!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Δεκ 2023, 01:52
Chilloutbuddy έγραψε: 03 Δεκ 2023, 01:47
Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Δεκ 2023, 13:05 Μαγκες οι εβραιοι. Διαμελιζουν παιδια απο αποσταση.
?
Γιατί, η Χαμάς πού τις ρίχνει τις ρουκέτες; Στο Τελ Αβίβ δεν τις ρίχνει;
Ε αμα το Ισραηλ σκοτωνει με βομβαρδισμους γυναικοπαιδα τι να κανει?
Να κάνει ό,τι μπορεί, κανένα πρόβλημα, απλά μη μας το παίζει ότι έχει κάποιου είδους ηθική ανωτερότητα και ηθικούς φραγμούς που οι άλλοι δεν έχουν.

Μιλάμε για φασίστες ρατσιστές εναντίων μεσαιωνικών τζιχαντόγυφτων. Αυτή είναι η διαμάχη.
Δεν υπάρχει καλός σ'αυτή την ιστορία, μόνο δυνατός και αδύναμος.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Chilloutbuddy έγραψε: 03 Δεκ 2023, 02:16
Μιλάμε για φασίστες ρατσιστές εναντίων μεσαιωνικών τζιχαντόγυφτων. Αυτή είναι η διαμάχη.
Δεν υπάρχει καλός σ'αυτή την ιστορία.
Enough said.

Δεν μου λες, τώρα με την επιστολική ψήφο θα ψηφίσεις Ελλάδα ή μπα; :lol:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

kameron έγραψε: 03 Δεκ 2023, 02:24
Chilloutbuddy έγραψε: 03 Δεκ 2023, 02:16
Δεν υπάρχει καλός σ'αυτή την ιστορία.
Enough said.

Δεν μου λες, τώρα με την επιστολική ψήφο θα ψηφίσεις Ελλάδα ή μπα; :lol:
Μπα, χέστηκα. Δεν ψηφίζω πουθενά. Αυτοί που μένουν εκεί ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν, αυτοί θα τα λουστούνε. Κι αυτοί που μένουν εδώ ας κάνουν επίσης ό,τι καταλαβαίνουν, κι αν δε μου αρέσει μαζεύω τα μπογαλάκια μου και την κάνω. Σαν την ακριδούλα, χοπ χοπ, όπου έχει φρέσκο χορταράκι :D
Άβαταρ μέλους
kameron

Chilloutbuddy έγραψε: 03 Δεκ 2023, 02:27
Μπα, χέστηκα. Δεν ψηφίζω πουθενά. Αυτοί που μένουν εκεί ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν, αυτοί θα τα λουστούνε. Κι αυτοί που μένουν εδώ ας κάνουν επίσης ό,τι καταλαβαίνουν, κι αν δε μου αρέσει μαζεύω τα μπογαλάκια μου και την κάνω. Σαν την ακριδούλα, χοπ χοπ, όπου έχει φρέσκο χορταράκι :D
:lol:

Ήμουν σίγουρος, οι περισσότεροι απόδημοι σκέφονται έτσι.

Για πού το βλέπεις δλδ μετά από downunder;
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

kameron έγραψε: 03 Δεκ 2023, 02:33

Οπουδήποτε πιό κοντά στην Ευρώπη. Το Χονγκ Κονγκ γαμήθηκε, μεσαιωνικούς πετσετοκέφαλους Ντουμπάϊ και τέτοια δεν πατάω ούτε γι'αστείο, αν έπρεπε να φύγω αύριο θα κοίταγα Σλοβενία και Σιγκαπούρη με αυτή τη σειρά προτίμησης. Ευρωπαϊκές μητροπόλεις μόνο αν είναι για πολλά λεφτά.

Αλλά ακόμα καλά είναι εδώ, δε σκέφτομαι μετακίνηση. Υπάρχει και το όνειρο να είμαι μισό χρόνο εδώ μισό Ελλάδα χωρίς να δουλεύω, και να ζω το αιώνιο καλοκαίρι :lol:
Αλλά αυτό θέλει πολλά λεφτά.
Άβαταρ μέλους
kameron

Chilloutbuddy έγραψε: 03 Δεκ 2023, 02:39 θα κοίταγα Σλοβενία και Σιγκαπούρη με αυτή τη σειρά προτίμησης.
Γιατί Σλοβενία;
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

kameron έγραψε: 03 Δεκ 2023, 02:47 Γιατί Σλοβενία;
Μ'αρέσει τρομερά σα μέρος και σαν στρατηγική θέση, λίγες ώρες οδήγηση από Βενετία, Άλπεις, Γκρατζ, Δαλματία, μέχρι Βουδαπέστη και Πράγα πας για τριήμερο. Μου έχουν λείψει τα road trip εδώ που είμαι. Λιουμπλιάνα είναι πανέμορφη πόλη, ωραία σπίτια να μείνεις, πράσινο, φύση, κάστρα, και από μισθούς είναι οκ. Τίποτα σπουδαίο αλλά οκ, βρίσκεις.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Συνεχίζεται η στοχευμένη εξουδετέρωση των τρομοκρατών. Καθόλου εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, μην το πει κανείς.
Israeli air strike kills prominent Palestinian scientist and scholar: An attack in the northern Gaza Strip killed Sofyan Taya and his family, the Palestinian Ministry of Education says.

