
Και εδώ πάλη αλληλοεξουδετέρωσα τις δυνάμεις εφελκυσμού εφαρμόζοντας αντισταθμιστικές δυνάμεις θλίψης. Χωρίς εφελκυσμό δεν υπάρχει και κάμψη του κορμού του τοιχώματος οπότε σταμάτησα την παραμόρφωση του κτιρίου αφού χωρίς την στροφή του τοιχώματος και χωρίς κάμψη παραμόρφωση δεν υπάρχει. Χωρίς παραμόρφωση δεν υπάρχει ούτε βλάβη αφού αυτά τα δύο συνδέονται. Έκανα και ισχυρή θεμελίωση αφού με τους μηχανισμούς τον αγκυρώσεων προ συμπύκνωσα το έδαφος θεμελίωσης προς όλες τις κατευθύνσεις.
Έκανα και πολλά άλλα αλλά δύσκολα να τα καταλάβετε.Σε αυτό τον κόσμο είμαστε περαστικοί.Για αυτό τον λόγο έγραψα ένα άρθρο 40 σελίδων το οποίο θα δημοσιευθεί αυτόν τον μήνα σε περιοδικό του κλάδου.
Για να καταλάβουν τι έκανα θα το μελετούν χρόνια. Έβαλα τις βάσεις για να νικήσουμε τον σεισμό.
Να μας πεις πότε θα πας να κάνεις πείραμα εκεί για να έρθουμε....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι είναι μια νέα ιδέα;
- taxalata xalasa
Re: Τι είναι μια νέα ιδέα;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Η επιστήμη είναι ιδιοκτησία της έρευνας και όχι των Τίτλων.taxalata xalasa έγραψε: 06 Δεκ 2023, 11:28περίγελος... ο Dr. άνευ τίτλου...seismic έγραψε: 06 Δεκ 2023, 10:20Μαλακίες κάνουν. Αντέγραψαν την μισή μου πατέντα. Το original είναι το δικό μου.taxalata xalasa έγραψε: 06 Δεκ 2023, 09:24
Να μας πεις πότε θα πας να κάνεις πείραμα εκεί για να έρθουμε....
Το 99% των εφευρέσεων παγκοσμίως γίνονται από ιδιώτες.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
- taxalata xalasa
seismic έγραψε: 06 Δεκ 2023, 12:28Η επιστήμη είναι ιδιοκτησία της έρευνας και όχι των Τίτλων.taxalata xalasa έγραψε: 06 Δεκ 2023, 11:28περίγελος... ο Dr. άνευ τίτλου...seismic έγραψε: 06 Δεκ 2023, 10:20 Μαλακίες κάνουν. Αντέγραψαν την μισή μου πατέντα. Το original είναι το δικό μου.
Το 99% των εφευρέσεων παγκοσμίως γίνονται από ιδιώτες idiots.
idiotestaxalata xalasa έγραψε: 06 Δεκ 2023, 15:11seismic έγραψε: 06 Δεκ 2023, 12:28Η επιστήμη είναι ιδιοκτησία της έρευνας και όχι των Τίτλων.
Το 99% των εφευρέσεων παγκοσμίως γίνονται από ιδιώτες idiots.![]()
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν οι πολιτικοί μηχανικοί οι σεισμολόγοι,
τα ερευνητικά κέντρα αντισεισμικής τεχνολογίας και γενικά οι κλάδοι των κατασκευών που ασχολούνται με τα δομικά έργα, θα ήθελαν να βρεθεί ο απόλυτος αντισεισμικός σχεδιασμός που θα έλυνε το πρόβλημα του σεισμού μια για πάντα.
Μετά θα είχαν λόγο ύπαρξης?
Ή μήπως αυτός είναι ο λόγος που με σταματούν ?
Μήπως επίτηδες συντηρούν το ''ολίγον έγκυος''
τα ερευνητικά κέντρα αντισεισμικής τεχνολογίας και γενικά οι κλάδοι των κατασκευών που ασχολούνται με τα δομικά έργα, θα ήθελαν να βρεθεί ο απόλυτος αντισεισμικός σχεδιασμός που θα έλυνε το πρόβλημα του σεισμού μια για πάντα.
