taliban έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 11:07
Ο Χριστός μπήκε μέσα στην αγορά και τους τα κάνε καλοκαιρινά.
αναρχομπάλαλο (οπως λεει και ο σταμος) ο χουλιγκάνος Τζίζας. Αρσενική φεμινιστρια και σοσιαλτζάστισγουόριορ επισης, όταν περιμάζεψε και υπερασπίστηκε μάγκικα και ομορφα το Μαγδάκι, όταν οι ταλιμπαναίοι της εποχης ηθελαν να το λιθοβολήσουν.
Ρε μπας και να αρχισω να γινομαι χριστιανος σιγά σιγά?
Για την εποχή του ναι.
Το πρόβλημα βέβαια με όλους τους αυτούς τους μεγάλους ήταν πως δεν άφησαν ή έγραψαν κάποιο κείμενο για τον εαυτό τους ή την δράση τους.
Άλλοι το έκαναν για αυτούς.....
Το άλλο πρόβλημα ήταν πως έκαψαν την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας και το παπαδαριο υιοθετησε κατά το δοκούν ότι το συμφέρε και ταίριαζε στην δογματική της μπιζνας χειραγώγησης των πληθυσμών....
Οπότε το πιθανότερο είναι πως αν αύριο το πρωί γίνουμε χριστιανοί με την έννοια και τον τρόπο ζωής του Χριστού έστω όπως περιγράφετ στα ευαγγέλια...πρώτοι πρώτοι θα μας κρεμάσουν τα καθωςπρεπει χριστιανα που ακολουθούν δογματικες φασιστιλες τύπου αμβροσιου εν ονόματι πάντα του Θεού τους...
Όλα όσα δεν τολμάνε να εκφράσουν ευθέως στο σόι τους και τον στενό κοινωνικό τους περίγυρο, τα λένε στο φόρουμ και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μάγκες.
Οι πιστοι πλεον δεχονται ανελεητο διαδυκτιακο μπουλιγκ απο την απιστη διαδυκτιακη μουργα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 08 Νοέμ 2018, 11:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
taliban έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 11:24
Οπότε το πιθανότερο είναι πως αν αύριο το πρωί γίνουμε -------- με την έννοια και τον τρόπο ζωής της ιδεολογίας του κόμματος... πρώτοι πρώτοι θα μας κρεμάσουν τα καθωςπρεπει κομματόσκυλα που ακολουθούν δογματικες φασιστιλες τύπου αμβροσιου εν ονόματι πάντα της Ιδεολογίας τους...
Κάνω λάθος;
Δεν επιχειρώ αντιπερισπασμό τύπου καθρεφτάκι, έχω και πρόταση.
Να βρούμε έναν προσδιορισμό, που θα χρησιμοποιείται για όποιους φέρονται, εκφράζονται και γενικώς παραπέμπουν σε αυτήν την κατηγορία.
Όσοι αρχίζουν τα πατερημά για απαράδεκτες ισοπεδώσεις, πολιτικά μίγματα και λοιπά νιανιανια θα καταγράφονται ως θρησκόληπτοι τρίτου και ανεπίστρεπτου τύπου.
Σουβλίτσα έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 01:38
Γιαννόπουλε, τί έπαθες και ανοίγεις τέτοια ώρα νήματα στην Θρησκειολογία? (έχασα επεισόδιο, στανταράκι? αλλά, δεν σας προλαβαίνω πια)
H εσωτερική πολιτική δεν είναι πλέον τόσο ενεργή και δεν τσιμπάνε κιόλας οπότε έχει βγάλει παραγάδι σε άλλες ενότητες με μέτρια θα έλεγα επιτυχία(δες νήμα υπεράσπισης μαυραγοριτών ανήμερα του ΟΧΙ)
Δεν έχω διαβάσει τί γράφει σε άλλα νήματα, εγώ στηρίζω τούτο δω, να έχετε ένα ολόδικό σας νήμα να παίζετε χωρίς ενόχληση
Θεωριες της πουτσας(θεε μου συγχωρα με ) ,απο τον Nero
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
taliban έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 11:24
Οπότε το πιθανότερο είναι πως αν αύριο το πρωί γίνουμε -------- με την έννοια και τον τρόπο ζωής της ιδεολογίας του κόμματος... πρώτοι πρώτοι θα μας κρεμάσουν τα καθωςπρεπει κομματόσκυλα που ακολουθούν δογματικες φασιστιλες τύπου αμβροσιου εν ονόματι πάντα της Ιδεολογίας τους...
Κάνω λάθος;
Δεν επιχειρώ αντιπερισπασμό τύπου καθρεφτάκι, έχω και πρόταση.
Να βρούμε έναν προσδιορισμό, που θα χρησιμοποιείται για όποιους φέρονται, εκφράζονται και γενικώς παραπέμπουν σε αυτήν την κατηγορία.
Όσοι αρχίζουν τα πατερημά για απαράδεκτες ισοπεδώσεις, πολιτικά μίγματα και λοιπά νιανιανια θα καταγράφονται ως θρησκόληπτοι τρίτου και ανεπίστρεπτου τύπου.
Ενστάσεις δεκτές.
Καμία ένσταση από μένα.
Η ίδια νοοτροπία είναι ακριβώς.
Παραδειγμα ο βελουχιωτης κ η αντιμετώπιση του απο το ΚΚΕ.
GoBack έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 00:49
Δεν μπορω να τα αποφυγω οταν ειναι στον κοντινο κοινωνικο περιγυρο.
Μια χαρά μπορείς, εγώ ας πούμε, δεν θα πήγαινα σε γάμο Καθολικού δεν πα να ταν και η μάνα μου η ίδια
Αλλά, δεν έχεις το σθένος να υπερασπίσεις τα πιστεύω σου, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!
Oxi
Yπαρχουν συμφωνα συμβιωσης, υπαροχυν πολιτικοι γαμοι ,αν θες να τιμησεις το ζευγαρι πανε στο γλεντι,καντους μια επισκεψη,παρτους δωρο ,βαλε λεφτα στην λιστα γαμου κτλ
Αθεος να παρισταται σε θρησκευτικο γαμο ειναι ασεβεια προς το ζευγαρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 08 Νοέμ 2018, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιό διαδικτυακό μπούλινγκ, Γιαννόπουλα, έχω στο μυαλό μου τουλάχιστον 3 περσόνες που θα πάθουν μείζον καταθλιπτικό επεισόδιο αν μια μέρα κλίση η ενότητα της Θρησκειολογίας, θα έχουμε αλαλαγμούς όπως τότε που έπεσε το φόρουμ
εντιτ: και πριν προλάβω να κάνω το πρώτο ριφρες, ο cloud με επιβεβαίωσε με διαφορά κλάσματος δευτερολέπτου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 08 Νοέμ 2018, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.