!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Real UFC:Πορεια προς τον τιτλο
Real UFC:Πορεια προς τον τιτλο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Re: Real UFC:Πορεια προς τον τιτλο
Το @αμησαν το αθλημα. Εχουν αφαιρεσει απο την μαγεια που προσεδωσε ο ιντερνετικος τζιζας ως σχολιαστης. Χαθηκρ ο μυθος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εγω λεω οτι παει καλα,ασχολουνται πολλοι και σε ερασιτεχνικο επιπεδοBazoomba έγραψε: 22 Μαρ 2023, 19:00 Το @αμησαν το αθλημα. Εχουν αφαιρεσει απο την μαγεια που προσεδωσε ο ιντερνετικος τζιζας ως σχολιαστης. Χαθηκρ ο μυθος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πως κατέληξες σε Καμποτζιανό κανάλι 3k subs θα ΄θελα να ΄ξερα.
Το slap fest είναι μεταξύ ανδρών και μόνο. Αυτό που μου έδειξες είναι σοφτκορ τσοντα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Eθνικοκοινωνιστης
yellow feverBazoomba έγραψε: 05 Δεκ 2023, 15:47Πως κατέληξες σε Καμποτζιανό κανάλι 3k subs θα ΄θελα να ΄ξερα.
Το slap fest είναι μεταξύ ανδρών και μόνο. Αυτό που μου έδειξες είναι σοφτκορ τσοντα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τι κάθεστε και βλέπετε; Ένας είναι ο πραγματικός διαγωνισμός χαστουκιών!!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 3057 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 11 Απαντήσεις