Μετά θα είχαν λόγο ύπαρξης?
Ή μήπως αυτός είναι ο λόγος που με σταματούν ?
Μήπως επίτηδες συντηρούν το ''ολίγον έγκυος''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 06 Δεκ 2023, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρεις εσύ να ξεκίνησε κάτι στον κόσμο χωρίς την Ιδέα?
Δεν έχω μια ιδέα μόνο. Έχω πλήρη εφαρμοσμένη έρευνα με αποτελέσματα τα οποία αρνούνται να δεχθούν.
Άλλο ένα νήμα για να γράψει ο Σεισμίκ, τα ίδια.
Δεν εφτανε το main thread.
Δεν εφτανε το main thread.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τα πιο απίθανα πράματα μπορεί κανείς να συναντήσει στο πεδίο των ιδεων
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οι πιο άξιες ιδέες θα μπορούσαν να γκρεμίσουν μεγάλες εταιρείες στο χρηματιστήριο αν τις εφάρμοζαν.AlienWay έγραψε: 06 Δεκ 2023, 15:35Τα πιο απίθανα πράματα μπορεί κανείς να συναντήσει στο πεδίο των ιδεων
- taxalata xalasa
same thing...seismic έγραψε: 06 Δεκ 2023, 15:22idiotestaxalata xalasa έγραψε: 06 Δεκ 2023, 15:11seismic έγραψε: 06 Δεκ 2023, 12:28 Η επιστήμη είναι ιδιοκτησία της έρευνας και όχι των Τίτλων.
Το 99% των εφευρέσεων παγκοσμίως γίνονται από ιδιώτες idiots.![]()
stupids and idiots...
Και έχουν τολμήσει και έχουν έρθει και συζήτησαν μαζί σου...και στα δύο φόρα των πολιτικών μηχανικών και στο εδώ φόρουμ.seismic έγραψε: 05 Δεκ 2023, 12:56Στην Γερμανία είναι συνήθης πρακτική να απονέμονται τιμής ένεκεν Διδακτορικά διπλώματα σε εφευρέτες ακόμα και αμόρφωτους, ένας από τους πρώτους που του απονεμήθηκε τιμής ένεκεν Διδακτορικό στην Μηχανική το 1969, είναι ο εφευρέτης Felix Wankel για τον πασίγνωστο κινητήρα εσωτερικής καύσης Wankel που φέρουν σήμερα τα Mazda RX-7. Ο Felix Wankel ήταν παντελώς αμόρφωτος, πρόκειται για έναν αυτοδίδακτο μηχανικό που κατάφερε να κατασκευάσει τον πρώτο περιστροφικό κινητήρα στον κόσμο.Antares έγραψε: 05 Δεκ 2023, 09:46 Πάρτε και κανένα πτυχίο και ίσως παραπάνω, για να έχει άλλη βαρύτητα η έρευνα.
Ο Einstein δεν γνώριζε τα μαθηματικά για την γενική θεωρία της σχετικότητας, απευθύνθηκε στον Minkowski νομίζω αλλά και στον Καραθεοδωρή.
Παρόλα αυτά το όνομά του έμεινε στην ιστορία.
Αν γινόταν κάτι ανάλογο ας πούμε στην δική μου περίπτωση, όπου η εφεύρεση μου αλλάζει παντελώς τον τρόπο δόμησης των αντισεισμικών κατασκευών, θα προκαλούσε αλλεργικό σοκ στην ακαδημαϊκή κοινότητα… πως γίνεται ένας εργοδηγός δομικών έργων να παίρνει Διδακτορικό στην αντισεισμική τεχνολογία...? Αλλά αν τολμούν ας έρθουν να συζητήσουν μαζί μου.
Και έχουν αποδομήσει βήμα βήμα τις ανοησίες που ισχυρίζεσαι και έχουν υποδείξει τα λάθη σου πάνω από 100 φορές.
Αλλά εσύ είσαι εντελώς γκαγκά και δεν νογάς.
