!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Παρατηρητής...
38². Αισθάνομαι πως είναι ώρα για το πρώτο αναβράζον αντιπυρετικό της ημέρας.
Ναι, κοβιντιάστηκα και εγώ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Περαστικά. Πρώτη φορά?Juno έγραψε: 04 Δεκ 2023, 11:21 38². Αισθάνομαι πως είναι ώρα για το πρώτο αναβράζον αντιπυρετικό της ημέρας.
Προτείνω τακτικές πλύσεις λαιμού με μπεταντίν στοματικό και μύτης με φυσιομερ. Βιτ D επίσης
Ευχαριστώ.
Ναι, πρώτη φορά, εκτός αν το ξαναπέρασα ασυμπτωματική.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αισθάνομαι φαγούρα σε όλο μου το σώμα. Χέρια, πόδια, μέση, πλάτη... παντού. Κάποια σπυριά έχουν γίνει σαν καρούμπαλα, ακόμα και το fenistil μετά από λίγη ώρα δεν τα κάνει τίποτα (μετά την αρχική ανακούφιση). Μού φαίνεται θα καταλήξω στα μεγάλα μέσα, κανένα ξοζάλ το βράδυ πριν τον ύπνο.
Κι όλα αυτά, απο αγροτικές εργασίες το ΣΚ. Κόψιμο ξύλων και κάψιμο για ώρες). Κι άλλες φορές την έχω πατήσει, αλλά ποτέ τόσο έντονα. Φαντάζομαι φταίει η θερμοκρασία, Δεκέμβριο μήνα και κυκλοφορούσαν άπειρα κουνούπια και σκνίπες (ποιος ξέρει και τι άλλα ζωύφια).
Φαγούρααααααααα!!!!
Κι όλα αυτά, απο αγροτικές εργασίες το ΣΚ. Κόψιμο ξύλων και κάψιμο για ώρες). Κι άλλες φορές την έχω πατήσει, αλλά ποτέ τόσο έντονα. Φαντάζομαι φταίει η θερμοκρασία, Δεκέμβριο μήνα και κυκλοφορούσαν άπειρα κουνούπια και σκνίπες (ποιος ξέρει και τι άλλα ζωύφια).
Φαγούρααααααααα!!!!
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Περαστικά σου.
Ναι, παίζει αυτό που λες, έχω πολύ σοβαρές υποψίες και για κάποιους κοντινούς μου ότι το περάσανε έτσι, που δεν "κατάφερα" να τους κολλήσω την τελευταία φορά που πέρασα κι εγώ, πριν 2 βδομάδες περίπου. Κι εγώ δηλαδή, αν δεν είχα κάτι λίγα δέκατα την πρώτη μέρα μόνο που μού προκάλεσαν ρίγος και σκέφτηκα να κάνω τεστ, χαμπάρι δεν θα έπαιρνα.
Ευχαριστώ!Isildur έγραψε: 04 Δεκ 2023, 11:54Περαστικά σου.
Ναι, παίζει αυτό που λες, έχω πολύ σοβαρές υποψίες και για κάποιους κοντινούς μου ότι το περάσανε έτσι, που δεν "κατάφερα" να τους κολλήσω την τελευταία φορά που πέρασα κι εγώ, πριν 2 βδομάδες περίπου. Κι εγώ δηλαδή, αν δεν είχα κάτι λίγα δέκατα την πρώτη μέρα μόνο που μού προκάλεσαν ρίγος και σκέφτηκα να κάνω τεστ, χαμπάρι δεν θα έπαιρνα.
Εεεππ! Περαστικά ρε Τζούνο. Πολλά υγρά, βιταμίνες και ξάπλα. Να μετριέσαι και με οξύμετρο.Juno έγραψε: 04 Δεκ 2023, 11:21 38². Αισθάνομαι πως είναι ώρα για το πρώτο αναβράζον αντιπυρετικό της ημέρας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ξύσου λέμε, ξύσου..Isildur έγραψε: 04 Δεκ 2023, 11:52 Αισθάνομαι φαγούρα σε όλο μου το σώμα. Χέρια, πόδια, μέση, πλάτη... παντού. Κάποια σπυριά έχουν γίνει σαν καρούμπαλα, ακόμα και το fenistil μετά από λίγη ώρα δεν τα κάνει τίποτα (μετά την αρχική ανακούφιση). Μού φαίνεται θα καταλήξω στα μεγάλα μέσα, κανένα ξοζάλ το βράδυ πριν τον ύπνο.