Taya was ranked among the top 2 percent of researchers globally; he was a leading researcher in physics and applied mathematics. He was also UNESCO chairperson in astronomy, astrophysics and space sciences in Palestine. He headed the Islamic University of Gaza, the largest university in Gaza (established in 1976, before Hamas), “one of the most advanced & distinguished academic institutions in Palestine.”
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Μαλακα, που θα το φανταζομασταν οτι τα Αμερικανικα ΜΜΕ θα μιλουσαν ποιο ουδετερα για τις σφαγες στην περιοχη σε σχεση με τα "πετσωμενα" Ελληνικα ΜΜΕ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Chilloutbuddy έγραψε: 03 Δεκ 2023, 02:39
kameron έγραψε: 03 Δεκ 2023, 02:33

Οπουδήποτε πιό κοντά στην Ευρώπη. Το Χονγκ Κονγκ γαμήθηκε, μεσαιωνικούς πετσετοκέφαλους Ντουμπάϊ και τέτοια δεν πατάω ούτε γι'αστείο, αν έπρεπε να φύγω αύριο θα κοίταγα Σλοβενία και Σιγκαπούρη με αυτή τη σειρά προτίμησης. Ευρωπαϊκές μητροπόλεις μόνο αν είναι για πολλά λεφτά.

Αλλά ακόμα καλά είναι εδώ, δε σκέφτομαι μετακίνηση. Υπάρχει και το όνειρο να είμαι μισό χρόνο εδώ μισό Ελλάδα χωρίς να δουλεύω, και να ζω το αιώνιο καλοκαίρι :lol:
Αλλά αυτό θέλει πολλά λεφτά.

.

Απο τη μία είσαι ήδη σε " κόμβο " που έλεγε κι ο Λογοθετίδης.....

Δίπλα στην πολυποικιλούσα Ν Ζέελαντ και στά Μπαλιά και στα Palawan και στα Μπάριερ τί άλλο θές..... :oops:

Φυσικά το 6μηνο πρέπει νάν ο στόχος.....η ζωή είναι μικρά.....

Ειδικά με κάτι φτηνά 6μηνα MultiStopOverWorldTickets και Asian Pass.....

Εχω γνωστό Συμβ/γράφο που 30 χρόνια τώρα πάει σε 10 χώρες το χρόνο.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

https://www.skai.gr/news/world/erythra- ... rika-ploia

Συναγερμός στην Ερυθρά Θάλασσα: Μπαράζ επιθέσεων σε αμερικανικό αντιτορπιλικό και εμπορικά πλοία
18:22, 03.12.2023

«Είμαστε ενήμεροι για αναφορές σχετικά με επιθέσεις στο USS Carney και εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα και θα παράσχουμε πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες», αναφέρει το Πεντάγωνο.

Ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο, και πολλά εμπορικά πλοία, δέχθηκαν επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα, ανακοίνωσε την Κυριακή το Πεντάγωνο. Σύμφωνα με τους Times of Israel η εξέλιξη αυτή πιθανότατα σηματοδοτεί κλιμάκωση των θαλάσσιων επιθέσεων στη Μέση Ανατολή οι οποίες συνδέονται με τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς.
Άβαταρ μέλους
student

https://www.skai.gr/news/world/dania-an ... atiki-epit

Δανία: Αναπτύσσεται ο στρατός για την προστασία εβραϊκών στόχων - Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Να δούμε ως πότε θα μπλέκεται ο Μπάιντεν βαθιά στην απάνθρωπη κτηνωδία του Ισραήλ. Τόσο ελέγχεται από τα διάφορα λόμπι;
Τουλάχιστον 700 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς τις τελευταίες 24 ώρες, όπως ανακοίνωσε το κυβερνητικό γραφείο ΜΜΕ της Γάζας.

Πληροφορίες της τελευταίας ώρας αναφέρουν ισραηλινό χτύπημα στο σχολείο της Αγίας Οικογένειας της Καθολικής Εκκλησίας που εδρεύει σε πόλη της Γάζα και φιλοξενεί μεγάλο αριθμό Παλαιστινίων. Λίγο νωρίτερα, υπήρξε χτύπημα των ισραηλινών αρχών στον προσφυγικό καταυλισμό Τζαμπάλια με δεκάδες νεκρούς

Το Πεντάγωνο αναφέρει πως ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο και πολλά εμπορικά σκάφη δέχθηκαν επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα από μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones).

«Είμαστε ενήμεροι για αναφορές σχετικά με επιθέσεις στο USS Carney και εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα και θα παρέχουμε πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες», ανέφερε. Το Πεντάγωνο δεν προσδιόρισε από πού πίστευε ότι προήλθε το χτύπημα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
student

Al-Qassam Brigades, the military wing of Hamas, announced: Al-Qassam forces, after observing the location of dozens of Israeli soldiers (60 soldiers) in tents in the east of Juhr al-Dik, planted 3 anti-personnel mines in a circle around them this morning and at 04:30 (local time) they detonated the bombs. One of Al-Qassam's forces went towards them to kill the remaining Zionist soldiers, and finally the other fighters returned to their bases safely after killing a large number of enemy forces."

telegram
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”