Δεν θέλεις και δεν μπορείς να νοήσεις, διότι θα γκρεμιστεί το φαντασιακό κουκούλι που έχεις χτίσει γύρω σου.
Μέσα στο κουκούλι σου, είσαι ερευνητής Α, κάτοχος διδακτορικού και ανώτερος των καθηγητών.
Και όλοι σε προσφωνούν Professor Lymperis...
Έξω από το κουκούλι σου, είναι η σκληρή πραγματικότητα της αποτυχίας και όλοι σε προσφωνούν Γιαννάκι χάχα...η δε φάπα πάει σύννεφο.
Βίος και Πολιτεία (σε περίληψη) του seismic...
Στο επικό νήμα που είχε σηκώσει τον Μάιο του 2019, "Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?", μπορεί κάποιος να θαυμάσει, στην κυριολεξία, τον seismic.
Σελίδα 24 έως 34 ο nik_killthemall, ο Archmage και ο Lord Brum, που είναι του πεδίου, τον έχουν σακατέψει και ο φουκαράς ο σεισμίκ αλλάζει γνώμη σε κάθε ποστ...στο τέλος προσπαθεί να βοηθήσει και η Pal, αλλά βρίσκει τοίχο...
Και κάθε, μα κάθε, φορά που στριμώχνεται, ποστάρει τουλάχιστον 4 σεντόνια τα οποία τα έχει ποστάρε άλλες 100 φορές...
Φυσικά, στο τέλος του κάθε σεντονιού, ακολουθεί η γνωστή καυχησιολογία:
Δεν μπορείτε να μου βρείτε λάθος. Βρείτε λάθος ή στα λαγούμια σας...
Όλα του τα ποστς, διαπνέονται από αμετροέπεια στον λόγο, απέραντη καυχησιολογία, ενώ είναι διάχυτη μία ισχυρή ψευδαίσθηση μεγαλείου.
Ακολουθεί μία σταχυολόγηση από τις καλύτερες ατάκες του...
Παρ' όλη την δηλωμένη άγνοιά του, επιμένει πως έχει κατασκευάσει το καλύτερο αντισεισμικό σπίτι στον κόσμο (σε μικροκλίμακα βέβαια!), επιμένει πως κανείς δεν μπορεί να του βρει λάθος, επιμένει πως είναι ο καλύτερος πολιτικός μηχανικός που έχει εμφανιστεί στον πλανήτη!
Καυχησιολογίες για τα περιοδικά (ανυπόληπτα ή του κώλου) που έχει κάνει 2-3 δημοσιεύσεις και μετά από τόσο κράξιμο για το είδος των περιοδικών, έστειλε, σε σοβαρό περιοδικό, άρθρο για δημοσίευση.
Φυσικά, το απέρριψαν μετ' επαίνων...αλλά ο seismic δεν ιδρώνει από τέτοια...η απάντησή του ήταν:
"...Βασικά είναι τόσο μαλάκες που δεν καταλαβαίνουν την λειτουργία της βίδας.
Και μετά μου λέτε για αξιόπιστα περιοδικά.
Κατευθυνόμενα περιοδικά του κατεστημένου είναι.
Αυτό κατάλαβα από την πολυετή εμπειρία μου στην έρευνα.
Αυτός που λέει την επιστημονική αλήθεια που δεν συμφέρει τους έχοντες και κατέχοντες τον θάβουν
χρησιμοποιώντας αυτά τα ( καλά περιοδικά )
Αν μπορούν ας τα βάλουν μαζί μου δημόσια.
Αφού ξέρεις και ξέρω ότι όλα είναι στημένα και ελεγχόμενα. Μας έχουν τσιπαρισμένους όλους.
Εγώ το ξανά λέω πάλη. Όποιος μπορεί να μου βρει έστω και ένα λάθος σε αυτά που λέω ας μου το πει.
Δεν περιμένω τους άλλους να μου πουν ποιος είμαι.
Το ξέρω μόνος μου.
Όταν γίνει η πρώτη κατασκευή αυτοί θα γίνουν ρεζίλι που με απέρριψαν."