Φαγούρααααααααα!!!!
Περαστικά και σε σένα μεσιέ!
Θενκς. Το ξύσιμο προσπαθώ να το αποφύγω, γιατί κάνω πληγές. Αλλά κάποιες στιγμές δεν αντέχεται...Πασιφάη έγραψε: 04 Δεκ 2023, 12:07Ξύσου λέμε, ξύσου..Isildur έγραψε: 04 Δεκ 2023, 11:52 Αισθάνομαι φαγούρα σε όλο μου το σώμα. Χέρια, πόδια, μέση, πλάτη... παντού. Κάποια σπυριά έχουν γίνει σαν καρούμπαλα, ακόμα και το fenistil μετά από λίγη ώρα δεν τα κάνει τίποτα (μετά την αρχική ανακούφιση). Μού φαίνεται θα καταλήξω στα μεγάλα μέσα, κανένα ξοζάλ το βράδυ πριν τον ύπνο.
Φαγούρααααααααα!!!!![]()
Περαστικά και σε σένα μεσιέ!
Ρε συ, χαμός γινόταν από ζουζούνια. Δεκέμβρη μήνα, μέχρι και πεταλούδες είδα. Για τα βρομοκούνουπα δεν το συζητάμε καν, σμήνη τα γαμημένα.
Το ξέρω οτι δεν ενδείνκυται το ξύσιμο, αλλά έπρεπε να σε πειράξω.Isildur έγραψε: 04 Δεκ 2023, 12:12Θενκς. Το ξύσιμο προσπαθώ να το αποφύγω, γιατί κάνω πληγές. Αλλά κάποιες στιγμές δεν αντέχεται...Πασιφάη έγραψε: 04 Δεκ 2023, 12:07Ξύσου λέμε, ξύσου..Isildur έγραψε: 04 Δεκ 2023, 11:52 Αισθάνομαι φαγούρα σε όλο μου το σώμα. Χέρια, πόδια, μέση, πλάτη... παντού. Κάποια σπυριά έχουν γίνει σαν καρούμπαλα, ακόμα και το fenistil μετά από λίγη ώρα δεν τα κάνει τίποτα (μετά την αρχική ανακούφιση). Μού φαίνεται θα καταλήξω στα μεγάλα μέσα, κανένα ξοζάλ το βράδυ πριν τον ύπνο.
Φαγούρααααααααα!!!!![]()
Περαστικά και σε σένα μεσιέ!![]()
Ρε συ, χαμός γινόταν από ζουζούνια. Δεκέμβρη μήνα, μέχρι και πεταλούδες είδα. Για τα βρομοκούνουπα δεν το συζητάμε καν, σμήνη τα γαμημένα.
Ναι όντως χαμός γίνεται. Κι εδώ έχουμε θέμα κυρίως με τους κώνωπες. Κέρατα βερνικωμένα τα άτιμα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Περαστικά να είναι, και μένα με βλέπω, αν και τα τεστ βγαίνουν αρνητικάJuno έγραψε: 04 Δεκ 2023, 11:21 38². Αισθάνομαι πως είναι ώρα για το πρώτο αναβράζον αντιπυρετικό της ημέρας.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
εδώ χαροπαλεύουμε?κόλλησα μια κωλογρίπη που κατεβαίνουν συνέχεια μίξες από κάποια άλλη διάσταση και κοντεύω να της κάνω γενέθλια,απελπισία μιλάμε
Στη δουλειά σου πας ή σου είπαν "μυξαναρθείς απ' την δουλειά";nowhere έγραψε: 04 Δεκ 2023, 12:21 εδώ χαροπαλεύουμε?κόλλησα μια κωλογρίπη που κατεβαίνουν συνέχεια μίξες από κάποια άλλη διάσταση και κοντεύω να της κάνω γενέθλια,απελπισία μιλάμε