Εν κατακλείδι, αυτά συνέβαιναν το 2019.
Μετά από 4 χρόνια, άλλαξε κάτι; Ακριβώς ότι άλλαξε και από το 2009 μέχρι το 2019...δηλαδή απολύτως τίποτε.
Αυτό που δεν άλλαξε, είναι οι καυχησιολογίες, η αμετροέπεια, οι ψευτοαπειλές, η συνεχόμενη κλάψα και η ψεκασμενίαση πως όλο το Σύμπαν έχει συνομωτήσει για να μην μπορέσει ο seismic να γίνει πακγόσμιος ήρωας που θα σώσει τον κόσμο από τους σεισμούς...
Όταν ξαναβρώ χρόνο, θα κάνω και μία επισκόπιση (για άλλη μία φορά), αρκετών διαλόγων του seismic με πολιτικούς μηχανικούς στα φόρα τους και πως αναγκάστηκαν να τον μπανάρουν δια βίου, αφού τους τα είχε κάνει τσουρέκια με τις καυχησιολογίες του και, κυρίως, την ασχεοτοσύνη του στο αντικείμενο.
Στο επικό νήμα που είχε σηκώσει τον Μάιο του 2019, "Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?", μπορεί κάποιος να θαυμάσει, στην κυριολεξία, τον seismic.
Σελίδα 24 έως 34 ο nik_killthemall, ο Archmage και ο Lord Brum, που είναι του πεδίου, τον έχουν σακατέψει και ο φουκαράς ο σεισμίκ αλλάζει γνώμη σε κάθε ποστ...στο τέλος προσπαθεί να βοηθήσει και η Pal, αλλά βρίσκει τοίχο...
Και κάθε, μα κάθε, φορά που στριμώχνεται, ποστάρει τουλάχιστον 4 σεντόνια τα οποία τα έχει ποστάρε άλλες 100 φορές...
Φυσικά, στο τέλος του κάθε σεντονιού, ακολουθεί η γνωστή καυχησιολογία:
Δεν μπορείτε να μου βρείτε λάθος. Βρείτε λάθος ή στα λαγούμια σας...
Όλα του τα ποστς, διαπνέονται από αμετροέπεια στον λόγο, απέραντη καυχησιολογία, ενώ είναι διάχυτη μία ισχυρή ψευδαίσθηση μεγαλείου.
Ακολουθεί μία σταχυολόγηση από τις καλύτερες ατάκες του...
Κούφιες απειλές...μπας και φοβήσει κάποιους.Όταν δουν αυτή την δημοσίευση θα κατουρηθούν επάνω τους.
Αυτή η δημοσίευση αδιαμφισβήτητα ακυρώνει ως επικίνδυνο τον σύγχρονο αντισεισμικό σχεδιασμό φανερώνοντας την παθογένεια του εν γένη κανονισμού.
Όπως καταλάβατε σχεδίασα τα ποιο γερά αντισεισμικά σπίτια όλων των εποχών παγκοσμίως και οι αρμόδιοι φορείς κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
Είμαι διεθνούς φήμης.
Ναι αλλά τώρα ο δάσκαλος είμαι εγώ και σας ρίχνω καρπαζιές.
Λες στον καλύτερο πολιτικό μηχανικό που πέρασε από τον πλανήτη να αλλάξει επάγγελμα!
Θέλετε δεν θέλετε είμαι ο καλύτερος πολιτικός μηχανικός που πέρασε από αυτόν τον πλανήτη γη, αφού έλυσα το άλυτο μέχρι να εμφανιστώ πρόβλημα του σεισμού.
Μετά κάθισα και διάβασα διατριβές, διδακτορικά μέσα στο ίντερνετ.
Έφθασα σε ένα γνωστικό πεδίο που άρχισα να στριμώχνω τους πολιτικούς μηχανικούς με τις απαντήσεις μου.
Μου τα έλεγαν αλλά έπαιρναν τάπα.
Αυτά που γράφω είναι η ακμή της επιστήμης.
Αυτή θα είναι η επόμενη πατέντα μου. Θα συνδυάσω το αντισεισμικό με ένα προκατασκευασμένο δικής μου έμπνευσης.
Θα σπάσουμε μεγάλη πλάκα με αυτά που πιστεύουν οι μηχανικοί σαν αίτια αστοχίας. Εδώ βασιλεύω. Δεν μπορείς να βρεις την λύση αν δεν ξέρεις πρώτα το πρόβλημα.
Για εμένα οι πολιτικοί μηχανικοί είναι σαν τους Ρωμαίους του Οβελίξ.
Εγώ έκανα ότι μπορούσα για τα προβλήματα του σεισμού αλλά κάποιοι ζουν από αυτά και θεωρούν καλό να μην λυθεί το πρόβλημα αυτό.
Όλοι έχετε καταλάβει ότι είμαι πρωτοπόρος στις αντισεισμικές κατασκευές και ντρέπεστε να το πείτε.
Δεν έχετε καταλάβει ότι με τον τρόπο σας τόσα χρόνια κατασκευάσατε μια διάνυα.
Η αλήθεια είναι ότι οι πολιτικοί μηχανικοί τα έχουν βρει σκούρα μαζί μου.
Για τον λόγο αυτό με έχουν αποκλείσει από όλα τα φόρουμ.
Με αυτά που λέω έπρεπε να έχει γυρίσει ο κόσμος τούμπα.
Απεναντίας σιγή ιχθύος από όλους!
Σας έχω σώσει από τον σεισμό και οι αρμόδιοι που τάχα κόπτονται για την προστασία μας με γράφουν στα παπάκια τους!
Ρε τι λαμόγια του κερατά υπάρχουν?
Απίστευτη πλάκα έχει σε ένα σημείο που παραδέχεται ότι δεν ξέρει...Σε λίγο καιρό η αλήθεια θα λάμψη και όλοι οι κατεργάρηδες θα μπούνε στα καβούκια τους.
Μην χαίρεσαι. Αποφάσισα να τα βάλω με τα αφεντικά σας.
Από αύριο αρχίζουν οι επώνυμες καταγγελίες.
Δηλαδή, δεν καταλαβαίνει απλές μαθηματικές πράξεις γυμνασιακού επιπέδου ούτε καταλαβαίνει πολλά στον "τομέα της μικροκλίμακας"...Ζητάει ο seismic να του δώσει ο Archmage ένα παράδειγμα και αυτός γράφει:
Με αντικατάσταση η μαθηματική πράξη που σου έδωσα γίνεται:
(Fp / 2) = 0,5 Fp = (Ap/23,6631) / (Lp/Lm) = Ap Lm / (23,6631 Lp)
ή πιο απλά:
11.83155 Fp Lp = Ap Lm ==>
Fp = Ap Lm / (11.83155 Lp )
Και η απάντηση του seismic: Συγνώμη δεν κατάλαβα τίποτα.
Και πιο κάτω: "Σε αυτόν τον τομέα της μικροκλίμακας ναι δεν καταλαβαίνω πολλά".
Παρ' όλη την δηλωμένη άγνοιά του, επιμένει πως έχει κατασκευάσει το καλύτερο αντισεισμικό σπίτι στον κόσμο (σε μικροκλίμακα βέβαια!), επιμένει πως κανείς δεν μπορεί να του βρει λάθος, επιμένει πως είναι ο καλύτερος πολιτικός μηχανικός που έχει εμφανιστεί στον πλανήτη!
Καυχησιολογίες για τα περιοδικά (ανυπόληπτα ή του κώλου) που έχει κάνει 2-3 δημοσιεύσεις και μετά από τόσο κράξιμο για το είδος των περιοδικών, έστειλε, σε σοβαρό περιοδικό, άρθρο για δημοσίευση.
Φυσικά, το απέρριψαν μετ' επαίνων...αλλά ο seismic δεν ιδρώνει από τέτοια...η απάντησή του ήταν:
"...Βασικά είναι τόσο μαλάκες που δεν καταλαβαίνουν την λειτουργία της βίδας.
Και μετά μου λέτε για αξιόπιστα περιοδικά.
Κατευθυνόμενα περιοδικά του κατεστημένου είναι.
Αυτό κατάλαβα από την πολυετή εμπειρία μου στην έρευνα.
Αυτός που λέει την επιστημονική αλήθεια που δεν συμφέρει τους έχοντες και κατέχοντες τον θάβουν
χρησιμοποιώντας αυτά τα ( καλά περιοδικά )
Αν μπορούν ας τα βάλουν μαζί μου δημόσια.
Αφού ξέρεις και ξέρω ότι όλα είναι στημένα και ελεγχόμενα. Μας έχουν τσιπαρισμένους όλους.
Εγώ το ξανά λέω πάλη. Όποιος μπορεί να μου βρει έστω και ένα λάθος σε αυτά που λέω ας μου το πει.
Δεν περιμένω τους άλλους να μου πουν ποιος είμαι.
Το ξέρω μόνος μου.
Όταν γίνει η πρώτη κατασκευή αυτοί θα γίνουν ρεζίλι που με απέρριψαν."
Εν κατακλείδι, αυτά συνέβαιναν το 2019.
Μετά από 4 χρόνια, άλλαξε κάτι; Ακριβώς ότι άλλαξε και από το 2009 μέχρι το 2019...δηλαδή απολύτως τίποτε.
Αυτό που δεν άλλαξε, είναι οι καυχησιολογίες, η αμετροέπεια, οι ψευτοαπειλές, η συνεχόμενη κλάψα και η ψεκασμενίαση πως όλο το Σύμπαν έχει συνομωτήσει για να μην μπορέσει ο seismic να γίνει πακγόσμιος ήρωας που θα σώσει τον κόσμο από τους σεισμούς...
Όταν ξαναβρώ χρόνο, θα κάνω και μία επισκόπιση (για άλλη μία φορά), αρκετών διαλόγων του seismic με πολιτικούς μηχανικούς στα φόρα τους και πως αναγκάστηκαν να τον μπανάρουν δια βίου, αφού τους τα είχε κάνει τσουρέκια με τις καυχησιολογίες του και, κυρίως, την ασχεοτοσύνη του στο αντικείμενο.
Ρε ηλίθιε όλοι αυτοί εδώ είναι ηλίθιοι που έκριναν την δημοσίευσή μου https://www.scirp.org/journal/editorial ... rnalid=788
Και όποιος είναι μάγκας ας έρθει να δοκιμάσει ένα δικό του κοτέτσι πάνω στην σεισμική μου βάση.
Γιατί δεν το κάνουν?
Και όποιος είναι μάγκας ας έρθει να δοκιμάσει ένα δικό του κοτέτσι πάνω στην σεισμική μου βάση.
Γιατί δεν το κάνουν?
Φυσικά και δεν έιναι ηλίθιοι...seismic έγραψε: 06 Δεκ 2023, 16:45 Ρε ηλίθιε όλοι αυτοί εδώ είναι ηλίθιοι που έκριναν την δημοσίευσή μου https://www.scirp.org/journal/editorial ... rnalid=788
Γιατί δεν το κάνουν?
Ηλίθιος είσαι εσύ, που σε κοροϊδεύουν και σου τρώνε τα λεφτά, λίγα λίγα.
Σε σοβαρό περιοδικό που απευθύνθηκες, έφαγες πόρτα και οι αιτίες ήταν ακριβώς αυτές που σου έλεγαν και ο Lord Brum και ο Archmage, δηλαδή η ελλειψη τεκμηρίωσης, τα μαθηματικά του δημοτικού, οι αυτοαναφορές και η πολύ κακή χρήση της γλώσσας.
Και εσύ, φρόντισες να τους βγάλεις και αυτούς μέλη της παγκόσμιας συνομωσίας...
Ου ρε χάχα...
Ξανακοίτα το νήμα εκείνο.
Τρεις άνθρωποι, ειδικοί στο αντικείμενο, σε χτύπησαν σαν χταπόδι...και εσύ αμόλαγες σεντόνια και ξαναρώταγες να σου βρούν τα λάθη.
Ουρτ ρε ντακότα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 104 Απαντήσεις
- 2902 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
-